Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2015 01:33 - СЕКСЪТ И БИБЛИЯТА КАКВО КАЗВА БОГ ЗА СЕКСА
Автор: agej2 Категория: История   
Прочетен: 6093 Коментари: 0 Гласове:
2



                   СЕКСЪТ И БИБЛИЯТА

             КАКВО КАЗВА БОГ ЗА СЕКСА

  ЖИВЕЕМ, В МОДЕРНО И НАПРЕГНАТО ВРЕМЕ.

     РАБОТА, ГРИЖИ,  ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

ОТПУСКАМЕ СЕ. ХРАНИМ СЕ. ЗАБАВЛЯВАМЕ СЕ...И ПОНЯКОГА ПРАВИМ СЕКС.

НЯКОИ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ГО ПРАВЯТ, ЗА ДА  ИМАТ ДЕЦА.

ДРУГИ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, А ТРЕТИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ...

     КАЗВА ЛИ БОГ ЧРЕЗ БИБЛИЯТА НЕЩО ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ?

  ОЩЕ В КНИГАТА БИТИЕ ЧЕТЕМ:

1:27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.

1:28 И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята.

 НА ПЪРВАТА ЧОВЕШКА ДВОЙКА Е ПОДАРЕНО ПОЛОВОТО ОБЩУВАНЕ НАРЕЧЕНО СЕКС В НАШЕТО СЪВРЕМИЕ. ЦЕЛТА Е РАЗМНОЖАВАНЕ  И НАПЪЛВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ С ЦЕЛ УПРАВЛЕНИЕ НА ФЛОРАТА И ФАУНАТА.

  ЗА ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЯН БОГ ПРЕД ВСЕЛЕНАТА ТОЙ=ТВОРЕЦЪТ СЪЗДАВА НАС ХОРАТА ПО СВОЯ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ. НИЕ КАТО НЕГО МОЖЕМ ДА ТВОРИМ, ДА СЪЗДАВАМЕ ЖИВОТ-ДЕЦА. НИТО ЕДНО СЪЩЕСТВО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА НЕ МОЖЕ ТОВА, САМО НИЕ ЧОВЕЦИТЕ/АНГЕЛИТЕ СА БЕЗПОЛОВИ - ЕВ. ОТ МАРКО: 12:25 Защото когато възкръснат от мъртвите, нито се женят нито се омъжват, но са като ангели на небесата./

  СЛЕД МОГЪЩА БИТКА В КОСМОСЪТ ЗАПИСАНА В КНИГАТА „ОТКРОВЕНИЕ“

12:7 И стана война на небесата: Излязоха Михаил/ИСУС ХРИСТОС --- от ДАН. 12 ГЛ. и Юда 9./ и неговите ангели да воюват против змея; и змеят воюва заедно със своите ангели;

12:8 обаче, те не надвиха, нито се намери вече място за тях на небето.

12:9 И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена; свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него.

12:10 И чух силен глас на небесата, който казваше: Сега дойде спасението, силата и царството на нашия Бог и властта на Неговия Христос; защото се свали клеветникът на нашите братя, който ги клевети денем и нощем пред нашия Бог.

12:11 А те го победиха чрез кръвта на Агнето/ИСУС/ и чрез словото на своето свидетелствуване; защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бягат от смърт.

12:12 Затова, веселете се, небеса и вие, които живеете в тях. Но горко на вас, земьо и море, защото дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време.

  БИТКАТА  Е ВЕЧЕ НА НОВОСЪЗДАДЕНАТА ПЛАНЕТА САТАНА Я ПРЕНАСЯ СРЕЩУ ХОРАТА, КОИТО СА ЧАДА НА БОГ=ТВОРЕЦЪТ.

КАТО НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ТВОРЕЦЪТ=БОГ САТАНА СЕ ОПИТВА ДА ГО НАРАНИ ЧРЕЗ АТАКА НА ДЕЦАТА МУ.

 СЛЕД КАТО СА ИЗГУБИЛИ ГРАНДИОЗНАТА КОСМИЧЕСКА БИТКА.

 ТУК НА ЗЕМЯТА СА СЕ ПРЕСЕЛИЛИ НАСИЛСТВЕНО С ИЗМАМА, ДРУГИ МНОГО ПО-МОЩНИ ОТ НАС СЪЩЕСТВА ПРЕДВОЖДАНИ ОТ СВОЯТ ВОДАЧ – ЧОВЕКО УБИЕЦ >ЛУЦИФЕР носител на светлина /от лат / , ДЯВОЛ клеветник /гр/ , или още САТАНА престъпник /евр./.

