Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2015 09:58 - Да кликна върху blog.bg.? Не! Вече не си струва загубата на време
Автор: joysii Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11354 Коментари: 36 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Богат е животът, преизобилен и пълен. Или най-малкото си мислиш така, докато не се появи някой, благодарение на когото разбираш какво ти е липсвало през цялото време....този човек ти показва пустотата в душата ти - пустотата, която упорито си отказвал да видиш....Най-важното е да намериш душа, която да допълва твоята."
  По едно време, в този сайт имаше доста сродни на моята души. Нещо се позагубиха напоследък. Сайтът изтъпя на max, свестните и интересни хора се вясват от дъжд на вятър. Наистина няма защо изобщо да кликне човек върху blog.bg.
  В сайта се обсъжда само Русия или се оплюва премиера. Или Босия пише разни писма, дето само той си ги чете.
  Тъпо, та закръглено.

image

Хайде малко екшън, бре хора!!!




Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pantaleev - Даам
27.04.2015 10:06
Скука е драга Джойси. Направо ти се убива желанието да влизаш. А едно време какви времена бяха- ставиха такива виртуални мелета на всякакви теми - от това кой кого напсувал в някой блог до насраното дете на някой глуповат блогър който питаше как да си гледа детето! Но за жалост това е спомен. Иначе оста русофили русофоби е полезна с едно - обедини хора които не се харесваха преди в един отбор.
Поздрав :)
цитирай
2. tezko - ?
27.04.2015 10:10
Ама какво разправяш!? Влизам преди два дни и гледам от долу до горе какво е имало през деня! Някакъв идиот пише фермани и реве за САНКИИИИИИИИИИ, онази германска изтърбушина вече не знае колко ника има, пък обясняваше преди време, че този Лавъра имал не знам си колко! Сега простаците се събрали в мисията да помпат...май това беше думата...да увеличават прочитите на някакви неизвестни постове, ВСЕ ЕДНО НА НЯКОЙ МУ ДРЕМЕ! Значи като не можеш да помпаш на яве, ревеш за САНКИИИИИИИ и водиш виртуални войни! О, кога ще дойде изпразването да се изтърбушат тези некадърници от тук и да поживеят малко в реалността!?
цитирай
3. anin - Права си!
27.04.2015 10:10
Така е!
цитирай
4. joysii - Скука е драги Джойси. Направо ти се ...
27.04.2015 10:15
pantaleev написа:
Скука е драги Джойси. Направо ти се убива желанието да влизаш. А едно време какви времена бяха- ставиха такива виртуални мелета на всякакви теми - от това кой кого напсувал в някой блог до насраното дете на някой глуповат блогър който питаше как да си гледа детето! Но за жалост това е спомен. Иначе оста русофили русофоби е полезна с едно - обедини хора които не се харесваха преди в един отбор.
Поздрав :)

....
Така си е, Панто. То не че сега няма на кого да се каже истината право куме...., ама смее ли човек! Веднага ще му лепнат един БАН за вечни времена.И ето ти - ред, чистота, дисциплина у сайто, ама и скука-колкото щеш.Ти как си?
цитирай
5. joysii - Темите свързани със славно кому...
27.04.2015 10:19
Темите свързани със славно комунистическо минало в паралел с бедна демокрация днес, Русия и кой колко ще лиже... навирилите нос братушки, направо ни застреляха сайтчето. Дори вече не забелязваме тъповатите поетични прояви на местните поетески, какво ти, те направо си онемяха, горките!
цитирай
6. joysii - Пишете, бе хора, пишете! Малкият ...
27.04.2015 10:20
Пишете, бе хора, пишете!
Малкият си пръст да помръднете - разкажете, че наистина от бля-бля по Русия, вече ми се повръща!
цитирай
7. pantaleev - joysii
27.04.2015 10:28
Ааа супер съм :) Наминавам тук чат пат да видя старите другари.
цитирай
8. joysii - Ти са на не мислиш, Джой, че това м...
27.04.2015 10:46
kushel написа:
Ти са на не мислиш, Джой, че това много ни харесва. Тая война ни я наложиха американските минетчии на издръжка на "Америка да България". Хубаво е да стоиш настрани и да се правиш на ударен, но не зная дали е достойно, особено за един мъж. Когато беше по-спокойно, две години писах стихове и разкази, но сега съм длъжен да сера в мръсни русофобски плювалници. Нямам друг избор. Ако се наложи и ще се избиваме. Войната чука на вратата. Идва.

