Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2017 11:47 - NEO - убиха царя - сега глобалистите целят Путин
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 5220 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  NEO - убиха царя - сега глобалистите целят Путин

От Jim W. Dean, управляващ редактор на 10 октомври 2017 г.

image

от Фил Бътлър , ... с New Eastern Outlook , Москва

"Докато държавата съществува, не може да има свобода; когато има свобода няма да има държава. "-  Владимир Ленин

image

Фил Бътлър

Забележка на редактора : Днес е пътуване по пътя на паметта, с стара статия NEO - Phil Butler, която се е загубила в разбъркването. Темата е често използвана, как историята се повтаря, а Русия е фронт и център за днешния урок.

Историята на дестабилизирането и хаосът на промените в режима, който винаги се оркестрира от финансовия интерес, продължава да бъде неотслабван. Тъй като старите инструменти бяха толкова успешни, те продължават да се използват.

Това не би могло да бъде възможно, освен ако участниците не са сигурни, че въпреки историческия модел на това, което правят, за да виждат и да са наясно, това не създава никакви препятствия за тях, ,

Демонизирането на целта на много нива, включително на детската, която целта получава, се копира безкрайно. VT читателите биха могли да запълнят законни подложки от страни и имена. ВТ съществува, ако няма друга причина, от това да се опитаме да прекъснем цикъла, като обучим обществеността какво трябва да се изисква катехизис за всеки избирател да защитава теоретичните права, които има.

Това беше трудна задача и с ограничен успех, защото не успяхме да вдъхнем подкрепата на институцията за това каквото и да било движение да се превърне в основно. Не изглежда, че интересите съвпадат с техните интереси. Напротив, често се намираме в опозиция.

Но ние войници с нашите собствени писменост и коментар, както и интервюта, като един час Прес ТВ дискусия с трима гости, които имам днес в 2:30 на Северна Корея. Те очевидно решиха да копаят малко по-дълбоко в този продължителен конфликт, отколкото досега. Поздравяваме усилията им, тъй като заплахата от голяма грешка се случва да нараства ежедневно ... Джим У. Дийн ]

*

image

- Първа публикация ... 05 май 2017 -

В днешните кризи, концентрирани около Русия, световните историци като че ли забравиха, че американският президент Удроу Уилсън даде възможност Леон Троцки да влезе в Русия с американски паспорт. Наблюдавано в исторически контекст основното намерение на западноизточната детентност днес трябва да се види в кристална яснота, но не е така.

Реалността е такава. Русия отново е в пресечната точка на страховито глобалистко нападение и единственият реален курс към мир и сътрудничество е да се види настоящата ситуация чрез истината за историческа леща. Силната реалност на днешните кризи може да бъде проследена до аморалните и аполитични "интернационалисти" банкери, превъплътената кабала на подривниците, които отговаряха на същата смъртоносна тактика, която те направиха върху царска Русия.

Повечето западняци никога не са научили много за революцията през 1917 г. в училище. В най-добрия случай едно дете от 60-те може би е отишло в театъра, за да види доктор Живаго или апокалиптичния шедьовър на Студената война Fail Safe. И в абсолютно справедливост, а американските деца, отглеждани през 70-те години, едва ли могат да бъдат обвинявани за липса на абзац или две в историята на гимназията за цар Николас и семейството му, убити от болшевиките.

image

Доктор Живаго

До 80-те години на миналия век от западните младежи може да се очаква да се идентифицират само с новините за падането на Съветския съюз и може би някои от съвременниците им, които разбиват части от Берлинската стена, са нормални.

Така че днес, ако очакваме средна Америка да разбере какво имаме предвид, когато обвиняваме глобалистите в използването на антируски пропаганда, тогава сънуваме. Мостът за знания за правилното разбиране и сътрудничество, които трябва да съществуват, днес изобщо не съществуват. Същата ситуация важи и за Великобритания и за останалата част от Европа.

Историята, както съществува днес, е узрял плод, готов да бъде смесен в чисто ново глобалистическо конфитюр за консумация от масите. Не се заблуждавайте, че глобалните кабали (или подривниците) трудно работят в този нов неолитарен хранителен продукт - и по-голямата част от света вече е свързана със своята захаринова сладост. В този "котел", който веднъж съдържаше реалност, останките от стария световен контрол отново застават зад неизчерпаемите ресурси и огромния потенциал на Русия, който представлява.

