Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2013 10:29 - Относно настоящата ситуация - от ЛС
Автор: tzarkarui Категория: История   
Прочетен: 37292 Коментари: 52 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Получих ЛС с текст
Интересно ми е каква е твоята позиция за ставащото в момента в България?

Все пак протестите са израз на народните искания и преценка, би трябвало това да е знак за гражданско общество.

Поздрави
M..th

А ето и моя отговор. :)

:) Хехе, ама ти наистина ли вярваш в дядо Коледа?
Често се чудя дали хората наистина не виждат или само се правят на слепи.?
Едно кратко анализче ще ти направя набързо, а ти можеш и да го публикуваш в нета ако искаш.

Народ няма - има стадо и овчари. Това е. Институциализирано стадо подчиняващо се на йерархията. А йерархията като структура принадлежи на Държавата, която пък е античовешка в своята основа. Това ако не се осъзнае  и от последната овца революция не може да има.
Хързулнаха тиквените шабез-гои - яко ги изработиха. Ти браткиш как го виждаш като логика това:
1. Изкараха досието на тиквоча. Че тиквоча не е знаел ли за своети минало/настояще?
2. Аджеба как така стана, че и трите ЕРПта едновременно вдигнаха всички сметки с 200 и кусур %? И САМО ЗА ДИГИТАЛНИ ЕЛЕКТРОМЕРИ? Щото те могат да манипулират киловатите както си искат. И някои (знае се кои - не са баш инкасаторите) го направиха. И тиквата се видя в небрано лозе.
3. Абе ти браткиш знаеш ли как се организира протест? Що не се опиташ да събереш твоите съседи и да си спретнете един протест? Просто да видиш дали ще стане? (щото няма да стане)

Протестите са организирани. Въпроса е от кои.
Хайде да погледнем кой има парите в БГ. 3-4 олигарси (от тези, които се знаят в публичното пространство) ги държат всичките. И останалите са на хранилка при тях. Ако не си в йерархията не можеш да направиш и 1 лев бизнес (като моя милост - ама при мен е друго дереджето - дал съм обет за бедност, който изтича тази година) - ще умреш от глад. Противостоенето "ляво-дясно" е само за баламурниците. Една "ръчичка" "раздава" и наляво, и надясно. И даже олигарсите "папат" от тази ръчичка. Те браткиш са само видимата част от айсберга - ниво от веригата-йерархия.
(Още преди 3-4 години бях предсказал в един мой коментар някъде, че цецерон ще катурне банкянската тиква. И стана. Е, не го дават по телевизиите още, но скоро ще се види. цецерон и постната пица са двамата шабез-гои на американския ционизъм - демократи-републиканци, тиквата е аутсайдер от самото начало - шут за залъгалка на стадото, което ти наричаш народ.)

България е руска губерния. :) Не вярваш? Погледни как е устроена държавната администрация - по руски образец, с папките "Дело", "Молба", "Жалба", входящ/изходящ № - да не ги изброявам всичките атрибути на руското крепостничество.

Свободата е илюзия от 3114ВС.

Искрата на "народното недоволство" (не че няма такова, но то е строго предвидено от кукловодите - а те знаят как овцете ще реагират ако им се вдигнат сметките - нали знаеш браткиш как се вари жаба - слага се в тенджера с вода и се пуска котлона на бавен огън. Затоплянето става бавно и жабата не го усеща. Когато вече е станало горещо вече всичко е късно за реакция - тя е сварена.

image

Така горе-долу е и с българското стадо - вече е късно либе за китка - 3-4 неграмотни поколения (ужасно неграмотни и ужасно тъпи), турски сериали, тикви за премиери.) беше Белене. И руснаците реагираха - и то много добре според моя преценка. Билшеф (станишеф) е пътник (още не го знае), тиквата (за цецерон не съм сигурен още) ще бъде съден до 1-2 години - Путин си връща териториите. Това е. Само да не се случи най-лошото ми предвиждане - БълГария да загуби статуса си на Държава и бъде разделена на територии.

image

От 24 декември 2012 махалото (бавно за сега) се връща назад. Представи си го (махалото). Всичкото, което има да става ще бъде в обратен ред на станалото до сега. И ускорено. До 3 години България ще се върне в положението на 1989г. Но махалото ще продължи и нататък - до 7-12 години ще се върнем безкръвно в 1944г. тези 15 (12+3) години ще бъдат фатални за нехората не само в БГ, но и по света.  Най-отначало ще си заминат шабез-гоите - да подготвят условията за местообитаване на техните (рязаночоркови) господари (Сатурн?).


image

image


Как ще стане не мога да кажа със сигурност, но от това в което съм убеден (и знам) - загуба на интелект, нарушаване на мозъчните функции. А за това предпоставки има - людете из цял свят ги боли главата всекидневно (не е мигрена) - само хвърли 1 поглед из ингилизките форуми.  До 29.5 години ще сме си върнали човешкия облик и Държавата (ако такава ще съществува) ще има човешко лице, йерархия няма да има (и всички следствия от нея). До 60 години - абе това е тема на отделно ЛС.
Та да се върна към отговора на въпроса ти. Гражданско общество и сега има - то е подчинено на йерархията. Революция НЯМА ДА ИМА даже и отделни индивиди да го желаят - нямат оръжие, а и да имат не знаят как да го използват, а даже и да знаят - 1 ден амунициите ще свършат - виж в Сирия. Завъртането на Махалото е към разлагане на USA на съставни части - те са Троица - USA са военната сила, Ватикана - антидуховното (промиване на мозъци) крило - скивай кво стана с папата, Ситито ( в Ландън) е паричното/банкерско крило.
Въпрос на месеци е да станат катаклизми в USA - защо мислиш Обама се опита да вземе оръжията на хората?

image

Гладът е голям, безработицата също, вече повечето от хората са на купони за храна, повече от 50% от работещите са в държавния сектор и администрация. Глобалната Държава няма полезен ход - това е.

image

Или както казваше Пипи (Румен) - един стар мой приятел от гр. Сталин:
"Един ден хората ще разберат, че парите не стават за ядене". :)





Гласувай:
10



1. podvodni - от Подводни
01.03.2013 01:03
Я виж ти, още един "луд" ...... като мен! Знаех си, че не само аз мисля същото.
цитирай
2. tzarkarui - Браткиш
01.03.2013 10:31
В обществото на турскосериалогледащи Ние сме луди за вързване (да не споменавам приказката на Ботьов). :) Да, ама времето на Шараните (зодия Риби) с тяхната перверзната емоционалност отмина - вече сме в аналитичния Водолей. А пък Водолея (освен РА_з_УМ) е и електрически разряд (заряда е при Лъв), комуникации (на ниво Емпатия) - въобще все качества, принадлежащи изключително на човешкия род, но не и на животните. При животните (включително и тези в човешки тела) РАзУМ няма - има емоционалност и низш (животински) Ум.

Ся браткиш (щото знам че си "луд" като мен, хехе) - да ти дръпна едно анализче за предходните 12 хил. години. (когато сме били в Лъв - ел. заряд - антипода на Водолей - ел. разряд) :)

Та, преди 12хил. и кусур години нещо се е случило - не знам какво, но Земята изменя орбитата си и от 1° на Рак се връща в 27° на Лъв - тази "случка" е изрисувана на зодиака от Дендера. Тогава горе-долу е започнал ледниковия период. А знаем, че студа (около 4°С) е заряд от енергия (по Шаубергер). Давам схемата на случилото се от тогава.

Лъв - Унищожител

Рак - Създател
Близнаци - Спасител
Телец - Унищожител

Овен - Създател
Риби - Спасител
Водолей - Унищожител

Някъде в периода на Рак е "дошла" Луната в Земна орбита, в Края на Близнаци - началото на Телец е "пристигнала" и кометата Венера.
По аналогия на "махалото" - първо на Венера (и нейната давидова звезда) трябва да и кажем "чао". Към средата и до края на Водолей ще се сбогуваме и с Луната. През това време всички рязаночорковци (и техните шабез гои) ще обитават Сатурн без да инкарнират на Земята. Те ще имат техния шанс да минат през/чрез човешка еволюция в епохата на Козирог - Създател (зодията на Сатурн). Но докато "дойде" Създателя (Козирог-Сатурн) на власт, ние ХОРата ще сме завършили човешкия си еволюционен етап (във Водолей) и ще сме преминали в надчовешкото (божествено).
Протичащите процеси Сега символично са изразени от Сфинкса -- оста Лъв-Водолей.

Привет браткиш, абонирах се за теб - хубаво пишеш.
:)
цитирай
3. brig - Първа Юстиниана
01.03.2013 13:25
Има начин и сега да се оправим. Трябва да се възстанови Екзархията закрита от комунистите 1945г. Нашия патриарх е с ранг равен на папата и по-висок от вселенския! Папа сега няма. Ние трябва да развеем байряка. Гръцката(юдейска) църква ще обяви схизма, но гърците могът да се таковат. Руската, Арменската и Коптската със сигурност ще ни подкрепят.
цитирай
4. demograph - Ндаааа...така си е.
04.03.2013 19:09
Махалото обръща посоката си.
цитирай
5. zelas - То и в края на 2012 трябваше много ...
06.03.2013 16:47
То и в края на 2012 трябваше много неща да станат, като покачване на нивото на окена и това самият цар каруй го твърдеше, ама нищо не стана.