КАРТИННИЯТ ЕЗИК НА БОГ ОЩЕ ПРЕДИ 2000 ГОДИНИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ХОРАТА, ЗА ОПАСНИЯТ ВРАГ.

ПРОРОК ЙОАН ВИЖДА ИЗМАМИТЕ И ОПИТИТЕ НА САТАНА ДА НИ УБИЕ!

БИБЛЕЙСКАТА СИМВОЛИКА ПОДЧЕРТАВА С КАКЪВ ТИП ВРАГ СЕ СРЕЩА ВСЕКИ ОТ НАС – „ранена ЗМИЯ, КОЯТО И ОСТАВА МАЛКО ВРЕМЕ!“

МОЩНИЯТ ИНТЕЛЕКТ НА ДЯВОЛЪТ БЪРЗО СЕ ОРИЕНТИРА И РАЗБИРА, ЧЕ СЕКСЪТ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА В ОТНОШЕНИЯТА НА ХОРАТА ПОМЕЖДУ ИМ...

 И СПРЯМО БОГ.

 СЕКСЪТ Е ПОРЪЧАН ДА СЕ ПРАВИ ЗА РАЗМНОЖАВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА РАСА.

 КАТО НАПЪЛНЯТ ЗЕМЯТА ЧРЕЗ СЕКС ХОРАТА,

САТАНА И НЕГОВИТЕ ДЕМОНИ=ПАДНАЛИ АНГЕЛИ ЩЕ СА ИЗЛИШНИ.

   ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА НА УНИЩОЖЕНИЕТО ЗА ЕДНА ПРЕСТЪПНА КОСМИЧНА СГАН НАСИЛСТВЕНО ЗАВЛАДЯВАЩА ПЛАНЕТА, ДАДЕНА НЕ НА ТЯХ, А НА БОЖИИТЕ ДЕЦА = ЧОВЕЦИТЕ. 

  МОЩНИЯТ ИНТЕЛЕКТ НА САТАНА РАЗБРА ТОВА И ДЕГРАДИРА ПОЛОВОТО ОБЩУВАНЕ НА ХОРАТА С ИЗВРАЩЕНИЯ, КОИТО СА БОГОПРОТИВНИ.

  ОРАЛНА, АНАЛНА, ХОМОСЕКСУАЛНА, ЛЕЗБИЙСКА, ЧЕКИДЖИЙСКА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ВАРИАНТИ ТРЯБВАШЕ ДА ПОПРЕЧАТ НА ХОРАТА ДА ИЗПЪЛНЯТ ПОРЪЧКАТА НА ВЕЛИКИЯТ ТВОРЕЦ=БОГ.

      САТАНИНСКАТА СТРАТЕГИЯ ПОДЕЙСТВА!

ВСЛЕДСТВИЕ НА ИЗВРАЩЕНИЯТА ОТ НОВИТЕ ФОРМИ НА СЕКС, КОИТО ВЪВЕДОХА САТАНА И ДЕМОНИТЕ МУ СЕ НАРУШИ ХАРМОНИЯТА В БРАКА НА ХОРАТА.

 ХОРАТА ГРЕШАХА И БОГ СЕ ОТВРЪЩАШЕ ОТ ИЗВРАТЕНОТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ.

  СЕДМАТА БОЖИЯ ЗАПОВЕД ПОСТОЯННО СЕ НАРУШАВАШЕ ОТ  ПОВЕЧЕТО ХОРА.

 ТАКА СЕ НАРУШИ ПОРЪЧКАТА ЗА НАПЪЛВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА!

ТОГАВА ИСУС ДОЙДЕ КАТО ЧОВЕК В ПЛЪТ И ПОКАЗА, ЧЕ ЧОВЕШКА ПЛЪТ МОЖЕ БЕЗ СЕКС ДА УСТОИ И ДОКАЗА НА ВСЕЛЕНАТА, ЧЕ БОЖИЯТ ЗАКОН Е ВЪЗМОЖЕН ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ.

 НЕ САМО ИСУС,

 НО И АПОСТОЛ ПАВЕЛ,

 ПРОРОК ИЛИЯ

И МНОГО ВЕЛИКИ МЪЖЕ

 И ЖЕНИ

 УСТОЯХА НА СЕКСУАЛНИТЕ ИЗКУШЕНИЯ.

