Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2010 22:33 - Убийството на Боби Цанков- лични версии
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 35312 Коментари: 51 Гласове:
12

Последна промяна: 06.01.2010 17:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Убийството на Боби Цанков –  лични версии

 

         Лошо тръгна 2010 год. за родните органи на сигурността. Демонстративно и нагло в супер-центъра на столицата разстреляха един млад човек, който се прочу с писанията си за българската мафия и издаде книга за нея. Предстои да се публикува продължение. Разправят, че се купувала като топъл хляб по книжарниците.

         Убитият Боби Цанков бе противоречива личност, спор няма, но от тук започват едни трудни въпроси. На първо място тридесетгодишният  младеж в никакъв случай не е от „водителите на престъпния контингент”, както се изразяват полицаите, не е виден наркотрафикант, не е дедесар или наемен килър. И логичните въпроси са „кое” го уби и „кой” има интерес, както и неизбежния „защо”  го убиха. Поне така съм чел и в най-елементарните криминални романи.  И без да е с  изявени анализаторски способности  всеки средноинтелигентен читател може да направи аналогия /тя се набива в очите от километър/  между разстрела на Цанков и този на Георги Стоев. И двамата бяха убити след като публикуваха книги за някои „спорни” тайни на българския ъндърграунд и за участието на видни политици в скритите властови механизми. Пишман журналисти „отразяващи” крими – героите в БГ /Слави Ангелов, Надя Чолакова,  Димитър Златков и трудовачката Ани Заркова / в един глас обвиниха  Стоев и Цанков, че пишат измислици, че съчиняват истории, че не са свидетели на подземните механизми, че не познават героите си, но ... никой не си зададе простичкия въпрос „Ами, ако има в твърденията на двете момчета истини, които могат да накарат мафията да прати килърите си посред бял ден?!”. За мен точно тук трябва да се търсят мотивите за жестоката разправа. Излиза, че родната мафия се страхува най-много от писаното слово, от „осветяването” на мръсното им бельо в летописни книги, където не се спестяват подробности и пикантерии.

         Ако прочетете „творенията” на гореизброените журналисти от „официалните и тежки медии” като „24 часа” и „Труд” ще се изненадате, че в тях няма нищо, ама нищо конкретно, свързано с престъпната дейност на групировките, има предположения, догатки, лични пристрастия и много цитати на самите улични герои. С други думи, в книгите на Ангелов, Чолакова, Златков  или трудовата Ани Заркова няма показване на зъби, няма анализ, няма и фактология в крайна сметка, както и лични свидетелства, освен скучновати интервюта. Книгите на Стоев и Цанков може да са съчинени, да има фантасмагории, да са продукт на по-развинтено въображение, но претендираха /може и с право/ за лично преживени факти и събития, за личен разказ от „първа ръка” и  не на последно място /и най-важно/  разкриваха и разказваха за много мръсни и стряскащи тайни. Не трябваше ли разследващите органи да предположат дори за миг, че може и да са истина, че между измислиците авторите ни поднасят достоверни случки. Няма да забравя как Георги Стоев в последните си дни обикаляше телевизии и вестници и буквално се молеше държавата да му повярва, да му осигури защита в замяна на свидетелства срещу неговите герои. Между другото, той и до кончината си призоваваше тези, за които пише да го съдят, извади и снимки на наемни килъри. Никой не го осъди, нито официално отрече твърденията му. Докато проехтяха изстрелите по обяд  до хотел „Плиска”.  Стоев например разказваше от първа ръка за това, че педерастията /любовта между Маджо и ген. Любен Гоцев/ е родила групировката СИК, сочеше конкретно  с имена и лични свидетелства за организираната проституция сред фолкпевиците или за политическите участия в групировките. Никой не обърна внимание, че аджеба може да има истина в твърденията и края му сякаш бе очакван. Най-вече от властта.

         В случая с Боби Цанков нещата са абсолютно огледални. Арестували Маргините, защото им дължал пари. Мога да се обзаложа, че едва ли това е логичната нишка – никой не убива длъжник, защото няма как да си прибере парите да не говорим, че и двамата сикаджийски братя са подсъдими по други дела и ще си окачат сами въжето на шията. Едва ли е състоятелна версията и за циганина-наркобарон Стефан Бонев-Сако, въпреки че етническите традиции в общността са да се отмъщава с кръв, но и той нали вече бе веднъж запиран от полицията за заплахи срещу Цанков?!.  Доста самоубийствено звучат първоначалните версии на „органите”.  А Цанков в последните си публикации разказваше доста по-любопитни неща, които могат да се заплатят със смъртта му. От всички, от абсолютно всички разследващи „журналисти” те се пропускат. Например версията, че Мето Илиянски е напуснал страната, направена му е пластична операция в Гърция /той сочи дори името на лекаря, който го е преобразил/ и е станал агент на ДЕА – американската служба за борба с наркотрафика. Под нейния чадър и закрила разказва и сътрудничи за неутрализирането на каналите, минаващи през България, Холандия, Турция и Испания. А при осветяването на агент на ДЕА задължително стрелят другарите. Те само по съмнения събраха и напълниха цял един затвор с потенциални терористи, а сега се чудят къде да ги разпределят тези от Гуантамо.

         Никой не споменава и твърденията на Боби Цанков за организираното пране на пари чрез радио и телевизионни игри от Манол Велев /”малко невинно пране на пари”/, който също бе сполетян от нерадостна съдба. Но самият Цанков говореше с подробности  за  тази си дейност, защото е участвал лично в нея. Разказваше за партийния чадър, разпънат над самия Велев, а в едно от последните си интервюта директно обвини Весела Лечева, че го е заплашвала във връзка с разкритията му. Да сте чули някой да подхвърли такава версия? Или да предположи, че съдружниците на Велев или партийните му другари просто са решили да отстранят завинаги неудобния свидетел? Няма и да чуете, защото там има широк политически чадър.  А да си спомняте, че през 2004 год. наистина Цанков го разкарваха коли на НСО, включително и служебния „Мерцедес” на главния прокурор Никола Филчев? Че се грижили за  радиоводещия личния шофьор на президента Гоце и охранители от екипа на Симеон Втори? Фактите се доказаха и скоротечно бе уволнен несменяемия шеф на НСО ген. Димитър Владимиров.

         Все неща, които биха дали  многобройни теми за разследване на журналисти, следователи и прокурори. Версии – бол, но на публиката се предлагат най-лесно смилаемите и нищо чудно и това разследване да завърши като това за убийството на Георги Стоев, т.е. без никакъв резултат. Всъщност някой да се сеща за разкрито поръчково убийство в държавата България? Аз не се досещам.

         Но ми хрумна  как в Хърватия, която не е член на ЕС, за точно два месеца тамошните служби разкриха поръчителите и извършителите на убийството на журналиста Иво Пуканич.

         Всичко е въпрос на манталитет и интелигентност, казваше великият литературен детектив Филип Марлоу. Сетих се за него като чух първото изявление на родния полицай № 1 Цветан Цветанов. На  журналистически въпрос как оценява случилото се в центъра на столицата той авторитетно отговори: „Неприятен инцидент”. Така разбрахме, че на убийството  във времето на Цв. Цв. в България вече викат инцидент.  Въпрос на манталитет и интелигентност би казал пак Чандлър.




Гласувай:
12



1. malinko69 - ....
05.01.2010 22:39
ти този Боби за журналист ли го имаш??????????
цитирай
2. lado - Всичко е въпрос на манталитет и и...
05.01.2010 22:42
Всичко е въпрос на манталитет и интелигентност, казваше великият литературен дедектив Филип Марлоу.
цитирай
3. giorgiocbr - Чети си Уикенд и си вярвай на който искаш,
05.01.2010 22:58
Явно си поредния измамен от лъжливите покойници Стоев и Цанков.
цитирай
4. анонимен - Бог да го прости!
06.01.2010 02:45
Убит е един млад човек.
Господ да го съди!
цитирай
5. анонимен - 3rfgr3vf
06.01.2010 06:08
Борбата с престъпността в България не може да бъде ефективна,защото всички и всеки знае по нещо за другия и всички ,които имаха дързостта да се чувстват ненаказуеми,са имали гръб сред една или друга партия и са си плащали редовно където трябва.Къде с изпълнение на някоя поръчка ,къде с пари.И Стоев и Цанков в даден момент са имали опора,докато осветят някого,сега са непотребни за тези,които ги употребиха за лични цели и такава съдба им се стовари над главите.Някой им бе давал доста информация,вероятно явен конкурент на някой от героите им,за да могат да си разчистят пътя с такива като тия момчета,които изгоряха като бушони.Жалко ,че такива неща се случват и досега няма присъди,няма разкрити убийства.Нещата могат да се оправят с връщането на Закон за изтребление на разбойниците в действие.
цитирай
6. анонимен - Mafiata ne spi
06.01.2010 11:52
Pri zapo4vane rabota na vsiako novo pravitelstvo mafiata
kazva ne ni zaka4aite zashtoto moje da padnete.Neka si
rabotim vzaimno so krotze i so blago.
S edna duma upravlenieto e bezsilno sreshto mafiata.
Neshto da se razkri za ubiistvoto na Kenedi?
цитирай
7. анонимен - БГ пишман журналистиката
06.01.2010 11:56
Книгите на Стоев имаха мъъъничко повече художественост, отколкото грандоманските фантасмагории на Цанков /поне в тази, дето съм чел/. Но и двамата НЕ СА журналисти.
Както не са и разните там Мартинчо Радославовци, Милен Милушевци, Каменовци и пр.издатели на жълтини, които подхранваха егото на такива като БЦ. Да, истина е, че за над 70 заведени дела срещу измамника БЦ, той трябваше да е в затвора и щеше да е жив. Съдът, всъщност, не прави услуга на такива, защото като ги оставя навън, ги оставя да бъдат изпозастреляни.
Снощи в т.нар.шоу на олигофрените Иван и Андрей бизнесдамата /Ваня, оживялата след атентата/ и радиочовекът Петър Пунчев казаха ясно, че БЦ не е някаква видна личност, гений или фактор - а обикновен по-талантлив мошеник и вероятно комплексар. Е, кой ги чу - двамата нови пишман журналисти ли /дето често вмъкваха: той БЦ бил "журналист" като тях/? Които пиели с покойния по баровете и той ги веселял, щото бил пич. И се уплитаха в неумението да зададат един точен въпрос - понеже явно толкова си могат и в "извънредното предаване" "журналистическите им качества" лъснаха.
Ами в ТАЗИ държава поне в последните 20 г. какво е наред, че да имаме разследваща журналистика и да нямаме показни убийства? Управляват децата на предишните управници и външнотърговските фирми станаха техни частни - от върховете, откъдето се дърпат конците, вероятно се раздават и заповедите кой да говори, колко, докъде, за какво. Малко лакърдии - прах в очите на плебса, може. Който надскочи летвата /било от инат, било от глупост и мерак за кратка слава/ - в черния списък. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
Но загиват само "тружениците". Да са утрепали главен редактор, адвокат на мафията, зъболекаря на Наглите примерно?...
цитирай
8. анонимен - leka mu prast
06.01.2010 12:00
Znaete li kakvo triabva da stane v Balgaria?tova koeto stana v 4ili v 1973-ta kogato Aliende iska6e da stroi komunizam!moje i da zaginat nevinni xora,no samo s voenen prevrat 6te se opravim!moje i bat Boiko da go napravi!
цитирай
9. rpatel - Пишеш, че Ани Заркова пишела скучни ...
06.01.2010 12:25
Казваш, че Ани Заркова пишела скучни неща. Така е, обаче помниш ли, че преди години я бяха залели с киселина? Жената явно си е научила урока и от тогава внимава. Нещо, което Боби Цанков не е направил. Знае се, че е бил заплашван, но това не го е накарало да замълчи или поне да внимава какво казва. А иначе дали е имал толкова близки отношения с мафията или част от интересните истории в книгата му са плод на развинтено въображение, това не знам. Но за да го убият, сигурно има защо. Най-веоятно е казал нещо, което не е трябвало. Но какво и за кого това тепърва ще се разбере, ако изобщо се разбере.
Обаче, фактът си е факт, един млад човек беше публично застрелян в центъра на столицата и това говори много са силата на мафията в България. Това, че си позволяват такова публично изпълне, е показателен, че се имат за недосегаеми.
цитирай
10. анонимен - до rpatel
06.01.2010 12:38
Първо виж семейната история на Ани Заркова, разбери кой е нейният баща и тогава ако прецениш отново напиши, че работата й е довела до заливането й с киселина. Баща й се е пенсионирал с чин генерал и е бил забъркан в едни твърде интересни неща - това ти е жокера. Кой сега тръгва по линията на най-малкото съпротивление? В тази страна нито процесите, нито героите са тези които ние виждаме.
цитирай
11. анонимен - Ето една друга гледна точка, която повече ми харесва:
06.01.2010 12:45
http://giorgiocbr.blog.bg/politika/2010/01/05/koito-tyrsi-namira.467092
цитирай
12. haralanov - ,,Неприятен инцидент,,...
06.01.2010 12:59
Ама,че манталитет има вътрешния министър!Цинично и глупаво е да наречеш едно убийство ,,инцидент,,!
цитирай
13. анонимен - мнение на катя
06.01.2010 13:08
българите скоро няма да спрат да драскат. най доброто което може сега да се случи - да бъдат хванати убийците на боби цанков! Пожелавам го на Цв.Цветанов. Това е начина за запушване на уста.
цитирай
14. xfire - Моята версия: Убиват ги издател...
06.01.2010 13:11
Моята версия: Убиват ги издателите, за да се продават книгите по-добре ;)
цитирай
15. анонимен - Прав си 3rfgr3vf
06.01.2010 14:23
Мафиотските структури в България са рожба на икономическите интереси на политици. Тези организации се ръководят и покриват не само от бивши и настоящи спец ченгета (генерали), но за тях се грижат и видни политици, прокурори, съдии... "Служебните теми", които е обсъждал Боби с прокуратурата му струваха живота, а не художествените измислици в Уикенд и книжката. Замесените сега умуват, кого да натопят! Дали пак ще разчитат на късата ни памет?!
цитирай
16. tili - Мисля, че е по-скоро обратното, ан.15
06.01.2010 14:46
Политиците са рожба на мафиотските структури. Всичко е тяхна рожба, всичко е фалшиво!!!
Изобщо - БГ е една китайска кутия с безброй скрити чекмедженца и дъна. Докато не се разбере кой държи ключа - никога нищо няма да се оправи. Какво значи тук някой си убит? Цял народ е на прицел!
цитирай
17. oda - не мога да повярвам, че наистина има ...
06.01.2010 15:11
не мога да повярвам, че наистина има хора, които мислят, че убийството е заради измислиците му...?!? даже много време му се отдели на този псевдо тарикат.
цитирай
18. анонимен - Мнение
06.01.2010 16:05
Жалко за младия живот. Мисля , че е бил продукт на цялото безумно облъчване с медийната "култура" на бруталността и насилието, на общественото безсилие и страх от мафиотите, жертва на доверието си на някаква защита от страна на държавата.Ужасно е.
цитирай
19. анонимен - Тая дебела, полицейско-мафиот...
06.01.2010 16:37
Тая дебела, полицейско-мафиотска, крадлива туба, май излезе по-важна за "държавата" от сестри Белнейски.
То не бе тичане на министри, то не бяха прокурори и вопли по медиите, от де що има платена журналистика. Сган.
Гаджето на тоя помияр бачкало в полицията Една от тия 61 и кусур 000 ченгета "дето ни пазят"
цитирай
20. анонимен - Pffff
06.01.2010 16:53
Мило мое драскаче, самият факт че наричаш Боби (лека му пръст) "ЖУРНАЛИСТ" говори за теб достатъчно .... Аз ще ти дам елементарния отговор на твоя въпрос кой го уби - приказките му.... Не може да се изсереш на паметта на толкова хора по толкова безобразен начин и да не очакваш възмездие .... Ще ти дам пример .... Отиди в Планета или Най или някое посещавано от "бизнесмени" видно заведение ... разкажи само 1 от историите на Боби от първо лице, на висок глас и виж какво ще ти се случи в близките 20 минути !!!! Защото героите на романите на Боби се споминаха, но уважението и спомена от делата им останаха в сърцата на много хора .... и когато гаврата с починал е налице прошка няма !!!! Е ТОВА Е ... не наркоразпределения, бутания на правителство или измамени от него хора .... SIMPLE AS THAT !!!!
цитирай
21. karambol5 - Боби Цанков не е протворечива ли...
06.01.2010 17:11
Боби Цанков не е протворечива личност ,а боклук !!!
И да ми сравнява някой Цанков със Стоев е меко казано гавра !
Получи си заслуженото и толкова ! Какво сте седнали да го оплаквате ! Ако имаше истинско правосъдие в тази държава може би щеше да е жив. За щастие има и друго правосъдие,което не зависи от корумпираните боклуци в съдебната система....или от данъчните ,които бяха заспали толкова удобно. Там ,където е сега ще си плати за всичко сторено.
Да видим кой ще е следващия......
цитирай
22. copycat - Боби Цанков, переше пари в Канал 3, ...
06.01.2010 17:35
Боби Цанков, переше пари в Канал 3, както всички там. Но пък беше и много алчен, бръкнал е където не е трябвало. А иначе вие си обяснявайте, ч е младеж (на 30) и че е личност... Прост народ си беше момчето.
цитирай
23. gantree - :)))))
06.01.2010 17:37
Вие наистина ли сте филолог, както пишете в профила си?
Как е възможно филолог да напише думата "дедектив" по този начин?
цитирай
24. анонимен - да бе мирно седяло - не би чуда видяло
06.01.2010 17:47
да бе мирно седяло - не би чуда видяло
цитирай
25. toross - Към gantree -
06.01.2010 17:55
да прав сте, никой не е застрахован от грешки.
цитирай
26. nstoichkova - На Големия Маргин му е повдигнато обвинение
06.01.2010 17:56
за убийството на Б.Ц. Пита се в задачата къде е Малкият Маргин и дали "епилепсията му" не го пази от закона по-добре от платените адвокати, съдии, полицаи, прокурори и главни редактори на национални вестници. Както и някои видни масони, не се смейте! Знам какво говоря. Между другото главните редактори, които се договарят с престъпници срещу пари и карат бг журналистиката да става пишман, е една много дълга тема. Само този, който не си е изкарвал хляба с тази професия, може спокойно да чете, че убитият Б.Ц. бил журналист. Ама, моля ви се! Хайде да питаме журналистите дали го помнят като един от тях. Гилдията е възмутена дълбоко - виж Фейсбук днес. Утре също ще има вълна на протести. Безумие е да се нарича писател човек като Г. Стоев. Той е уста, или по-скоро - писалката на информаторите си. Само полицейско зомби може да има подобна подозрителна осведоменост. Официалната журналистика се съобразява с толкова много условности, като НПК и НК например. В тоя форум има ли някой осъждан за клевета от престъпник, че да приказва? Съмнявам се, че тук има много хора, които да си изкарват хляба в тази професия. Професионалните журналисти, а не гургулиците, каквито ги има във всяка гилдия, имат най-малкото различен изказ. да не говорим, че по това време затварят вестниците и монтират репортажите си за вечерните емисии. така че, хайде по-леко с журналистите. Между тях има истински, по-истински, отколкото някои от вас тук имат шанс да бъдат някога. Дори като метачи в градската тоалетна.
цитирай
27. анонимен - тест
06.01.2010 18:04
тест тест
цитирай
28. анонимен - зъл
06.01.2010 18:20
Ами и в книгите на Стоев и на БоЦе има достатъчно истина. Само че в тая държава тия неща си се знаят прекрасно, но никой няма и най-малко желание да прави каквото и да е. Защото мафията тук е постигнала нови измерения - просто държава и престъпност са се слели и играят в един отбор - този, който смуче тъпия електорат
цитирай
29. анонимен - ami bobi i jori govoriha gluposti ...
06.01.2010 18:34
ami bobi i jori govoriha gluposti koito biat po imigja na politici,policai i mutri i vupreki 4e 99% ot pisanieto ot tiah be6e gluposyt nikoi ne moje da preglutne niakoi da govori takiva ne6ta
цитирай
30. kostadin - Сякаш не знаете за страната в която ...
06.01.2010 19:09
Сякаш не знаете за страната в която мафията си има държава?
И защо не се радвате на големите успехи на полиейската ни армия? Запазете спокойствие и следствената тайна ... и още .. м. търпение.

