Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2013 17:00 - Днешният избор е крайно ограничен,престъпност или ГЕРБ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 8257 Коментари: 15 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Няма да изброявам безкрайните заблуди и плитко скроени номера и провокаций.
Само ще попитам можещите да разсъждават!

Защо всички са срещу ГЕРБ?

Те ли са мафията,те ли са организираната престъпност? Ако отговора е да,преди тях България беше ли нормална държава?

Ако някой се затруднява ще му припомня. Имаше ли сто и педесет поръчкови убийства,включително и на министър председател! -Никой не е осъден.

Имаше ли убити шестнадесет невинни воиници,идващи от работа?
Ами заробващите проекти,концесий,приватизацията,кой ни докара до просешка тояга?

И така,кое чудо накара всички да се обединят срещу ГЕРБ? Те уж бяха антагонистични,различни,но нещо ги свързва трагично,какво ли е?



Гласувай:
24



1. zabavnata - ЦИК И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО
12.05.2013 17:06
творят гаф след гаф !
Вече дори за чистачи искат свидетелство за съдимост. Борислав Великов УБИ човек на пътя на 12,12,2009 между Илиенци и Требич и получи условна присъда, защото имаше зад гърба си политическо лоби и беше действащ депутат. За обикновен човек присъдата сигурно щеше да е ЗАТВОР. Същият сега е в ВОДАЧ в избирателна листа.
Кой ще санкционира ЦИК ? Гафа, ако въобще може да се нарече ГАФ на ТВ 7 е нищо в сравнение с този.
Настоявам "Журналисти без граници", Европайският парламент и цялата международна общественост да научат в каква държава живеем. Гневна съм!
цитирай
2. tutankhamon661 - platttonnn
12.05.2013 17:27

Много правилни въпроси.

Преди малко Борисов попита по телевизията "Като се хвалят толкова с някаква акция, защо побързаха да я разгласят и да тръгнат безпочвени обвинения, а не сложиха едно проследяващо устройство и днес да имат доказателства за манипулиране?"

Аз ще отговоря: защото са знаели много добре, че тези бюлетини няма да се използват, съответно няма какво да проследят. Далеч по-лесно е да сипят обвинения без никакво основание.



цитирай
3. sande - Мафията възстана!
12.05.2013 17:53
Оганизираната престъпност и мафията, създавана 24 години се почувства застрашена.

Мафията възстана.

Интересно какво иска Станишев като оглави публично всички протести, скандали и провокации?
цитирай
4. dekost - Аз не вярвам в честните избори
12.05.2013 18:17
цитирай
5. olivie - !!!
12.05.2013 19:00
dekost написа:

И аз. Вече и тези дето кихаха пари на партиите се отказаха да го правят. Абсолютно съм убеден, че ако циганите чакат пари, то и този път /след рифирендума, де/ няма никой да им плати. Просто баламите свършиха.
цитирай
6. valsodar - ГЕРБ не е партия, а криминална гр...
12.05.2013 22:55
ГЕРБ не е партия, а криминална групировка с тоталитарно управление, типично за Мафията. Просто Бойко Борисов бе един медиен продукт на БСП, който да легитимира завръщането й във властта, чрез пълното отвращение на българите към политиката, свидетелство за което е изключително ниската избирателна активност, спомагаща за изборни фалшификации.
цитирай
7. marystaneva - 6. valsodar, това са глупости...
13.05.2013 01:59
ГЕРБ ще коментира единствено и само официални резултати от провелия се вот
13-05-2013

ПП ГЕРБ благодари на всички български граждани, които упражниха конституционното си право и гласуваха – демокрацията и свободният избор се изразяват в това. Народът е този, който определя кой ще управлява държавата. Задължение на национално отговорните партии е да гарантират спокойствието в страната и авторитета на държавата си и да съдействат за запазването на социалния мир.

За първи път в най-новата история на България управляваща партия печели доверието на гражданите отново. Въпреки финансово-икономическата криза в Европа, въпреки икономическите и политически провокации в страната, ГЕРБ успя да запази стабилността и не се подаде на популизъм. Безспорно според резултатите на всички социологически агенции ГЕРБ е първа политическа сила.