............
Куш, знаеш, че те намирам за умен и интересен мъж. Пиши каквото ти е на душа и сърце тук, няма лошо. Аз, обаче, по отношение на руснаците, дето кой знае защо ги наричаме братя, съм на противоположната позиция-честно казано - не си падам по тях. Не ми харесва и държавна политика, подчинена на русолизане. Но, в крайна сметка, не аз управлявам България. Имам си професия, която обичам и посвещавам времето, мислите и вниманието си предимно на нея и на семейството си.
При теб наминавам, но ...
Поздрави!
Куш, разкажи ни нещо от ежедневието си!!!
.....................
Споменаваш нещо за война. Недей. Няма кой с кого и най-вече ЗА КАКВО да жертва себе си.
цитирай
9. joysii - Ааа супер съм :) Наминавам тук чат ...
27.04.2015 10:47
pantaleev написа:
Ааа супер съм :) Наминавам тук чат пат да видя старите другари.

.......
Къде са ти постингите?:):)
цитирай
10. pantaleev - joysii
27.04.2015 11:04
Постингите са деактивирани. Пазя си ги в архива :) Дето се вика - да има за следващите поколения да четат славните блог премеждия и приключения.
цитирай
11. ysmivka - Хайде малко екшън, бре хора!!!
27.04.2015 14:12
Нямаш проблем, молим заповядай – https://www.youtube.com/watch?v=weVPO7yqN1o
цитирай
12. leonleonovpom2 - Да, това го забелязаха Меркел и О...
27.04.2015 14:22
Да, това го забелязаха Меркел и Оланд А сигурно и останалите Че ги натискат да свършат това, което друг иска, но не му стиска Те да вадят кестените от огъня, а друг да им дава мъдри съвети как
Лисичето по-хитро от лисицата....
цитирай
13. joysii - Да, това го забелязаха Меркел и О...
27.04.2015 17:49
leonleonovpom2 написа:
Да, това го забелязаха Меркел и Оланд А сигурно и останалите Че ги натискат да свършат това, което друг иска, но не му стиска Те да вадят кестените от огъня, а друг да им дава мъдри съвети как
Лисичето по-хитро от лисицата....

===============
Разкажи нещо за себе си. Кой те натиска, стиска, какво вадиш и т.н.Ще е по-забавно. Поздрави!
цитирай
14. joysii - Сигурно умираш за черния гъз на к...
27.04.2015 17:52
kushel написа:
Сигурно умираш за черния гъз на кюмюра от Фашингтон. Сигурно смяташ него за брат. Това седерунгелите имате вече ментални увреждания. Това ли ви е скапаната представа за демокрация. Точно тя ще ви докара война на главите, защото България гъмжи от чужди войски. Спи, Джой, спи! Като изтрещи Варна, ще се чуе и при теб. Да не мислиш, че някой е предполагал какво ще сътвори Хитлер. Американските боклуци са същите като него. Чао, живей си в облаците.