    БОГ НЕ ЗАБРАНЯВА СЕКСА!

НО ЕДИН МЪЖ С ЕДНА ОБИЧАНА ОТ НЕГО ЖЕНА!

ПОСЛАНИЕ НА ПАВЕЛ ДО ЕФЕСЯНИТЕ:

5:25 Мъже, любете жените си както и Христос възлюби църквата и предаде Себе Си за нея,

5:26 за да я освети, като я е очистил с водно умиване чрез словото,

5:27 за да я представи на Себе Си църква славна, без петно, или бръчка, или друго такова нещо, но да бъде света и непорочна.

5:28 Така са длъжни и мъжете да любят жените си, както своите тела. Който люби жена си, себе си люби.

5:29 Защото никой никога не е намразил своето тяло, но го храни и се грижи за него, както и Христос за църквата;

5:30 понеже сме части на Неговото тяло [от Неговата плът и от Неговите кости].

5:31 "Затова ще остави човек баща си и майка си, и ще се привърже към жена си, и двамата ще станат една плът".

ПАВЕЛ КАЗВА ДОРИ В ПОСЛАНИЕ КЪМ КОРИНТЯНИТЕ:

7:2 Но, за да се избягват блудодеянията, нека всеки мъж има своя си жена, и всяка жена да има свой мъж.

7:3 Мъжът нека има с жената дължимото към нея сношение; подобно и жената с мъжа.

7:4 Жената не владее своето тяло, а мъжът; така и мъжът не владее своето тяло, а жената.

7:5 Не лишавайте един друг от съпружеско сношение, освен ако бъде по съгласие за малко време, за да се предавате на молитва, и пак бъдете заедно, да не би сатана да ви изкушава чрез вашата невъзможност да се въздържате.

   ДРУГА СТРАТЕГИЯ НА САТАНА ОСВЕН СЕКСУАЛНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ Е ВЪЗДЪРЖАНЕТО ОТ СЕКС...

    ТАКА СЕ СЪЗДАДОХА МОНАСИ И МОНАХИНИ!

НЯМА ПО-ИЗВРАТЕНО ОТ ТОВА ДА ЛИШИШ ЧОВЕК ОТ ЛАСКИ НА ДРУГИЯТ ПОЛ!

 ТАКА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА ПЛЪЗНА СРЕД ДУХОВЕНСТВОТО И ДНЕС Е МОЩЕН ЛОСТ В РЪЦЕТЕ НА ДЯВОЛА.

   БОЖИЕТО ТРИЕДИНСТВО Е ИЗРАЗЕНО С ЧОВЕШКОТО ТРИЕДИНСТВО  =   СЕМЕЙСТВОТО=МАЙКА+БАЩА+ДЕТЕ.

 САТАНА С ИЗВРАТЕНА СЕКСУАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ НИ ПОГУБВА!

  БОГ СЕ СМИЛИ

 И ИСУС ПОРЪЧА

ДА СЕ СПАСЯВАТ ДОРИ И ПОГИНАЛИТЕ ОТ ГРЕХОВЕТЕ СИ ХОРА...БИЛО ТО СЕКСУАЛНИ ГРЕХОВЕ.

ЕВАНГЕЛИЕ ОТ МАТЕЙ:

28:18 Тогава Исус се приближи към тях и им говори, казвайки: Даде Ми се всяка власт на небето и на земята.

28:19 Идете, прочее, научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Светия Дух,

28:20 като ги учите да пазят всичко що съм ви заповядал; и ето, Аз съм с вас през, всичките дни до свършека на века. [Амин].

Защо на нас поръча Бог :

“ Идете ...и научете...”Мат.28:19,20          

                 Идете прочее, научете всички народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Светия Дух, като ги учите да пазят всичко що съм ви заповядал...”

Библията е историята на света. История на падение и минало. История на надежда и бъдеще. Библията съдържа Божиите инструкции, за да живеем. Наше право е дали ще ги приемем !

   Създавайки планетата Земя , Нашия Космически Баща направи нещо ново! На красивата  планета с чудна растителност и интересни животни, Бог сътвори едно различно същество!

