Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2020 05:19 - Възстановената златна първосвещена генеалогия на рода Дуло за 18 и 19 век от Историята на Паисий – част 2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2978 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 28.10.2020 03:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме да разкриваме фундаментални тайни от съвременната Българска и световна история, съдържащи свръхсекретната информация за родословното дърво на жреческия род Дуло и генеалогията на златната му първосвещена линия за периода от началото на 18 век до единствения продължител на тази линия, за когото знаете от нашите документи че е Васил Левски

Този постинг е продължение и част 2 на последния ни постинг 

С Кан Авитохол, който е Граф Сен Жармен, и с Кнез Иван Кулин и Левски из Паисиевите потайности на Историята му съдържаща родословието на рода Дуло – част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/17/s-kan-avitohol-koito-e-graf-sen-jarmen-i-s-knez-ivan-kulin-i.1692514

image

Преди да започнем да разчупваме печатите на документите с гриф "топ секретно" за златната линия и верига на рода Дуло, за която вие нашите феноменни просветени приятели, вече се досещате от първата част, че неразривна брънка и главен персонаж от нея се явява Кнез Иван Кулин, ще ви представим скромното и бедно откъм информация презентационно есе за него, което се е постарал да направи Кристиян след пламналата Любов в сърцето му към обаятелната личност на Кулин, въпреки желанието и задълбочените му изследвания за този славен Българин, и което свое възмущение и омерзнение бъдещият историк сподели с нас, като с това ви демонстрираме, че върху личността и битието на Иван Кулин е била наложена тотална информационна чистка и цензурна завеса от анти – Българската историческа школа на Иречек – Златарски, чиито агенти продължават да владеят историческата ни наука и са по възловите места на всички правителства и институции на България след Освобождението до сега.
Защо са правили това ще ви се изясни след малко като разсекретим документите на Иван Кулин след презентацията, която ние ще допълним с академична фактология от самия Светец.

На тези мекерета и мерзавци голямата певица и силен Български Дух Гуна Иванова писа гневна под клипа

https://www.youtube.com/watch?v=IteJ5iGRe2I&feature=emb_logo

с нейната песен за Васил Левски от видеоблока под статията ни:

Guna Ivanova:

ПО ПОВОД ПАЛЦИТЕ НАДОЛУ ЗА ТАЗИ ПЕСЕН - 
Това е клип правен по време на концерт, без претенции за каквото и да е. 
Просто месец февруари отбелязваме годишнина от обесването и почитаме паметта на АПОСТОЛА. 
Още не излъчен клипа, палците са надолу, чии ли са? 
Дали пък не са на потомците на предателите на Левски? 
Срам!!!

СРАМ на позорящите=на позорящите Иса и Мария

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Презентация за Кнез Иван Кулин  


Забравеният герой на Северна България – Иван Кулин

image

Човекът

Кнез Иван Кулин (1803 – 1870)
Български народен будител, герой, закрилник,  революционер, войвода, хайдутин, организатор, общественик, кнез, баш кнез, патриот, родолюбец, Българин !   

image

Информацията за личността на Иван Кулин в интернет пространството е изключително оскъдна и бедна.

https://www.facebook.com/Войводата-Иван-Кулин-Кнез-Иван-Кулин-1770420453185292/

Това е единствената Фейсбук страница свързана с него, която намерих и бе с 23 лайка и последен пост от месец Август 2017, харесан от 2- ма души…

image 

Единственият запазен и достигнал до нас портрет на воеводата Иван Кулин. Предполага се, че тази снимка е направена по повод 50-годишнината му (1853г) от неизвестен фотограф и след това сръбска художничка, по молба на самия Иван Кулин, я прерисува, за да остане запазена до наши дни. На снимката можем да видим как е изглеждал кнез Иван Кулин.
Навяваща уважение фигура с дълбок, сериозен, мъжествен поглед и изражение!  В пълна бойна готовност – револверът му е в силяха, ятаганът в лявата ръка! 

Титлата „кнез“ стой пред името му, защото през Възраждането кметът на селото, българският управник се именува именно така – кнез. Става кнез на Медковец през 1847г., а на следващата година е избран от българското население за баш кнез (градски, общински кмет) на цялата Ломска Нахия. 

 
image

Медковец, родното село на воеводата Иван Кулин и неговото семейство. В близост до границите с държавите Румъния и Сърбия. В Сърбия е прекарал голяма част от живота си. 
Село Медковец е част от Видинският вилает и част от нахията Поломие. 

Бюстът, поставен в чест на кнез Иван Кулин в родното му село – Медковец, за да може хората да помнят и почитат паметта му.
Селото, на което той е кнез, сиреч главен управител, закрилник на народа и негов пазител. За съжаление, забравилите българи или и без това нищо не помнещите и знаещи цигани, от „уважение“ към личността на великия им съселянин и сънародник Иван Кулин, са задигнали бюста и той  е изчезнал, както е изчезнал и споменът за самия воевода…        
„Похвално“! 
 
image

Бюстът на Иван Кулин в родното му село Медковец в пълен размер. Единственият паметник, спомнящ и възхваляващ личността на героя на Северна България … 

image

Народът или по – точно всички досегашни управници на Видин и на България са "запазили" паметта за Иван Кулин жива, като са кръстили само една единствена малка и забутана крайна уличка в гр. Видин на негово име…
 

image  

Това е сабята, лично подарена на Иван Кулин от турския султан Абдул Меджид I (1839 – 1861г) по време на първите преговори, въобще дотогава, на представител на раята директно с падишаха, 1850 г. Това се случва след потушаването на Видинското въстание, от същата година, в султанския дворец в Цариград.

image

Султанът е толкова впечатлен от личността на Иван Кулин и неговият свободолюбив, непокорен дух, независимо напредналата му възраст (47-годишен), че му прави два ценни и скъпи подаръка – златен пръстен и красива извита сабя. Заради тези дарове, дори самите приближени и доверени на султана ще завидят на Иван Кулин!
Сабята се пази в историческия музей в град Видин.
    
image

Иван Кулин е в основата на прошението до правителството на Османската империя „Високата порта“, което касае молба за строеж на селска църква. По този начин воеводата има главна заслуга за изграждането на нова, голяма и красива сграда на православната църква в село Медковец – „Света Параскева”, която преди това е била срутена, стара постройка. Също така организира мирни демонстрации на хората от селото, с цел да защитят искането си и то да бъде изпълнено! Събитията се отнасят към годините 1859 – края и 1860. Молбата им е удовлетворена. Султанът Абдул Меджид I, чрез тугра (специален калиграфски, личен, султански печат, който замествал подписа му) разрешава строежа на църквата.
 
image  

Изображение на Белоградчишките скали, където се водят най-тежките и кръвопролитни боеве през най-голямото и мащабно въстание на районите от Северна България - Видинското въстание(1850г), в което участват над 16 хиляди души!
Българите са командвани и ръководени от Иван Кулин! 

