Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2013 15:36 - Какво е казано за края на света в Корана и как това е свързано със Сирия, Иран, Израел и Йемен
Автор: eklisiast Категория: Новини   
Прочетен: 2257 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Какво казва Корана за края на света и какви са знаците за неговото приближаване.

„Настъпването му ще е толкова неочаквано, че няма да имате време за да изядете парче хляб, да направите изгодна сделка или да изпиете издоеното мляко от камилата. “

За това, че краят на света наближава, ще укаже  изпълнението на пророчествата, които ще се се случат  в навечерието на Апокалипсиса.

Пророчество 1 : Появата на Даджал (Антихриста)

„Фалшивият Месия ще се появи от източните страни. Това място се нарича Хорасан. Ще бъде последван от извратени и нечестиви човеци, и ще сеят зло надясно и наляво“.

Хорасан  означава – „откъде идва от слънцето“ и се намира в източната част на Иран. На въпроса „Колко дни  фалшивият месия ще остане на Земята, отговорът е: „Четиридесет дни (от които един) ден ще бъде като една година (а още един ) -  месец (и още един) – седмица, а що се отнася за другите му дни,  след това те ще бъдат като вашите дни“.

Пророчество 2- слизането на Иса ибн Мариам

“ Аллах ще изпрати при хората Иса, сина на Мария, който ще слезе  на земята до бялото минаре в източната част на Дамаск в две боядисани в жълто одежди и сложил ръце на крилата на два ангела.

Тогава Иса, ще отиде в Ерусалим. Ще настигне Даджал на портата Луда и ще го убие. При вида му Антихристът ще се разпадне като сол във водата“.

Пророчество 3: Управлението на Мехди

“ Ако до края на света остане един ден, Аллах ще го е продължи толкова дълго, докато от моя род не се появи човек. Името му ще е като моето , а името на баща му ще бъде подобно на името на баща ми. Той ще изпълни земята със справедливост, докато на нея царува злото. Махди ще дойде от моето семейство, от потомците на Фатима „.

Пророчество 4: Нашествие на племената  Гог и Магог

„Когато Гог и Магог  бъдат освободени и се устремят  надолу от всеки хълм, ще се приближи истинското  обещание, а след това ще се завъртят очите (...)

и още http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/09/kakvo-e-kazano-za-kraya-na-sveta-v-korana-i-kak-tova-e-sva-rzano-sa-s-siriya-iran-izrael-i-jemen/



Тагове:   края на света,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eklisiast
Категория: Новини
Прочетен: 457515
Постинги: 249
Коментари: 101
Гласове: 275
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031