Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2017 09:54 - ГОЛЕМИЯТ ПОТРЕС ОТ "ВРЕМЕНА И НРАВИ" - ВТОРА ЧАСТ
Автор: rosiela Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1071 Коментари: 4 Гласове:
-1

Последна промяна: 22.10.2017 09:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Последният път неуважаемият професор Юлиан Вучков сложи за приоритет на своите "анализи" голямата роля в  нашата култура на Татовата щерка Людмила Живкова.
  Аз ще го допълня с неща, които той не е казал в предаването си, а не вярвам да не знае.
  1. Когато строиха НДК там загинаха хора, а за това позорно се мълча.
   2. Когато направиха грозния паметник, който най- после го сринаха, той беше обект на вицове.
   3. Когато Людмила Живкова присвои първи етаж от Съдебната палата за Исторически музей, нещо, което не е правила нито една европейска държава, районните съдилища бяха пръснати в различни райони на столицата и от тичане и преумора си отидоха от света много адвокати и клиенти.
  / А култура върху трупове не е трайна! И ако не беше си отишло от света, Люсито искаше да вземе и щеше да го стори, и останалите етажи на Съдебната палата, какво ли щяха да правят юристите?! Всичко иначе беше промислено - адвокатските кантори в Търговския дом, съдът отсреща. Да, но не и за Людмила/.
  4. Не съм чула още Бойко Борисов, неуважаеми професоре, да е платил да затворят цял стадион в Европа, та само той и охраната му да гледат мача.Обаче Людмила Живкова плати да затворят за нея Лувъра, та да го гледа с дни сама и свитата й и потресе цяла Европа. Критикуваха я европейските медии, тук се мълчеше.
  5. Богомил Райнов разбираше от картини и нумизматика и той й помагаше за вноса за нашите галерии. Поради тази причини тай не беше осъден за незаконно купуване на ценни монети, закриляше го именно Людмила, но беше осъден на затвор само продавача. Нищо особено, днес това е свободно, но тогава не беше. Информацията ми е от първа ръка.
  Може би неуважаемият професор не знае, че баща ми беше действащ адвокат по онова време. И всички стойностни адвокати бяха погнусени от изхода на делото.Да не говорим какъв псевдоним бяха измислили на Райнов, но  не е прилично публично.
Цяла България знае как простата до дъно Людмила, която умираше да изглежда интелигентна като баща си, специализира "История на изкуството " в Лондон. Тя отне мястото на спечелило конкурса много талантливо българско момче и замина на негово място.

  От голямата му любов към Тодор Живкова май ще излезе прав Апостолов като казва, че Юлиан Вучков доста време е влизал - излизал от кабинета на първия, за да си уреди живота. От селянче в северняшко село, взима софийско жителство, апартамент на пъпа на София, което по това време и софиянци не можеха да си купят, без да е женен, а това без лизане не става. При Бойко Борисов не върви, там и Слави Трифонов запецна в искането на услуги, та му стана враг.
  Е, така е, времената се нормализираха и слава Богу! И най-голямото му наказание е, че дядо Боже пак го остави сам с титлите , червени до наситено , в огромния му апартамент / не че Диана не го е изоставяла, когато не е могла да го търпи, но все пак - компания. Тогава на помощ е идвала самотницата Благовеста Касабова от СБП да му готви и пере, та още се жалва по вестника им, че не й е върнал луксозните тенджери. Позор! Дали Диана ги е ползвала после, това не се наемам да гадая, мир на праха й./.
  



Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Те и титлите му са дадени
19.10.2017 11:01
от Живов. Никой не можеше да стане професор без разрешението на Живков.

Баща ми си остана доцент по времето на комунизма, защото се занимаваше със шумовото замърсяване на околната среда, а комунягите полудяваха, щом чуеха думата екология.

Най- накрая еколозите, воглаве с моя братовчед Христо Смоленов им подпалиха чергата и им бутнаха колибката...
цитирай
2. rosiela - Вярно е. Всичко ставаше с бланки и разрешение "свише"!
19.10.2017 11:19
apostapostoloff написа:
от Живов. Никой не можеше да стане професор без разрешението на Живков.

Баща ми си остана доцент по времето на комунизма, защото се занимаваше със шумовото замърсяване на околната среда, а комунягите полудяваха, щом чуеха думата екология.

Най- накрая еколозите, воглаве с моя братовчед Христо Смоленов им подпалиха чергата и им бутнаха колибката...

цитирай
3. missana - Ако някое дете не знае какво означава думата професор
19.10.2017 11:50
и гледа Юлиян Вучков, си представям както оттам насетне ще разбира под професор. По-добре е родителите да го заведат на зоологическа градина и да му покажат павиан с голям червен задник в клетката за маймуни. А после да му обяснят, че под професор трябва да разбира павиан.

Сполай ти, Роси, че изнасяш доста истини и кирливи ризи в блога си! Следя с интерес материалите ти.
цитирай
4. rosiela - Благодарности,
19.10.2017 16:31
съвестта ми, Младене, винаги е била чиста. А неговия "професорат" го глътвам като топъл хляб на закуска!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rosiela
Категория: Поезия
Прочетен: 6602812
Постинги: 5040
Коментари: 23940
Гласове: 9773
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031