Това същество бе “по образ и подобие” на своя Създател – наречено човек (Битие 1:26,27,28ст.). Това качествено ново в космоса същество- човек имаше творчески задачи! Дарен с креативност и вродена технологична сила, човек можеше да владее над растителния и животински свят. С физически голям ръст и неограничен живот, владеещ гравитацията, човекът трябваше да е добър стопанин на новата планета (ст.26). Творческият му потенциал заложен  от Създателя бе натоварен със задачата (ст.28) : “ Да се плоди..., да напълни и овладее планетата...” Нито едно същество нямаше тази привилегия до този момент в космоса!(Ангелите нямат пол! Ев. от Лука20гл.:34,35,36ст.)

  Технологично планетата можеше да се “напълни” с хора по начина , по който бе създаден Адам  Бит.2гл.:7ст. – пръст имаше много...Но това качествено ново същество имаше свой , свободен път на развитие! По негова воля трябваше да стане овладяването и напълването на планетата с други хора, докато расата се развие напълно и Земята се изпълни според Божия замисъл с хармония и съвършенство.

  За голямо съжаление хората още чрез своите прародители сгрешиха! Космическият Родител взе мерки, но и неприятеля – сатана се подготви числото на неговите привърженици да нараства.Създавайки много видове религии и духовни имитации дявола започна да печели привърженици. Така се получи дисбаланс в поръчката за напълване и овладяване на планетата. Колкото повече същества завладееше сатана на Земята, толкова по-силно щеше да е неговото господство.  Докато уби Христос !  Така престъпника откри пред космоса своето истинско лице.

 След смъртта и възкресението на  Исус, планетата  се отне от измамника !  ...Но дявола щеше да отговаря за всички престъпления срещу спасените и изкупени от Исус хора. Колкото по-малко са спасените, толкова по-малка ще е агонията в наказанието на космическия престъпник ! Забавяйки спасението на хората , сатана бави своето унищожение!

  Исус поръча на нас, вярващите хора, да отидем “при всички и да ги научим на това , което Той ни научи”( Ев. от Матей28гл.19-20ст.)! Отново на човешкия род е дадена привилегията, да твори - да участва в спасението на себеподобните...Даден ни е  отново шанс  да работим за напълването на планетата със спасени  човешки същества. Нашата духовна работа е част от Божията поръчка за хармония и овладяване на планетата.  Участието в Божия спасителен план е шанс за ускорение на пришествието! Ако всички заработим  и изпълним поръчката на Бог – Той ще дойде по-скоро, а ние ще живеем във вечността с чувството на изпълнен дълг пред Бог, хората и другите космически светове.

  СЕКСЪТ МИЛИ  МОИ ПРИЯТЕЛИ Е ДАДЕНОСТ САМО ТУК  СЕГА... ДОКАТА СМЕ В ЧОВЕШКИ ТЕЛА... И Е БОЖИЯ ПРОГРАМА ЗА  НАПЪЛВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА С УДОВОЛСТВИЕ И НАСЛАДА ОТ ЧОВЕШКАТА РАСА.

ЕВАНГЕЛИЕ ОТ МАРКО:

12:23 Във възкресението, на кого от тях ще бъде жена? защото и седмината я имаха за жена.

12:24 Исус им рече: Не за това ли се заблуждавате, понеже не знаете писанията нито Божията сила?

12:25 Защото когато възкръснат от мъртвите, нито се женят нито се омъжват, но са като ангели на небесата.

  БИБЛИЯТА НЕ ЗАБРАНЯВА СЕКСА .

БИБЛИЯТА ОСЪЖДА ИЗВРАТЕНИЯТ СЕКС.

ЕТО НАКРАЯ ПОЛЕЗНИ МОЖЕ БИ ЗА НЯКОИ ХОРА СЪВЕТИ НА БОГ – 1 во КОРИНТЯНОМ.

7:2 Но, за да се избягват блудодеянията, нека всеки мъж има своя си жена, и всяка жена да има свой мъж.

7:3 Мъжът нека има с жената дължимото към нея сношение; подобно и жената с мъжа.

7:4 Жената не владее своето тяло, а мъжът; така и мъжът не владее своето тяло, а жената.

7:5 Не лишавайте един друг от съпружеско сношение, освен ако бъде по съгласие за малко време, за да се предавате на молитва, и пак бъдете заедно, да не би сатана да ви изкушава чрез вашата невъзможност да се въздържате.

7:6 Но, това казвам, като позволение, а не като заповед.

7:7 Обаче, бих желал всичките човеци да бъдат какъвто съм аз. Но всеки има своя особен дар от Бога, един така, а друг инак.

7:8 А на неженените и вдовиците казвам: Добро е за тях, ако си останат такива, какъвто съм и аз.