Така, че пак нищо няма да стане, никакво махало не се люлее, никакво възмездие не ще ги достигне.

----------
Човекът се е научил да опитомява някои животни. Опитоменото животно няма обсолютно никакъв шанс да се противопостави на човека. Какво може да направи една кокошка, една овца или дори един кон? Нищо. Най много някое животно да се отскубне и да се загуби в гората. А там то не знае как де оцелява и се опитва да се върне при човекът и при другите животни, обратно при стадото или просто бива изядено от дивите животни.

Човекът има пълна власт над домашните животни и може да им отнеме живота във всеки един момент. Те това го знаят и са се примирили. Те знаят, че сами не могат да се оправят вече, защото са били опитомени или са родени от опитомени родители.
Така е и при хората. Живеем като опитомени животни в обществото, което е нашата кошара. Една група от харата са се научили да бъдат стопаните на стадото и играят ролята на "човекът", а всички останали сме просто опитоменото стадо.

Тези, които играят ролята на "човекът" са имали хиляди години време да се научат как най-добре да опитомяват другите хора и похватите им работят почти на 100 процента.

Ако има някакво обръщане на посоката на махалото то е, че през определен период се сменят стопаните, пастирите на стадото, защото в един момент вълната на овцете пораства твърде много и се налага по-остра ножица за подстригване и по-силен замах.
цитирай
6. get - - Хм-ъм ? - и язе, да се из"окам(произнеса) по въпроса ?
08.03.2013 12:39
А/ Моят собствен обичаен свят е подвластен не на моето възприятие - а на моето тълкуване на собственото ми възприятие.(тук може да се приказва много ... и многоУчено, от позициите на разните философски "схолии" и теории на/в психологията)
Б/ Би следвало "аксиоматично" да се изведе/приеме, че информацията(сензитивните данни) на практика са енергия(с присъщите ней и производни от това качества на същата), но с най-важното (!) степен на организираност и подреденост(тоест, това са информационни полета)
В/ Тук задълбаваме в едни такива области, които ще ги разделя в две категории:
а/ автентична(не го бъркайте с автентичност - б.м.) на информацията - пряко получена от първичният обект(инфо поле) ПРОСВЕТЛЕНИЕ - или такама получена чрез опосредствени способи и методи(?);
б/ опосредствена - чрез образование, възпитание(социо-културнйа унаследеност) и ред ... други опосредствени форми ... в които не искам да задълбавам(!);

- Тук вече стигаме до мизантропията присъща на средностатическият човек изразена в думите на Зелас(?):
"Така е и при хората. ... Една група от харата са се научили да бъдат стопаните на стадото и играят ролята на "човекът", а всички останали сме просто опитоменото стадо."
- Като ще го апострофирам с:
“Светът на ежедневният живот никога не трябва да се възприема като някаква имаща власт над нас ЛИЧНОСТ, способна да ни предпази или унищожи - защото полето на битка на човека не се явява борбата му с обкръжаващия свят. Неговото бойно поле се намира отвъд хоризонта(на битовизма), в непостижима за обикновения човек област – на това място, където бих казал(?) Човек престава да бъде човек, и е по-скоро ! - Дух отколкото Материя ?”
цитирай
7. tzarkarui - Глупав шабез-гой зелас
08.03.2013 12:42
Рязаночорковите ти господари не са ли ти казали за turning point на махалото 12-21-12? Това даже ни нискостоящи зидаро-мазачи го знаят. Папата защо се покри? Да не го принесат в жертва ли? хехе Да, ама няма да е той - бубарак обрама (44) по ми мяза - на мартенските иди 3-15-13. Папския конклав ще почне да заседава на 03-11-13 -- нещо много ми мяза на Фукушима -- 03-11-11 -- не че ще изберат Петрус Романус де - както е по рязаночорков сценарий.

Кенийската чернилка (44) има същата функция каквато е имал и Юлий Цезар -- ето защо си мисля, че ще бъде ритуално жертван точно като Цезар (03-15-44ВС) на мартенските иди -- 03-15-13. Във всеки случай е много подходящ кандидат за Ритуална Жертва. И ако "възкръсне" от атентат (не че ми се вярва де) ще бъде новия образ на новия Месия, какъвто е бил Цезар. :) Но не само аз съм стигнал до този извод - нета гъмжи от инфо за това.

Същността на дадено същество се определя от съдържанието под церебралния кортекс. Чифутите и техните слуги -- шабез-гоите са с животинско съдържание - йерархическо - както при кучетата.

A wolf or dog was always the symbol of the lower mind attached to desire, fierce and cunning.</div>

brig, всички религии са средство за контрол. Основата на всяка религия е канона/догма.

<div class="quote" title="">"When dogma enters the brain, all intellectual activity ceases" -- Robert Anton Wilson
цитирай
8. brig - brig, всички религии са средство за ...
09.03.2013 09:43
brig, всички религии са средство за контрол. Основата на всяка религия е канона/догма.
Това е така. Всяко правило си има изключения и нашата църква е изкючението и затова е преследвана и забранявана на няколко пъти.
Аз самият съм дълбоко нерелигиозен затова гледам с критичен поглед отвъд каноните :) Може би затова не съм и точния човек за защита на тази кауза, но засега други май няма.
Нашата църква е предлагала директна връзка с първоизточника без да го играе посредник. Преди разделянето на науката от църквата в дворовете на манастирите са селектирани високодобивни растителни видове, които са РАЗДАВАНИ на хората.
За да бъда малко по ясен ще се изразя на компютърен език :) нашата църква има права на глобален модератор, сегашната е само системен администратор.
Привет.
цитирай
9. tzarkarui - Знае се името на новия папа
13.03.2013 08:54
Знае се кой ще бъде избран за папа (на третия ден?) - /Кардинал Санд(р)и.
Cardinal Leonardo Sandri, аржентинец. В медиите го наричат Sandrine. Сандрин е популярно френско име, умалително на Сандра - съкратено от женската версия на Александър, което означава Защитник на хората.
:) Трите "С"та - Hurricane Sandy, Sandy Hook (кука), и бъдещия папа Санд(р)и. :)

brig, никоя църква не е била (и е невъзможно да бъде) връзка с първоизточника. Т.нар. българска църква е построена в/у телата на избитите от борката първото чифутоидно мекере 50+ боилски рода (цялата интелигенция и държавна администрация) и напоена с тяхната кръв. Защо си мислиш, че човек има нужда от външно администриране (на неговите действия) и модериране (на неговите изказвания)?
Църквата е само (един) инструмент, който принуждава ХОРата да мислят и чувстват по определен (от тях) начин. Другия инструмент е енергийно-финансов (ситито в Ландън), а третия е военен - юесраел.
Исландците се избавиха и от трите инструмента напълно успешно. Не бъркай Църква с (църковни) Личности. Последните са достойни за уважение поради личните си достойнства, а не поради това, че са представлявали измамата наречена църква. В Църквата индентичност не може да се намери, Личностите в България са кът, и ако се пръкне някоя такава, то ще бъде (отново?) разпънат на кръст - първо от църквата, а после от обществото.
цитирай
10. tzarkarui - хехе, що не слушате чакалчета какво ви хортувам
13.03.2013 22:26
Аржентинецът кардинал Джордж Марио Бергоглио е новият папа Франсис І.
Сега е 22:18 часа - сутринта направих прогноза за аржентинеца кардинал Сандри, но май познах само, че ще бъде аржентинец. :) Белия пушек от Систинската Катедрала (Chapel) трябваше да бъде на 15ти март. Много бързичко го избраха този аржентинец - що така се разбързаха? Или по-скоро - Какво се случи, че ги накара да се разбързат с избора? Пък и за пръв път папа носи името Франсис. хм :)
цитирай
11. tzarkarui - Приключване на Папалната система
13.03.2013 22:55
http://books.google.com/books?id=WqgGAAAAQAAJ&pg=PA306&dq=pope+2012&hl=en&sa=X&ei=jt9_T7qsCZDUgAfi0PzGBw&ved=0CDMQ6AEwAA#v=onepage&q=pope%202012&f=false

Кога Папалната система ще приключи? Ако тя е започнала през 753, и ако тя е продължила 1260 години, тогава ще бъде разрушена през 2012 година.

http://s8.postimage.org/s5122zarp/skippy.jpg

От 21 март 2013 започва нов паскален Лунен цикъл, който ще продължи до 3401г. (Паска=Великден)
Това горе-долу обяснява забързването, но не и смяната на кардинал Сандри със Бергоглио (и двамата са чернодрешковци - йезуити), нито двата дена избързване. В момента не мога да сглобя мозайката, но е възможно да е свързано с изстреляната балистична ракета от Австралия, който унищожи един "метеор" днес (не знам дали я има тази новина в бг медиите).
Но едно е сигурно - цикъла 1596г. - 2013г. е приключил.
цитирай
12. elga - Прости моето невежество и би ли ми ...
13.03.2013 23:29
Прости моето невежество и би ли ми обяснил какво имаш предвид с това "людете из цял свят ги боли главата всекидневно (не е мигрена)" ?
цитирай
13. get - - Кару-Цар-Пайтонджийо - би ли ни обяснил ?
14.03.2013 19:10
elga написа:
Прости моето невежество и би ли ми обяснил какво имаш предвид с това "людете из цял свят ги боли главата всекидневно (не е мигрена)" ?