Иван Кулин е заточен отново през 1851г. През 1853г, след близо 2 годишни мъчения, терзания и мъки, Иван Кулин, дочул вестта за избухването на Кримската война, за пореден път успява да избяга и от този затвор.

image

Огромното разстояние, което Кнез Иван Кулин изминава пеша от турския затвор на западният бряг на Мала Азия (в близост до град Измит) до с. Медковец!
Този маршрут е най-прекият и най-бързият възможен, но изключително труден и опасен при засилените полицейски мерки, но Иван Кулин успява!
Той се завръща, минавайки през различни труднопроходими местности и опасности, за да може да помогне на българите и да ги поведе в борбата срещу поробителя!
    

image

Снимка от Втората българска легия (1867г), Белград. За съжаление на тази снимка не присъства Иван Кулин, но присъства Васил Левски.

image
 
Васил Левски с униформа на Първата българска легия на Георги Раковски в Белград (1862г). 
 
Иван Кулин е бил лично предложен от Георги Раковски за знаменосец на четата!!!    Кнез Иван Кулин е първият българин, развял първообраза на съвременния българския трибагреник, докато е бил знаменосец на организираната от Георги С. Раковски Първа българска легия в Белград (1862г).

image

Георги Раковски, който се вижда на снимката, развяващ гордо знамето на легията, светиня за българските четници!

image  

Има само две литературни произведения свързани с Иван Кулин. Двете със заглавие „Кнез Иван Кулин“, едната с автор Змей Горянин (1936, повест), а другата от Петър Кузманов (1971, роман).
Повестта на Змей Горянин след 44-та година е забранена, спряна от печат и унищожавана, защото авторът й е набеден за фашист и разпространител на фашистки идеи и мисли .Няма много запазени, налични копия от тази книга.
Докато книгата на Петър Кузманов се намира в Университетска библиотека на нашия университет и е запазена. 
Книгата на Петър Кузманов играе ролята на най-пълна биография на Иван Кулин.  

image 

Едно сакрално изповедално символ – верую на Кнез Иван Кулин, достигнало до нас от негови близки.
Също и цитат на известния български революционер, патриот и хайдутин – Панайот Хитов, отнасящ се за Кнез Иван Кулин.
Двамата са били добри другари. Запознават се покрай общите революционни дела на българската емиграция в Сърбия. Целите и идеите на двамата са да се вдигне всеобщо народно въоръжено въстание в пределите на България, за да бъде освободена!
Панайот Хитов уважава изключително много Иван Кулин .   

image

Иван Кулин е един от главните основатели, заедно с Любен Каравелов, на БРК (Български революционен комитет) през 1867г. в Белград. По личното настояване на Каравелов, Иван Кулин организира чета, с която да премине граница, да се съюзи с четите на Панайот Хитов и Филип Тотю – около 50 души и да вдигне народа на всеобщо въоръжено въстание!
Четата на Иван Кулин наброява 600 души! Известна е като „Зайчарската чета“ (1867г.)!
 
Иван Кулин спомага и за изграждането на БРЦК (Български революционен централен комитет) в Букурещ, Румъния през 1869г., с основател Любен Каравелов. Чрез чести по-малобройни, четнически акции, старият воевода отвлича вниманието на турските власти от дейността на Каравелов и така му позволява да действа необезпокояван!   
Кнез Иван Кулин приключва своя саможертвен жизнен път на 12/24 юли 1870 г. в Зайчар, Сърбия.
Борил се с всички средства до последно да помогне на свещената българска кауза – Освобождението!
Той не успя да съзре свободна България...   

image  

Дълбок преклон пред паметта на всички велики, достойни синове на майка България! Техните дела трябва да бъдат помнени и разказвани, защото те са нашите предци и тяхната кръв тече във вените ни!
Ние трябва да помним, че сме потомци на велики личности като Иван Кулин!  
Великият български воевода загива от сърдечен удар, а не от куршума на враговете турци, далеч от Родината и родното място…

image

Един дълъг живот, отдаден на светото дело – освобождението на Родината, изживян под саможертвената клетва и повеля Свобода или смъртъ!

Поклон пред този велик Български патриот и герой!

Изготвил:
Кристиян Иванов Дунчев
Специалност: История, I курс 
2017г.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Във всички наши документи по разкриване на фундаменталните светоустройствени тайни във всичките ни 1400 статии от нашия блог, ние ви доказваме и демонстрираме с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

и всички повествования в прав текст, диктувани ни от нашите Ръководители Свише, които са постоянно около нас, че Б/българите от първосвещения Божи жречески род Дуло са/сме главни действащи лица и персонажи от транс – епохалната реалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация", и сме субектите които движат всички глобални и локални събития и процеси в целия диапазон на универсалните човешки проявления от (+) до (–), режисирани и направлявани Свише.

За всички тези епохи във всички сфери на човешкия живот на Земята са имплантирани и са проникнали метастазите на различни кланове на Божия Български род Дуло, развили се според Божия всеобхватен експериментален план и сценарий в различна чистота, и от които са духовните интелектуални творчески и прогресивни елити на всички племена и народи, както и техните изродени в различни степени реакционни аристократични управленчески и богаташки елити.