Гледайки Владимир Путин обратно в началото на 2000 г., водейки новата прогресивна Русия от вихрушката блато, всички бяхме свидетели на чудотворно погрешно изчисление от страна на тези подривни сили. И днес можем да видим буквално повторение на стратегията, въведена за сваляне на царска Русия в началото на 20-ти век. Макар че това може да изглежда необичайно, то също е лесно илюстрирано.

Доказателство за извършителите на смъртта на цар Никола е изобилно и лесно се разкрива чрез вече публикуваните творби на Георги Катков, Стефан Посиони и Михаел Футрел. Техните проучвания и резултати показват, че Ленин и изгнаналите болшевики са финансирани и подкрепени от германското правителство и от много от индустриалците, които все още доминират в световното финансиране.

Много от имената останаха еднакви, а дори и стратегиите и пропагандата са непроменени в сегашния революционен редук, който е толкова очевиден в Русия днес. За пореден път изгонени олигарси и недоброжелателни политически герои в Русия са финансирани от хора като Ротшилдс, неправителствени организации на Джордж Сорос и някои от същите индустриални семейства, отговорни за убийството на романовите.

Където някога известният болшевикски финансист Олоф Ашберг и JP Morgan се договаряха преди, по време и след руската революция, днес мафиотските и Путински врагове като Михаел Ходорковски заговорничат с представители на Ротшилдс и американски колеги.

Да се ​​предположи, че известните индустриални титани, финансирали Първата световна война, са отделни образувания от днешната криза, подбудителите са наивни и опасни. Освен това, приемането, че старите или новите интернационалисти имат лининистки идеали, е форма на лудост. JP Morgan играе на Русия и цар Николас, това беше същата игра, която виждаме Ротшилд и Сорос, претендиращи за Путин и новата Русия. Просто погледнете приликите и стратегиите и общата ситуация става ясна.

Като "например", сравнявайте усилията на Цар Николас за цялостно умиротворяване в Европа, което се доказва от засилването на френско-руския алианс и усилията му за прекратяване на първото голямо състезание по въпросите на въоръжаването в света чрез Хагската мирна конференция. Този цитат от Wall Street и болшевишката революция на Антъни Сътън обобщава текущата стратегия на кризата от запад на изток:

"Русия тогава - и днес - е най-големият неизползван пазар в света. Освен това Русия, тогава и сега, представляваше най-голямата потенциална конкурентна заплаха за американското индустриално и финансово надмощие. (Погледът към карта на света е достатъчен, за да открои географската разлика между огромната земна маса на Русия и по-малките Съединени щати.) Уолстрийт трябва да се разтрепери, когато визуализира Русия като втори супер американски индустриален гигант.

Изхождайки от такива паралели, трябва да разберем Великата игра или политическата и дипломатическа конфронтация между Великобритания и Русия от деветнадесети век само се разшири и се превърна в кризата, която виждаме днес. Корените на настоящите кризи са установени от отношенията на Британската компания за Източна Индия към времето на Американската революция.

И това, което беше безпрецедентно усилие да се разшири властта и влиянието на Британската империя, сега отеква като очевиден американски експанзионизъм. За допълнителен контекст тази "велика игра" ферментира събития, които отекват и резонират в днешните геополитически заглавия.

Когато Кримската война приключи през 1856 г. с поражение на Русия от съюз на Великобритания, Франция и Османската империя, които биха могли да си представят нови съюзи с подобни намерения през 21 век? В днешната Кримска ситуация можем да извлечем най-ярките си изводи.

Не е нужно да приемем, че тази "велика игра" продължава, защото това е несъмнената реалност. Докато Първата кримска война е най-известна със знаменитата отговорност на Световната бригада и Флоренция Сладунгъл, относителните роли на руските лидери са още по-забележителни. Най-очевидно, когато руският президент Владимир Путин е осигурил Крим, за да защити руснаците в Крим от фашистки украинци, той отново (повече или по-малко) протекционизира цар Николай I на православните християни от мюсюлманските османци, които контролираха Черно море 4 .

Сто и повече подобни паралели могат лесно да бъдат съставени, но урокът пред нас е несъмнен - ​​ако не променяме курса, тогава е на нас още едно катаклизъм. Този пасаж от Уол Стрийт на Сътън и болшевишката революция (стр. 178) заварява 1917-2017 неразривно:

"Уолстрийт отиде да прилегне във Вашингтон за болшевиките. Тя успя. Съветският тоталитарен режим оцеля. През 30-те години на миналия век, чуждестранните фирми, предимно от групата "Морган-Рокфелер", изградиха петгодишните планове. Те продължават да изграждат Русия, икономически и военно.

