Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2018 19:19 - Коя е бомбата в сейфа на Иво Прокопиев?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 924 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В последният брой №3 на седмичното издание "Капитал" основната тема е продажбата на "Общинска банка" или по-точно се "търси отговорът" на въпроса, кой е истинския и купувач. В двата основни материала по темата МНОГОКРАТНО се спрягат имената на Делян Пеевски и Христо Ковачки. Вади се вода от осемнадесет кладенеца, пренася се през деветнадесет планини, но в тях НЯМА и една буква за този, който даде старт на съмнителната процедура.

image

От ляво е заглавието на водещия материал по темата и корицата на седмичния брой. Всеки се досеща, кой е изобразен на нея? Не ли? От дясно на снимката е заглавието на основния материал, с прикачена към него снимка на сейфа и бомбата, която Прокопиев крие в кабинета си. Само дето профила и името на бомбата са скрити. А това е! Той е! Неговото име е .... Трайчо Трайков!!!
Именно бившия енергиен министър, сега общински съветник в София е ВНОСИТЕЛЯ на Доклада, с който се стартира процедурата с която се стига до продажбата на банката. Но името на Трайков небрежно не се споменава в темата на броя!!! Защо? ЗАЩО? Защо ли?
Много просто! Трайчо е "наше момче". Същият до сега не е допринесъл с ЕДНА СТОТИНКА за доброто на България, но е съучастник в не един грабеж за милиарди. Но за всичко това вие няма да видите и една буква в изданията на Прокопиев. Вече няма да ви питам, дали се досещате ЗАЩО. А вие, в свободното си време, можете сами да се запитате и да си отговорите, доколко наистина Прокопиев и Пеевски са "врагове" и с безкрайните "оплювателства" не си ли правят само реклама, взаимно? Друга полза от кухите им храчки до сега НЯМА?

ЛЮБОПИТЕН ФАКТ! На корицата на седмичния брой НЯМА НИТО ЕДНА РЕ-КЛА-МА! Това не е обичайна картинка за ненаситната уста на Прокопиев. Но особенно впечатление прави ОТСЪСТВИЕТО на реклама на ОСНОВНИЯ СПОНСОР през последните ШЕСТ ГОДИНИ, който даваше по милион на година. Изглежда, че и той се е отвратил от проклятието Иво Прокопиев и компания? Ако не се сещате, кой е той ще ви го кажа след няколко дни, в края ня месеца.

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833050
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031