Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2009 12:57 - Тайните общества управляват държавата ...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3538 Коментари: 6 Гласове:
6



  Не се ли пържим в един таен сос....

image

 

PlovdivMedia - Не се ли пържим в един таен сос....

Изпитвали ли сте чувството, че в
България от двайсетина години функционира някаква тайна, скрита, зловеща сила, която умело направлява обществените процеси, разиграва фарсови спектакли на управляващи и опозиция, дирижира средствата за информация и константно присъства в бизнеса и неправителствените организации?

Христо МАРКОВ

Защо и след 20 години дирижирана демокрация още говорим, че „сянката на ДС” е непреодолима, че номенклатурния елит на БКП умело придърпва конците, че има някаква страховита закономерност на поръчковите убийства, че някой зад паравана раздава собствено правосъдие, че блатото на анонимната власт е непобедимо?
Крайните и праволинейни антикомунисти ще хвърлят еднозначно вината на ДС и наследниците на Луканов, но това е само върхът на айсберга. Дълбокото ми убеждение е, че тайната власт се формира последните десетилетия и от съвременните служби, но и от безкрайната върволица на други прикрити общества, извън обществен контрол, включително и от така наречените „съвременни служби за сигурност”. Всъщност не се ли пържим в един таен сос на гигантската манипулация?!
В новото Народно събрание се обсъжда комисията за контрол на ДАНС и проверката на членовете й за принадлежност към действащите в момента тайни служби. Възразява бившият вътрешен министър Румен Петков, че по този начин „ще осветим много от агентите им”. Опааа! Нали тази комисия ще контролира тайната власт на службите, а самите проверяващи се оказва, че ще контролират самите себе си или дори началниците си!? В този контекст шефът на ДАНС досега Петко Сертов бе упорито „претоплян” на оперативен език като в сюжет от стар криминален филм. А нали тази служба е най-тайната в държавата? Да, но бяхме удивени, че тя има повече от 500 служители от реципрочната служба на Великобритания МИ-5.
България няма и 7 милиона, а Великобритания гони 70-те. Каква е тази страст към тайните служби на българите – няма обяснение. Председателят на споменатата комисия Иван Костов леко открехна завесата: „Вместо в НАТО нашите тайни служби са интегрирани дълбоко в изпълнителната власт”, но замлъкна, защото май каза повече, отколкото трябва.
В същото време новият министър на българите зад граница Б. Димитров е подложен на масови обструкции заради принадлежността си към ДС, благодарение на която проникнал в секретната библиотека на... Ватикана. И дали само там?
Но тук става дума най-вече за една друга още по-тайна власт, която се появи сякаш от нищото след 1989 г. Изведнъж посткомунистическа
България се напълни с най-разнообразни тайнствени общества и затворени структури – масонски ложи, ротариански клубове, тамплиерски организации, последователи на розенкройцерите, следовници на илюминатите, мормони, йеховисти, братя на пророците от последните дни, мюсюлмански братя, носителите на благата вест, че даже и съмишленици на ИРА. По същество такава роля играят и многобройните гей общества, клубове на сатанисти или последователи на садо-мазо секса. Някои от тях са дори профилирани – масоните предпочитат бизнеса и политиката, ротарианците – социалните и благотворителни фондове, мормоните и йеховистите – религиозната „просвета”, тамплиерите – също политическия и артистичен елит, гей обществата пък са на почит в дипломацията и шоубизнеса. Всичко при тях – коктейли, клубове, празници, благотворителни проявления – изведнъж стана много „елитарни и хай-лайфни”, много фърст и ВИП-ови. Наследниците на селяните, слезли като партизани от гората, изведнъж решиха, че ще постигнат мечтата на пролетария да стане буржоа с членство в масонска ложа или елитарен илюминатски клуб. Или пък да демонстрира сексуално предпочитание към същия пол, защото така било актуално. Или да се запише в сектата „Блага вест”, или да препаше тамплиерски меч и наметне плащ с бял кръст на него. Например изпълняващият роля на обслужващ персонал в УБО Румен Ралчев вече е цял рицар-тамплиер и масон едновременно, селското момче Вежди Рашидов и детето на правоверни комунисти Николай Младенов – също масони, редица прославени политици от комунистически фамилии – видни гейове, а ръководни държавни фактори – служители на тайната полиция. Все затворени общества, чрез които наследниците на Живков и Луканов въплъщават утилитарната същност на марксизма, че полезното е нравствено.
В тези тайни, затворени общества могат да се срещнат освен политици, общественици, „дежурни интелектуалци”, журналисти, полицаи, шоуперсони, но и магистрати. И се пита обикновения гражданин дали съдията-масон ще реши едно дело по съвест или по волята на съответния Велик майстор от ложата, в която членува. Или дали определени политици не са подвластни на установените правила в тайното общество, в което членуват, а не на волята на избирателите, които са ги изпратили да им защитават интересите. Проблемът е по-сериозен, отколкото изглежда на пръв поглед и в него е разковничето на много напълно необясними обществени процеси, приятелства или просто сътрудничества. Не се чудете, ако видите върли политически врагове в неофициална обстановка или „светски купон” да се прегръщат и водят дружески разговор за „общи” интереси. Просто „враговете” за пред хората са другари и братя по линия на общото им тайно общество, на принадлежността, към което много държат. Или са си просто агенти /бивши или настоящи/ на някоя от безкрайните „служби” – ДС, КДС, НСС, ВКР, НСО, ГДБОП, УБО, НСЗК...
А спомняте ли си масонската ложа П-2 на Личо Джели?! След дълго разследване на италианските служби и Интерпол се оказа, че под това прикритие се крие могъщата Коза Ностра и нейният най-висш Кръстник. Ложата бе отговорна за убийства, изплетени престъпни мрежи, които стигаха до Ватикана и най-големите банкови централи в Европа. П-2 и Личо Джели бяха създали в Италия перфектна политическа организация, която им осигуряваше непрекъснато присъствие във властта, независимо от честата смяна на правителствата на Ботуша.
А уж социалните ложи в Южна Америка, зад които се оказа, че се крият най-могъщите наркокартели в света? В крайна сметка нали и нашенският пръв богаташ Илия Павлов бе брат-масон от най-високата 33-та степен!? А и какво ли се крие зад разнообразните тайнствени братства на зидари, розенкройцери, илюминати, тамплиери, агенти, гейове, мормони, съботяни – един Господ знае. То пък служат на все различни господари, а някои са откровени почитатели на Бафомет, т.е. на Сатаната и това е накарало светите отци да вземат своите решения на Тулския църковен събор. Въобще – май-май властта в страната само на книга се упражнява от гражданското общество, а в действителност – в потайностите на елитарни клубове и ложи. И няма нищо, ама наистина нищо случайно в наглед странните действия на родния ни естаблишмент.



