Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2009 12:09 - Идат още "царски" сватби
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 4599 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 31.07.2009 23:59


Още една сватба на министър със зам.министър, пак на „царски” хора

image

PlovdivMedia - Още една сватба на министър със зам.министър, пак на „царски” хора

Eлекторнният всекидневник “Plovdivmedia” пръв предвиди бракосъчетанието на царсимеоновите хора атлантика Соломон Паси и асеновградската хетера Гергана Грънчарова. Сега пророкуваме още една „царска” сватба на полусемейни люде.
Става дума за министър Даниел Вълчев и заместник-министърката Милена Паунова от Хасково.

Христо МАРКОВ


Техни колеги тръпнат в очакване да чуят всеки момент „Менделсон”, защото лавсторито започнало още в предишния парламент. Към чернокосата фурия имал сантимент не кой да е, а Симеон Рилски. В това се кълнат приятели хасковлии и сочат примери от родния хайлайф. Преди години Величеството посещава Хасково и на трибуната се изпъва екзотично слаба, млада и красива дама, която на поднос му носи за подарък от развълнуваното гражданството ... скъп ръчен часовник. Хасковските клюкари след ден-два разкриват, че момето била местната адвокатка Милена Паунова, която ги очаровала като сервитьорка из местните кафенета. Да, но докато разнасяла кафета и коли, учела право в някой от безбройните свободни университети. И веднага става № 1 светска клюка през 2001 г. Тогава от келнерка се превъплатява във водачка на царската листа в Хасково. Логично стига и до заместник-министерския пост... Ръшкането из кафенетата е забравено.
Във времето, когато води листата на Неговото Му величество, Милена Паунова е щастливо омъжена за бившия сержант Пенко, който и досега се подвизава като барман в местно заведение. Хасковлии го коментират като добър и отзивчив момък, преживял тежка семейна трагедия. Но в царските времена душата на съпругата му е широка и благосклонна... Сержантът Пенко и до ден-днешен, след две-три питиета, разказва историята си, която завършва с похожденията на бившата му съпруга и келнерка.
Още в щастливите дни на предизборната кампания от 2001 г. се помнят общите компании на Паси и чернокосата Паунова, ведно с Иван Тодоров-
Доктора, който в ония времена е наместник на царската партия в региона. Хасковските активисти се кълнат, че посещенията на Соломон Паси в града им били задължително свързани с тогавашния ковчежник на Доган – Юджел Атилла. Купоните били общи. Към тях се присъединявали Христо Бисеров и брат му Марио – също хасковски знамена в политиката. Паунова все по-често забравяла бившата си специалност на келнерка и се пласирала до политическите актуалности. И така, докато оглавява листата на НДСВ в Хасково. Оттам вече пистата е свободна. Депутатка, политическа екзотика и после заместник-министърка... Следва интелигентен развод, пренасяне на „покъщнината” в столицата и купуване на апартамент в София за сериозна сума.
Нещо да ви напомня гореразказаната история? Същата като на всяка чалга-героиня, но в нашия случай царската депутатка пленява царския минитър Даниел Вълчев. Сълзливо се отнасят журналистите към двойката и мимоходом публикуват снимки на влюбените пред антрето на новото жилище, придобито от чернокоската след развода и`.
На журналистически въпроси за семейния му статус министъра на образованието Даниел Вълчев отговаря – „ Ами и депутатите, и министрите са хора. И те се влюбват.” Така е. Прав е. После и двамата с възлюбената му Милена Паунова дават обилни примери за разтърсващи любовни драми сред царските депутати и министри.
Николай Свинаров още като военен министър зарязал съпругата си Росица в общата къща в „Бояна” и се врекъл във вечна вярност на младата красавица Деница Недева, а тя пък, случайно се трудела в Министерски съвет. И то в неговия отдел по евроинтеграция.
Ами Васил Иванов-Лучано, който разкъса брачните окови и се хвърли в живота сам, даже без задължителната подкрепа на Величеството?! При него нещата май се закучиха, защото жена му Стефка тръгна да оспорва бизнеса на бившия спортен министър, даже даде няколко гръмовни интервюта и общо-взето се закани да го остави „гол като пушка”.
Министърът Вълчев посочи и хора от други парламентарни групи, които решили да се хвърлят стремглаво в нови любовни авантюри. Така например, за Вълчев, бившата външна министърка Надето Михайлова разкъсала оковите на брака, разкарала мъжа си Камен, оставила му гаражите и пристанала на дърти години на Светлин Нейнски, който пък бил мъж на най-близката и` приятелка Мира Нейнска. Тя, Надка и досега още си е в меден месец?!
Ако слушаме сериозно глупостите на министър Даниел Вълчев трябва да се порадваме и на „слуховете” за близки връзки например на Симеон с Долорес Арсенова, на Огнян Герджиков с Люба Пашова, на Сергей Станишев с Кристиян Вигенин, на Волен Сидеров с Владо Кузов и така нататък...
Сигурното е, че преди изборите образователният министър Даниел Вълчев и Милена Паунова ще се вземат. Може Симеон Рилски даже да им кумува...
А в Библията пише – „То Содом ли беше, Гомор ли беше...?”



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - skuka
09.02.2010 13:29
Slab minister, kalpav prepodavatel i nechesten syprug.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542440
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031