МЕТАСТАЗИ на=на Мат Диана и Исуз

Мат Диана и Исуз са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

От първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранила при свръх – екстремален риалити режим непрекъсваемо чистотата и светостта си в родословието на 100 поколения в продължение на последните 2000 години, се роди, отгледа и закали апогеят, еманацията и апотеозът на Любовта на Боговете ни Исус и Мария Магдалена и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация" – Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Тях Спасител на  Българите и на света и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

Започвайки от Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), защото е първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена, и е новоепохалният Родоначалник на рода Дуло, всички представители на първосвещения клан на златната генеалогична линия на Спасителят, които са все генетични потомци на Свети Павел и изявени феноменни гении и светли святи личности на Българския народ и на човечеството, ни се разкриват по върховете на положителните екстремуми на Българската история, от която са производни всички други истории на Земята, и по тези признаци под тяхното реално и свръхестествено светейшо ръководство ние ги търсиме и откриваме винаги безпогрешно и попълваме липсващите звена и брънки на златната верига на първосвещената генеалогия на рода Дуло.

ЕКСТРЕМУМИ за=за Кан (Жреци) на Мат Мария и Иса 

ТЪРСИМЕ И ОТКРИВАМЕ ВИНАГИ=Богиня Мат Мария и Бог Иса от Тракия

Знаете от всички наши документи, че за един период през 19 век Васил Левски е единственият законен продължител на златната първосвещена линия, от който следва и неговото родословие, продължено от единствения му син Петър Дънов, чиито потомци са най – изявените феноменни личности от най – новата ни история.

image

Сега ще попълним липсващите звена на сакралната първосвещена линия за времето от началото на 18 век до Васил Левски, за да попълним истинската История на Паисий, на която централната и най – важна тематика и съдържание е новоепохалното дълбоко, високо, широко и всестранно и всепосочно разклонено и развито родословна дърво на жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена сред всички племена и народи и на първо место у Българския род, дефиниран в конфединциален херметичен режим с кода на Свещения шифър с култовата прокламация на Паисий като "Неразумен юроде"

НЕРАЗУМЕН ЮРОДЕ=НЮРОДЕ ЕЗУ МАРЕ=Народе на Иза и Мария=Рода на Иза и Мария  

Припомняме ви хронологически сегмент от златната генеалогична линия на рода Дуло за времето на 18 век от постинга ни 

In memory of отец Панайот Чакъров,архиерейският наместник на Ямболската духовна околия.Пончо.Прапраправнук на Васил Левски от Паисий
http://bezistena.blog.bg/history/2016/05/16/.1435143 

...В началото на 15 век след падането на България под османско робство, се наложи Божият Български свещен царски род да бъде спасяван отново, но този път в обратна посока – от България към Франция.

Предците на Нострадамус 

НОСТРАДАМУС=от Матара Диана и Исус,

който е един от законните династични потомци на Българската царска династия Дуло, свалена от власт от извиканите на помощ от византийците да превземат България турски нашественици, бяха  изведени от пределите на поробена България и бяха съхранени във Франция от посветените Българи там…


Поколения след Нострадамус от потомците му се появява Йерусалимският Патриарх Хрисант, който през 1720 г. идва в България с официална мисия да събира средства за ремонт на Божия храм и с тайната свръхсекретна мисия да продължи свещения Исусов династичен род в истинската Обетована земя.                                 

ХРИСАНТ=ИС ТРАХ=Иса от Трахия  
                                                                    
Моят приятел от младежките години и Кръстник в светото православие Отец Панайот бе енорийски свещеник на храм "Свети Георги", същият този храм, в който през 1720 г. идва в България Йерусалимският Патриарх Хрисант, единственият продължител на свещената Божия династична линия на Дуло в изгнание!  
През месец юни 1720 година Патриарх Хрисант се установява в Ямбол, където провежда тържествени служби в църква Св.Георги в чисто Българския борчески Ямболски квартал Каргуна, в който е заселено след превземането на Ямболската крепост от турците оцелялото Ямболско население, състоящо се от жречески потомствени родове, и от които родове произхожда прочутото Българско Ямболско общество на войнуците/войнуганите, заселило по – късно култовите духовно – революционни емблематични за нашата бунтовническо – революционна история селища Панагюрище, Копривщица, Карлово, Калофер, Хисаря... Войнягово..., Кочмаларе (Отец Паисиево).

Патриарх Хрисант живее в дома за гости в двора на църквата, в която Посветените извършват таен църковен династичен брак (брак за продължаване на родословието и генеалогията на династични родове) между Исусовия пряк потомък и местната му избраница Мария, също от съхранен чист и праведен Исусово – Мариин жречески род.
Плод на лумналата пламенна любов между тях е династичният Исусов потомък Паисий…
 
image

Вижте паметната дата, отбелязана на най–видно место на представителната фасада на свещения Божи храм – 
1720 година – това е годината на пребиваването в Ямбол и в църквата на Хрисант, който на 19 юни сключва брак с Мария и живее с нея в отчаяно задъхана Любов за зачеването на Първосвещения продължител на златната линия на Божия род Дуло, при пълна конспиративност за непосветените повече от месец в дом в двора на църквата.

Датата на династичния брак и началото на бурното му изживяване – 19 юни, е регестрирана в Българските църковни конспиративни анали в режим на тотален юдео=фанариотски режим и цензура и перманентно преследване на Първосвещеното династично родословие на Дуло от Исус и Мария Магдалена, като църковен ден за честване в памет и прослава на Свети Паисий. 

Девет месеца след този кратък таен династичен брачен живот, назначен по "служебно –административен" път, но изживян с отчаяна ненаситна пламенна Любов, на днешния ден – 6 март 1721 година се ражда Паисий.

Честит рожден ден на Отец ни Свети Паисий!,

който днес ( 2016 г.) навършва 295 години съвместен вече безсмъртен живот в двете измерения!

Ето какво още пише в акта му за раждане в датната календарна кодировка: 

ШЕСТИ МАРТ=Исуш и Матара Диана

ШЕСТИ МАРТ=Дете на Исуш и Мария=Син на Ешуа и Матара Диана 

генетичен потомък на Исус и Майка Мария Магдалена, продължител на Първосвещената Българска Божия генеалогична линия вече завръщаща се в България след 300 години принудително политическо изгнание (от началото на 15 век) в пълна конспиративност и постоянно преследване

СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ с=ЖИВОТ с Исус и Богиня Мат 

БЕЗСМЪРТЕН ЖИВОТ с=ЖИВОТ с Исус и Богиня Матара  
 
За да се съхрани конфиденциалността и тайната на произхода на Паисий и за да не се направи връзка от фанариотските копои и турската полиция на годината на раждането му с посещението и времето на пребиваването на Патриарх Хрисант в Ямбол, посветеният свещеник – домакин и съзаклятник в конспирацията и свещеното дело, който държи църковните документи и регистър за ражданията (по сегашному ЕСГРАОН) в Българската общност в Каргона и Ямбол, записва детето по – късно като родено през 1722 година.