В интерес на стабилността, спокойствието и социалния мир, призоваваме всички отговорни политически сили за търпение и категорично се противопоставяме на всички опити за манипулация на окончателните резултати. ПП ГЕРБ ще коментира единствено и само официални резултати от провелия се вот, оповестени от Централната избирателна комисия.
цитирай
8. penchoan - Не можеше да се очаква нищо повече от ...
13.05.2013 06:31
Не можеше да се очаква нищо повече от тези избори. Важното е, че ГЕРБ са елиминирани. Остава да разкараме БСП - на следващите избори наесен.
цитирай
9. dosko - ...
13.05.2013 11:37
Първо искам да попитам за теб, кога България е била нормална държава ? По тяхното управление ли? Ако това мислиш, то значи не си слушал и виждал какво става когато се подслушваха, наричаха пенсионерите "лош материал", закриха хиляди работни места и окрадоха държавата ;) Или за това, че хиляди излезнаха на вън, или за това, че всичко в държавата се вдигна 3 - 4 пъти, това ли е нормална държава ? Да ти имам нормалността. Браво, след като си гласувал за тях, къде бяха те снощи, защо не излезнаха да кажат, благодарим ви за доверието или ви пратиха по един смс за благодарност. Това ако е партия спечелила изборите, поне пред тези милион и сто хиляди да бяха излезнали и да кажат, нямаме какво друго да ви кажем, освен Благодаря, нали това щеше да е доста нормално... Но за теб нормалността е ГЕРБ, хайде сега след като са те, от моя страна България остана с двама граждани по-малко, след една година като завърша излитам от тук, защото това което става тук не е НОРМАЛНО и докато има хора като теб, никога няма да е НОРМАЛНО.
П. С. - Ако си мислиш, че съм гласувал за БСП, се лъжеш, гласувах за друга партия, но тя няма как да направи нещо при този вот !
цитирай
10. dosko - ?
13.05.2013 11:38
Кога точно според теб е била нормална държавата, по времето на ГЕРБ ли ?
цитирай
11. batogo - !!!:)))
13.05.2013 11:48
Във всеки случай не ги свързва грижата за благото на народа. За да съм по-точен - свързва ги мафията, която всички обслужват и засегнатите им от ГЕРБ икономически интереси... :)))))))))))))))))
цитирай
12. christof - "провокаций"Кой е ...
13.05.2013 12:42
"провокаций"

Кой е Провокаций? Да не би да е някой римски философ?

"концесий"

А кой е Концесий? Предполагам някой знатен патриций? :)))))))
цитирай
13. tikoev - "провокаций" Кой е ...
13.05.2013 14:11
christof написа:
"провокаций"

Кой е Провокаций? Да не би да е някой римски философ?

"концесий"

А кой е Концесий? Предполагам някой знатен патриций? :)))))))

:))) Илитерат, който се опитва да налива акъл. Но нали е на първа страница, това му стига.....
цитирай
14. christof - tikoev
13.05.2013 15:18
Да е само Платончо, с мед да го намажеш, дето се вика. Ама тук илитерати - дал Бог. Че и все едни начетени такива, едни знаещи... Сийбало майката тя!
цитирай
15. dolce - за майката
17.05.2013 12:05
Е герб ви майките,сесттрите и цялата рода от женски род оправиха , сега посягат към свинктерите ви но на вас явно ви харесва
Всеки може да сгреши "ЧОВЕШКО Е" но глупак е онзи който след като сгреши повтаря същата грешка.
Не знам как си я мислите ама ако ПП "ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУТКА" ГЕРБ вземе власта след 3 месеца в БГ ще има кръв по улиците и ни НАТО ни САЩ ще ги спасят.
Писна ми разни олигофрени да ги слагат да ни управляват а те ако решат да пръднат да ходят да питат големия брат. Писна ми дебеловрати мутри и мазни измамници да решават как да живея аз или моите деца, писна ми някой който няма и килийно образование да "знае" кое е полезно и кое не за МЕН
така че да ви ясно : АКО ГЕРБ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАК ГИ КАЧАТ ДА НИ КРАДАТ И МАНИПУЛИРАТ АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ОНЕЗИ ДЕТО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ДА ВИ КОЛЯТ! Християнин съм. Грях е! Ама ще го взема на душата си!!!
Па кой трябва ще ме съди ако съм сгрешил
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665596
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив