Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2009 12:49 - Педераско и мъжкарско лоби преди конгреса на БСП
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3060 Коментари: 7 Гласове:
5



Гейове и антигейове преди соцконгреса!?

image

PlovdivMedia - Гейове и антигейове преди соцконгреса!?

И най-обиграният психопатолог няма да ви каже какво аджеба става в БСП. Задава се поредният конгрес, а страстите са като за военни действия. Битката се води безкомпромисно, с компромати и обвинения, със словесни нападателни гранати и залпов огън, с подигравки и удари изотзад. Чудо невиждано сътворяват родните социалисти.

Христо МАРКОВ 

Станишев се е запънал и не ще и да чува за оставка, проф. Близнашки му отвръща, че не е работил през живота си и ако не е партиен лидер, не може да се изхранва. Румен Овчаров нарича лидера си „зайче от ръкава на Първанов”, а Таня Дончева в прав текст нарича Сергей „мишок”, отвръща й Паскалев, че „не било време неуспешният лидер да се сменява”, от Брюксел Сергеевият приятел Вигенин отвръща, че „другарят Сергей имал подкрепата на евросоциалистите”, а Илия Божинов му отвръща, че в социнтерна го подкрепяло само лобито на педерастите...
Абе, въобще война на живот и смърт. По комунистически. Но май последният ще се окаже прав – дали пък в БСП не водят непримирима борба лобитата на изконно либералните леви, които допускат с радост в редиците си мъже със сериозна заинтересуваност към собствения пол, и другата група на твърдоглавите консерватори, за които социалист да чука социалист, а не социалистка, е направо идеологическо престъпление. Най-характерен представител на чугуните е членът на ВПС Георги Гергов, който веднага след изборите призова лидера Станишев да се освободи немедлено от „меките китки около него”.
И дълбоко пазеният цирей в БСП се пукна. Оказа се, че Станишев си имал строго пазен и крайно любим кръг на приближени „нежни социалисти”. Знаели го министрите и членовете на върховните органи на БСП, но си мълчали, демек правили се вкупом на Елена Йончева. Кръгът „Станишев” условно е обозначен от братята Азер и Мехти Меликови. Те имали общ любовник – някой си Петър Грудов от Бургас, който пък бил пиар от екипа на самия Гоце Първанов. В края на 2002 г. Азер е вече съветник на Станишев в международния отдел на БСП – представяте ли си какво го е „съветвал”? По същото време Азер кръстосва софийските гей сборища с Миро от „Каризма” и с певеца Руши Виденлиев, а ако му остане време, прескача и до „международния отдел” на червените. После следва скандал между братята за някакъв бургаски ученик Владо, който се отдава и на двамата.
БСП печели изборите и Азер Меликов е настанен в печално известната държавна фирма „Информационно обслужване” със солидна заплата от 12 000 лв. и още толкова за представителни разходи. Брат му Мехти пък е в Комисията за защита на конкуренцията. Веселата компания продължава да втрещява софийския ъндърграунд с изпълнения, на които биха завидели кралиците на хард-порното Джена Джеймисън и Шийла Стайлс. По същото време жълт вестник публикува интервю с млада социалистка, която в прав текст казва, че се е видяла в чудо от факта, че 90% от младите хора, работещи при Станишев и Първанов, са с обратни резби, но текстът е грижливо игнориран, а момичето немедлено изгонено от младежката организация на БСП. И така под крилото на Сергей, веселата компания преживява цял мандат, за да дойде времето на Азер Меликов да се развихри истински в предизборната кампания като основен създател и автор на регистрирания от него сайт boykostov.org, който направи мечешка услуга на партията столетница. След изборите пък излизат наяве пристрастията му към „червените прашки”, а Станишев е парясан от Йончева и оставен в мъдра самота на „Позитано”, което в никакъв случай не сваля гарда на социалистическия лидер, а напротив – Кирчо Добрев го подкрепя с писмото си „Не се плюйте другари!”, а някакъв Явор Гечев го избират за шеф на поредното младежко обединение, което още няма име, но се цепна по тангентата хетеро и педерастия. За този Гечев също се говори, че е в отбора на „меките”, а той в яда си пък закри учредителния конгрес на младото социалистическо обединение с джазиран вариант на Bandiera rossa и превели припева твърде свободно като: „Червеното знаме триумфира, да живее комунизмът и свободата!”. Накрая същият Гечев дари с блеснал поглед Станишев с ... пясъчен часовник, който в определени среди на сексуалната разкрепостеност имал много важна роля... Ех, времена, ех, нрави социалистически...
В същото време стари, изпитани кадри от времето на Станишев-баща настояват на своето – идеи, възгледи, принципи и не на последно място социалистически морал. Стоят по конференции и гледат строго, обладани от спомена за мъжкарите в партията, които завоювали властта с пушки и пищови, а не със задника си. На такава вълна е и моят съсед, стария комунист Д.Т., който след поредната сбирка в район „Северен” тъжно констатира оня ден: „Абе след 1990 год. май само Жан Виденов беше мъжкар. Лилов – нежен, Станишев – нежен. Един лидер нямаме да тропне по масата по мъжки.” И продължи: „То за Станишев се знаеше в партията, ама как да се орезилим сами? Накрая всичко лъсна и за Меликов, и за Вигенин и за разните му там червени прашки. Голям срам брахме с тях. Ние пием лимонада, те уиски и се натискат мъж с мъж.”
Лобитата презират партийното и всякакво простолюдие, ухажват го, употребяват го, експлоатират го и го унижават. И се гнусят се от него, от народа, от тая гмеж. Лобитата не искат нищо от БСП, освен да ги обслужва и да плаща с името, историята и авторитета си тяхната безмерна и нагла корупция. И да не произнася неприлични думи като идеи и идеали.
Всъщност освен всичко друго май битката на конгреса на БСП ще е и между лобитата на разкрепостеността в сексуалното общуване, характерно за европейските социалисти и консервативните хардлайнери. Тези лобита се групират и преструктурират в зависимост от краткотрайните интереси, но дългосрочната битка е за „модерността”, разбирай гейлобито на Станишев, Меликов, Кирчо Добрев, Паскалев, Вигенин, Карадимов и по-консервативното такова, представлявано от Р. Овчаров, Таня Дончева, Г. Близнашки, Р. Петков. Опитайте се да ги обедините по друг параграф и няма да откриете толкова отчетлива разделителна линия, колкото свързаната с еднополовата любов. То в крайна сметка на БСП това се и полагаше, защото е единствената трайно закостеняла бивша комунистическа партия от страните в Източна Европа, която стои непоклатима и неразрушима. Единствената. Дори в Русия след преврата през 1991 г. Борис Елцин с нарочен указ закри, забрани, анатемоса КПСС и конфискува
имотите и архива й, докато тук наследницата на БКП оцеля, управлява и даже я приеха в лява Европа. Сега ми се струва, че точно такава съдба е справедлива за нея – раздирана от гей скандали, гей лобита и откровено педерастки жестове преди поредния им конгрес-говорилня.


