Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2008 12:55 - Станишката и Гоце - безкраен празник !
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3369 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 31.07.2009 22:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Е-е-х, какъв живот само ...

На връх студентския празник бяхме ощастливени от усмихнатото лице на премиера Станишев в ефира на БТВ, откъдето даде криле на приятелката си Елена Йончева в танцувалното шоу Дансинг старс, демек Танцуващи звезди. От телевизионния екран разбрахме, че той е много „светнат” и в чача, и в меренге, и в блуса. След като написа книга за две нощи, кара мотор с рокерско яке, стана актьор в празен трамвай, сега Дмитриевич се изяви като жури на танцуващите звезди. Около него компанията в предаването бе предимно мъжка, водена от незалязващата футболна и светска звезда Наско Сираков. Прайм-тайма на БТВ се задръсти от камъни Сваровски, кабаретни тоалети, вихрещи се двойки, а водещите Радост и Тодор Колев бяха във вихъра на купона. Не се мина и без лек укор. Нешка Робева заподозря, че Станишев би искал приятелката му да се облича само в червено, вместо да прибавя към тоалета си и черен цвят, но забележката предизвика само лека насмешка зад очилцата на премиер-министъра. Накрая Йончева получи две десетки и се хвърли в обятията на партньора си.
Dolche vita или сладък живот по български...
В навечерието на студентския празник пияни и дрогирани младежи, без видима причина, пребиха до смърт връстника си Стоян Балтов. Тялото му още стои в Съдебна медицина, а родителите се чудят дали е трябвало да пращат сина си да учи в София или на мисия в Ирак, където е по-сигурно да се оцелее, отколкото в столицата ни. Вътрешният министър щял да праща съобщения на всички българи – за успокоение.
В съседна Гърция вълненията заприличват на гражданска война. Строят се барикади по улиците. В центъра на протестите са гръцки студенти, презиращи управлението на страната и рехавите мерки срещу финансовата криза. Повод стана убийството на гръцки младеж.
Еврокомисарят Майкъл Лий пристигна в България, за да провери реакцията на управляващите след като ЕС ни отне 220 млн. евро и блокира други 360, а може и да се окажем първата страна с наложен мораториум. Похвали госпожицата Плугчиева и предупреди, че през януари пристига мисия на Европейската комисия да проверява изпълнението на препоръките. Въобще не се трогна, че партията на госпожицата го заподозря в нечисти намерения и тенденциозност. Плугчиева тръгна по всички телевизии да обяснява, че ни взели парите, но ако сме дисциплинирани можело да ни дадат по-късно други. Кога и в какъв размер, госпожицата не ни уведоми. Пак тия дни в родината си се приземи и Меглена Кунева-Пръмова, която пък била избрана за европеец на годината, след като партията и – НДСВ - изпратила 35 000 картички в нейна подкрепа.Разясни калко било важно да търгуваме по Интернет, защото тя като евро-комисар защитавала потребителите, особено в нета.
Dolche vita или сладък живот по български...
Президентът в тези щастливи времена отново удари всички в земята. Първо изгледа с колегата си Борис Тадич футболния мач Сърбия-България. В края на зрелището видът му наподобяваше този на Тодор Живков на 10.11.1989 год. Сърбите ни вкараха 6 гола, можеха да вкарат още четири, а „нашите момчета” зорлем се отчетоха с един, ама какъв... После Първанов замина на посещение в Узбекистан, където се отдал на важни държавни дела. Ама го разкрили и пламна международен скандал. По стара традиция поискал да му организират екзотичен лов, а узбеките се престарали и му оградили някакъв козел в защитен резерват. Нашенският Гоце го гръмнал без жалост и зелените организации от цял свят се възмутиха. Даже поискаха да се върне трупа на горкото животно. Президентът Първанов мълчи, защото знае, че в цял свят това е повод за срам, а козелът бил от някакъв супер рядък вид. Сигурно е разчитал, че в планините на Средна Азия няма кой да го разконспирира, защото Узбекистан е страната, в която няма опизиция, няма свободни медии, няма достъп до Интернет. Узбекистан се управлява от 1991 год. от бившия секретар на КПСС Ислам Каримов, който пък е поставен в „топ 15” от Репортери зад граница като враг на свободното слово и Интернет. Как Каримов и Първанов допуснаха информацията до международните сайтове е неизвестно, но след нея сигурно узбека ще смени цялата си охрана. Може и резервата да закрие.
По същото време в Пловдив се появи Васил Божков и поиска той да чисти града. Или си искал 54 млн. лв. Бил кратък и ултимативен. След неговата намеса се очаква улиците ни да светнат. Пък и тече конкурс за най-добрия квартал за живеене.
Майкъл Лий, Плугчиева и Кунева обикалят телевизии и министерски кабинети все с една цел – предстоят ни добри новини от Брюксел, ама да чакаме „месецът на истината” догодина.
В четвъртък „звездите” пак ще танцуват в прайм-тайма. Може и Станишев да се пусне я в ча-ча, я в меренге. Каква по-голяма награда?
Откъдето и да го погледнем: Dolche vita или сладък живот по български...



Тагове:   шоу,   Станишев,


Гласувай:
0



1. анонимен - МЪКА МЪКАААА. . . . . . . . . . . . . мъка :(
22.12.2008 13:35
МЪКА МЪКАААА.............мъка :(
цитирай
2. raylight - Хубаво съдържание
22.12.2008 16:07
но комбинацията от шрифт (като размер) и брой думи е взривоопасна :(
цитирай
3. lililota - Hubava konstatacia
22.12.2008 16:35
No sled neya - nakyde?:) Moje bi na 14 januari pred parlamenta?
www.forthenature.org
цитирай
4. stealth - Самоотбрана
22.12.2008 19:28
Пропуснато е да се отбележи,че агент Гоце е убил козела при самоотбрана.
цитирай
5. lambo - Не е козел, а овен !
22.12.2008 20:57
Рядкия вид (дето го гръмна Седефчо) е от семейството на овните, а не на козите.
По какво се различават? На овцата опашката винаги е спусната,
а на козата е вирната нагоре. Тоест ... вижда и се гъза.

То и едни други гъзове се виждат в случая ...
цитирай
6. sstoyanova - хаххаха
23.12.2008 11:55
Мноого добро! Много! Харесва ми стила ти! И аз така бих го написала! Браво!
Много смях падна на моментас козела и меренгето..., но както е в нашата Невърленд, да се смееш ли..., да плачеш ли...?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541176
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031