- Това мога да си го обясня с нискочестотното облъчване, което рефлекторно "смъква" работната честото(вибрационна честота) на работа на мозъка ни ?
- Но силно ме интригува - Защо изчезнаха ?
А/ Гугутките (Streptopelia decaocto) http://en.wikipedia.org/wiki/File:Streptopelia_decaocto;_Szczecin,_Poland_3.JPG
Б/ Врабче(тата) - Passer domesticus - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9b/Passer_domesticus3.jpg

- Относно третото, което загатваш в ... !
11. tzarkarui написа:
... възможно да е свързано с изстреляната балистична ракета от Австралия, който унищожи един "метеор" днес ...

- Не съм прочел за това, но ме интересува точно ли си формулирал съждението си ?
- Защото за мен и при Челябинск и в небето над Япония (10-03-2013 г.), за мен се касае за съзнателна намеса от страна на UFO, което довежда до унищожение на "метеорит"а(?) !
а/ Япония - ето клипчето - http://www.youtube.com/watch?v=CxUx9Cb1_bc
б/ Челябинск - Тук: http://www.youtube.com/watch?v=ILzwpu6SL2Q

- Не налагам мнения - търся становища, и от други свободно мислещи хора ?!

- Поздрав !
цитирай
14. tzarkarui - Гете, интересни въпроси задаваш...
15.03.2013 09:58
Относно главоболието. Животните не ги боли глава - само ХОРата имат главоболие - говоря за животинските инкарнации в човешки тела. Сетивата ни не могат да регистрират промяната в вибрационния фон, но невроните в мозъка реагират на него. :) Знаеш ли elga какво би се случило ако си сложиш главата в микровълновата фурна и я пуснеш на макс? Водата не е това, което си мислим че е. Говоря само за 3D където съществува този вибрационен фон - двойността и полярността (махалото е полярно също) - с 1 дума - Времето.
Не би било правилно да обвиняваме животните (в човешки тела) за тяхната неспособност да възприемат информацията, към която техните тела/души не са пригодени. Но също не би било правилно да им позволяваме да ни влияят защото низшите не могат да влияят на висшите, но да се водят по тях, и да следват техния (еволюционен) път. :) Не можеш с тесла да "изваеш" космически кораб, нито с чук да построиш къща (въпреки че банкянския тиквоч прави непрекъснати опити в тази насока хехе). РАЖДАНЕТО ВИНАГИ Е СЪПРОВОДЕНО С БОЛКА!

Гете, :) битка се води - невидима за нашите очи. Както и преди (многократно) съм казвал - "Време Разделно" Е - "Гара Разпределителна" хехе. Радвам се за теб - в един влак сме. В 3-4 форума (ингилизки) се пуснаха клипчета с "метеорите" и тяхното унищожение от ракети - над Австралия и ЮАР. Темите бяха изтрити за 15тина минути, Ютюб изтри клиповете също. Що така? Даже и гномовете (shills) не успяха да оплюят темите - заиграха модераторските пръчици моментално.

За папата. Гете, би могъл да свържеш Аржентина с Хитлеристка Германия, и йезуитите с Гестапо? Днес започват осемте мръсни дни (вън от Времето) преди началото на Новата Година (Овен). Сатурн изяжда децата си и рязаночорковите пишлигари умират от шубе.
(Ингилизите умират от смях като нарека рязаните пластелинчета truncated plasticine sticks. Шабез-гоите/гейове най-много се засягат от термина mutilated pee-pee. :) Голям майтап пада...)

Много ми е интересно кой ще бъде "жертван" тези 8 дни?
цитирай
15. get - - Хипотетично (?!?) и твърде "условно"(с уговорки), като опит за съждение ?
15.03.2013 13:08
[quote=tzarkarui] Много ми е интересно кой ще бъде "жертван" тези 8 дни?
[quote]
- По времето на "Първият храм"(който ако го е имало е бил ПАЛАТКА) - на празника "Йом кипур" се е извършвал(о) "Холокоуст"(всесъжение-пълно изгаряне !).
- Жертвените на празника животни са били ри"дуално" умъртвявани и изгаряни, като храна на Бог ! - отклонение от практиката се е извършвала по отношение на един вид животно Козела(от този вид е имало две животни). По отношение на първото се е извършвало клясическият ритуал и жертване. Но-о-о ... второто ? - то е било пускано в пустинята. Наричат го Козел на отпущението. Специфично е, преди да го пуснат - първесвещенниците при специална церемония върху него "се полагали всички грехове на юдейският народ"(с име Израил-Богоборец). След това животното е било пускано на "свобода" в пустинята(където го чака Азазел, защото това дар за Него ?).
- Тук можем да развием няколко хипотези-трактовки, относно образите на Йом Кипур(фактически "нова" година и присъщата за същият "молитва" Кол нидрей (?) Азазел и "Козелът на очищението(отпущението)" ? ... но май, прекалих с талмудо-кабалистичните коментари(теоритизирания). - Та по същество - Ако трябав да си отговорим по същество - Кой ще играе ролята на "Козела"(вероятно "правилният-шабез" гой ?) :)) !
- Ако вземем в предвид йян"зыческите(а на времето език-слово-народ са идвали да изразят едно и също) ни вярвания за "мръсните дни", това е времето на Сакралната саможертва на "Райският бик", с това се (тялото и кръвта му) се смесва/наторява а със семето, се опложда Земела(земята).
През следващите дни Богинята майка износва и ражда(новият времеви Цикъл-Коленда/Времеви кръговрат-Календи-Календар и т.н.).
- В дните на "родилният процес" Земята е "трудна" а после "лехуса"(мръсна, предразположена към болести). По това време изтъняват границите м/у подземният(на мъртви, демоничен) и видим "Наш" свят ?!
Следван от е Раждането на Кръста/Христа(Спасител) - млад Бог/Божич ! - народът ни няма "Козел" :)) !

П.П.
- Относно "мръсните дни", от прочетеното по въпроса - приемам че траят 12 дни ?
- "Главоболието" идва от "фазовото състояние" в което се намира света около нас и необходимостта на телата и нас самите от адаптация и пренастройка - тоест, за да минем в по-горното "петолиние"(гама) трябва да сме по-възможност "трептящи" в горни тонове !
- Който го интересува повече по въпроса(и е музикален инвалид, като мен) може да си създаде представа "Какво обяснявам" от така наречената "Интегрална йога" в която прибизително точно и в степен достъпно, е обяснено !
- Но преди всичко, спазвайте основният принцип на шопите тарикати "Не"а що, да се п"ашиш копе"е !" - защото страхът, както и всички останали отрицателни емоции са нискочестотни вибрации - а от това "пробуждащите" се, по-силно ги боли глава ! :))
цитирай
16. monolith1 - Относно Австралия, Русия и метеорите
17.03.2013 11:03
Не можах да намеря много инфо по въпроса. Не мога да разбера обаче - нали английските колонии (САЩ, Австралия) дават десетки милиони долари за сканиране на небето, а не могат да засекат един калпав астероид.

С Русия същата работа - имат напреднали технологии (които крият), а не можаха да засекат един келяв астероид.

Нещо не се връзва това. И тогава веднага се сетих за предупреждението на Вернер фон Браун за фалшивата заплаха от космоса:

http://www.youtube.com/watch?v=CaTgOSHbBEI
цитирай
17. tzarkarui - На парцала наречен библия не може да се вярва въобще
17.03.2013 11:31
Пачаврата е написана след връщането от вавилонския плен (дето никога не се е състоял), компилиран е от различни източници (включително и законите на Хамураби - 10те мойсееви заповеди), и с 1 единствена цел - създаване и контролиране (чрез религията) на разнородна етническа група (семитска) като "Челна походна застава" - продължение на политиката на Саргон (2350-2294ВС) - на място, където семити няма - Палестина. Темата е дълга и широка, :) но се опитах в 1 изречение да я синтезирам.

Чифутите крадат де що намерят (етническа циганьорска особеност), като при това профанизират откраднатото - нещо напълно логично.
Едно нещо, което ти е убегнало Гете - изгонения в пускинята козел символизира Сатурн (Времето) и неговата зодия Козирог. Сатурн е старото слънце и Златния Век (преди джагалоида Кришна). Дефакто Кришна е Зевс и неговата олимпийска банда джагали. хехе На която времето им изтече и ги чака една реалност на Сатурн в която Венера няма да има участие, а и колко ще продължи тя (реалността) само Сатурн знае. Както и да е.

Иначе за вибрационното поле си напълно прав (въпреки музикалната ти инвалидност хехе) - въпроса въобще не е генетически (гените са информационна матрица), а енергетическо-информационен. Или както ние БълГарите казваме - "От всяко (рязано) дърво свирка не става". Или - "Насила (Зевс управлява с насилие) хубост не става". Под "хубост" се има предвид творческото начало - Хармонията. А рязаните пластелинчета са отрязани от това начало - затова и крадат както им падне. Абе джагалска им работа. хехе

На мартенските иди не видяхме жертвоприношение - не знам защо. Но до 21ви март има още време - ще видим.
цитирай
18. monolith1 - Идва времето на Уран
17.03.2013 12:02
Не съм съгласен за Сатурн. Всеизвестно е, че идва ерата на Водолея (кога точно - не е ясно), който се управлява от Уран.