Заради съхраняване тайната на свещения династичен произход на Паисий, са създадени всякакви маскировъчни и заблуждаващи конспиративни версии за родното место, дата, произход и истинскота име на Паисий, поради което в сравнително новата историография за тия времена специално за Паисий съществува тотална дезинформация и обърквация, правеща разногледи добросъвестните и недобросъвестните му изследователи, пратени да го търсят и гонят Михаля по Родопите, Пирин, Рила и къде ли не, но не само и колкото може по – далече от родният му Ямбол и Каргуна!  
 
Ето разсекретени документи от автентичното му секретно, вече разсекретено досие: 

ПАИСИЙ=Бог Иса

ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ=Кан (Жрец) на Диана и Иса Бълхарина


ОТЕЦ ПАИСИЙ=Богиня Диана и Исус

ОТЕЦ ПАИСИЙ=ПЕЦИСТАН=БЕСИСТАН=БЕЗИСТЕН 

Първосвещеният Божи храм в града на Боговете Демиурзи и роден град на Паисий

А защо Паисий е Отец, от кого е и на кого е Отец, свидетелства разшифровката на почетния титул Отец!

ОТЕЦ=Диана и Иса –
продължител на Първосвещената Божия генеалогия на рода Дуло

Едно от имената на Паисий е Понко – едно от характерните умалителни имена на Панайот 

ПОНКО=КОН ПО=Кан (Жрец) на Бог – какъвто е Отец Панайот

По - късно Посветеният Хрисант осигурява на сина си Паисий необходимата закрила за оцеляването му, обкръжение и информация от посветени съмишленици за написването и разпостраняването на истинската история на България – не тази дето ни я представят за История Славянобългарска и е пълен фалшификат от враговете на Българите, а онази в която пише истината за Исусовия народ – Българите, и техните Богове, царе, жреци и светци – всичките до един! династични потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло и от която династия и род са всички управници на народите и държавите в Европа и по света, и която История Паисий успя да разнесе на Българите из земите на поробена България на Балканите, а неговият светейши надзорник – Граф Сен Жармен, който е самият Свети Павел, разнесе Първия ѝ препис из висшите конспиративни общества в Европа и по монархическите дворове на кралските фамилии и политическите среди и правителства на Европа, състоящи се от криптоБългари и посвещава главите им и изявените духовни лидери и обществено – политически личности в техния свещен Български Божествен произход, за да ги подтикне и организира за съвместни действия за Освобождението на Българите в поробена Дунавска България, с което започват процесите на общоевропейски и световни социално – политически метежни брожения, като така възпламени цяла Европа и Русия и предизвика Възраждането по всички бивши Български земи и народи из цяла Европа, запалвайки революциите във Франция и Европа, както и ответната геноцидна реакция от юдео – ционистите, от които са фанариотите и заговорниците срещу Божия народ чрез серията псевдо освободителни войни - нашествия от Русия на Балканите, организирани и провеждани от тъмни неруски анти – Български сили, разоряващи и унищожаващи Българското население и търсещи да унищожат Свещената Божия династична линия – Цел №1 на всичките войни с Турция! 

Правата династична линия на генеалогията на Отец Паисий води до Васил Иванов Кунчев – Левски и неговия син Петър Дънов, и от която линия е и Спасителят.
Отец Панайот Чакъров е от тази родословна линия на Васил Левски, съпровождащи и издайнически белези на която са сините му очи, прекрасният певчески глас на пра пра пра – дядо му Левски, феноменните му потенциални екстрасенсни свойства, задължителни за духовниците с този му ранг и сан на архиерейски наместник на Ямболска област, установяването му на постоянно работно место и служение в свещения храм на зачеването на пра – отец му Паисий, и не на последно место буйният му бунтарски дух.
 
–– край на пасажа от тази статия, като ви припомняме адресите на двете ни статии за съвместното съавторство на истинската История от Граф Сен Жармен и Паисий:

Как истинската История на Паисий предизвика Войната за независимост на САЩ и Великата френска революция. Граф Сен Жармен и Бенджамин Франклин

http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/kak-istinskata-istoriia-na-paisii-predizvika-voinata-za-neza.1642927

Авторът на История славяноБългарска – Граф Сен Жермен, сензационно епохално разкриване на самоличността му лично от него!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/avtoryt-na-istoriia-slavianobylgarska-graf-sen-jermen-senzac.1642929 

От официалните документи, както и от горните две наши статии знаем, че Паисий завършва истинската История през 1761/2 година, като в продължение на 4 години до 1765 г. прави 12 преписа на документа и посвещава в тайната му 12 Българи от списъците на родословното дърво на рода Дуло, за които прави предварително проучване за чистотата и надеждността им и посещава на място из България.

През зимата на 1764 година вече 43 годишен и свършил една от възложените му Свише задачи – написванета на Историята, посещава родния си град Ямбол и отново в най –
строга и дълбока конспирация сключва таен династичен брак в църквата "Свети Георги Победоносец" в Каргона със специално отредената му за целта от посветените девойка – съхранена читава крипто – княгиня, за да изпълни и другата си висша задача и задължение – да продължи първосвещената Божия златна линия на рода Дуло.

През лятото на 1765 година му се ражда син Ангел като по строгите правила на конспирацията за първосвещената линия на рода Дуло, както и заради започналите масови полицейски операции от турската полиция за неговото залавяне след предателството му на гърците и турците от поп Стойко/Софроний Врачански, той дава детето за отглеждане на свой заклет в тайната родственик и приятел от Северозападна България като приемен родител.

Оскъдната информация за сина на Паисий – Ангел, който по – късно става Войводата Ангел Кулин, Кулин Комита и още Кулин Душман, вече знаем от част първа на нашето изследване, а това което никъде не го пише за неговия първосвещен жречески генезис и което ние пишем в тези документи, ни диктуват директно лично Ангел Кулин и баща му Паисий в статута им на Свети Ангел Кулин и Свети Паисий по онази окултна транспространствена технология и механизъм, по които на всички ни диктуват постоянно и ни манипулират и управляват като марионетки нашите Ангели пазители, хранители и надзорни консилиумни екипи, съъставени от наши Предци, преминали във временен светейши режим докато временно са разделени още малко време световете ни !

