Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2009 21:20 - Изгавриха се с комунистически символ в Русия
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3911 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 08.10.2009 22:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Руските богаташи се изгавриха с комунистическия символ „Аврора”

На 7 ноември 1917 г. оръдията на кораба „Аврора” дават със залповете си сигнал да се щурмува Зимния дворец и една шайка от селяни и мародери от фронтовете, командвани от богати евреи, изпратени от Германия с колосолни за времето си суми, правят първия болшевишки преврат в световната история. Съпротива срещу тях почти няма, но митологията за залповете на „Аврора” си остава в главите на всички комунистически последователи. Митът за залповете грижливо се обработва от Троцки и Ленин, за да остане скелетът на кораба на вечна котва до Санкт Петербург като символ на „революцията”. Ходят там престарели последователи на Сталин, полагат цветя, подсмърчат по бащицата и проклинат Горбачов и особено Елцин. До скоро бе така, но на сцената излезе въображението на новобогаташите.
Тези дни е много забавно да се четат руските форуми и електронни сайтове, защото миналата седмица олигарха Михаил Прохоров организира на кораба – музей „Аврора” шеметно парти по законите на руското разточителство и блясък. На палубата на „Аврора” са събрани актуални богаташи, разтърсващи с тоалетите си руски девойки, приканящи към „по-приятни занимания” в компанията им, лее се водка и се консумира черен хайвер, а в края на купона богаташите и девойките предприемат масово къпане в ледените води на река Нева. Водещата на купона, известната руска светска звезда Тина Канделаки откровено призовала гостите да се погрижат с девойките за „разрешаването на демографския проблем на Русия". Забавлението е почетено с подобаваща заря и оглушителна музика, включително съветски военни маршове в денс аранжимент.
Събитието прекрачва границите на Русия и за него е отделено подобаващо място в италианския вестник „Corriere della Sera”, който акцентира, че комунистите от Санкт Петербург били крайно възмутени и реагирали на забавлението на Прохоров, така сякаш е осквернен музея на Ленин. Разбира се, „мероприятието” е одобрено от светския лъв и политик от Ботуша Силвио Берлускони. Задействала се дори Военната прокуратура на Русия и започнала проверка по случая, но разследването стигнало до никъде, защото олигарсите се погрижили предварително да се „засекретят”. Скандалът става още по-грандиозен когато се разбира, че в поругаването на крайцера „Аврора” са участвали министърът на икономиката Елвира Набиулина и губернаторът на Санкт Петербург Валентина Матвеенко, кралят на водката Рустам Тарико, пивоварния барон Олег Тинков и още куп известни личности от Санкт Петербург и Москва. Пресслужбата на Прохоров реагира светкавично и разгласява, че празненството се провело след разрешение на „компетентните органи” и било посветено на първата годишнина от излизането на списанието "Русский пионер", в което самият Путин има месечна рубрика за тежкия живот на хората, загубили работата си. „Обяснението” заприличва на нова гавра с комунистическите регалии и следва повторен взрив от недоволства и попържни от наследниците на болшевиките.
Отдавна съм твърдял, че в Русия комунизмът, болшевизмът се преодоляха много по-бързо от България и колкото и да е парадоксално за това спомогнаха именно икономическите реформи на незабравимия Елцин, който къде бандитски, къде по симпатия хариза цялата държавна собственост на млади лъвчета като Ходорковски, Алекперов, Абрамович и цяла сюрия бивши дейци на съветската комсомолска прослойка. Доколко е правилно е отделен въпрос, но с характерната си широка душа руснаците забраниха за вечни времена тяхната КПСС с всичките и` младежки, женски и разни други поделения, конфискуваха цялото партийно имущество и авоари и сега им остана да си устройват шеметни партита с „девочки” на символите на болшевизма като „Аврора”. От тази гледна точка ние сме още много, много назад от руското въображение. Как си представяте някой да направи разгулен купон в къщата-музей на „Вожда и учителя” Георги Димитров или в подножието на паметника „Альоша” като покатери върху него разголени дами? Ми то веднага под ръководството на Станишев и Румен Петков ще се организира ново съпротивително движение. Нищо чудно да възстановят и отряда „Чавдар” и се подредят в стройни редици към някоя модерна мандра, построена с евро-субсидии. И без това президентът Първанов подържа крепки връзки с братска Русия, не е лошо да прихване и някои от „мурафетите” на Прохоров и компания, та да стане истинския купон в държавата. Ще е по-интересно от изборите, нали?