..............
Отдавна вече не ми дреме ни за червени ,ни за сини, ни за зелени. Имам свободата, която ми е нужна за да живея сравнително добре. Куш, бледорозовия г.... на Путин също не е за предпочитане. Бива да я караме по европейски, макар че с този балкански манталитет и чисто българска простотия, ще се затрудним доста.
Поздрави и стига си се пенявил!
цитирай
15. joysii - Нямаш проблем, молим заповядай – ...
27.04.2015 17:52
ysmivka написа:
Нямаш проблем, молим заповядай – https://www.youtube.com/watch?v=weVPO7yqN1o

................
Отивам да погледна какво си ми изпратила, Усмивке.:):):):)
цитирай
16. apostapostoloff - Русия нищо, нищичко не означава за
27.04.2015 18:15
света, ама у нас има бунаци, които само за тази изостанала, прогнила и противна страна мислят. Вари ги, печи ги- все тая. Родиш ли се бунак, умираш си бунак и туй то.
цитирай
17. gosho568 - Напълно си права. . . скуката е на ...
27.04.2015 18:33
Напълно си права... скуката е на макс и екшъна е в застой! Поздрави! :)
цитирай
18. joysii - света, ама у нас има бунаци, които ...
27.04.2015 20:01
apostapostoloff написа:
света, ама у нас има бунаци, които само за тази изостанала, прогнила и противна страна мислят. Вари ги, печи ги- все тая. Родиш ли се бунак, умираш си бунак и туй то.

==========
За руснаците ние сме едни нищожества, някакви си мухльовци, които ама как може така отвреме навреме да проявяват характер, и да си позволяват да не слушкат и да не се подчиняват на всеки руски каприз. Да ти споделя -съгласна съм някой да ми налага модел на поведение или там...да диктува правилата на живота ми, НО стига това да не са ония диваци руснаците.
цитирай
19. joysii - Апостолоффффф, ти си основното ...
27.04.2015 20:02
kushel написа:
Апостолоффффф, ти си основното доказателство за това. Мошеник, шарлатанин, че и прост на всичкото отгоре. Ти някога жена като Кристина Киршнер виждал ли си в живота си? А Путин я чука от години. Много си тъп ей. Тъп си като еврогейски педал.

............
Куш, той Путин иска да чука и нас, ама отвреме навреме му се дърпаме, та затова беснее.
цитирай
20. getmans1 - Провокиран от заглавието ...
27.04.2015 20:30
... и от любопитство влязох но иначе не съм ти чест гост.
Много си права в констатацията за блога, коментарите също го показват а съвсем скоро очаквам хората участвали в разбиването на блога да разберат какво са си сторили. Дори и Кушел ще се освести.

Не ценим ли приятелите си, губим ги не уважаваме ли враговете си също, тогава ще разберем какво е самота, да, до този извод стигам аз.
Приятна вечер!
цитирай
21. f873 - Леле, докато влезе ги строи в шпа...
27.04.2015 20:42
Леле, докато влезе ги строи в шпалир. Само китки и знаменца липсват. ;)
цитирай
22. tezko - ???
27.04.2015 21:59
анонимен написа:
Манете го Путин...
Дайте на му намериме на Ловъра една Путина Сааанкиииии та да се успокои тоя чиляк..
Не спи вече с дни...


Дни? Този господин брой вече години! 2 ли бяха, 8 ли бяха? Явно с ника на всяка обичана от него виртуална той брой дните, когато ахаа АХА и ще му се случи нещо реално, ама завалията само си гризе маратонките и Арчи ток за помпане на постове! Лоша работа....
цитирай
23. leonleonovpom2 - Благодаря за интереса ти, Джойзи!
27.04.2015 22:20
Но нищо няма да кажа за себе си, защото съм едра хапка за устата на някои
Да не се задавят, грижа за човека!
Не разбирам, защо трябва да се караме с руснаците, каквито ще да са ?
Само едно е достатъчно, за да се внимава с тях - не стрелят с кринки или с прашки!
Та ако сме тарикати, в ЕС сме, да си гледаме интереса/ съмнително е, че го правим/ там и да поддържаме едновременно отношения с руснаците Имаше един Чекатило там, но и на запад се намират като него така ,че не са людоеди всичките
Сега, ако някой насила ни кара да правим това, тук нещата опират до покорно куче или слуга
Е, на който му харесва тази позиция и я смята за достойна, да го прави
Но интереса е водещ, Цицерон го е казал
Може ли някой да каже какъв ни е интересът от разваляне на отношенията с Русия?!
Ако западът ни налее 300 милиарда ,като на Гърция за това, да, имаме интерес от това!
Ти чувала ли си за такава възможност или с финансови игри ни изсмукват и малкото, което е останало
Виждат ли се на хоризонта, хайде - 100 милиарда евро, нали сме равни в ЕС? Затова питам?
Ако пък някой педал прехвърли въпросът върху мен, следователно бяга от пряк отговор!
Приятна вечер!
цитирай
24. christof - И забелязахте ли как темата на по...
27.04.2015 23:12
И забелязахте ли как темата на постинга отново се измести по оста Путин-Обама? Така става винаги, когато миризливият зелен чорап и злобар-олигофрен Кухавел се появи някъде.
Това отговаря на въпроса защо блог.бг изтъпя.
цитирай
25. joysii - Напълно си права. . . скуката е на ...
28.04.2015 10:18
gosho568 написа:
Напълно си права... скуката е на макс и екшъна е в застой! Поздрави! :)