Щом Ангел Войвода е липсващата брънка от генеалогичната верига на първосвещената линия на Божия жречески род Дуло, то и напълно естествено и резонно е неговият изявен и саможертвен син Иван Кулин да е следващата брънка и звено от златната първосвещена Божия линия на рода Дуло.

Така доказалите се най – ярко проявени и просветнали в мрака на 18 век на безпаметното и свирепо турско робство жертвени личности в България – Паисий Хилендарски и Ангел Войвода, попълниха непреривната 2000 годишна генеалогична първосвещена линия на жреческия род Дуло, представлявана от края на 17 век и началото на 18 век от Патриарх Хрисант – бащата на Паисий, и преминала в 19 век чрез родения в 1803 година син на Ангел Войвода – Кнез Иван Кулин.

Сега вече става понятна и обяснима тясната и здрава връзка между Кнез Иван Кулин и посветения висш конспиратор и доаен на организираното революционно движение в България Г. С. Раковски, който в последно време се разбира, че освен революционер, журналист, публицист и писател, е бил и историк, етнограф и етнолог, енциклопедист, архивар, езотерик членувал в три тайни езотерични ордена, феномен и полиглот, и е движил конспиративните дела на Българската жреческа каста на рода Дуло, от който е и той, и най – вече се занимава с издирването и съхранението и продължаването на първосвещената му златна линия.

По лично настояване на младия Георги С. Раковски, двамата с Иван Кулин се срещат през 1857 година и започват тяхните постоянни контакти, като Раковски следва неговите съвети и указания.

Раковски прави Иван Кулин знаменосец на Първата легия, като за посветените знаменосец означава най – мъдрият и феноменен посветен първожрец на четата

ЗНАМЕНОСЕЦ=ЗНАМЕНОСЕТС=Син (потомък) на Ма (Майка) Диана и Исуз 

Ще разкриеме и причината за непонятно избухналия интерес на турския султан към особата на доказания враг на властта Кнез Иван Кулин, преминал по време на историческата им среща в Истамбул в проявеното неприкрито уважение и почит с направените от султана Абдул Меджид I подаръци на Кулин – златен пръстен и извита сабя.

image

СУЛТАН АБДУЛ МЕДЖИД=СУЛТАН от Дуло на Богиня Мад Диана и Ежуа 

Ами защото и двамата знаят като висши посветени, че са династични родственици от Българската жреческа фамилия Дуло, от която са и всички султани и падишахи!

СУЛТАН от=от Дуло на Иса 

ПАДИШАХ от=от ПАХ ДИ ША=от Бохиня Диана и Ешуа 

Това послание е предал султанът на Кнез Иван Кулин и с двата многоказващи с езика на свещения шифър подаръка:

ЗЛАТЕН ПРЪСТЕН=Братя от Дуло на Исуз

ИЗВИТА САБЯ=Богиня Диана и Бог Исуз

ИЗВИТА САБЯ на=на Синове (потомци) на Богиня Диана и Иза 

Характерният култов Исусов илюминатски жест, който ни сочи предизвикателно султанът на преден план на портрета му и е познат в иконографската практика като бенедикшън – християнско благословение или още като уши на заек, ни съобщава с кода на Свещения шифър какъв е султанът и Кнезът:

БЕНЕДИКШЪН=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

УШИ НА ЗАЕК=Кан (Жрец) на Изуш 

И понеже в хронологическия интервал между Кнез Иван Кулин роден през 1803 година и и родения през 1837 година Васил Левски в рамките на първосвещената златна генеалогична линия на рода Дуло от задължително върховно изявени саможертвени личности в Българската официална и скрита история няма други такива освен тях двамата, то естествено и логически идва и тяхното роднинство и още повече техният свещен статут на кръвен генетичен баща и син!

Васил Левски е криптосин на Кнез Иван Кулин, от което обстоятелство стават понятни и техните особени близки отношения и чувства и други непонятни до сега положения! 

Посветеният Раковски, който е в постоянни контакти с Кнез Иван Кулин и следва неговите съвети и указания, научава от него за истинската История на Паисий със списъците на първосвещената линия на рода Дуло и за сина му Васил Левски и го издирва и привиква в Легията, по негов съвет издирва "книгата с осем листя" от Ямбол – княгинята Мария – Серафима, с която Левски сключва таен законен династичен брак за продължение на първосвещената генеалогична златна линия на Божия жреческо – царски род Дуло – като с тази огнена информация ви запознахме в тематичната ни статия

151 години Свети Раковски – пра..пра внук на Паисий и кръстник на Левски в жреческите феномени по мегалитните светилища, отваря архива Акаши на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/09/151-godini-sveti-rakovski-pra-pra-vnuk-na-paisii-i-krystnik-.1630500 

пасаж от който ви предлагаме:

Г. С. Раковски (1821 – 1867) е висшият посветен и ръководител на Всемирното Бяло Братство за него време от генетичните потомци на Христос и Мария Магдалена.
Раковски е правнук на Паисий Хилендарски, издирил по секретните списъци на златната генеалогия на жреческия род Дуло от генетични потомци на на Исус и Мария Магдалена (които списъци за световно разклоненото родословно дърво на потомците на Исус и Мария Магдалена са същинската История на Паисий) своя родственик Васил Левски, който е проектният и оторизиран Свише единствен продължител на първосвещената златна генеалогична линия на рода Дуло, от потомците на който в днешно време се роди и живее сред човеците Спасителят на Българите и на човечеството.

Раковски организира двете Легии, които са Висшата духовна просветителска академия за теоретическото и практическото просвещение и кръщение в реални бойни екстремни условия по бойните полета и жреческите мегалитни светилища в България на Васил Левски в жреческото познание и феноменни практики.

Раковски издирва по списъците на Паисий Мария от Ямбол – чистокръвна княгиня в конфиденциално предпазно невежие за произхода си от рода Дуло от съхранило чистотата и светостта си династично разклонение от златната генеалогия на потомците на Исус и Мария Магдалена, и организира в дълбока конспиративност в калоферския женски метох свещен династичен брак между нея и Васил Левски за продължение на свещения Божи род.