7:9 Но, ако не могат да се въздържат, нека се женят, защото по-добре е да се женят, отколкото да се разжегват.

7:10 А на жените заръчвам, и то не аз, но Господ: Жена да не оставя мъжа си;

7:11 (но, ако го остави, нека остане неомъжена, или нека се помири с мъжа си;) и мъж да не напуща жена си.

7:12 А на другите казвам аз, не Господ: Ако някой брат има невярваща жена, и тя е съгласна да живее с него, да не я напуща.

7:13 И жена, която има невярващ мъж, и той е съгласен да живее с нея, да не напуща мъжа си.

7:14 Защото невярващият мъж се освещава чрез жената, и невярващата жена се освещава чрез брата, своя мъж; инак чадата ви щяха да бъдат нечисти, а сега са свети.

7:15 Но, ако невярващият напусне, нека напусне; в такива случаи братът или сестрата не са поробени на брачния закон. Бог, обаче, ни е призвал към мир.

7:16 Защото отгде знаеш жено, дали не ще спасиш мъжа си? или отгде знаеш мъжо, дали не ще спасиш жена си?

7:17 Само нека всеки постъпва така, както Господ му е отделил сили, и всеки както Бог го е призовал; и така заръчвам по всичките църкви.

7:18 Обрязан ли е бил призован някой във вярата, да не крие обрязването. Необрязан ли е бил някой призован, да се не обрязва.

7:19 Обрязването е нищо, и необрязването е нищо, но важното е пазенето на Божиите заповеди.

7:20 Всеки нека си остава в това звание, в което е бил призован във вярата.

7:21 В положение на роб ли си бил призован? да те не е грижа, (но ако можеш и свободен да станеш, по-добре използувай случая);

7:22 защото, който е бил призован в Господа като роб, е свободен човек на Господа; така и който е бил призован като свободен човек, е роб на Христа.

7:23 С цена сте били купени; не ставайте роби на човеци.

7:24 Братя, всеки в каквото е бил призован във вярата, в него нека си остане с Бога.

7:25 Относно девиците нямам заповед от Господа; но давам мнение като един, който е получил милост от Господа да бъде верен.

7:26 И тъй, поради настоящата неволя, ето какво мисля за добро, че е добре за човека така да остане както си е.

7:27 Вързан ли си в жена? не търси развързване. Отвързан ли си от жена? не търси жена.

7:28 Но, ако се и ожениш, не съгрешаваш; и девица, ако се омъжи, не съгрешава; но такива ще имат житейски скърби, а пък аз ви жаля.

7:29 Това само казвам, братя, че останалото време е кратко; затова и тия, които имат жени, нека бъдат, като че нямат;

7:30 и които плачат, като че не плачат; които се радват, като че не се радват; които купуват, като че нищо не притежават;

7:31 и които си служат със света, като че не са предани на него; защото сегашното състояние {Гръцки: Образът.} на тоя свят преминава.

7:32 А аз желая вие да бъдете безгрижни. Нежененият се грижи за това, което е Господно, как да угажда на Господа;

7:33 а жененият се грижи за това, което е световно, как да угажда на жена си.

7:34 Тъй също има разлика и между жена и девица. Неомъжената се грижи за това, което е Господно, за да бъде света и в тяло и в дух; а омъжената се грижи за това, което е световно, как да угажда на мъжа си.

7:35 И това казвам за вашата собствена полза, не да ви държа с оглавник, но заради благоприличието, и за да служите на Господа без отвличане на ума.

7:36 Пак, ако някой мисли, че постъпва неприлично към дъщеря си девица, ако й е минала цветущата възраст, и ако трябва така да стане, нека прави каквото ще; не съгрешава, нека се женят.

7:37 Но който стои твърд в сърцето си, и не бива принуден, но има власт да изпълни волята си, и е решил в сърцето си да държи дъщеря си девицата неомъжена, ще направи добре.

7:38 Така щото, който омъжи дъщеря си девицата добре прави; а който я не омъжи, ще направи по-добре.

7:39 Жената е вързана до когато е жив мъжът й; но ако мъжът умре, свободна е да се омъжи за когото ще, само в Господа.

7:40 Но, по моето мнение, по-щастлива е, ако си остане така; а мисля, че и аз имам Божия Дух.

  

 

 

image





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: agej2
Категория: История
Прочетен: 279869
Постинги: 136
Коментари: 0
Гласове: 64
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031