От друга страна, Уолстрийт вероятно не е предвидила Корейската война и войната във Виетнам, в която 100 000 американци и безброй съюзници са загубили живота си от съветски въоръжения, построени с тази внесена американска технология. Това, което изглеждаше проницателна и несъмнено печеливша политика за синдикат "Уолстрийт", стана кошмар за милиони извън елитарския енергиен кръг и управляващата класа.

И накрая, съществува огромна разлика между начина, по който се играе Великата игра през времето на царите, и сега. Независимо от ядрения холокост, Wall Street (американски) и европейски позиции са на критична маса. Финансовата монополна война, която се разрази през последните 100 години, напусна Русия в по-голяма или по-малка степен, когато се отнася до богатството на физическите ресурси. Но на запад истинското богатство е изчерпано, прекомерно пренаселено и на върха на огромен балон.

"Когато бях млад, Америка все още съществуваше. Няма повече. Дори блехарът от 4 юли не може да скрие очевидния факт. "Д-р Пол Крейг Робъртс

Без да се впуска в макроикономически урок, съвременният "интернационалист" не може да разшири управлението си без друга руска революция. Вижте нещо, което д-р Пол Крейг Робъртс пише наскоро в статията си "Америка унищожена". Говорейки по същия начин, който правя тук, д-р Робъртс ни казва, че младите не осъзнават какво е "изгубено", защото те живеят във времето, когато съществува така наречената "американска мечта".

Първият набързо и суетно описва страна, в която всеки аспект на обществото е масово покварен. От "Уолстрийт", злокачествената болест, която тези интернационалисти или глобалисти са извършили, почти напълно е унищожена всякакво приличие на това, за което стояхме. Робъртс продължава:

"Америка е изгубена страна. Пълната корупция на всяка публична и частна институция е пълна. Нищо не остава освен тирания. И лъжи. Безкрайни лъжи. "

Преди няколко месеца написах история за Владимир Путин и "Трети път" за обществото, което някои смятат, че руското лидерство е в процес на установяване. Докато нямам достъп да науча каквито и да е прецизност на такъв революционен план, всички доказателства от нашите неуспехи и кризи от миналото и настоящето сочат към прагматичната логика Путин може би е забавна. Позовавайки се отново на работата на Антони С. Сътън върху нашите "интернационалисти" (стр. 16), моето мнение може по-лесно да бъде направено.

"И крайната десница, и крайната лява част от традиционния политически спектър, са абсолютно колективистични. Националният социалист (например фашистката) и международният социалист (например комунистът) препоръчват тоталитарни политико-икономически системи, базирани на гола, неограничена политическа сила и индивидуална принуда.

И двете системи изискват монополен контрол върху обществото. Докато монополът на индустрията някога е бил цел на JP Morgan и JD Rockefeller, до края на деветнадесети век вътрешните сантуми на Уолстрийт разбират, че най-ефикасният начин да се получи неоспорим монопол е да се "направи политически" за монополите - под името на общественото благо и обществения интерес. "

Ако Владимир Путин попадаше от властта, то глобалистите-монополисти биха могли да се превърнат в последен етап на световно господство. На свой ред, тяхното неограничено унищожение и неморалност ще се разпространят в световен мащаб, същата жалка лъжа, която се е превърнала в Американската мечта. Ресурсите на Русия ще бъдат осуетени, богатството на всички народи в света най-накрая ще стане собственост на единствените собственици на нашето нещастие.

За мнозина тази реалност е скрита или объркана от един орвелски медиен конгломерат на запад. Това вече не е дори спорен въпрос. За щастие, милиони на милиони се събуждат, за да открият тиранията, която ни обгръща. Глобалистите убиха Русия и една алтернативна реалност веднъж, не трябва да им позволяваме да преразгледат престъплението.

Фил Бътлър е политически изследовател и анализатор, политолог и експерт в Източна Европа, изключително за онлайн списание  "New Eastern Outlook" .

 




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. kolevn38 - Четете, четете, дядя Шекериада ви е забъркал небивала инфо помия.
14.10.2017 11:17
Цели три казана с мазна помия е забъркал дядята и ги е лиснал на първа - да му се радват вси червени парцали.
цитирай
2. krumbelosvet - Г-н 38,
14.10.2017 12:17
Всеки път когато ви видя да хейтите, ще ви отговарям с единственото оригинално нещо, което ВИЕ сте измислили (ако е ваше): .І.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741051
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031