Гласувай:
6



1. lado - Не знам дали имам моралното право да ...
12.08.2009 13:30
Не знам дали имам моралното право да кажа :"Браво , господин Марков", но ще го направя!
Браво, господин Марков!
Няма по -добър поглед в соса , в който се пържим , от Вашия!
Лошото в случая, е ограничената аудитория, в която ще се разпространи - но пък такъв дълбок разрез на постдемократичното ни съществуване няма кой да допусне да се тиражира в по-голяма бройка.
Който има акъл, ще се взре и може би ще разбере ставащото около него.Имам лични впечатления как действат братствата при проблем на някой брат - моментално и с цялата структура!
Искрени поздрави за поста, и за ярката гражданска позиция!
цитирай
2. lado - Както се вижда в случая, колега(...
12.08.2009 16:48
Както се вижда в случая, колега(позволявам си да се нарека така), на колегите от блога им е все тая кой ги управлява.То не беше истерия около изборите, не бе чудо!Пък и на гостите на блог.бг също не им пука!
Само не разбрах защо хората се изпопребиха да агитират за тоя и оня - но ,нейсе , зпуши я!
Няма надежда!
цитирай
3. toross - Хиляди благодарности колега,
12.08.2009 20:21
едва ли заслужавам такива похвали, но се старая да бъда обективен, пък и съм ограничен в обема на писанията ми - нещата в реалността са много, много по-страшни, но нали все пак трябва да има и такива като нас... Независимо, че малко хора ще ни чуят...
цитирай
4. krotalka - Обективен си!
12.08.2009 21:13
Жалко, че малко хора са го прочели и са се замислили.
цитирай
5. lado - едва ли заслужавам такива похвали, ...
12.08.2009 23:37
toross написа:
едва ли заслужавам такива похвали, но се старая да бъда обективен, пък и съм ограничен в обема на писанията ми - нещата в реалността са много, много по-страшни, но нали все пак трябва да има и такива като нас... Независимо, че малко хора ще ни чуят...

Нещата наистина са по-страшни - това са едни пирамиди по отношение на събирането на пари, това са едни ,смея да кажа сатанински ритуали - колкото са смешни, толкова са и страшни, това са клетви и ръкополагания, строга субординация и така са се слели с държавния апарат и бизнеса, както и с бившите явни и тайни служби, но и настоящи....Остава ми единствено упованието в Господ
цитирай
6. toross - Че то масоните имат собствена
13.08.2009 00:12
Конституция, която има първоприлагаща тежест, независимо от съответното законодателство. Скоро я изчетох цялата и останах потресен от антихристиянската и` същност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9561165
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930