Кару - като ще ме цитираш - или ми пиши целия ник, или изобщо не го пиши. Какво е това "M..th"?!

Поздрави
Monolith
цитирай
19. get - На мартенските иди не видяхме же...
17.03.2013 13:32
tzarkarui написа:
На мартенските иди не видяхме жертвоприношение - не знам защо. Но до 21ви март има още време - ще видим.

- Действително странно предвид сакралността на "момента" - знаем че Гайя Цезар е убит точно на 15-ти Март ? Това съвпада точно като момент с прехода на "мартенските иди" ! - интересно е че, при него се въвежда официално погребение, а той обявен за "Патер либер" (във връзка с това, разпнат като Христос) ?

- За старият завет ... който бил писменият вариант на "мойсевият завет", не ми се говори - но като цяло си прав !
цитирай
20. tzarkarui - Не можах да намеря много инфо по в...
17.03.2013 13:39
monolith1 написа:
Не можах да намеря много инфо по въпроса. Не мога да разбера обаче - нали английските колонии (САЩ, Австралия) дават десетки милиони долари за сканиране на небето, а не могат да засекат един калпав астероид.

С Русия същата работа - имат напреднали технологии (които крият), а не можаха да засекат един келяв астероид.

Нещо не се връзва това. И тогава веднага се сетих за предупреждението на Вернер фон Браун за фалшивата заплаха от космоса:

http://www.youtube.com/watch?v=CaTgOSHbBEI


:) Ама нали точно за това става въпрос - че не е никакъв астероид, а нещо "друго" - и ПВОто го сваля с ракета. Това много ясно се вижда при руските клипове.

Кару - като ще ме цитираш - или ми пиши целия ник, или изобщо не го пиши. Какво е това " M..th".


Sorry браткиш, не знаех дали имам правото да те цитирам. В края на краищата беше от ЛС, пък и тази тема въобще не я бях замислил за отделен пост, ама така се получи. :) А пък за ерата на Водолея - ами тя е започнала с първото РС и хипитата. Преминаването от една епоха към друга не става "от днес за утре", а продължава доста (около 72 години - поне толкова е бил прехода Овен-Риби).

Относно Сатурн. "Всичко е възможно, но не всичко може да се вкара в математически догми" (и обяснено с математиката). "New age" никога не са били достоверни (за тези, които мислим с главите си, а не с телевизора). Защо си мислиш бяха създадени 2-3 безмозъчни (или мозъчно мъртви бих казал) поколения - неграмотни и с бръснати кратуни? Стреса изтрива кеш паметта (при хората), а страха (от неизвестното) и управлява/насочва в (за)дадена посока. Така е било преди 5000 и кусур години - така е и днес. :) Обаче всяко нещо си има край - само кренвирша има 2 края. хехе
цитирай
21. tzarkarui - Браткишите от Румъния ни водят по точки
17.03.2013 13:52
As for now, no matter how big the protests or how violent they were, THEY still won each and every one of them.

Annonymus is a joke.Unions are dead or in bankers pocket. Civil war, revolutions...with who ? With braindead youngsters, brainwashed adults and old people? Close to impossible.

What was left?

Fiscal strike? Good luck convincing 50% of the people to do it.90% of them are afraid that the others won't do it.


The ONLY possible thing left to do and with enough chances to succeed is the BANK RUNS.

Bank runs are about OUR MONEY. People react better when THEIR MONEY are the subject. Bank runs are unstoppable. THEY can only close the banks. Once this is happening, THEY lose.

ONLY 1% of the savers if go to the banks in same morning to get their money out will collapse the system.THE SYSTEM.

We are fighting THE SYSTEM.We can beat it.I am going to do it tomorrow.My parents also.My brother and his wife also.YOU can do it also.

WANT TO BEAT THEM ?

TOMORROW IS THE DAY !


:) Целта на занятието е да РАзберат хората, че мангизите не стават за папо. :)
цитирай
22. monolith1 - Ураганни ветрове по никое време
17.03.2013 14:25
Ураганни ветрове по никое време. Само не мога да разбера руснаците ли ги направиха, или американците:

http://www.dnes.bg/blogini/2013/03/17/rodnoto-mi-gabrovo.182925
цитирай
23. tzarkarui - Браткиш, прегледай Suspicious0bservers за обяснение на ставащото
17.03.2013 15:05
http://www.youtube.com/user/Suspicious0bservers?feature=g-subs-u

Той дава много точно обяснение в 3 мин. дневно на ставащото във слънчевата система.

http://www.youtube.com/watch?v=NU_uOI1LjqM

http://www.youtube.com/watch?v=lb_QzJ4Z26M

:)
цитирай
24. tzarkarui - The Star Wars Conspiracy
17.03.2013 22:48
хехе Още една конспирация/пародия -- Междузвездни войни - приятен кириз :)

https://www.youtube.com/watch?v=kN9LdTkR85Q
цитирай
25. podvodni - Подводни
19.03.2013 11:35
Чета си аз коментарчета някави и ..... о чудо, какво съзирам - ритално изгаряне (Холокоуст), козли (козирози) и Сатурн. Гуедам и четем, се питате кой, аджеба, ще биде жертвата? Та се сетих за нашего брата дет се пали под път и над път. Горе-долу за има - няма месец време, клечката си драсна бая народ. Даже и Б.Б. взе, че обяви национален траур в памет на едного от тези жертви. Защо ли името на този човечец е Пламен (Огън, Огин, Один). А последният самозапалил се е миньор (извилчащ огън от земята) от Бобов дол, един ден преди интронизацията на новият папа. Интересното е, че мъжът се казва Симеон Симеонов (препратка към Цар Симеон и "Златният век на българската книжовност")и се е запалил насред улица "Циган"(циганин) в Бобов дол.
Та като си говорим за огън се сетих за отминалите О.И. в Лондон. На царемонията по откриването на игрите, момченцето гдето носеше фунията (резонатора) от която бе направен Олимпийският жертвеник (ама колко точно е казано), бе .....в инвалидна количка. Егати и заявката!! Интересното е, че фунията, след приключване на игрите, бе донесена в страната ни, а два дни след това бе направен опит да се запали вечният огън на връх "Шипка".
И като се има предвид, че страната ни е под знака на Козирога (Козела) а негов управител е Сатурн (съдията), се получават интересни връзки.
Интересно ми е кой ли иска да елиминира (умилостиви) съдията за да избегне тежката присъда?

Те го те матриала за следващият ми постинг.
цитирай
26. get - - Въпреки че, ще прозвуча прекалено мистично, дори за моя вкус - Но ... ?
20.03.2013 12:08
- Ще се запитам ? - като един "юродив" ... което пък идва да ни каже, проводник(чрез който се изразява Ера) правете разлика между Ер/Ара(живот) и Мара(з)/Мраз/Смърт)... преминал в традицията, като св.Георги ?
Та ще се запитам на глас(?):
- Някой спомня ли си за отвлеченото дете Съвестин ?
- Какво олицетворява(се крие зад името/символа на Азазел"а") ?
- Сатурна е "Времето", но то е (абстракция) една константа(в контекста на която разглеждаме развитие на даден /процес/съотнесен към нас поради това и наричащ се съ"битие)
- Някой спомня ли си това кратко съобщение от м.април 2004 г. по журналистката Татяна Томова:
" Родната скулпторка Веселина Георгиева е първата съпруга на барон Едмон де Ротшилд, глава на френския клон на еврейската фамилия. Прочутият милиардер се жени за Лина през 1958 г. Няколко години по-късно се развеждат. Каква е причината за раздялата, не става известно. Когато обаче майката на богаташа е на смъртно легло, тя вика Веселина, за да й поиска прошка. Въпреки близостта му с родината ни, до сетния си час Едмон де Ротшилд остава неин смъртен враг.
МИЛИАРДЕРЪТ ПРЕДРИЧА, ЧЕ ДО ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ! ... ?"
- Козела на отпущението е в същността си магическа практика(маневра) за отклоняване на кармични последици препокриваща(изразяваща) се с лат."aberratio" „отклонение” ... а ако, към това прибавим и второто "iktus" ... то се получава, насочване(отклоняване) на процес или действие не към адресата(първопричинителя/ответник).
- Но иначе, българите са уранови, тоест от "златната епоха" хорРа ... и тук май е време да спра, защото вероятно с думите си заприличах на един "юродив" ? - http://aminpro.narod.ru/dopoln/kartinki/ludi/lud_0027_04.JPG
- И сам себе си ще попитам: Колцина са хората в България, които ще кажат(стигнат до прозрението) като при Ботев: "У нас свестните, считат за луди !"
цитирай
27. tzarkarui - Сатурн
20.03.2013 14:18
Сатурн не е баш съдията, но Плутон Е! България не е "родена" под знака на Козирог колкото и това да им се иска на маймуночовеците-варяги. Но иначе си прав в предположението си за Огъня. :) Но пък самия огън е атрибут на Марс, който пък се явява ниска степен на Плутон, :) Който пък е (Плутон) Атрибут на Хесус, когото келтите са припознали за Бог на Огъня. хехе Не ме барай за Астрологията, че ако "проговоря" ще ме "отлъчите от Астрологическата Църква". хехе :) Ама пак ще ви кажа де - ако ще и да ме анатемносате (щото не знаете какво означава АН_Атх_ЕМ_МА хехе). Огъня е завръщане във вакуума - а Вакуума/Тъмнината е първичното - Светлината е еманация на този Мрак. Или май не е точно така. Мрака е Светлина без Скорост, без еманирана Енергия. От Мрака еманира Светлината, а от нея и Енергията. И тази енергия се нарича "Кх" (превеждам на български - Кх_АН - Кхан - Енергоносител /Ан е нося, донасям).