ЧИСТОКРЪВНИ от=от Кръв на Диана и Исуш=от Кръв на Дионисиуш

ЧИСТОКРЪВНИ от=ТШИСТОКРЪВНИ от=
от Богиня Диана и Кристош=от Богиня Диана и Исуш от Тракия 

ЧИСТОКРЪВНА КНЯГИНЯ от=КНЯГИНЯ от Кръв на Исуш и Диана 

Тези съдбовни възлови събития документира в прав текст в черновата на романа си Левски саможертвеницата Яна Язова, които по – късно нейният родственик и правнук на Васил Левски – Николай Хайтов, редактира и цензурира от съображения за сигурност както ви информирахме в статията ни 

Защо скрива правнукът на Левски – Николай Хайтов,информацията за родословието на Левски и похода на четата на Панайот Хитов! Първи урок по телепортация за Дънов.  
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/21/zashto-skriva-pravnukyt-na-levski-nikolai-haitov-informaciia.1466083

Тази свръхсекретна династична посредническа генно – инженерна операция Раковски засекретява в документите си с помощта на кода на Свещения шифър като едно съобщение, че "...е открил едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! Тя – продължава Раковски – е съхранена в Ямбол на восем листица, на кожа писана....",

който документ издири Хараламби Баев – ямболски посветен историк в изследователската си книга си 

"Ямболци от старо време", 
http://protestantstvo.com/yamboltsi-ot-staro-vreme/ 
глава 12 "Ямболски старини в неизвестност",

поръчана му и диктувана му от творческия екип Светии от Вси Светии с ръководител Свети Раковски, на които постоянното форумно работно седалище във Божието измерение във Време – пространствения континиум е на първосвещения Божи храм Безистена в първосътворенческия първопрестолен Божи град Ямбол, само на 50 метра от моята гимназия Васил Левски, преподавател по история в която е Хараламби, и от която глава публикуваме за вас документите от Раковски:

–––––––––
 
Много ямболски преносими старини са открити и прибрани на сигурно, но и немалко са затрити, откраднати, разпилени, пропаднали без вест. Тук ще припомня наличието преди време в града ни на някои старини, чиито дири от един момент насетне се изгубват.

1) През януари и февруари 1860 г. Г. С. Раковски, тръгвайки от Браила, пътешества из Влахия и най-вече – из Мала Влахия (Олтения). 
Когато на 1 май 1860 г. от Белград той пише до родолюбивия българин от Одеса Николай Мирончов Тошков, го известява, че при това си пътуване е открил „едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! 
Тя – продължава Раковски – е съхранена в Ямбол на восем пистица, на кожа писана
Чрез нея се опровергават сички учени, кои са мъдрували досега за кирилица и глаголитица!…
С голям труд пише още Раковски,  можах да я туря на ръка; един родолюбец българин я пренесъл в 1844 г. от Ямбол във Влашко, де се он находи посесор“. 
„Посесор“ значи „притежател“ и най – вероятно нашият съгражданин, който през 1844 г. е пренесъл от Ямбол във Влашко (може би в гр. Крайова) книгата от 8 пергаментни „листица“, е бил притежател на земя, т.е. земевладелец (или, както се е казвало във Влашко, „мошиер“). 

МОШИЕР=Мария и Ешуа 

След като през януари или февруари 1860 г. се снабдява с този може би сензационен предхристиянски ръкопис от Ямбол и го проучва, Раковски с увереност заявява в края на същото си писмо: „Сега сички мои догатки за стара ни писменост, коих многажди ви съм приказвал, овеществяват се тържествено!“. 
За жалост за понататъшната съдба на този несъмнено ценен ямболски ръкопис обаче липсват каквито и да било данни. 
А тази ямболска пергаментна книга „още отпреди християнството“ най-малкото можеше идеално да послужи в подкрепа (или пък за опровергаване) на теориите за най – старата българска история на Петър Добрев и Кръстьо Мутафчиев (от Елхово) и техните привърженици.

. . .

Главата с документа за Раковски авторът завършва с оптимистичното пожелание:

"...имаме известно основание да бъдем поне умерени оптимисти, че и други от споменатите в статията ни ямболски старини би могло неочаквано да излязат на бял свят. 
Особено силна в това отношение е нашата надежда, че все някой екземпляр от Колесовата „Гуслица“ няма начин да не се е съхранил… 
А, ако от някъде (чул ни Господ!) изневиделица „изскочат“ и 8 – те ямболски пергаментни листица, може направо да се наложи и цялостно пренаписване на Българската история от предхристиянския й период…"

И защото Господ не само ни чу, ами и защото Той ни дава тази информация, продължаваме заедно с Хараламби и с вас да пренаписваме Българската история не само от предхристиянския ѝ период, ами за всичките ѝ периоди, като разсекретяваме свръхсекретната информация, която Раковски ни състави чрез Свещения шифър и остави за съхранение от невежите цензури!

Ето какво ни съобщи в код Свети Раковски в документа че "..е открил едно важно съкровище за българска стара писменост — книга от преди християнства еще! 
Тя е съхранена в Ямбол на восем листица, на кожа писана...." ,

КНИГА=КНАГИ + Н (кодировъчен назал)=КНАГИН=Княгиня – 

чистокръвна княгиня от съхранената златна генеалогия на рода Дуло още преди фалшивата псевдо – Исусова анти – Българска псевдо – Исусова полицейско – инквизационна юдео – византийска геноцидна доктрина Християнство, възникнала след 518 г., и без примеси от изродените след 518 година (годината на убийството на Българския Кан и Цар/Император Флавий Анастасий I с въоръжен преврат от началника на охраната му и братовчед Флавий Юстин I и установяване на военна хунта и геноцидна диктатура на византийците и началото на разпада на Свещената Българска империя) на българо – данайски/юдейски византийски кланове на Дуло. 

За информация на търсещите етимологията на висшите династични титули княз и княгиня, както и титлата на Иван Кулин – кнез, разкриваме за пореден път тяхната сакрална етимология :

КНЯЗ=КН ЯЗ=КНЕЗ=Кан (Жрец) на Иза 

КАНАС=КАН АС=КАН СА=Кан (Жрец) на Иса

КАНАСЮБИГИ=КАН БИГ ИСА=Кан (Жрец) на Бог Иса

КНЯГИНЯ=КЯН Г=Кан (Жрица) на Господ
където " Г " е кодировъчна сигла за Господ от речника на Свещения шифър и се използва в иконографията за обозначаване на Господ Исус .
 
