Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2008 21:04 - Сашка Васева и Сергей Дмитриевич
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 1800 Коментари: 2 Гласове:
1



Сашка и Сергей във философско-любовен кръговрат

 

            По празниците лудостта понякога придобива чудовищни размери – дали от алкохола, дали от жертвените прасета, дали от някаква намеса свише, но е факт безспорен, че нещо се обърква в нормалните помисли и страсти. Тази година доживяхме и философско-сексуалното сближение между две от характерните персони на прехода: Сергей Дмитриевич Станишев и Сашка Васева от Дупница. Премиер и фолкаджийка, но се оказва, че на полето на философията са като същи Ромео и Жулиета или като Румен Петков и братя Галеви, т.е. сродни, сходни и близки души в необятното пространство на космическия разум.

            Дълго четох и препрочитах интервюто на Сашка Васева във в.”Новинар” от 22.12.2008 год. и след като намерих потвърждение на казаното и в електронните сайтове горещо го препоръчвам на всички сдружени и несдружени социалисти. Пасти да ядат всички ПР-и на Сергей след откровенията на дупнишката мадона. Тя работата била направо драматична, защото се оказва, че Станишев и Сашка членуват в общ философски кръжок, надхвърлили земните тегоби. Надделяли си на масрафа, както казваше баба ми.

            Чудото на чалгата от Дупница имала личен сайт, в който сочела като спасение за целокупното  човечество и в частност България идването на някаква шеста раса и тя обединявала народи, нации, партии, чалгии, абе всичко и тогава щяло да се възцари, ах, какво благоденствие!... Съветският гражданин Сергей Станишев пък скоро написа брошура, озаглавена „Защото сме социалисти”, която четат на първични партийни събрания и я обсъждат задълбочено. В тази социалистическа ценност премиерът е написал буквално: „Ако заживеем в мирно съжителство с извънземните, на власт задължително трябва да бъдат социалисти”. С една дума, той също се пренася в светлото бъдеще, когато ще дойдат представители на други планети и на всяка цена ще са социалисти, та да управляват в мир и съгласие с него, Елена Йончева и Кристиян Вигенин. Написал си го е човека.

            Сашка Васева чака шестата раса около Дупница, а Сергей Станишев зелени човечета-социалисти. Направо умиление, защото в същото интервю Васева е възторгната от нашия премиер и го определя за възвишен ум и положително въздействащ и` политик в условията на финансова криза, пък тя пяла за нея още в хита „Левовете в марки”. Сега пак бил актуален като ремикс.

            Ама да не мислите, че коледната лудост спира дотук?! Любимият на всички ни премиер се определя в брошурата като същи европеец – роден в Херсон, Украйна, после съветски гражданин, а от 1996 год. български, но се чувствал гражданин на ЕС. В сайта и във фундаменталното си интервю, Васева пък направо отсича, че „не се причислява към определена нация”, защото навремето, когато нямало поп-фолк, пеела в Италия канцонети, а сега била щастливо омъжена за немски гражданин, и въобще да не се учудваме на познанията и` -  била чела Маркс, Енгелс, Ленин и дори Фройд и Русо, тъй като „завършила педагогика и имала поглед върху литературата”. Какво общо има Ленин с литературата и Маркс с педагогиката не става ясно, но нейсе.Отвсякъде интернационалисти, що да ги правиш?

Сашка и Сергей – сродни и интелектуално неразделни нашенски емблеми.

Вече като завладяна от управлението на Станишев с извънземните, Васева в същото интервю прави  лек отклон към земляците си братя Галеви, които познавала още като ученичка, а сега била убедена, че „след Васил Левски само Пламен Галев е работил толкова безкористно за България и за Дупница конкретно.” Така де – за истинските проблеми трябва да се говори метафорично, защото пак по коледните дни се проведе Национален съвет на БСП, където Сергей произнесе знаменателната фраза: „Много е важно при всички процеси, във всички сектори да се премине на ръчно управление”. За сведение – има я фразата в официалния сайт на столетницата. Не уточнява там премиерът за какво „ръчно управление” става дума, защото в казармата под такова управление разбирахме разни почти сексуални дейности, но ... Станишев не е ходил войник, значи има друго предвид. Щом го е казал пред националния съвет на БСП ще да е нещо много мъдро това „ръчно управление”.

В края на интервюто си духовната, философска и астрална двойничка на Станишев Сашка Васева изпада в откровения за политиката, властта и парите, но дали случайно намесва и педерасите: „Парите карат хората на властта да отиват наляво, в сексуален смисъл. Стават гейове. Пяла съм по гей-заведения и там са ми разказвали кои политици са ходили”.

Тук вече трябва да замълчим.




Гласувай:
1



1. novitejivotni - Ох,
28.12.2008 21:36
ами мълчим, то какво друго ни остава...
Ако вземем да ги коментираме тия двамката и подобните им, значи да слезем на тяхното ниво.
А на това ниво те се чувстват прекрасно и задължително ще намерят начин да ни затворят устата.
Да мълчим, пак не е добре, защото такива като тях само това чакат, за да започнат да приказват простотиите си.
Но кой съм аз, та да се замислям ?
Нито съм социалист, нито знам "швейцарски" език...

цитирай
2. анонимен - питанка
12.01.2009 14:29
Тая жена добре ли е? За едно нещо я поздравявам: че омаскари тотално нашия мил премиер.А за другото - не казва нищо ново. Отдавна душевно богатите хора знаят и за шестата раса, и за индиговите и кристалните деца, и за 2012 и 2024години, и за това което очаква тунеядците, крадците, убийците и тем подобните в този период. Милата тя, поне си е направила труда да прочете едно-друго. Но да не ни го пробутва като "прозрение свише".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541112
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031