Тези саможертви чрез огън са нещо велико - един shortcut към Първоизточника Кх. И всичките неизпълнени инкарнационни цели, които тези души не са постигнали ще бъдат "докладвани" на най-високо място - Кх. Знаете ли какво проклятие са произнесли тези чисти души, които направиха (а и продължават да се жертват чрез Огън)? Въобще не искам да си представя даже и 1% от това, което ги чака рязаните чорки (с техните шабез-гои). Но пък "кой каквото прави - сам на себе си го прави". Има и още нещо друго - Саможертвата с Огън прекъсва кармичния (за саможертващия) кръг. Тези души директно отиват в следчовешкия свят - просто "прескачат" човешките 777 инкарнации.

Браткиш Гет, Мраз (4°С) означава нещо съвсем друго, но в общи линии си прав.
Типична чифутоидна черта е да се прехвърлят собствените несъвършенства (и последствията от тях) в/у другите. Обаче си мисля, че този път (със тези саможертви-самоизгаряния) тактиката на рязаните чорки ще се окаже катастрофа и никакви козли няма да им помогнат. Да, Времето е абстракция (тези дни го дискутирахме в 1 форум) и Илюзия.
цитирай
28. tzarkarui - Като стана въпрос за самоубийствата
20.03.2013 15:03
Много е неприятно журналята да се правят на ощипани дърти моми - не знаели защо го правят тези хора. АМИ ЗА ДА СИ ЗАПАЗЯТ ЛИЧНОТО ДОСТОЙНСТВО И САМОУВАЖЕНИЕ бе тъпандури© - защото са ХОРа, а не животински инкарнации като вас. Защото не искат да бъдат считани за роби като вас. Защото Роб се става само Доброволно. В Историята няма случай Римлянин да е ставал роб доброволно. Пленените римски войни са се самоубивали ако е имало намерение да бъдат продадени като роби. Всички до един са се самоубивали - без страх от някакви ристиенски тинтири-минтири, адове, и нам си кви чифутски малоумности.

По въпроса за самоубийството съм писал 2 поста - ето линковете:

http://karutzar.blogspot.com/2008/03/life-existence-suicide-death.html

http://karutzar.blogspot.com/2009/06/encomium-for-euthanasia.html
цитирай
29. brig - http://www. blitz. bg/news/ar...
20.03.2013 17:56
http://www.blitz.bg/news/article/188041

Това не ми прилича на самоубийство, макар че се опитват да го изкарат такова.
цитирай
30. monolith1 - Различно виждане
20.03.2013 20:17
Кару - относно самоубийството - не съм съгласен с теб. Не трябва да се прави.

Всеки човек е добре да завърши инкарнационните си задачи. В противен случай ще му се налага да се преражда отново и отново, докато постигне даден резултата, осъзнаване или опитът, които му трябват.

Странно ми е обаче - щом Висшите Азо-ве са толкова възнвсени и еволюирали духовно - не могат ли да изпращат по-ясни съобщения към инкарнациитя си, ами все комуникират с недомлъвки?
цитирай
31. podvodni - Подводни
20.03.2013 22:58
Не зная защо съм се заблудил относно "зодията" на странат ни. Нямам обяснение. Наистина не сме под знака на козъта. Съгласен и за Сатурн макар, че май беше и даскал които има правото да раздава и шамари. Май се явява и някакъв съдник. Не си спомням кой еказал следното - Времето е наш съдник - или нещо подобно. Изглежда е поназнайвал туй-онуй, и не го е казал на халос ами е знаел що ХОРтува.
За саможертвата с огън съм съгласен, но тук иде реч за съвсем друго. Малко магия, малко ритуалец и много майнд контролец.
цитирай
32. tzarkarui - Още по-различно мнение
21.03.2013 08:54
brig написа:
http://www.blitz.bg/news/article/188041
Това не ми прилича на самоубийство, макар че се опитват да го изкарат такова.

И на мен не ми прилича на самоубийство - повече на ритуално жертвоприношение.

monolith1, имам една молба към теб. Просто прочети (още веднъж?) постовете ми от другия блог на тази тема и тогава напиши още 1 коментар тук. Става ли?
И ако мнението ти тогава (след прочитането) остане същото, то ти заявявам (нищо негативно и лично), че бих те сложил в графата (догматично чекмедже) "Роб по собствено желание". "Какво трябва да се прави" (или да не се прави) всяка човешка душа решава сама за себе си. Ти като какъв се явяваш да ги съдиш? Докато тази душа не отнема твоето лично жизнено пространство, нито ти попречва (по някакъв начин) да постигнеш целите на сегашното си съществуване, то ти не можеш да и кажеш (на душата) нито А, нито Б. Това, което правиш е точно обратното на една чисто човешка реакция (реакция, която не ти е внушена от ранно детство). Защо не проявиш емпатия към тези души (емпатията е човешки © и ® - рязаните пластелинчета нямат и идея какво може да означава) - вижте до къде ни докараха тези животински инкарнации с тяхната манипулация и богоборство, Живота стана невъзможен!

monolith1, знаеш ли, че със мнението си току-що оплю Ботев и Левски (за да не кажа и всички априлски въстаници)? Защото Левски се е бил обрекъл на смърт (самоубийство) доста преди да го хванат при къкринското ханче (изненадааа - един от "съдиите" е бил върл чифут), а пък Ботев напълно умишлено е тръгнал на смърт след като априлското въстание вече е било удавено в кръв. Да им теглим една ристиенска анатема ли? Пък и Ботев наричал ристиените "Скотове" (животни) - и въпреки всичко тръгнал да се самоубива като се качил на Радецки. А? Знаеш ли защо го е направил? ЗАЩОТО Е ЗНАЕЛ, ЧЕ СМЪРТ НЯМА! Има илюзия за нея, и страх от нея - насаден точно от тези чифутоидни ристиени. хехе
Ти май оплю и будиста Йошуа (дето грчките негроиди наричат Христос) - щото
цитирай
33. tzarkarui - Ристьо Стоичкофф
21.03.2013 09:46
това, което Йошуа е преживял си е живо самоубийство. Не ли? Не че е "умрял" де - просто си спрял жизнените процеси за 30тина часа (дето чифутите-ристиени ги изкарват 3 дни хехе) :) Хайде пак (за домашно) да прегледаш 1-2 поста:

http://karutzar.blogspot.com/2008/04/joshuas-day-of-resurrection-erection.html

http://karutzar.blogspot.com/2009/07/about-christ-jesus-and-forged-history.html

А пък Джеймс Харт направо "кърти миффки":

http://karutzar.blogspot.com/2008/08/socrates-meet-jesus.html

Човек браткиш е Бог в Амнезия. А Бог е безсмъртен - не ли? Погледнато от "Тази Камбанария" самоубийството е не повече от това да смениш кафенето, ако обслужването не ти харесва. хехе Хайде сега се запитай браткиш от къде идва страха от смъртта? От неизвестното което се очаква? Ами да - "неизвестното" е следствие на Амнезията, която пък е следствие от кришнаитската епоха на Мая/Илюзията с име Кали Юга. :) Така, че не ми преразказвай какво са те учили от ранно детство, или си гледал по телевизията. Бъди Човек (от рода на Хор), прояви емпатия, и се откажи (нещо много трудно) от личностния си ЕГОизъм (поне що се отнася до обществото на ХОРата).

Подводни, припомни си (от "митологията") как "аджеба" Сатурн се "възкачва" на престола си. йЕховата (с рязан клитор) на кришнаистите-чифути е "аспект" - Сатурн+Венера+Луна. Това е формулата. Астероида (която наричаме) Венера идва в слънчевата система (Слънцето=Зевс) някъде към 3114ВС, Луната - към 10000ВС. Е, кажи ми "аджеба" как може да сме козирогови, след като даже и грчките дегенерати ни признават правото да живеем по тези земи защото сме ПредЛунни.
Погледни тази схема (на Ръсел)
https://lh5.googleusercontent.com/-ynw8rpK8MuE/UUq5q-QbiPI/AAAAAAAAE-A/XvjplqtArPM/pic-00006.jpg
Човешките инкарнации се управляват от Нептун.
https://lh6.googleusercontent.com/-vop29i6gG-k/UUq6K1lUYPI/AAAAAAAAE-I/-RURsQFyowI/pic-00007.jpg

Несъмнено има зидаро-мазаческа интифа с тези самоубийства. Ще видим дали плана им с "падането на Сирия" ще проработи. :)
цитирай
34. podvodni - Подводни
21.03.2013 11:13
Прав си да ме критикуваш. Наистина бях се заблудил относно знака, просто нямам обяснение. Фактологията която представяш съвпада, по години, с последната мащабна "ядрена" война за владеене на нашата планетка. Едно от следствията на тази война е пръкването на различните пустини - Саха, Гоби, Каракум, Мохаве и так далее. Дугото следствие е "възкачването" на чцифутите на "върха на хранителната верига". Като "привнесени от вън" от тогава до сега се мъчат да унищожат коренното население и истинските управители на планетката ни - нас.
цитирай
35. monolith1 - Баланс
21.03.2013 11:31
Кару - недей изкривява думите ми!

