Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 17:47 - БСП и еврейски "консултанти" във вечна дружба по изборите
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3162 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 25.06.2009 17:50


БСП и Израел във вечна дружба по изборите
image

PlovdivMedia - БСП и Израел във вечна дружба по изборите

Абе, набива се в очи поведението на премиера Сергей Дмитриевич по време на двете предизборни кампании. Тоя човек се промени драстично. Нов е някак си. Досега създаваше впечатление на свенлив момък, който разполага с нежна усмивчица, пубертетни очилца и се опитваше да поддържа проевропейско поведение на стерилност и свян.
Христо МАРКОВ
Малко преди евроизборите стана агресивен и дори ироничен, започна да позира с кирки и лопати, които в нежните му ръце изглеждаха като ветрило, арогантно раздава оценки за Бойко, бяга от предишната стилизация, даже забрави за предизборния трамвай и единствения симпатизант, който се возеше по склоновете на времето. Станишката вече не се изчервява, а прави изявления в отговор на народния герой Бойко в следния стил: "Бойко Борисов да си гледа
работата. Не ме интересуват нито вълци, нито зайци, нито тикви и други представители на флората и фауната". За мен това поведение на един от основните играчи е съзнателно търсено и грижливо репетирано, трамваят става ретро и се измества вниманието от корупцията и тройната коалиция към сблъсък с варианта на Крали Марко /Б.Б./, даже отиде в Банкя с риск да го напердашат здраво, само и само да демонстрира липсващата му смелост.
И понеже съм любопитен човек, се разрових да проуча кой промени имиджа на Станишев и колко струва това на социалистите. Резултатът ме смая.
В началото на годината БСП сключва консултантски договор с израелската компания GCS, който обхваща периода и на двата избора - за национален и за европейски парламент, признава самата шефка на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева, самият Станишев се бил запознал с един от управителите на фирмата Тал Зилберщайн, а самата GCS е съкращение от първите букви във фамилиите на тримата основатели на компанията от САЩ - Стенли Грийнберг, Джеймс Карвил и Боб Шръм. Заплащането за консултантските услуги на GCS е тема, която в БСП избягват с фразата "плаща им се на постигнат резултат". Според представители на български PR компании европейските консултанти получават между 15 и 18 евро за всеки спечелен глас в подкрепа на съответния кандидат. Само организирането на една фокус група у нас струва около 1500 евро, а израелските консултанти на БСП правели по няколко на седмица. Но парите за бившите комунисти никога не са били проблем, важно е да се погледнат „клиентите” на GCS. В чужди сайтове отрих, че за тези хора има и документален филм – „Our brand is crisis”, и в него се разказва за президентските избори в Боливия през 2002 г. и печели кандидата, за който евреите работят – Гонсало де Лосада. В средата на кампанията именно Тал Зилберщайн предлага негативната кампания, но атаките да дойдат от трети лица, не от самия Лосада /нещо да ви напомня негативната кампания срещу Бойко и Костов от фантомната „Нова зора”?!/ и кампанията става много мръсна с куп компромати, но Лосада става президент на Боливия. Само за една година, а по-късно цялата страна настръхва срещу него и е прогонен от държавата след серия стачки и протести. Самият Гонсало де Лосада се спасява в САЩ, където живее и досега, защото в Ла Пас искат да бъде екстрадиран и публично обесен. Та такива се
резултатите от кризисния пиар на израелците – вследствие на него дойде в Боливия президент с пуловер и екстремистки възгледи като Ево Моралес, който директно обвини консултантите на Лосада в търговия и манипулиране на изборите.
Както са тръгнали нещата, отново ще станем свидетели на поредния провал в опита да се приложат чужди практики на местни условия. В началото на 90-те Жак Сегела не успя да направи печеливша кампания в
България, а преди това осигури блестяща победа на „Солидарност” в посткомунистическа, но католическа Полша.
Сред съдружниците на Зилберщайн в чужбина обаче изплува едно име, което е познато в
България с не добра слава. Става дума за израелския лобист Шимон Шевес. През 2006 г. той и Зилберщайн създават консултантска компания в Румъния с местни партньори. През март 2006 г. в България избухна скандал заради подготвян договор между министерството на външните работи и Шимон Шевес, който да лобира за приемането на страната в ЕС. Сумата, която компанията му щеше да получи, беше 1.5 млн. лв. или близо 560 евро на час, според регистъра на обществените поръчки. Оказа се обаче, че Шимон Шевес няма чисто съдебно минало, тъй като е съден в Израел за търговия с влияние по времето, когато е ръководил кабинета на премиера Ицхак Рабин, и договорът му с Ивайло Калфин не влезе в сила.
Сега БСП отново си изиграва картите с тази компания, а
резултатите ще видим съвсем скоро. Големият въпрос е откъде се намират пари да се плаща на чуждите консултанти и дали не са на гърба на хората, например от скрити пера в държавния бюджет. Все пак направиха Станишев по-мъжествен. Дали го е разбрал „електоратът”, обаче...



