Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2009 19:12 - ГЕРБ в Пловдив - дьонмета и милиционери
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 5082 Коментари: 2 Гласове:
0



Новото ръководство на ГЕРБ – пак милиционери и дьонмета ...

 

И аз като много пловдивчани чаках с трепет в сърцето посещението на самия Цветан Цветанов в хотел „Тримонциум” , за да науча имената на водителите на бойковата партия, която, според тях, ще управлява след изборите. Тръпнеше душата на всеки пловдивчанин на Бабинден – дано ни отърват тези хора от пустото управление на комунистите. Нали нашия град с право се гордееше 20 год., че е синя столица на демокрацията, че столицата преди се съобразяваше с политическите пловдивски идеи. След мижавите напъни на СДС и ДСБ си вперихме взора към хората на ГЕРБ.

            Кво се оказа, че тези наши надеждички се изпариха тутакси след посещението цветаново – с една дума пак бивши милиционери и настоящи общинари, сегашни дьонмета на ДПС и пресни каратисти. Аз поне имената на новите гербови ръководители  не съм ги и чувал. Е, знам името на младия и амбициозен кмет на „Столипиново”, на красивата и с тъжен съблазнителен поглед Каназирева и ... толкова. Комшията, който е върл бойков почитател се сети за още двама-трима: организационен секретар бил зам. кмета на район „Север” Стефан Дедев, който едно време бил шеф на гранична полиция, после оглавил цяло летище, ама кое не разбрах. Друг организационен секретар се оказа шампион по карате, таекуондо или свободни боеве, даже имал пети дан по някой от спортовете бойни, даже май на всички топтан. Този български герой щял да бъде като кантрапункт на Слави Бинев от „Атака” – нали и евродепутата бил майстор в бойните спортове... Константин Димитров се казвало момчето, което щяло да мери сили с каратистите-атакаджии. Що не ги пуснат и двамата да се сбият за три депутатски места, например. Строят ринг хората на Бойко и Волен и ги пускат да се бият по правилата на К-1, който трупяса другия печели за партията си депутатските места. Такава ще да им е идеята на Цветанов и компания за Пловдив и околности.

Гербаджията-съсед ме информира компетентно, че имало и транспортен олигарх в ръководството, за да ги вози безплатно до София, но той не бил въодушевен от предизборните му майсторства, освен ако не подпомага активно младата организация. В мрежата открих, че г-н Дошков също бил член на ръководството – той ще да е транспортния олигарх, освен ако не е имал предвид съседа ми, Дани Каназирева със съблазнителния поглед, която също се занимаваше с транспортните проблеми на Пловдив, ама май комунистите я порязаха.

            Истинско възмущение предизвикало у комшията ми името на шефа в район „Северен” г-на Стоян Кадиев, за който бил чел документи, че си още член на ДПС, че активно се занимавал с финансите на ДПС под тепетата по времето на Царя и ортакувал с разните босове на мюфтийството в Пловдив. Разпространявали се тези документи между гербаджийте в Кършияка още от местните избори, ама, според него „той плащаше кампанията, кво да правим...” Човекът наистина бе в тежък десен сън – след надеждите му за СДС, НДСВ и ДСБ сега се срутваше и надеждата му за бъдещето на последната политическа любов – ГЕРБ. „Щом опряха до това дьонме Кадиев пак да е шеф, нищо и от тия няма да стане”, тъжно заключи комшията и с пластмасова чашка кафе си тръгна от хотела.

Имали ГЕРБ  „модулни системи за политици”, от пролетта започвали да правят „академии за реторика”, които лично формалният/неформален лидер Цветанов щял да съблюдава, можело и самия Бойко да ги навести и произнесе реч фундаментална, ама с дьонмето Стоян Кадиев как да се спечелят избори, тъжно продължи констатациите си съседа Андрей. „Тоя въртял далавери с турците, наемал бир-текмил сладкарници на Джумаята, „делкал” наеми с мюфтийството, членува още в ДПС-то, а нашите милиционери го направиха шеф...” С тежка въздишка се разделихме. Към съседа се присъединиха още трима симпатизанти на партията ГЕРБ. Чакаха № 44 на градски транспорт. Току-що партията на Борисов в Пловдив ги загуби като потенциални гласоподаватели.



Тагове:   пловдив,   Милиционери,


Гласувай:
0



1. krotalka - Нищо ново под слънцето!
08.01.2009 19:15
Преоблякъл се Илия - погледнал се пак с тия!
Нов бардак със стари к...ви не се прави!
цитирай
2. toross - Ами за съжаление е така и това без...
08.01.2009 20:25
Ами за съжаление е така и това безпътие в крайна сметка се оказва на наш гръб... Както и да е ще отмине и ...
цитирай
3. анонимен - новото ръководство на Герб в Пловдив
09.01.2009 13:20
Аз не мога да разбера тази наша българска нация дали някога ще бъде доволна от нещо.То това май си ни е заложено в кръвчицата-всичко да отричаш и всичко да оплюваш.По отношение на новото ръководство на Герб-Пловдив-бяха оплюти преди още да бъдат избрани.Ами защо ли се очудвам-типично по български.Абе хора,абе българи нали искате нови хора,неопетнени,некорумпирани.На вас угаждане няма.Затова,че в новото ръководство някои хора не ги познавате означава ли,че са некачествени????Нови лица-ето Ви ги.Ако пак хората ги познавате,ще кажете-старите мутри отнова на преден план.ХОРА-Вие знаете ли какво искате???Аз ще отговоря вместо Вас-НЕ НЕЗНАЕТЕ!!!
цитирай
4. toross - Всъщност - не, господата и друга...
09.01.2009 17:23
Всъщност - не , господата и другарите съвсем не са неизвестни и непопулярни в града, напротив, някои от тях са съвсем популярни , но с въртенето си от партия в партия - поразпитайте за г-на Кадиев в Пловдив и ще ви отпратят към хората на Доган. ГЕРБ трябва да са благодарни, че не започнаха хората война срещу тях... Имат още малко време да се коригират...
цитирай
5. анонимен - Ще гласувам за АТАКА!
12.04.2009 20:44
Само заради подлогата Веселин Дошков, ГЕРБ ще загуби моя глас на изборите! Както и гласовете на моето обкръжение. Много хора ще се ориентират към АТАКА защото Дошков е руско-турска подлога. Бетониран комунист, управлява с милиционерски прийоми наследената от Мултигруп - фирма "Хеброс бус". Това е една от фирмите от обръча на Доган! Няма да гласувам за мафията! Бойко много ще сгреши с Дошков, той е къртица на БСП и ДПС и всячески ще проваля ГЕРБ!
цитирай
6. анонимен - Напълно съм съгласен с анонимен...
23.08.2010 00:53
Напълно съм съгласен с анонимен-тоя Дошков е червен, вре се навсякъде, ГЕРБ май го отсвириха, сега се мота с червения по нрав общински съветник и многопартийно лизец Любозар Фратев. Край него пък се навърта младия червендалест бивш барман без образование, собственик на хотел Лайпциг Радослав Бозуков. Чака Фратев да се провали и му подлизва вода, а Дошков където намери пролука в тези препирни, там се пъха и все на далавера излиза. Ама докога? И как взе гарите, като половината от сделките по земите не бяха законни?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9544106
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031