Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2009 17:26 - Сретен Йосич може да вкара Капон в листите на ДПС
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 2262 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.07.2010 13:53


Сретен Йосич може да вкара Мария Капон в листите на ДПС!?

image

PlovdivMedia - Сретен Йосич може да вкара Мария Капон в листите на ДПС!?

Има висока степен на вероятност листите на ДПС да бъдат украсени с името на дясната Мария Капон /Мисса/. Така ще се наслаждаваме на една уникална, неповторима, дясно-лява, бедно-богата и чисто овъртолена политическа дама.

Христо МАРКОВ


Сега тя е на амбразурата и пуца неуморно срещу Бойко, за да защитяла „честта на службите и един български офицер” от страховитите сръбски мафиоти. Героическите пози наистина и импонират. Просто да се разплачеш от умиление...
Сретен Йосич е от ония сръбски герои, които накараха света да създаде специален международен съд. Просто в един момент западната ни съседка акумулираше приходи от наркотрафик, поръчкови убийства и незаконна търговия с оръжие, колкото е бюджетът на Сърбия за години напред. Тази гигантска мафиотска структура се ръководеше в началото от Желко Ражнятович-Аркан, после от наследника му Легия и накрая от Сретен Йосич – Йоца Амстердама. Този последният е "балканският крал на кокаина", лично ликвидирал няколко холандски наркобосове и не на последно място душеприказчик на фамилията Милошевич. Преди три седмици Йоца на едно от поредните дела казал пред съда в Белград, че докато бил на „творческо посещение” в
България е покровителстван от Бойко и оръжейния търговец и футболен бос Николай Гигов. С гръм и трясък българският парламент създаде специална комисия, която трябвало да „установи” връзките на ББ с Йоца. Защо само за Бойко, а не и за наравно споменатия с него Николайчо Гигов е неясно.
Инициатор и двигател на комисията е нашата съгражданка Мария Капон /Мисса/, която се зарече, че ще работят дори по Великденските празници и ще разкрият „взаимовръзките”. Самата тя на 16 април в Нова телевизия каза буквално: „Ами аз смятам, че беше ерозирано доверието към българските институции. И не само беше омаскарен един български офицер, а и българските служби. Затова е важно в рамките на три седмици много активна
работа”.
Да разбрахте нещо от думите й? И аз не разбрах нищо от това бръщолевене, но е видно отвсякъде, че комисията с председател Христо Бисеров е поредната поръчка от страна на ДПС. И не се цели Бойко Борисов, а поредната шумотевица преди изборите. Мина Великден, ще мине и Гергьовден и от „ежедневната
работа” на комисията, посветена на Сретен Йосич, няма никакъв резултат. Така ще и приключи деятелността, защото целта не е да има реално някакъв резултат, то не може и да има, след като става дума за преднамерено планирана акция. Но бъдете сигурни, че за дейността на независимата депутатка ще има награда от страна на Ахмед Доган – той знае как да се отблагодарява на тези, които припкат по зурната му. Примерът с Христо Бисеров е симптоматичен. Сред средите на ДПС все по-упорито се разнася слухът, че ще имат нова политическа звезда в листите, а именно неотразимата пловдивска депутатка. Тя не успява да закачи партията си нито за Синята коалиция, нито за „Напред”, а някогашният й любимец Бойко Борисов не ще и да чуе за нея. Така че ДПС е подходящ полигон за егоцентризма на Капон. За нея прелитането от партия на партия е детска играчка, а обяснението ще е мъгляво и с трафарети като от цитираното предаване на Милен Цветков: „Ама няма никакъв проблем извън всичките неща, които се случват. Нека да ви кажа, понеже се говори за най-важното и най-малко важното. Колко часа е вашият работен ден? И моят е бая дълъг и аз днес съм станала в 5 и половина и няма никакъв проблем да накараме някаква комисия, понеже много е прав г-н Сотиров, понеже в парламента нали знаете как работят? Тая седмица заседават, другата седмица може да не заседават. Вчера работиха допълнително, за да може да мине и Законът за съдебната власт да се загуби”. Нещо да разбрахте? И аз отново нищо не разбрах за пореден път от мотивите на видната депутатка. Изглежда и водещият изпадна в недоумение.
„Миризлива
работа, миризлива работа. Какво да занимаваме хората с...” – накрая констатира Милен Цветков и прекъсва обзетата от разследващ устрем Капон.
Питам се защо не разрови Бисеровата комисия нещо по-жълтичко, та да се запълнят и липсващите еротико-секситки парченца във „връзката” на столичния кмет със сръбската мафия. Например това, че през 2006 год. Бойко Борисов даде златен медал на сръбската фолкзвезда Цеца Величкович-Ражнятович като знак на благодарност от страна на българския народ. Тя бе съпруга на убития през 2000 г. Желко Ражнатович – Аркан, смятан за най-големия сръбски подземен бос. За негов наследник се сочи именно Йоца Амстердама. Дали пък от тук няма да излезе нещо по-любопитно за комисията? Да разследват целувките между Цеца и Бойко! Ще настане велика радост за народа.
Иначе очакваме поредното превъплъщение на бившата синя депутатка, бившата демократка на Праматарски, бившата активистка на ГЕРБ, бившата фенка на Георги Първанов и настояща лидерка на партия Капон. Сега ще да попълни дамската компания в ДПС. Наред с Емел Етем-Тошкова, Фатме Иляз, Филиз Хюсменова и Нигяр Джафер. Така де, нали употреби толкова усилия да създаде безплодната комисия на Христо Бисеров – също преминал през половин дузина формации.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9565997
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930