===========
Не че ми дреме особено за сайт, в който са на мода забраните и ограниченията, ама...малко жалко, че отива на зле.
цитирай
26. joysii - И забелязахте ли как темата на по...
28.04.2015 10:19
christof написа:
И забелязахте ли как темата на постинга отново се измести по оста Путин-Обама? Така става винаги, когато миризливият зелен чорап и злобар-олигофрен Кухавел се появи някъде.
Това отговаря на въпроса защо блог.бг изтъпя.

..................
Да, твърде наивни спорове се водят тук.Нещата пак опряха до махленски клюки.
цитирай
27. joysii - Путин да беснее, хаха. Ти добре ли ...
28.04.2015 10:20
kushel написа:
Путин да беснее, хаха. Ти добре ли си. Това е най-спокойният човек в света. Ще ни чука когато си поиска, но просто не ни иска, защото сме дребни като камилчета.

................
Ами като сме дребни, да си трае и да не си вре носа в България.
цитирай
28. joysii - Джой, ти си била адски пъпа патка, ...
28.04.2015 10:25
kushel написа:
Джой, ти си била адски пъпа патка, просто не е за вярване. "...стига да не са руснаците" А кой? Еврогейовете или американските слабоумници. Гола вода си. За нищо не ставаш.

Куш, съжалявам, но за мен руснаците са хора със силна воля, такива които не ценят живота/голяма част от тях живеят като скотове, докато олигарсите се оливат/, върли пияндета, надменни, зли. Сред тях преобладават нискокултурните и себелюбиви хора.Такива са моите впечатления. Не желая да приличам на тях или да съм силно зависима от такива хора.Нямам нищо против да ходя на екскурзии в Русия, да се наслаждавам на техните постижения през вековете, но в България да заприличва на руско-не.
Та, в този ред на мисли, пак да отбележа,че повече ме привлича Европа, без да ми дреме кой с кого си ляга и дали е гей или не е.
цитирай
29. joysii - Леле, докато влезе ги строи в шпа...
28.04.2015 10:27
f873 написа:
Леле, докато влезе ги строи в шпалир. Само китки и знаменца липсват. ;)

.......................
Китки всеки да си носи, а знаменца...да развеят българските и да захвърлят руските, може би...
Поздрави, Ефи. Как сме?
цитирай
30. joysii - . . . и от любопитство влязох но иначе ...
28.04.2015 10:30
getmans1 написа:
... и от любопитство влязох но иначе не съм ти чест гост.
Много си права в констатацията за блога, коментарите също го показват а съвсем скоро очаквам хората участвали в разбиването на блога да разберат какво са си сторили. Дори и Кушел ще се освести.

Не ценим ли приятелите си, губим ги не уважаваме ли враговете си също, тогава ще разберем какво е самота, да, до този извод стигам аз.
Приятна вечер!

