Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2009 12:24 - България да става Гей-дестинация ! Заради туризма!
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3165 Коментари: 8 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Направо да ставаме гей-дестинация


Току-що информационните агенции разпространиха „световната” новина за уникалния гей-парад в Амстердам, проведен днес. Зрелището било неповторимо и запомнящо се. Цветно, надрусано, танцувално и весело.
На 1 август над 600 000 души наблюдавали парада, на който педерастите се превозвали по река Амстел и били накачорени на 80 плавателни съда. Имало гей-корабчета на всякакви дружинки, даже за първи път дефилирали гей-полицаи и гей-военни, дори управляващата християндемократическа партия /уж консервативна и дясна/ спонсорирала една лодка за превоз, вероятно на педали в политиката. Амстердам се задръстил от туристи и оправдал славата си на „обратна” столица. Нито жегата, нито свинския грип спрял притока на любипитни туристи, които не можели да пропуснат „водния” гей-парад. Хотелите били ангажирани на 100%, а търговията с дрога и стимуланти скочила с пъти.
В Берлин също всяка година в летните месеци се прави пък някакъв техно-гей парад и също се събират десетки хиляди. И се питам къде е мястото тук на родната София и черномарските столици Варна и Бургас? А защо да изключваме Пловдив? Ми то това гей-движението си е направо неразорана нива за родния туризъм! И без това София се отличи няколко пъти с такива паради, но бяха рехави и строго охранявани от униформени, защото ултра-националисти и хетеросексуални май напираха да бият родните педали. Във Варна също правиха някакво подобно зрелище, но там пък светите отци от местната митрополия скочиха възмутени. Нещата могат да се променят, ако родните туристически олигарси в името на туристо-потока поемат нещата в здравите си ръце и се включат с пари и влияние в организирането на световно гей-шествие в името на закъсалия откъм ангажименти роден туризъм. По примера на днешния парад в Амстердам ще се привлечат тълпи от любопитни и живописни представители на еднополовата любов. Според мен, братя Диневи, Георги Гергов и Вълчо Арабаджиев са задължени в името на популяризацията и сериозни туристически приходи да оглавят инициативен комитет за организиране на серия от гей-паради в страната. С всичките му салтанати и иширети, да се отдели и една сериозна сума за рекламна кампания в европейските столици, а в Пловдив може гей-парада да се съчетае с дните на Международния панаир. Тези потоци от гейове и почитателите им нали ще трябва да спят и се обичат някъде? Ще се напълнят хотелите, а по-заможните могат да си наемат яхтите на братя Диневи или самолетите на Вълчо, за да удовлетворяват плътските си нужди.
Ами, следвайте примера на Амстердам и Берлин бе, господа и другари! И без това в разгара на сезона половината хотели по морето са празни, а в градовете от вътрешността няма жив човек, но ако станем една сериозна европейска дестинация за гей-туризъм ще спасим и сезона, и туристическата ни слава.



Тагове:   туризъм,


Гласувай:
1



1. анонимен - Задръстени ще си останем
02.08.2009 13:01
Такава ще си остане нашата страна-консервативна и нетолерантна.Не можем да командваме на природата,че създава хора,които са привлечени от своя пол.Но това не може да се забие в задръстените глави на българите."Много сме набожни",а когато се сношават вече по пейките и когато на млади момичета им се вижда всичко,това се подкрепя.Ето затова ще сме изостанали-болни сме в душата си като нация и няма да се оправим.
цитирай
2. анонимен - Хаха
02.08.2009 13:33
Да пробват да направят парад в Пловдив.Ще го разбием!
Достатъчно са развратени малките...само ни остана да се правят многохилядни гей паради.
цитирай
3. boristodorov56 - Станишев беше достатъчна атрак...
02.08.2009 20:37
Станишев беше достатъчна атракция...
цитирай
4. анонимен - Трябва промяна в мисленето!
03.08.2009 00:51
Да,малките са достатъчно извратени,но природата решава кой с каква ориентация се ражда.Не мисля,че гей парадът е нещо отвратително,защото има и много по-лоши неща.Ами момиченцата и момченцата,които по на 11-12 години вече са правили секс???И пушат още от детската градина,барабар с псувните и гаменското поведение?"-годишни дечица удрят бабите си и им комндват,че искат компютър и джиесем,а младежите и подрастващите се интересуват само от полови контакти!И не знаят вече кой е Хан Аспарух...а тука консервативните идиоти мислят,че гей парадът е пошло нещо...аз не съм на това мнение и искрено съжалявам,че мисленето ни е с хиляди години назад.
цитирай
5. nkf - Това, че в Холандия педерастията и ...
03.08.2009 16:21
Това,че в Холандия педерастията и извратеността е толерирана, не е основание тук също да бъде .
цитирай
6. toross - Изненадан съм,
03.08.2009 16:56
че не виждате нескритата ирония в написаното. Разбира се, че цялата тая глупост с гей-парадите могат да споделят само такива като споменатите БГ олигарси.
цитирай
7. анонимен - За "нормалните",които искат всички да са еднакви
03.08.2009 18:33
nkf написа:
Това,че в Холандия педерастията и извратеността е толерирана, не е основание тук също да бъде .

Абе първо научи разликата между педерастия и хомосескуализъм,пък после коментирай,щото всички сме много умни,обаче природата е по-умна от нас!!!
цитирай
8. анонимен - Хомосексуализмът е Възмездие
09.09.2010 13:35
Стига оправдания с природата!
Педерастията и лезбийството, също като педофилията, са резултат от необуздано сексуално пресищане (на лицето и/или на предците му) болест на душата, а не природна даденост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9540360
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031