Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 16:52 - Да викаме Ердоган за мандатоносител и Гюл за президент ! Веднага !
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 2396 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 26.06.2009 17:26


След Доган да викнем Ердоган за мандатоносител

image

PlovdivMedia - След Доган да викнем Ердоган за мандатоносител

„Няма ли да спре някой ДПС?”. Още на 12.12. миналата година публикувах в “Plovdivmedia” статия с това заглавие и започваше така: „Само в един ден /12.12.2008 г./ депутатите и активистите на етническата партия ДПС демонстрираха на най-високо държавно ниво, че не живеят в България и не ги е еня за законите, морала и елементарните правила на битуване в страната”.

Христо МАРКОВ 
 
В този смисъл изказването Ахмед Доган в село Кочан, община Сатовча, си е напълно в реда на нещата и не трябва да учудва никого, защото управлението е пред очите на всинца ни четири години. Забелязали ли сте при срещите на тримата управляващи, как Сергей Дмитриевич и Симеон, кадет Рилски гледат Доган?! Да ви кажа, ако не сте забелязали – с респект и внимание да не посегне към социалистическите идеи или към царските гори и
имоти. Защо трябва да се учудваме тогава, че лидерът на ДПС игнорирал депутатите и казал, че нямат власт да „разпределят баницата” – ами това е самата гола и безспорна истина. Същите депутати от тройната коалиция , 169 на брой изпълняват волята на тримцата от „съвета на лидерите”, а на двама от този съвет не им достига нито интелектуален, нито волеви потенциал да се противопоставят на третия.
"Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос! Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране? Не е възможно! Властта е в моите ръце... В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това" – едно към едно тези са думите на Доган в Кочан, които възмутиха /наужким/ политиците ни. Някой да ги оспори, въпреки очевадната им диспропорция с разпоредбите на Конституцията, където уж сме дефинирани като „парламентарна република”. С изявлението си Доган ни казва досущ: „Не сме парламентарна, а лидерска, не сме република, а монархично-корпоративно управление от мен и в допълнение испански и съветски граждани”.
Единственото умно изявление бе на социалистката Татяна Дончева, която в последния работен ден на парламента го каза по естествено правдив начин: „Сега какво искате, от какво сте недоволни, че дошъл Доган да каже - рая сте били, рая ще останете. Ами, като сме му дали всичко в ръцете, защо да не го каже!" и продължи прогонената социалистка: „Защо президентът и премиерът са отказали да коментират. Те също са част от този проблем и той също е техен принос". Няма какво да добавя към думите на Дончева освен, че именно Първанов изгради коалицията на „тримата лидери”, че Станишев пази модела на управление като сълзица, а кадета от Мадрид се увърташе около етническия лидер вече осем години с една – единствена цел – да подсигури себе си и многолюдното семейство.
Иначе, ако се взрем внимателно в законите и изявленията ще открием, че директно се изземва народния суверинитет, че драстично е нарушена Конституцията, че не сме никаква европейска държава, но това са приоритети на прокуратурата, а се обзалагам, че тя няма и да си мръдне пръста, защото е заета с опазването на „обществения ред” и някакъв косовски главорез, но приятел на Паси.
От цялата дандания като държава може да извлечем и полза, а тя е да поканим любезно чрез Ахмед Доган и Азис 72-милионна Турция да влезе като освободителка/този път/ в
България /правили сме го това упражнение с ромеи, османци и съветски войски/. Така с един ход помагаме и на ЕС, който още се чуди дали да приема Турция, и на нашите земеделци да не се конкурират с евтините домати на съседите, и на нашите изселници да не се разхождат на всички избори с автобуси, и на куфарните търговци, кантрабандисти, а хотелската индустрия ще цъфти и връзва при такъв огромен потенциал, да не говорим, че вече ще се броим за двукратни бронзови медалисти от световно по футбол / в Япония и Корея съседите повториха нашия подвиг от САЩ-1994 / , направо си ставаме световна сила и естествена трансмисия между Азия и Европа. Няма да се караме и за президента, защото турския Абдуллах Гюл е роден в нашенското китно градче Ардино /дето и аз съм се пръкнал, може да намажа нещо/, а премиера си го имаме готов след словото в Кочан – истинският управляващ БГ-то в последните осем години – Ахмед Доган. Може да дадем мандата да носи Ердоган за по-голяма тежест и авторитет на международното поле. Кунева-Пръмова е съгласна.
А знаете ли как започва турския национален химн „Истиклял маршъ”. Ето, как ще решим идеологическите проблеми на Станишев и компания – „Korkma, sцnmez bu şafaklarda yьzen al sancak”, което ще рече в груб превод – „Не бой се! Аленото знаме не ще престане да се вее из озарения небесен свод”. „Алено знаме”, „вее непрестанно”, „небесен свод” – ами това си е направо ремикс на социалистическия химн „Ален мак самотен нейдеее”. Ще го приемат всички дейци на социалната справедливост от Станишев и Калфин, до Масларова и Кунева. Така ще са удовлетворени и всички комунисти, левичари, социалдемократи и модерни леви. Остава като бивш цар/султан/ Симеон, кадет Рилски да навие вместо корона една чалма и да поема към бившия Константинопол за успешни пазарлъци. Ще го посрещнем с цветя на площада пред турския хотел „Тримонциум”, а Спас Гърневски ще държи реч в прослава на Неговото Му Величество. Вече имаме опита на 1996 години. Нещата се подреждат за
България и звездите ми го говорят...


Тагове:   ДПС,   Доган,   Кунева,


Гласувай:
0



1. haralanov - Здравейте!
26.06.2009 18:21
Следя блогът Ви и споделям напълно написаното в постингите.Нещата са преминали нормалните граници още отпреди Осем години!Как ще се кара-и идея нямам!Особенно След Изборите,когато като нищо и най-лошите ми предчувствия могат с лекота да се сбъднат!
цитирай
2. toross - Ееех, приятелю,
26.06.2009 22:01
така е - ще се сбъднат май... Все пак хора като вас ми дават някаква малка, много малка надежда... Но.
цитирай
3. zaw12929 - Бог няма да допусне Лошом за бълг...
28.06.2009 11:14
Бог няма да допусне Лошом за българите! Спокойно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523523
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031