Никого не съдя. Просто казвам, че всяко действие си има последствия. Всяко нещо си има цена. И тук изобщо не говоря за Ад-ове, наказания и тем подобни неща, а за пропусната опитност, която може да се наложи да бъде повторена според самите Вселенски принципи.

Статиите, които си дал, отдавна съм ги прочел и даже архивирал.

Колкото и невероятно да ти звучи - мен НЕ ме е страх от смъртта. Страх ме е да изоставя близките си, страх ме е да не ги нараня и травмирам с напускането си. Ако изобщо има някакъв страх у мен - той НЕ е от смъртта, а от пропускането на живота и възможностите, които той ми дава. Има огромна разлика.

Никога не бих оплюл Ботев, Левски, Исус и който и да е друг борец за свобода и духовно развитие. Това, което те са направили е саможертва, НЕ самоубийство. Има огромна разлика.

Относно тези, които се самоизгориха - уважавам изборът им. Наистина има случаи, в които на човек му писва и му идва да тегли една майна на света. Има обаче голяма вероятност да е било mind-control и това бе една от първите асоциации по въпроса, която ми дойде още преди месец.

Естествено, че ако човек е на смъртно легло или е инвалид с пълна парализа на цялото тяло и не може да му се помогне - съм за евтаназията.

Самоубийството обаче в останалите случаи е отказ от поемане на отговорност. Бягане от проблемите и липса на желание за борба.

Борба, Кару!
цитирай
36. tzarkarui - Не те критикувам браткиш
21.03.2013 13:04
podvodni написа:
Прав си да ме критикуваш. Наистина бях се заблудил относно знака, просто нямам обяснение. Фактологията която представяш съвпада, по години, с последната мащабна "ядрена" война за владеене на нашата планетка. Едно от следствията на тази война е пръкването на различните пустини - Саха, Гоби, Каракум, Мохаве и так далее. Другото следствие е "възкачването" на чифутите на "върха на хранителната верига". Като "привнесени от вън" от тогава до сега се мъчат да унищожат коренното население и истинските управители на планетката ни - нас.


Никой нищо не владее - всичко е енергия - Кх. Въпроса е кой за къде се е запътил. Щото ние ХОРата сме на път да станем богове и се приберем в къщи. Последната "партида"дето се е прибрала в къщи е някъде към 10800-10500ВС. Навсякъде където има "Унищожител" в схемата става въпрос за такова "завръщане". За да владееш нещо трябва първо да го създадеш (предполага творчество, а пък рязаните пластелинчета са "отрязани" откъм творческия процес), но в края пак се стига до енергии - Кх.
А това, че рязаните еректирали корнишончета са се запътили нанякъде хич не ми пука. :) Тези дни даже едно от тях публично изрече черна магия за смърт (към мен става въпрос) в един форум (LOP). :) Магията му ще се върне обратно при него (щото е дилетант горкото маймунче) и ще го застигне.

Ся, браткиш, забележи - Целия този "кръст" -- Скорпион-Лъв-Телец-Водолей -- се пада "Унищожител". Половината "Спасители" са двойни (Близнаци и Риби), половината не (Стрелец и Дева). Става въпрос за 2 полярни вортекса - свастика-сувастика.
Абе май отново трябва да пиша астрологически пост хехе. Ама първо трябва да събера интересни фотоси за хумористичната му част. хехе После да направя едно жертвоприношение НемаТоду с 1 дамаджанче ракиджьок (колко голямо, колко? - 100-200 литра ще стигне мисля хехе) и една кланица "вълчо мезе" (еййй), и да чакам да ми дойде НемаТодското вдъхновение. хахаха Та, тези 4 нещица (третото му правим repeat) и сядаме да пишем поста.
цитирай
37. tzarkarui - Браткиш monilith1, може и да не съм те разбрал правилно
21.03.2013 13:33
Само да те попитам. Виждал ли си лицето на умиращ човек? А какво става с лицето му след като умре?
Щото аз съм виждал. При смъртта няма болка, а лицето се разкрасява и усмихва само няколко минути след смъртта. Знаеш ли какви са ни били обичаите на нас Траките/БълГарите? При раждане на бебе са плакали - за тези мъки и несгоди, които го очакват. А при смърт са се веселили и играли ХОРо. Що ли и кога сме забравили (Амнезия) тези наши обичаи? Умрелия са го изгаряли (кремация - останало е при римляните, а римляните са дегенерати-тракийци - Еней и Антенор - те са отворили вратите на Троя пред грчките маймуноиди - нямало е никакъв троянски кон, Антенор е основател на Венеция) - хайде отговори си на въпроса Защо? Амнезия браткиш, Амнезия. Причинена от Мая-Илюзията.

Бих искал да дискутирам нещо с теб.
Задължава ли някой тези души да инкарнират на Земята? Ако те сами са избрали да инкарнират тук, то те и имат правото сами да прекратят тази си инкарнация? Не ли? Това е тяхно лично решение и никой няма право да им се бърка. Ако пък насила са се инкарнирали, то пак имат право да се противопоставят на тази инкарнация. За какви отговорности става въпрос, след като човек е отговорен сам пред себе си, и никой не може да му държи сметка за това. После - инкарнацията на земята продължава само един миг ако се сравни (условно) с безсмъртието, което имаме -- в енергийното "небе", което обитаваш има много повече близки души отколкото имаш на земята.
И още едно - много важно. Раждането и смъртта са предопределени от теб самия. Това означава, че тези ХОРа са решили да се самоубият още преди да се инкарнират. Смъртта може да се изчисли до минута астрологически - нарича се Anareta и се влияе от външните планети (анарета означава "смърт даващ", а Apheta е "живот даващ"). Мнозина искат да се самоубият, малцина го правят на дело, и смъртта им е записана в астрокартата. Всеки що-годе грамотен астролог може да изчисли смъртта, никой няма да ти го каже в прав текст.
цитирай
38. tzarkarui - monilith1 защо си мислиш, че
21.03.2013 13:47
Тези ХОра, дето се самоизгарят не го правят като саможертва за всички нас? Може-би чрез тази си саможертва те искат да разръчкат заспалото турскосериалогледащо стадо? Стадото е зло браткиш. Очите са непотребни когато Съзнанието е сляпо. В по-голямата си част мнозинството (поп-фолк фенове) в тази си инкарнация влизат като салам, а излизат като телета. Мнозинството ВИНАГИ ГРЕШИ! Защото няма РА_з_УМ -- какво е разум можеш да си преведеш сам.
Ще ти цитирам на ингилизки един велик философ и психиатър - Thomas Szasz:


"Suicide is the most basic right of all. If freedom is self-ownership—ownership over one's own life and body—then the right to end that life is the most basic of all. If others can force you to live, you do not own yourself and belong to them."


Да ти го превеждам ли?
Аз браткиш съм чукчи читател... хехе
цитирай
39. get - - Мд-ам - ние самите или "някой" доста успешно помага за "амнезията" ни ?
21.03.2013 15:02
- Късно хритиянското("книжовно" понятие за Плуто(н), още и плут - особено второто ! ) се превежда, като "моше"ник, хитрец, двуличник ... та от там идва в политологията, понятието "плуто-крация" - власт на имащите пари(за мошенничеството се пропуска) :((
- Но на практика по-старата форма на Плуто(н) се е изписвала(и така е коментирана) като Платон(идещо от "плата"-плащане ?) - тоест бога на материалните богаства(с присъщите за тях страсти) след края на физическият ни живот ... ни плаща, тоест "въздава по справедливост" за всичките ни материални(меркантилни) от там идещото и мърчант-търговец) мечти, страсти постъпки докато сме били тук в МАТЕРиалният свят.
В това си качество той се явява и като един своеобразен "съдник" ?(тоест "въздава" ни според "заслугите"(служението ни) спрямо него ?) :)) !
- Въпреки че той ни дава дарове ... с това обаче ни "забива надолу"(образно казано) в хтоничните-низши планове на света ... било проявен(материален), било емоционален, било духовен(дори по отношение на последният - прекъсваме връзката с Дух, с това което се нарича "Кха") ... и ако ползвам египетската етимология, както Кха-то е енергията(Дух) който ни свързва с Ра(Слънце-лъчение, първоизточник), което пък е проява еманация на "Атум", тоест богът Първо(само)създател ... самопораждащият се ... ?

- А относно Ботев(геният ... какво ли означава думата ?), той още преживе е прозрял и презрял(в юдео-християнският смисъл) "смърта", казвайки"
"Жив е той, жив е! ... Тоз, който падне в бой за свобода(!),

той не умира: него жалеят
земя и небе, звяр и природа
и певци песни за него пеят..."