Тагове:   конгрес,


Гласувай:
5



1. krotalka - Сами си се топят и си изкарват кирливите ризи на показ!
14.10.2009 13:43
Борбата е не за идеали, а за власт и на никой не му се изпуска кокъла!
Нямам нищо против истинските гейове, но мразя педерастките номера!
цитирай
2. toross - Ами те си го подкараха
14.10.2009 13:49
съвсем по педераски, защото зад тях надничат сериозните им проблеми. Всъщност - нека да си ги решават по начина , по който са тръгнали. Тази сган или сбирщина няма нищо общо с нормална партия.
цитирай
3. анонимен - Леле, лелеее....
14.10.2009 13:53
Вместо да отгледат мачовци, социалистите отгледали гейове. Както е тръгнало, скоро от партията може да се пръкнат отрочета от другата женска крайност. Разбира се, в това няма нищо лошо.
цитирай
4. krotalka - Ние сме обикновени наблюдатели,
14.10.2009 14:00
можем само да им се смеем на номерата, които си погаждат един на друг. Ще се самоизядат, а това е добре за България!
цитирай
5. gothic - Мале, мале...
14.10.2009 14:58
гей порно на Позитано :))) Браво, toross!!!
цитирай
6. tili - Малеееееей!!!
14.10.2009 17:38
К'во става тукаааа!!! И бай Ганю беше леберал, ама тия съвсем са я оплескали ;-))) Браво, харесва ми - да им лъсне червеното знаме ;-((((((((((( пардон - прашки
цитирай
7. анонимен - пляс-пляс социалистите, водно колелооо
15.10.2009 17:51
Нещо май им порозовя розичката на другарчетата :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9543314
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031