Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2008 12:45 - Няма ли да спре някой ДПС ?...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 1139 Коментари: 0 Гласове:
0



Няма ли да спре някой ДПС ?... Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-
image

PlovdivMedia - Няма ли да спре някой ДПС ?...

Само в един ден/12.12.2008 г./ депутатите и активистите на етническата партия ДПС демонстрираха на най-високо държавно ниво, че не живеят в България и не ги е еня за законите, морала и елементарните правила на битуване в страната. Правят го и с чувството на вседозволеност като притежатели на мандата, с който управлява съветския гражданин Станишев. Парадоксалното в случая е, че воленовата „Атака” им е най-подходящия катализатор с уж ярката „националистическа и национално-отговорна мисия” и напълно яловите напъни с мегафони и архонтски звания.
Христо МАРКОВ

В петък догановото протеже Станислав Коларов бе осъден на 5 години затвор, защото като шеф на Държавния резерв по времето на министър Нихат Кабил назаконно изкупил 100 000 тона/!!!/ брикети без да има нужда от тях и без да се съобразява с действащото законодателство. По този начин ощетил държавата с над 10 млн. Лева, драсвайки един подпис. Псевдосделката, разбира се, не станала без съгласието на ресорния министър – възпитаничката на русенския тракторен „университет” Емел Етем Тошкова. Да, ама правораздавателните органи не се занимават с нея, за да не нарушат „етническия баланс”. Същият този Коларов е съпруг на заместник-министърката на регионалното развитие Искра Михайлова, която е от квотата на ДПС, разбира се. И пак от тази квота е предложена от земеделския министър Цветанов за изпълнителен директор на фонд „Земеделие”. Като нищо Станишев ще я назначи, та докато мъжът и излежава присъдата си, тя да се разпорежда с парите на ЕС за земеделската общност. Все от една и съща квота. И двамата.
Същия този петък в Народното събрание от името на цялата парламентарна група на ДПС напълно анонимния депутат Несрин Узун прочел декларация срещу кмета на Бургас. Вината му била, че „застрашавал демокрацията”, щото разрушил мюсюлмански храм в квартал „Меден рудник”. Да, ама „храмът” бил напълно незаконно построен. Група цигани-мюсюлмани решили преди две години да си оградят място и да издигнат там някакво подобие на джамия. По ислямските празници омирисвали целия квартал на овнешко, леела се кръв от обредни животни, търкаляли се празни бутилки от бира и ракия, найлони и килимчета. За капак довели и циганин-ходжа, който виел оглушително по пет пъти на ден. Право на строеж и разрешителни за постройката нямало въобще, ама ходжата си виел пронизително. Новият кмет на Бургас се съобразил с протестите на хората от „Меден рудник” и капичнал незаконния „храм”, та се превърнал в последовател на Бойко Борисов, който пък искал да „възстановява възродителния процес”. Нищо чудно Комисията за защита срещу дискриминация да го глоби и порицае публично, защото за ДПС всичко е позволено – нали са мандатонисители.
Двата примера са само от един ден и въобще има ли някой да защити и друг, различен от догановия, интерес?...


Тагове:   ДПС,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9564459
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930