Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2009 12:35 - "Андреев, Сергей и Сава" - все Доган
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 1656 Коментари: 0 Гласове:
0



„Андреев” , „Сергей” и „Сава” Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-
image

PlovdivMedia - „Андреев” , „Сергей” и „Сава”

След убийството или самоубийството на Ахмед Емин лидерът Доган мълча дълго време уж бил много разтревожен, смазан, изненадан и всякакви други глупости, които наговориха от антуража му. В един прекрасен миг етническия господар Ахмед Доган реши да даде фундаментално интервю в любимия му в. „Труд” на още по-любимата му журналистка Валерия Велева.
Христо МАРКОВ

Излиянието доганово бе невиждано с цинизма си. Гадно, неуважително дори към мъртвия, към паметта на близкия помощник и съратник. Единствено във форумите се осмелиха да коментират хората, че това интервю бе всъщност предупреждение към останалите живи най-близки сътрудници. Демек, ако решите да постъпите по същия начин или непочтително към мен, етническия гуру в държавата, ще се превърнете и вие в „обслужващ персонал”, „момчета за всичко”, „мъжки секретарки”, „функция на лидера” и подобни типични за човека от Пчеларово или Дръндар пренебрежителни квалификации.
Веднага след това „знаково” интервю, в Нова телевизия се появи Керим Караали, който разказа потресаващи неща от кухнята на ДПС. Бившият висш служител на централата въведе ново понятие в политико-икономическия ни живот с признанието, че партията на Доган работела от самото начало с „рушветни пари”, после сподели за топлите връзки с бившата петролна компания „Елпида” и корпорацията „Мултигруп”, но за контактите в международен план на ДПС хвърли истинска сензация. От 1999 год. ДПС били най-близки с партията на националистическото действие/ПНД/ на Девлет Бахчели каза Караали и посочи конкретни данни. За читателя ще поясня, че тази партия е крайно националистическа с типично неофашистки цели и последователка на великотурския шовинист Алпасан Тюркеш. Сънът му Турул Тюркеш е депутат от ПНД. Тази партия се сочи като създателка на „Сивите вълци” и преди години призоваваше турската армия да нахлуе в Северен Ирак, а един от лидерите и` Бекир Аксой без да му мигне окото „покани” България да се включи във война срещу кюрдите. Аксой в Меджилиса е от отявлените привърженици на пуличното изпълнение на смъртното наказание. Същата ПНД създаде така наречените „селски милиции”, които по башибозушки маниер изпратиха срещу кюрдите по границата с Ирак. Връзката с турската партия на националистическото действие се държала от Касим Дал бе категоричен бившия висш служител в централата на ДПС.
Повече от скандално е „гостуването” на евро-депутатите Филиз Хюсменова и Четин Казак през септември 2008 г. именно на партията на националистическото действие. Скрито остана и това, че двамата чиновници, изпратени с българските гласове в Европейския парламент, получиха инструктаж от приятеля на Касим Дал Саит Юсуф – също виден член от ръководството на националистите и последователите на Алпасан Тюркеш. Същият Саид Юсуф е чест гост на ДПС в България, защото ... „отговарял” в ПНД за Родопите и Лудогорието?! Много интересно като какъв е интереса на турските националисти в тези територии на България и защо точно те, ама хайде да не си задаваме въпроси, на които половината българи знаят отговора. Ама истинската загадка е защо ДАНС не се заинтересува от посещенията на двамата евро-депутати в Турция и „гостуването” им на националистическата и ултрарадикална ПНД. Не знам дали сме троянския кон на Русия в ЕС, но със сигурност сме кон и то троянски на Турция в евро-парламента. Сега се сещам, че ДПС е единствена партия в страната, която няма огласени външно-политически приоритети, на която лидерът не е посетил нито веднъж ни Брюксел, ни някоя от столиците на държавите от ЕС, независимо че са номинални членове на либералната фракция на европейския парламент, от която нищо не зависи и никой не се интересува от мнението и`. Е, активираха се по международните въпроси, за да наложат на БСП и НДСВ светкавичното признаване на Косово, което навреди на България за години напред и може би само Албания ни поздрави искрено – разбираемо, нали?! Засега външната политика от ДПС се разбира като добри контакти с Турция, особено като наближат избори и трябва да се организират автобусите с гласоподаватели към родните предели или допълнителни секции в градовете около Босфора – нали Доган каза преди две десетилетия, че пътят ни към Европа минава през Босфора, а той е винаги прав стане ли дума за „националните интереси” и „етническата карта”.
Такива неща едва ли остават скрити другаде, всъщност сигурен съм, че връзките на догановата партия с турските националисти някъде се анализират внимателно и с повишена тревожност, но в България да се усъмни който и да е в действията на ДПС е равносилно на ерес, защото веднага такива като Първанов, Станишев и Симеон ще ревнат, че се погазват правата на малцинствата, че се „руши етническия мир” , а националната сигурност, според тях, е призрачно понятие. Този театър го наблюдаваме в различни вариации вече 20 год., т.е. откакто на политическата сцена се появи „Андреев”, „Сергей” и „Сава” с истинско рожденно име Ахмед Исмаилов Ахмедов или по-известен като Ахмед Демир Доган... За един и същ ли човек става дума, че вече се обърках?! Сигурно, защото всичките имена фигурират в досието на този етнически субект, а другарите от ДС, както е известно, не грешат в имената и псевдонимите.


Тагове:   Доган,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9572207
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930