КНИГА НА ВОСЕМ ЛИСТИЦА=КНИГА НА ВОСЕМ ЛИСТИТСА=
Княгиня от Дуло от Сина на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана – 

където Синът на Исус и Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, е Техният първороден син Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, изградил Свещената Българска империя (33 – 518), който е Свети Павел и всички негови характеристики от блога ни, и който е новоепохалният Родоначалник на феноменния Божи жречески род Дуло, от който сме всички Духовни водачи и интелектуалният прогресивен творчески и бунтарски елит на всички съвременни народи и държави, както и всичките повече или по – малко изродени управници и богаташки елити на всички народи и държави!


КНИГА НА КОЖА ПИСАНА=Княгина Кан (Жрица) от Бог Исуж

КНИГА НА ПЕРГАМЕНТ ПИСАНА=Княгиня от Гена на Богиня Матара и Бог Иса   

На дълбокото съжаление на автора, че дирите на тези старини се изгубват, ще отговорим, че се загубват временно, за да ги намерим ние когато им дойде времето по Божия планграфик и сценарий на екстремалната реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – сега!

ЗАГУБВАТ СЕ=Бог Исуз и Богиня Диана

ЗАГУБЕНИТЕ ВРЕМЕННО=Бог Иза и Богиня Матара 

НАМИРАТ СЕ ПАК ОТНОВО=Бокиня Матара Диана и Бог Иса  

Много десетилетия вече преди да излезе сега тази информация, две емблематични култови Ямболски места – градската Библиотека и главната улица на града, в началото на която е тя, са кръстени на името на Раковски.
Кръстник им е той самият Свети Георги Раковски, внушил на съответните длъжностни лица това кръщене, непонятно за много ямболии досега по какви причини е и какви заслуги има официално за Ямбол Раковски за тази почит.

ПОЧИТ към=към Бог Ешуа и Диана=към Богиня Диана и Ешуа  

–– край на цитатите


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Както дядото на Иван Кулин – Паисий, спазва строгата безусловна конспиративна традиция за опазване на първосвещената златна линия на рода Дуло и дава сина си Ангел в приемно семейство за времето на саможертвената му мисия, така и самият Иван Кулин, посветил живота си в борбата с турците и турил главата си в торбата, дава първородния си син Васил в приемно семейство на посветени родители с повече деца и непроявен и неактивен в политическо и бунтарско отношение глава на семейството, какъвто е Иван Кунчев, официалният баща на Васил, изборът върху който пада и заради сините му очи като на малкия Васил .
Затова Иван Кулин скрива тази страна на житие – битието си поради което липсва всякаква информация за личния му живот – кога и за коя се жени, колко деца има и кои са, която абсолютна информационна завеса за такава известна и проявена личност вече във времето на информационна наситеност, е непонятна за непосветените.  

Тази конспиративна бащино – синовна наследствена практика продължава и Васил Левски в още по – дълбока конспиративна свръхсекретна конфиденциалност поради  усъвършенстване на полицейските информационни връзки и проследяващи практики, като се жени и раждат детето си с Мария през 1864 г. във Войнягово в най – дълбока тайна и след няколко години дава сина си Петър (Дънов) на своя заклет съратник и приятел Константин Дъновски, който му става приемен баща.

Същата конспиративна практика следва изрично и стриктно и синът на Левски – Петър Дънов, който в статута си на Светец разкри сакралното си потомство едва през последните няколко години, защото сега му дойде времето, единствено в нашия блог.
Единствен компромис в това отношение Петър Дънов направи с първородния си син Георги Димитров, при когото отиде да живее в една къща и когото бе взел под закрилата си за времето на екстремални изпитания за Георги за да помогне при оцеляването на първосвещената златна линия на Божия род Дуло.
 
–– още инфо по темата вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Левски и Петър Дънов" 

От част 1 на нашето документално – окултно разследване с Кристиян научихме, че 
Левски се среща с Иван Кулин и също живее продължително в дома му, сприятелява се с друг негов син, а Иван Кулин го приема и се отнася с него, както изтъкват изследователите им, като към собствен син, какъвто е той и в действителност.
При продължителните срещи между Иван Кулин и Левски, който живее в дома на баща си, Кулин го просвещава за тайната им и първосвещения им жречески генезис и статут и предава на сина си оригиналния екземпляр на историята на Паисий, която е генеалогичното дърво и разклонения в цяла Европа и по света на рода Дуло, разработено от Паисий до него време. 
Именно заради сина си Васил Иван Кулин организира с Раковски и двете легии, за да проведе неговото закаляване и посвещаване във висшия жречески сан в реални екстремални бойни условия. 
Кулин и Раковски организират и четата на Филип Тотю и Панайот Хитов през 1867 г. и правят неин знаменосец Левски, за да се проведе практическо обучение и посвещение на Левски в тайните на мегалитните светилища в Сливенския балкан, инфо за които събиния ви даваме в цитираните по – горе статии.

Интересна информация изнася нашият феноменен роднина и родственик на Левски по линия на рода Дуло –  проф. Пламен Митев от историческия факултет на СУ, в актуална лекция пред студентите на 11.12 2019, който казва, че "не се знае истинската рожденна дата на Апостола", визирайки протоколи от разпитите на Левски по време на съдебния процес срещу него, в които Левски посочва други данни за себе си, и с които професорът правилно не се съгласява, не знаейки обаче какво иска да ни съобщи отиващият доброволно на бесилото Левски, предприемащ този саможертвен акт за по – бързо придобиване на светейши статут за да може в свръхестествен свръхфеноменен режим и облечен със светейша сила и мощ да помага в неизмеримо по – висока степен за освобождаването на поробените Българи! 

