Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2017 14:37 - Лошата немска информация за посещението на българския президент по покана на отиващия си немски президент в Германия
Автор: iliaganchev Категория: Новини   
Прочетен: 1608 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Лошата немска информация за посещението на българския президент по покана на отиващия си немски президент в Германия

Германия, 08.02.2017

1. Кога се е случило всичко това и защо в Германия никой не чу нищо по въпроса? Германците не са нито Ганчев, нито Величков, нито Найденов, нито Иванов или Петров ....

2. На немски намерих материали за това посещение само в български сайтове на немски език! В Германия се отнесоха към посещението българския президент с пълно безразличие явно - може би са се разбрали „тайно от населението“ :) ?!

3. Президентът Радев избра погрешно държавата, която трябваше да посети. Чакам следващия му избор на държава за посещение да бъде по правилен от този който му е предложил примерно Ради Найденов!!!

4. Сега в групите на симпатизантите на г-н Радев очаквам постфактум всички да започнат да го хвалят, но няма нищо по неприятелско от това да хвалиш човек за грешките му!

5. Един приятел на президента ни, се изненада по следnия естествен начин: „По принцип основните медии на една страна отразяват посещението на всеки президент. Защо не е отразено - не зная. Не следя медиите на Германия, защото не владея немски език“...

6. Аз следя и като симпатизант на г-н Радев съм длъжен да Ви информирам за истината - липсата на сериозна информация за германците при самото това посещение. Надявам все все някой от тези, които контактуват с г-н Радев (или самият президент) да се запознаят с моята информация, която е обективна и да поразсъждават, какво са пропуснали и как да постъпват при подобни посещения в аванс, а не постфактум!!!

7. Когато една държава се отнася с необходимото уважение към другата държава, чийто президент е тръгнал с добри намерения да я посещава, то тя задължително тя трябва да публикува в една от 3-те си основни и следени медии интервю на тази медия с пристигащия след 1 или 2 дни президент-гост на съответния президент-стопанин! Това е най-малкото и то е абсолщтно задължително. По-нататък трябва да следват медийните съобщения, когато той е вече в страната-домакин. През дните на посещението на Радев в Берлин ежедневно и ежечасно основните медии се занимаваха с това, дали Тръмп бил нормален и как щели да пострадат от него, с „лошите“ руснаци и „добрите“ украинци, с Унгария и Холандия и с още разни други дреболии освен тези едри неща! Ако някой не е разбрал яснотата ми или е повърхностен, си остава за негова сметка! Благодаря за търпението да прочетете мнението ми по въпроса!

КОМЕНТАР на думите ми дотук:

Volodya Kotsev Ммм, отлично г-н Президент Радев! Така ги учех всички офицери през 1999-2000 - след всяка командировка да има подробен отчет, с изводи и предложения! Г-н Ганчев, не би трябвало да очакваме, че в Германия някой ще се прехласне по първото посещение на (нов, още неизвестен) президент, колкото и добре да говори немски. Интересува ни от наша гледна точка, доколкото ние, извън президентството и извън МВНР можем да преценим де, как нашият президент прави добри неща за България, за всеки от нас! Не виждам нищо трудно в разбирането на това...

МОЯТ ОТГОВОР КЪМ непознатият ми Коцев:

ОК, няма какво повече да кажа по въпроса - бях достатъчно ясен. Разбира, че в Германия все още малко хора биха се прехласнали от новия президент на България, след акто няколко пъти в основните медии им казваха, че бил русофил!!! Г-н Volodya Kotsev , прекалено е да казвате по този повод "Отлично г-н Президент Радев!" - един от начините да бъде заблуждаван Радев е всеки ден да му казваме - Колко сте умен, колко сте отличен, ах какъв човек, Господ здраве да му дава - с повод и без повод!




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5263036
Постинги: 4968
Коментари: 877
Гласове: 1345
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031