- Тоест божествената част(ица) в "ЮНАКА-младенеца"; матрицата (наречена) душа, не се унищожава в случаи на съзнателно СЕБЕжертване ... "хекатомбата" се е извършвала с млад-бик(юнец) ... не със стара крава(индийска) :)) ? - по този начин излизаме от омагьосаният кръг(въртележката на хамстера) и измамваме най-големият мошенник Плуто ... но това се дава само на Гении и Юнаци-Ерове ! :((

цитирай
40. bozonm - @ Monolith, въпросът за самоубийството не е въпрос толкова за живот/смърт, колкото за свободата и достойнството
21.03.2013 18:55

Питал ли си се защо всички авраамистични религии до една, плюс производните им (червени и сини и всякакви оттенъци) забраняват смъртта? Ама не смъртта като такава, щото тези религии нямат проблем с проливането на реки от човешка кръв, а доброволната тази по твое желание? Те нямат проблем да те убият против твоето желание, но ако ти решиш сам да сложиш край на живота си това е вече престъпление ? Ако решиш да запазиш достойнството си - това също се явява престъпление, и биваш охулван от всички институции - църковни, държавни, а най-много от робите, защото не понасят свободата и светлината :))

Както всеки има право да решава как да живее, всеки има право да решава как да умре. Откаже ли се от това право човек става роб. А робите нямат права, а само задължения и много страх, адски много страх. И чинно слушкат какво им казват, например че е лошо да се самоубиват, понеже Господ(арят) не давал, Държавата не разрешавала или щял да му се накриви на някой шапката. А всеки има свой път и никой не може да изисква и манипулира другия за каквото и да е - нито как да живее, нито как да умре.

Накрая поздрав с една песен - http://www.youtube.com/watch?v=bNcl0L7eJUY . Този човек умира. Отчаян ли ти изглежда или тъжен, или страхуващ се от смъртта? Смъртта не е краят, тогава всички илюзии падат, близо до нея човек започва да усеща скритото и да си припомня забравеното. Тя е радост.

@ Кару, радвам се, че споменаваш Сас - един от малкото свестни психолози е. Затова е и страхотно неизвестен. В България няма нищо преведено от него, минава за "ъндърграунд".

цитирай
41. demograph - Мисля, че от нас ще се започне нещо
21.03.2013 20:47
Не знам точно какво, но усещам че е нещо значимо.
цитирай
42. monolith1 - Разяснение
21.03.2013 22:17
Кару - естествено, че всеки има свобода да избира. В крайна сметка повечето хора така или иначе правят това, което искат. Аз просто казвам, че всяко действие си има последствия. Избирайки едно нещо, ти се лишаваш от друго (към дадения момент).

За традициите на древните траки съм чувал отдавна. Има много истина в обичаите им.

Хората, които се самозапалиха се пожертваха за някаква кауза - Пламен за промяна, мъжът от Раднево и този от Велико Търново - за да запазят честта си... Всички те заслужават уважение за своят протест срещу системата.

Имам обаче известни съмнения, че може да е имало и mind-control. А това на жената си беше явно жертвоприношение - http://www.blitz.bg/news/article/188041 . :(

Като цяло не приемам идеята за самоубийството, защото това в повечето случаи е знак, че човекът се е предал, че не иска да се бори, че не иска да прояви характер и да успее въпреки всичко. Това вече е бягство от живота.

Ти самият (по твои думи) си жулиш ракията, хапваш вълчо мезе, правиш си кефа и много-много не ти се умира, така че не виждам защо толкова промотираш самоубийството.

Относно това, че траките са Proselenes - това може да има смисъл на предлунни, или смисъл на автохтонни първозаселници. Ето една статия по въпроса:

http://demograph.blog.bg/politika/2013/01/21/trakite-sa-na-zemiata-ot-predi-da-se-poiavi-luna.1044761


bozonm - факт е, че авраамистичните религии потискат човека по всякакъв начин. Аз самият в продължение на една година се занимавах с проучване на християнството, тълкуване на "смисъла" му, търсене на алтернативни източници. Накрая се убедих лично, че това е поредната изкривена доктрина, която не дава реални отговори и решения на проблемите.

В гностицизма има запазени части от древното знание, преди да бъде профанизирано и забравено. Предшества богомилите с доста време и е станало тяхна основа. А самият гностицизъм и богомилство са продължения на орфизма.

Напомняш ми на някое момиче от форумите, но не се сещам коя. ;)
цитирай
43. tzarkarui - Питал ли си се защо всички авра...
22.03.2013 00:09
bozonm написа:

Питал ли си се защо всички авраамистични религии до една, плюс производните им (червени и сини и всякакви оттенъци) забраняват смъртта? Ама не смъртта като такава, щото тези религии нямат проблем с проливането на реки от човешка кръв, а доброволната тази по твое желание? Те нямат проблем да те убият против твоето желание, но ако ти решиш сам да сложиш край на живота си това е вече престъпление ? Ако решиш да запазиш достойнството си - това също се явява престъпление, и биваш охулван от всички институции - църковни, държавни, а най-много от робите, защото не понасят свободата и светлината :))

Както всеки има право да решава как да живее, всеки има право да решава как да умре. Откаже ли се от това право човек става роб. А робите нямат права, а само задължения и много страх, адски много страх. И чинно слушкат какво им казват, например че е лошо да се самоубиват, понеже Господ(арят) не давал, Държавата не разрешавала или щял да му се накриви на някой шапката. А всеки има свой път и никой не може да изисква и манипулира другия за каквото и да е - нито как да живее, нито как да умре.

Накрая поздрав с една песен - http://www.youtube.com/watch?v=bNcl0L7eJUY . Този човек умира. Отчаян ли ти изглежда или тъжен, или страхуващ се от смъртта? Смъртта не е краят, тогава всички илюзии падат, близо до нея човек започва да усеща скритото и да си припомня забравеното. Тя е радост.

@ Кару, радвам се, че споменаваш Сас - един от малкото свестни психолози е. Затова е и страхотно неизвестен. В България няма нищо преведено от него, минава за "ъндърграунд".

Браткиш, поздравявам те за прекрасния коментар -- по-добре и аз не бих го казал.
До колкото знам Сас не е превеждан на български. Май ще взема да направя пост за него, но първо ще пусна преведен мен клип на TED - на тема ляво/дясно мозъчно полукълбо - How it feels to have a stroke -- щото ще бъде в синхрон със поста ми The Lost Pyramids Of Caral. Привет браткиш :)
цитирай
44. tzarkarui - Кофти работа браткиш
22.03.2013 00:23
Ти самият (по твои думи) си жулиш ракията, хапваш вълчо мезе, правиш си кефа и много-много не ти се умира, така че не виждам защо толкова промотираш самоубийството.

Хич не си прав. :) Чак ме изкара пияница. хехе Е, да, ама не съм. Най-малкото не злоупотребявам с алкохола, а за всекидневно поркане и дума не може и да става.

После - ти аджеба откъде знаеш дали ми се иска да съм в инкарнация (е, хванал съм се на хорото - ще го играя) и дали искам да я напусна? Само на пълните идиоти не ми е минавало през ум за самоубийство. А за борбата? Ами хората са реалисти - в много от случаите борбата е безсмислена. Характер означава да знаеш какво искаш и да правиш усилия да го постигнеш (ако е възможно де). С много лека ръка направи самоубийците безхарактерни и безволеви. Аз пък ще ти кажа, че за да се самоубиеш се иска огромна доза Воля - невероятна Вола и вътрешна Мотивация. Щото не е така лесно да се направи както изглежда отстрани. На времето даже имаше и една страница, в която се даваха съвети как да го направиш безболезнено. Чифутите я спряха - ясно защо.
Така, че клишетата като "бягство от живота", "предателство към близките" и от сорта са ти имплантирани в съзнанието от ранно детство. ЧОВЕК БЕЗ ХАРАКТЕР НЕ Е СПОСОБЕН НА САМОУБИЙСТВО!
цитирай
45. tzarkarui - Още един цитат от Thomas Szasz
22.03.2013 09:26
“Suicide is a fundamental human right. This does not mean that it is morally desirable. It only means that society does not have the moral right to interfere”

:)
цитирай
46. monolith1 - Живот
22.03.2013 11:33
В никакъв случай не казвам, че си пияница, а че обичаш живота. Останал съм с впечатление, че рок музикантите грабят от света с пълни шепи. :) Не е ли така?

За да се отблъснеш от дъното и да преодолееш купищата проблеми, да успееш въпреки всичко - също се иска огромна воля и мотивация. И ще ти дам личен пример.

Когато бях на 15 изпаднах в супер голяма депресия, която продължи цяла година. Направо не ми се живееше. Просто всичко вървеше надолу - приятелите ме изоставиха, оценките ми падаха, имах натрапчиви мисли, денонощно ме болеше коремът. Мислех си - защо е всичко това? Ами ако сега умра или се самоубия? Тогава всички тези години на растеж ще са отишли напразно и то даже още преди да съм започнал същинския живот.

И тогава си казах - НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ! Майната им на проблемите! Ще сритам задника на натрапчивите мисли и ще изляза от тази духовна стагнация и помия от проблеми! И преодолях всички глупости, които ми пречеха - психологически, социални, даже душевни ако щеш. Възстановяването ми отне още една година. Естествено, не станах супермен, но качеството на живота ми се подобри в пъти след като реших че ще се боря да бъда нещо повече и да живея пълноценно.

