Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2009 22:42 - Очаквана мюсюлманска партия в БГ
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 4173 Коментари: 6 Гласове:
5



Мюсюлманската партия? Подигравка или съвсем очаквана?!

image

PlovdivMedia - Мюсюлманската партия? Подигравка!

Днес бе учредена в търговишкото село Славяново  партия  "Мюсюлмански демократичен съюз" на братята Юзеирови, които ни повече, но по-малко са се прицелили дори в президентския пост. Недоумявам защо медиите и читающата публика сякаш се изненадаха. Всичко си е напълно логично и доста преди това предизвестено. В село Славян-ово – ислям-ска партия. Разбира се, че така трябваше да стане.

            След като повече от две десетилетия българска държава практически липсва при заплахата от етническа инвазия, прикрита под булото на „български етнически модел”, който роди тази вседозволеност на хора като Ахмед Доган, Адем Кенан, Ахмед Башев или братя Юзеирови. Целта им е да демонстрират  власт, сила, етнически превес и перманентни опити за етнизиране на големи групи клатушкащи се в избора си хора – цигани, помаци и т.н.

            Да си спомняте, че същите тези Али и Юзеир Юзеирови създадоха „Български червен полумесец” в пълно противоречие с Женевските конвенции и българското законодателство, които разрешават в една страна да има само по една организация на Червения кръст или Червения полумесец. БЧК протестира, но председателя на Търговищкия окръжен съд Тихомир Петков невъзмутимо заяви, че при регистрацията на новото сдружение с нестопанска цел не са допуснати никакви нарушения, единственият проблем е с ползването на емблемата на Червения полумесец. Същият „червен полумесец” преди последните избори раздаваше брашно с обещанието да се гласува, разбира се за ДПС.

            След благословията от съда „полумесеца” издигна паметник на незнайния турски воин в центъра на Славяново срещу джамията и предяви претенции за официално честване на ... турските национални герои. Искали още да има и улици с мюсюлмански имена, а изборът да е на техни представители от „полумесеца”. Разбира се, никой не възропта и се стигна до логичния завършек с днешното учредяване на мюсюлманската партия.

            Основните двигатели братя Юзеирови  побързаха да се похвалят, че са близки приятели с Ахмед Доган и представиха „платформата” на формацията, в която можело да членуват всички, които „приемат етичните норми на мюсюлманството”, но ... можело да се приемат и християни. И такива ще има, бъдете сигурни, защото дюнмета, като Йордан Цонев, Христо Бисеров или Дилян Пеевски в българския етнос винаги е имало, ще има и в мюсюлманската партия.

            Накрая 640-те учредители на партията изслушали прави Османски военен марш, прогласен за  химн на организацията им.

            Е, драги управленци, блюстители на реда и тайни служби, които се грижите за националната сигурност, това ако не е флагрантна подигравка с  конституционния ред в България, тогава какво е?! Ако не ви достигат анализаторските способности, прегледайте поне близката история на Косово, Босна или Сръбска Митровица. Защото всичко, което се случва в Делиормана е опипване на почвата, слагане на знаци, директно послание извън границите на държавата и ако не го разберем сега последствията ще са непоправими. Защото цялата операция с Мюсюлманския демократичен съюз е поредната агентурна операция на Доган и хората около него, които сега отново ще се изкарат защитници на етническия мир, толерантното съжителство и ще чуем приказки като – „Ако ни търсите отговорност за нашите зулуми – вижте какво може да стане, внимавайте, господа и другари!”. Това е класическия политически рекет на ДПС – по времето на Костов, когато ги подгониха извадиха Адем Кенан, сега размахват пръст с братя Юзеирови. Познато, но при липсата на силна държава номерата минават. Тя историята и на други места по Балканите е сходна.

           




Тагове:   ДПС,   партия,


Гласувай:
5



1. анонимен - От всяка песен може да стане военен марш!
27.09.2009 22:50
Когато си тръгнал да завладяваш.
цитирай
2. toross - О, разбира се -
27.09.2009 22:53
и най-вече от текста на песента.
цитирай
3. krotalka - Тихо и по терлички,
28.09.2009 10:29
мюсюлманството заема все повече позиции в политическия живот на България. На кого е изгодно това?
Щесе събудим, когато вечестане късно...
цитирай
4. анонимен - Има една стара поговорка от Самоков:
28.09.2009 11:34
"Кажи на лудо да пръдне, оно се посере."
Точно това стана в България. Позволихме на Догановци спокойно да си хвърлят семето и сега ще им бършем л .....а. А те със скрита ехидност " се разграничават " от ставащото .
цитирай
5. zaw12929 - Ima i hristiqnski partii, dori u ...
28.09.2009 13:04
Ima i hristiqnski partii, dori u nas, no tazi e ne]o selsko- semejna
цитирай
6. toross - Да, да - поговорката от Самоков
28.09.2009 14:04
в случая е напълно уместна. Това си е всъщност следствие от държавната ни политика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9543047
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031