Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2017 11:49 - ВЕГАН ОТВАРЯ ОЧИТЕ НА СТАДОТО С ФАКТОЛОГИЯ ОТНОСНО ХИМИЧЕСКИТЕ СЛЕДИ
Автор: sandje Категория: Новини   
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ДОКУМЕНТИ: КЕМТРЕЙЛС НЕ Е ТЕОРИЯ, А ФАКТ Умишленото пръскане на химикали на висока надморска височина за цели, пазени в тайна от обществеността не е „конспиративна“ теория, а факт

Ако всички следи в небето са само „контрейлс“ (кондензационни) следи от двигателите на самолетите, както твърдят учени, защо официално правителството на Нова Зеландия беше уличено, че пръска с химични и биологични агенти тайно? Защо, както може да се види и на официялния сайт на град Феърфакс, Калифорния – градът е обявен за „свободна от кемтрейлс зона“?  Това са индиректни признания, но и неуспорими доказателства, че пръскването с биологични и химични агенти чрез самолети и кемтрейлс са нещо реално.

След като властите и учените ни убеждават, че има само кондезационни следи, а кемтрейлс е „конспиративна теория“ защо в редица документи се споменава и се разглежда „CHEMTRAIL“ ? След като това не съществува, защо присъства в официални документи на администрацията на САЩ и защо град Феърфакс е обявен за „зона свободна от кемтрейлс“.

Ако чакате да Ви кажат: „Да, кемтрейл е факт“ те всъщност вече са го признали. Както и оръжията, които влияят на климата и разрушават цели еко-системи като HAARP, който също е обсъждан в документите, цитирани по-долу.


  * * * Град – Феърфакс (Калифорния),е приел, резолюция № 12-07 с която се обявява за зона свободна от Chemtrails(на 11 януари 2012 г.), и е видимо на ОФИЦИАЛНИЯТ им сайт-(точка 16 от дневния им ред – на Съвета)  На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира “Закон за защита на космическото пространство“ – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977). Обърнете специално внимание върху ФАКТА, че в член 7-ми – “Дефиниции“, подточка (В) – “Екзотични оръжия“,- (II),пише: химически следи – (chemtrails) Следващата подточка (С) обяснява какво означава терминът “Екзотични оръжия“: Терминът “екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата.“ Патент No. 7.582.809, на Министерството на земеделието на САЩ, в който се описва метод за внедряване в генома на растенията на специален ген, който да ги прави устойчиви на високите нива алуминий в почвата и въздуха! Патентът се нарича Sorghum Aluminum Tolerance Gene 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sandje
Категория: Новини
Прочетен: 399932
Постинги: 126
Коментари: 194
Гласове: 495
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031