Гласувай:
1



1. lado - преписано
26.06.2009 11:52
Херсон не е най-еврейския град в Украйна, а е направо столицата на най-ортодоксалните, фанатични евреи-хазари. Оттам е рода на Яков-Станишев по майка. Майка му, е на служба в Института по български език преди 10 Ноември 1989 г., при положение че не знае добре български език !!! Та ... майка му, заедно с някакъв професор-хазар в Москва, разработили цяла теория, че западните български говори са отделен език от източните говори !!!

Доган - името му е Аамет Исмаил, е незаконен син на някакъв циганин от с. Пчеларово - Добричко. Майката на Доган е татарка, от род на преселници от Крим. Оттам идват и монголоидните очички на "турчина" Доган.

Шимон Кохари Кобург е от стар юдо-хазарски род. Прабаба му графиня Кохари е от най-богатия юдо-хазарски род в Австро-Унгария. Родът на Кобурзите също има еврейска кръв. Самият Шимон е заявил пред израелско списание, че е евреин.

Гео Юрай (Пирински) е син на словашката юдо-хазарка Полин Юрай. Има данни че са роднини на Ротшилдови.

Командира - Иван Костов е чист циганин, и по баща и по майка. Родът му е някъде от Панагюрище, името им е Франгови. Но после е отгледан в българско семейство.

Сидеров също е циганин по бащина линия. Баща му е Сливенски циганин.

Президента Седефчев е син на циганина Седефчо. Говори се, че са преселници, албански цигани.

Циганин е и Яшар - Тодор Живков.

Нямам данни за ББ ...

Никъде в Интернет няма данни и снимки, за бащите на Яшар, Доган, Сидер, Седефчо - всичко е изтрито.

Значи на власт винаги са били САМО 2 вида:
ХАЗАРИ - ЮДЕИ и ЦИГАНИ - ИСЛЯМИСТИ

и ДРУГО ...
- Юрай (Пирински) ни го пратиха от САЩ
- Шимон ни го пратиха от Испания
- Яков ни го пратиха от Украйна

Доган и Седефчо са родени в БГ, но са потомци на преселници от Крим и Албания ...

Както виждате ,,, пропуск няма. И няма да има ...
цитирай
2. toross - Точно така,
26.06.2009 15:54
има някои дребни поправки, но съвсем не съществени - фактологията е точна.
цитирай
3. tili - Те и викингите Рюрикови
26.06.2009 17:52
така са яхнали на времето разпиляните славянски племена и са направили Русия. И там някой да знае да е управлявал някога един поне руснак? Като няма съгласие в един народ за общи цели - винаги се намира кой да го стриже и дои. За мен не е важно да ми е добре - важно е на Вуте да му е зле!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9522811
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031