Тагове:   олигарси,   болшевизъм,


Гласувай:
0



1. 444 - за постинга
16.06.2009 23:52
поздравления за чудесното изложение, прати го на Позитано 20 !
цитирай
2. toross - Идеята не е лоша - ще ви послушам |!!!
17.06.2009 00:23
Идеята не е лоша - ще ви послушам |!!!
цитирай
3. boristodorov56 - Кумънизите навсякъде се с бетонни глави, а на кремълските гаулайтери не им пука за мужиците.
17.06.2009 08:56
Главата на Гоце е по-каменна от на Альошката,
а Станишев е духовен кастрат...
У нас всичко е пародия на оригинала.
Не напразно казваха навремето, че като пръдне Брежнев - Тодор Живков се подрисква.
цитирай
4. edinstvena - Много интересна статия :) Поз...
17.06.2009 09:52

Много интересна статия :) Поздрави !!!
цитирай
5. nakom - пълни глупости
17.06.2009 19:53
ако някъде комунизма е жив, това е Русия.Много сме по-напред от тях
цитирай
6. анонимен - Ами да
18.06.2009 10:43
На народа мw трябват само хляб и зрелища. Иначе демокрацията е нещо за което само се говори.
[url=http://news.bpost.bg/story-read-15441.php][/url]
цитирай
7. анонимен - Заблуждавате се
18.06.2009 10:48
И то не от вчера.

Защо служителите на Държавна Сигурност не ги разкриват и не ги отстраняват от ръководни длъжности?

Защо ДС работи против България?Ами защото ДС работеше за комунизма, а не за България, а той е еврейска измишльотина успешно инсталирана у нас. Саддам го сразиха набързо за да правят демокрация но някой да е сразил комунизма като ще правят демокрация.Как, та той си е техен и него ще го трансформират с нежна революция. Та такива ми ти работи и затова България не може да се оправи , защото я оправят чужди муцуни и за да не ги усетим слагат на отговорни постове други послушни муцуни.Момчето на Седефчо, Сергейчо, Мемедчо и Монката Кобургов. Ако не гласуваме изборите не са невалидни защото няма такъв закон.Защо не го правят - защото ще имаме възможност за контрол и наистина ще настане демокрация, а за нея е по добре само да се говори според еврейските муцуни.Вие като си мислите че ще промените нещо с гласуване само жестоко се лъжете.От 44та ви мотат и засилват, а вие знаете само Ура нашата партия и до там.Софиянци трябва не само да се правят на столичани но и наистина да започнат да упражняват пряката демокрация като такива.Пръснаха ги зимата че търсели бомба.Като търсят бомба дайте им три ако трябва но само с гласуване и чаткане по клавиатурите нищо няма да постигнем.Европата не е доволна от нашите политици и ги санкционира, а ние си ги търпим защото така е по лесно.Никой няма да дойде да ни оправя Българията . Не го ли разбрахте това?
цитирай
8. анонимен - Така е ...
18.06.2009 10:49
Има нещо вярно защото преди изборите за европарламент четох че Яне Янев който нарамил РЕД ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ ходил на работно посещени в Израел.Евреите са задръстили Европа, не само България.Иначе погледнато какво общо може да има Израел с изборите за европарламент, че и Яне Янев да ходи там.
цитирай
9. kabuli - Главата на Гоце е по-каменна от на ...
27.02.2010 10:57
boristodorov56 написа:
Главата на Гоце е по-каменна от на Альошката,
а Станишев е духовен кастрат...
У нас всичко е пародия на оригинала.
Не напразно казваха навремето, че като пръдне Брежнев - Тодор Живков се подрисква.

цитирай
10. анонимен - прост човек
28.08.2010 00:54
къщичката на георги димитров е прекалено мъничка (едно стайче) за подобни оргии. пробвайте в къщата на боко или костов
цитирай
11. анонимен - Присмял се...
09.09.2010 14:02
По-подхожда ПЛУТОКРАТИТЕ да не се смятат за осквернители, а за продължители на делото, наченато със залповете на "Аврора": най-дългия преход от капитализъм към капитализъм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542864
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031