Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2009 14:10 - А остана ли ислямската партия? Май - да!
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 2315 Коментари: 4 Гласове:
4



Катурнаха незнайния турски воин, а верската партия!

image

PlovdivMedia - Катурнаха незнайния турски воин, а верската партия!

Забелязахте ли колко меко и снизходително отмина истерията с "Мюсюлман демократичния съюз" от полуграмотните братя Юзеир и Али Юзеирови в село Славяново? Катурна се някаква пирамида, братята получиха своята триминутна слава в медиите, „Атака” също остана доволна, защото си поразвя прибраните знамена и ... толкоз.

Христо МАРКОВ


Бръщолевенето за т. нар. "успешен етнически модел", освен че вече се изрича в подтекста като глупаво, е очевадно ясно, че е недалновидно и национално безотговорно. За да го разберем е нужно да се върнем към близката политическа история, когато още нямаше конфликтите в Косово и Босна.
Току-що създаденото ДПС получи своята „представителност” в администрацията на президента Петър Младенов. Видният последовател на Доган Евгений Александров /Садъков/ стана началник на кабинета на президента/председател. На 19 май 1991 г. в Шумен на митинг на ДПС Ахмед Доган попита тълпата „Ще позволите ли да забранят ДПС?”, а отговорът на тълпата бе „Смърт на българите!”. Кадрите се излъчиха в предизборната хроника на БНТ само веднъж след което от канцеларията на президента Желев забраняват повторното му излъчване. През април 1999 год. депутатът от БББ Цветелин Кънчев настояваше за бързото приемане на закон, който забраняваше ни повече, ни по-малко "да се пише за ромите в негативен план". Стигна се до титана на мисълта и държавността Гоце Седефчов, който в прав текст обяви, че „без ДПС няма стабилно управление”.
На височайшите персони по етажите на властта не правеше никакво впечатление странното нарояване на един куп мюсюлмански обединения, съюзи, фондации, турски "демократически" и "помашки" партии. Преди време се появи поредната антибългарска формация "Демократичен прогрес и благоденствие" (известна като "Помашката партия"), начело с проф. Адриан Палов, роден в един от центровете за разпространение на радикалния ислям - с. Крастава в Западните
Родопи. Наблизо е и друг бастион на фундаменталистите - с. Аврамови колиби, чиято издънка е арестуваният през миналата година и скоропостижно освободен с протекция "отгоре" бивш софийски районен мюфтия Али Хайраддин - ревностен последовател на уахабизма.
Същият Палов достигна до такъв полет на мисълта, че зададе въпроса: "Защо тези хора живеят по планината? Къде днес са печенезите? Зная само, че помаците не са българи?"...
По същото време се появи още един ислямско-политически идеолог , небезизвестният Сезгин Мюмюн, който създаде Федерация "Справедливост".Според него помаците би трябвало сами да се определят от кой етнос са, а по-късно побърза да обяви пред някои електронни медии, че те били от турски произход, а не наследници на ислямизирани българи. Не случайно заместник на Мюмюн в съмнително скалъпената федерация е някои си Кадри от Гоцеделчевското село Рибново – печално известното с Башев и даскала по религия.
А нима забравихме т. нар. Демократическа партия на Адем Кенан, който обяви нацията ни за "сбирщина от изроди", а на
къщата си демонстративно постави турското национално знаме. За това кощунство всемилостивият ни съд го наказа с ...глоба. Почти по същото време се пръкна и Обединението за ислямско развитие и култура", ръководено от йорданският възпитаник Ариф Абдула. Той проповядваше (също необезпокоявано от властите) пред помаците от Смолян до Гоце Делчев, че трябвало да се обединяват, да чакат "Водача", който щял да ги поведе към промяна на държавното устройство у нас.
Появи се и друг "месия" - Мендерес Кунгюн (с произход от Якоруда, родното място на Зорка Първанова и Ирина Бокова). Негово изобретение е друга формация: Турско национално обединение, създадено не къде да е , а на Бузлуджа. В нейната програма записаха знаменателните цели: "Развитие и утвърждаване на мюсюлманската общност, признаване на турско национално малцинства в
България и превръщането й в двунационална държава. Турският да бъде обявен за втори официален език в страната"...
Сред тази кохорта е и друг "пратеник на Аллаха" -
скандалноизвестният бивш мюфтия Али Хайраддин, който настоя публично ислямът да стане равнопоставен на православието. За да осъществи целите си, създаде и "Съюз на мюсюлманите в България", като организира и специална (разбира се- конспиративна) конференция на формацията във Велинград. Мястото бе твърде подходящо за сборището, защото градът и околностите му отдавна са се превърнали в координационен център за разпространение на радикалния ислям и за турцизиране на българомохамеданите. И нека да напомним - Али Хайраддин бе арестуван от нашите специални служби именно за създаване на престъпна група, проповядваща уахабизма (водещо вероизповедание в шериатската Саудитска Арабия и някои други държави в Близкоизточния регион). Въпросната компания е използвала за целите ислямски сайтове, единият от които има абревиатура АМГТ. Под това название се крие задгранична структура на терористичната организация "Мюсюлмански братя" със седалище в Германия.
Сега след скандала около паметника в Славяново и учредяването на поредния мюсюлмански съюз от местните полуграмотни бейове, ДПС се опита да се разграничи със свойственото си азиатско и твърде прозрачно лукавство. Но не каза,че и в собствения му устав пише, че то "ще защитава правата на турците и мюсюлманите в
България". А това е същото, което говорят и шефовете на новоизлюпената антиконституционна партия.
За финал. В един от тези легални сайтове на исляма открих позабравената мисъл на Филипо Маринети от „Манифеста на футуризма”, а именно "Ние ще възхваляваме войната - единствената хигиена в света." Любопитно е, нали?!


Тагове:   май,   остана,   партия,   Да,


Гласувай:
4



1. анонимен - Кофти работа!
10.10.2009 14:31
След време може да си удряме главата в стената, но сигурно ще бъде късно! От грешките на управниците страда народът!
цитирай
2. krotalka - Май говорихме по тоя въпрос.
10.10.2009 14:46
Тихо и подмолно те си плетат кошницата и ако някой вдигне глас по тоя въпрос, веднага бива засипан с епитети каро "фашист", "лумпен", "отрепка" и още много от този род.
Като се обърне колата, пътища много...Добре го беше казал един чужденец - "Искам да имам акъла на българина, който му идва след това".


ПП постинга ти е постнат два пъти едно следдруго
цитирай
3. анонимен - Какво очакваш от
10.10.2009 14:53
една държава, в която, ако започнат да стрелят по тебе - трябва да се скриеш и да се молиш да не те уцелят!
Всяка друга реакция е превишено право на самозащита!
цитирай
4. gothic - една държава, в която, ако започнат ...
10.10.2009 16:12
tit написа:
една държава, в която, ако започнат да стрелят по тебе - трябва да се скриеш и да се молиш да не те уцелят!
Всяка друга реакция е превишено право на самозащита!



Хаха...ще има да чакат да се крия :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9570952
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930