Какво мислиш? И това ли ще наречеш "клише"?! Не ми пука, честно казано.
цитирай
47. tzarkarui - Това за плутокрацията не ми беше хрумвало до сега
22.03.2013 11:52
Но на практика по-старата форма на Плуто(н) се е изписвала(и така е коментирана) като Платон(идещо от "плата"-плащане ?) - тоест бога на материалните богаства(с присъщите за тях страсти) след края на физическият ни живот ... ни плаща, тоест "въздава по справедливост" за всичките ни материални(меркантилни) от там идещото и мърчант-търговец) мечти, страсти постъпки докато сме били тук в МАТЕРиалният свят.
В това си качество той се явява и като един своеобразен "съдник" ?(тоест "въздава" ни според "заслугите"(служението ни) спрямо него ?) :)) !
- Въпреки че той ни дава дарове ... с това обаче ни "забива надолу"(образно казано) в хтоничните-низши планове на света ... било проявен(материален), било емоционален, било духовен(дори по отношение на последният - прекъсваме връзката с Дух, с това което се нарича "Кха") ... и ако ползвам египетската етимология, както Кха-то е енергията(Дух) който ни свързва с Ра(Слънце-лъчение, първоизточник), което пък е проява еманация на "Атум", тоест богът Първо(само)създател ... самопораждащият се ... ?

:) И като се има предмид, че Плутон е Хадес, а той е първоРодния син на Сатурн.. И тук не става въпрос за видимата вселена (ограничена за нас във вибраЦИОНното поле 20-20000 Hz), а за една цялост, която вибрационно е Стояща вълна - целия спектър. :) И пак се връщаме до Лакховски (дето го самоубиха на "пуста нюйоркска улица downtown). И като се има на предвид, че Плутон управлява човешката психика (барабар с психиатриите, МВРтата, и затворите) става ясно аджеба защо всички добри политици имат Плутон като Управител на хороскопа си. :) Обаче Плутон е скръндза - ако го имаш транзитиращ в първи или втори дом ще те докара до бедност и финансова нищета. Но за сметка на това ще те направи Господар на самия себе си. Хермес/Меркурий се явява ниска степен едновременно на Уран и на Плутон и управлява зодията на МОШЕниците-търгаши - Близнаци. Близнаци е била последната човешка зодия преди настоящия Водолей. :)
цитирай
48. tzarkarui - В никакъв случай не казвам, че си ...
22.03.2013 15:17
monolith1 написа:
В никакъв случай не казвам, че си пияница, а че обичаш живота. Останал съм с впечатление, че рок музикантите грабят от света с пълни шепи. :) Не е ли така?

За да се отблъснеш от дъното и да преодолееш купищата проблеми, да успееш въпреки всичко - също се иска огромна воля и мотивация. И ще ти дам личен пример.

Когато бях на 15 изпаднах в супер голяма депресия, която продължи цяла година. Направо не ми се живееше. Просто всичко вървеше надолу - приятелите ме изоставиха, оценките ми падаха, имах натрапчиви мисли, денонощно ме болеше коремът. Мислех си - защо е всичко това? Ами ако сега умра или се самоубия? Тогава всички тези години на растеж ще са отишли напразно и то даже още преди да съм започнал същинския живот.

И тогава си казах - НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ! Майната им на проблемите! Ще сритам задника на натрапчивите мисли и ще изляза от тази духовна стагнация и помия от проблеми! И преодолях всички глупости, които ми пречеха - психологически, социални, даже душевни ако щеш. Възстановяването ми отне още една година. Естествено, не станах супермен, но качеството на живота ми се подобри в пъти след като реших че ще се боря да бъда нещо повече и да живея пълноценно.

Имал си мотивация браткиш, пък и тепърва его си изграждал - 14-15 г. е първата транзитна опозиция на Сатурн - нормално е да си в депресия. Въобще депресиите са следствие на Сатурн и Плутон. :) Пък и на тази възраст си пълен с илюзии и надежди - не ли? Баш "приземяването" става към 42-45г. - тогава илюзиите са минимални.
:) Ето на - виждаш ли - и ти си мислил за самоубийство. хехе Нали ти казах - само на пълните идиоти не им е минавала през главата тази мисъл.

:) А иначе всички рокаджии сме НемаТодисти by defauls хехе Щото света е достатъчно шибан и миризлив за да си позволим лукса да бъдем маруладжии и скопци - хехе - що "дупки" има за запушване (някои са космясали хехе) - нали ти казах - хапка, пийка - тея 4 работи (щото третата я повтаряме на бис с овации) хехе
цитирай
49. monolith1 - Viva la Vida
22.03.2013 16:05
tzarkarui написа:
Имал си мотивация браткиш, пък и тепърва его си изграждал - 14-15 г. е първата транзитна опозиция на Сатурн - нормално е да си в депресия. Въобще депресиите са следствие на Сатурн и Плутон. :) Пък и на тази възраст си пълен с илюзии и надежди - не ли?


Всъщност депресията до голяма степен се получи именно защото за много кратък период от време изгубих почти всичките си илюзии и надежди. Няколко месеца преди това пък бях прочел "На изток от рая" от Джон Стайнбек - просто не е истина какъв опустошителен ефект имаше това.


tzarkarui написа:
Баш "приземяването" става към 42-45г. - тогава илюзиите са минимални.


То дотогава - я камилата, я камиларя - половината живот вече ще е минал. :)


tzarkarui написа:
Ето на - виждаш ли - и ти си мислил за самоубийство.


Ако трябва да съм откровен - мислех за това какъв би бил светът без мен. Какво щеше да стане, ако изведнъж умра? За пореден път се убедих, че съм твърде ценен и че това би била една голяма загубва и за мен и за света, и не мога да си позволя да го лиша от присъствието си. :)
цитирай
50. tzarkarui - @ replay 49
23.03.2013 08:56
:) Браткиш, скиваш ли, че поставяш себе си в центъра на съществуването? До 28-30 годишна възраст човек изгражда Его. Тогава е и първото "завръщане" (return) на Сатурн в наталната си локация. :) Питай чичко Google за Saturn Return. Разумът се изгражда (при някои въобще го няма и като потенциал - за пример - бокотиквовистите и турскосериалогледащите) в периода 21-36 годишна възраст.

То дотогава - я камилата, я камиларя - половината живот вече ще е минал.


Разсъждаваш като пеленаче. Живота никога не свършва. Има цикли в него само. В Елевзински мистерии не са приемали неофит, чиято възраст е под 52г. Имам обяснение за това естествено, но ще акцентирам върху едно минорно обяснение:
До 36 годишна възраст деянията (и първосигналното мислене) на мъжете се ръководят изключително от нагона, т.е. не човек управлява своите постъпки, а неговите хормони го правят. :) Дето един мой колега имаше една приказка:
Така ми се е*е, че и една изсъхнала жаба да има, ще я накисна и ще и го вкарам.
хехе И после "Жените имат 8% по-малко мозъчни клетки от мъжете" - а? хехе
Не че не е така де, но мъж, който не може да управлява собствения си пенис, не може и да управлява нищо друго.

И още едно цитатче ца размисъл:

He, who does not accept and respect those who want to reject life, does not truly accept and respect life itself.
Thomas Szasz
цитирай
51. monolith1 - Коментар
23.03.2013 16:37
Относно самоубийството - явно не виждаш какво се случва по света. Във всички медии - филмите, музиката, изкуството (включително и еротичното) се пропагандира самоубийството. Даже и в комедиите! Това нормално ли е според теб?!

Кару - действията на всеки са си въпрос на личен избор. Стига си рекламирал самоубийството, че започваш да ми напомняш на Marshall Applewhite.

Да ти припомня ли историята на Спартак? Принц от Одриското царство (това, че бил от племето на медите е измишльотина), който бива пленен и заведен като гладиатор в Римската империя. Само дето пича вместо да се самоубие, взема че вдига гладиаторски бунт и шашва и побеждава императори, патриции и не знам си 'кви още бастуни. :) Единствената грешка му е, че е послушал алчните гладиатори, които са искали да грабят, и вместо да излезе на север през Алпите се връща обратно на Юг и тогава вече е победен.


tzarkarui написа:
До 36 годишна възраст деянията (и първосигналното мислене) на мъжете се ръководят изключително от нагона, т.е. не човек управлява своите постъпки, а неговите хормони го правят. :)


Може би съдиш по себе си? :) Щото аз никога не съм бил чак толкова загорял. Да не говорим, че жените носят удоволствие, когато са с мярка. :) Самоконтролът също е важен и не би трябвало да е проблем за хората занимаващи се с личностно развитие. ;)


Като говорим за политика, щото май това беше първоначалния замисъл на темата - я виж този pdf файл и какво подготвят управниците на света:

http://tinyurl.com/bqh399s
цитирай
52. tzarkarui - Не рекламирам нищо
23.03.2013 18:24
И не ми е приятно да ми "слагат в устата" думи, които не съм изричал/писал.
Да имаш собствено достойнство е равносилно да уважаваш достойнството на другите.
За мнозинството овце термина "Достойнство" е изпразнен от съдържание.
Считам темата за затворена, коментарите също.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 433668
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930