......................
Изводът ти е мъдър. Жалко, че тези, които го оценяват като такъв, в блогбегето, са твърде малко.
Поздрави. Ще внимавам със заглавията, ще се старая да са винаги така провокативни, че да ме навестяваш по-често.
цитирай
31. joysii - 28. leonleonovpom2
28.04.2015 10:39
Благодаря за коментара. В него има разум и позиция.
Не разбирам толкова от международни отношения, но това не ми пречи да споделя, че предпочитам България да е част от Европа , а не по-малката тъповата сестрица на Русия.
Но това ще решават нашите политици. Не аз. Аз ще се старая да съм перфектна в професията си, за да получавам парици, с които да пътувам по Европата. Ще се старая също да съм добра домакиня и обичлива мама. Това ми е достатъчно.
Разтревожи ме факът, че Варна става руска територия. Бавно и полека там се настаняват да живеят руснаци, които дори не си правят труда да научат български език, а навсякъде си плямпат най-спокойно на руски,сякаш България им е у дома. Та у нас турците не парадират толкова с турския език, колкото руснаците, които живеят в България.
Хадееее...увлякох се по тъпата тема....Сори.
Абе, разкажи за себе си, бе човек!!:):)
цитирай
32. slavimirgenchev1953 - Да живее великата цъвецка шаячна правда -
28.04.2015 20:19
по-голяма сестра на кухеловенциатската!
цитирай
33. leonleonovpom2 - Много си настоятелна Джойзи! Предавам се!
28.04.2015 20:29
Девизът ми е да насърчавам доброто! Защото знам, че по този начин то може само да се уголеми
Към злото и злонамерените съм търпелив Изчаквам авторите му да се усетят и коригират, но когато срещна магарешка упоритост от тяхна страна - правя ги ...за смях
Така както аз умея!

Не вярвам на приказки, че някой бил много добър или много лош
Проверявам
Ще ти дам два примера

Ал Каида, когато се бориха срещу СССР бяха много добри Сега ,когато са срещу САЩ, който ги създаде са ...пълна отврат, Да и аз така мисля, но дали и тогава са били херувими, - за каквито ги представяха?!

Сегашните ислямисти срещу Кадафи бяха борци за демокрация, а и срещу Хафез Асад Сега са върли реакционери? Как така?

Затова не вярвам на това, кой какво казал Проверявам, за да не ставам смешен и да сменям местата на демократи с реакционери и обратно

Вчера изнасях сказка за античната история на града ни След нея към мен се доближи една развълнувана жена и на приличен български ме поздрави за нея- рускиня от Москва
Дъщеря ми, по средата на сезона беше изгонена от работа от мутра Сигурно щеше да има и по- лоши последствия, но намерих начин, да го накарам да се разтрепери за себе си Но не можеше повече да стои там
Намери работа при кинорежисьорка от Москва Но се изгори жестоко с вряла вода Ако беше българка работодателката й , щеше да я изгони от работа ,без да я е грижа , как е
Не само ,че не я изгони, завърши си сезона , но и изписа лекарства, последна новост от Москва, за да не и останат белези
Е, как на доброто да сменя мястото му със зло?
Приятна вечер!

цитирай
34. joysii - 37. slavimirgenchev1953
29.04.2015 10:48
Щеше да е по- полезно, всеки от нас да се заеме с това да бъде добър професионалист в своята област, вместо да си губи времето като бистри политиката в блогбегето.
Ама...всеки с интересите си, какво да се прави.
Поздрави.
цитирай
35. joysii - 38. leonleonovpom2 - Много си настоятелна Джойзи! Предавам се!
29.04.2015 10:51
Случили сте на руснаци.:):)
цитирай
36. leonleonovpom2 - Може би е така, Джойзи!
29.04.2015 15:28
Случил съм на руснаци!
И много рядко случвам напоследък на българи Срещам озлобени и озверени предимно Сигурно има причина, но да не сменят причината, не съм аз
Затова вече съм си изработил рефлекс-срещна ли такъв, с необичайна, насочена спрямо мен агресивност, моментално получава ритник- в преносен смисъл
Да се освести!
Приятен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: joysii
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2406519
Постинги: 850
Коментари: 22377
Гласове: 15249
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031