Левски прави тази дезинформационна хватка, за да ни съобщи следното:

не се знае ИСТИНСКАТА РОЖДЕНА ДАТА на Левски=
не се знае Истинският Рожден Тати (Баща) на Левски   

ПЛАМЕН МИТЕВ от=от Богиня Ма (Майка) Диана от Ямбол

ПЛАМЕН МИТЕВ от=от Богиня Ма (Майка) от  Диампол 

Знаем от спомените за Майката на Левски – Баба Гина, че "нейната най –  голяма грижа е било бъдещето на най – големия ѝ син Васил, като от петте ѝ деца той й е бил най – на cъpцето, като чувството ѝ подсказвало по някакъв неопределен начин, че Васил е различен и по – специален от другите му братя и затова тя постоянно пази надежди че ще го изучи за свещеник, учител или иконописец".

Защо Васил е бил по – специален и различен от другите ѝ деца, знае и тя, знаем вече и ние. 
Старите Българи знаят и спазват стриктно категоричната неписана традиция и закон в здравите Български патриархални семейства, че когато в дома им сред техните деца има друго дете, прието по причини на осиротяване, осиновено или по други причини, първите и най – големи постоянни грижи, внимание и почит са се отнасяли към него, независимо от обичта им към собствените им деца – точно както звучи обяснението на отношението на Баба Гина към Левски в тяхното семейство, криещо истинския статут на Васил.

А переспективите той да стане свещеник, учител или иконописец, ни водят към поредната сакрална характеристика на Левски и тези най – почетни професии в България в миналото:

СВЕЩЕНИК=СВЕШТЕНИК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш 

СВЕЩЕНИК=СВЕШТЕНИК=Кан (Жрец) от Безистена

УЧИТЕЛ=УТШИТЕЛ=Дуло от Диана и Ешуа

ИКОНОПИСЕЦ=ИКОНОПИСЕТС=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус  

ИКОНОПИСЕЦ=ИКОНОПИСЕТС=Кан (Жрец) от Безистена

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще отговорим и на въпроса на нашия редакционен екип от предния постинг част 1 от нашето изследване защо предвожданият от опитния стратег и военачалник Иван Кулин отряд от 10 000 души по време на Видинското въстание през 1850 година напада и обсажда в продължение на 10 дена точно Белоградчишката крепост, която е една от най – силно укрепените в Османската империя крепости?

Защото този саможертвен и безрасъден акт и подвиг доказват за пореден път, че доскоро в близкото минало всички възлови битки и сражения са се водили за важните скални мегалитни светилища, които са изкуствено построени високотехнологични съоръжения за производство на тях от феноменните им оператори – жреците от Дуло, на духовни и материални блага, за творене на чудеса, за психотронно енергитично управление от тях на процесите и хората и за свръхестествена Божия и светейша закрила от тях – затова и турците правят необяснимо за непосветените тази мощна крепост на това диво и абсолютно нестратегическо от съвременна военна гледна точка место, уж сред естествени природни геоложки скални феномени и породи, а те всички са изкуствено построени грандиозни мегалитни светилищни съоръжения, апарати и устройства за чудотворства на тях и енергийни психотронни практики от жреците – вижте справка в блога ни по тази тема примерно с парола "безистена и боевете на Шипка".

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) от Богиня Мадара и Ежуа 

С тази цел за завладяване на този древен първосвещен мощен Български светилищен комплекс посветеният Кнез Иван Кулин повежда хората на саможертвената битка за мощната крепост на Белоградчишките скали. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Пропуснахме да ви кажем, че българо убиецът и изчадие адово Асен Златарски се изявява като изследовател и биограф на Паисий и усилено изучава и проследява движението на преписите от неговата История, като зад привидно благородната научна дейност се крие издирването на издайнически нередактирани оригинални документи от Историята му и най – вече откриване на първосвещената генеалогия на Паисий и нейното обстрелване.

Задържително ще отговорим на необяснимия за непосветените проблем и въпрос защо делото и личността на Кнез Иван Кулин, който е един от най – изявените и саможертвени герои на България и ярък пример и връх в близката ни история, изпадат в пълно забвение и забрава?

Защото душманите на Българите и заговорниците срещу Божия народ не искаха и полагаха всички усилия да не се разбере това което ние разкрихме в тези две статии – кой е и какъв е истинският Иван Кулин, кой е и какъв е баща му Ангел Войвода, кой е и какъв е и Паисий и каква е истинската История, която е съставил, кой е и какъв е истинският Васил Левски, кой е неговият син Петър Дънов и неговото потомство, за да не се окриляваме и търсиме помощ от тези наши живи и реални всесилни Светии и да не научим и познаем за идващия от тях Спасител на Българите и на света! 
 
image
 
НИЕ С ТЕБЕ ЖИВЕЕМ за=за Богиня Мат и Бог Исуж 

ЗА ДА УМРЕМ за=за Иза и Мадара

ТОЙ УМИРА ЗА ДА ЖИВЕЕ с=с Богиня Матара Диана и Ежуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии от Вси Светии – Свети Хрисант, Свети Паисий, Свети Ангел Войвода, Свети Иван Кулин,Свети Г. С. Раковски, Свети Васил Левски, Свети Петър Дънов, Света Гина – водени от Свети Павел, новоепохалният Родоначалник на нашия жречески род Дуло
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни

Представяме ви поредния безапелационен и категоричен документ за верността и истинността на информацията, която ви изнасяме в тази статия:

Екипът ни положи усилия част 1 и част 2 на тази статия да достигне до повече търсещи истината Българи по вълните на нета и по специално във фейсбук.
За целта публикувахме статиите в повече от 120 групи във фейсбук.
За разлика от друг път, когато след няколко групи се задействаше цензурната машина и публикуващият профил бе блокирван без абсолютно никакво обяснение за седмица без право на публикации, този път не бяхме блокирани и пуснахме успешно статиите по групите.

Само след минути обаче цензуриращата машина на юдео – ционистките заговорници срещу Българите, следящи зорко публикациите ни, спуснаха поредната нагла и мерзка брутална цензурна информационна завеса върху публикациите ни в групите, като наложиха върху тях shadow ban (сенчест бан) и те останаха видими за нашия IP – адрес, но невидими за абсолютно всички други!

image

Тази операция на тези мерзавци прави за тази наша публикация и документите в нея възможно най – добрата реклама и атестация за фундаменталната им истинност и важност,
 
image 

и в същото време потвърждава тяхната категорична заявка за трайното им пребиваване в посочената и осветена за да се вижда добре на тази композиция, безалтернативна дестинация за екстремални възмездяващи и чистилищни спа – процедури!












Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
19.01.2020 05:23
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675221
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!