Трябва да се чувствате по сигурно и по сигурни .Ако нямате доверие... медитирайте поне за да го придобиете
цитирай
31. анонимен - Е какво толкова е станало?
06.01.2010 19:11
Книгите не са доказателства, че да го гърмят заради това, а БЦ си е взел от живота колкото му се полага. Сега ще си връща вересиите на оня свят. И с другите дето ги поръчаха е същото. Не вярвам някой да е плакал! И за децата им даже е по - добре че ги няма!
цитирай
32. анонимен - Отиде си защото е боклук, казва се ...
06.01.2010 19:40
Отиде си защото е боклук, казва се Борислав и е некадърен псевдожурналист. Мисля ,че знам кой е следващият.
Що се отнася до Маргините...и техният ред ще дойде
цитирай
33. gantree - @ toross
06.01.2010 19:47
toross написа:
да прав сте, никой не е застрахован от грешки.

Разбира се, така е, но това не би трябвало да се отнася за филолог.
Радвам се, че приемате критика.

Колкото до Боби Цанков, мисля, че прекалено много внимание сте отделил на този крайно безсмислен и безполезен човек. В кръга на шегата, ако са го гръмнали заради организирането на измами чрез игри с есемеси, това означава, че следващия трябва да е Първанов - той всяка година организира такива измами с есемеси, обикновено по Коледа.

Поздрави.
цитирай
34. анонимен - Гръмнат е за назидание, а Първанов ...
06.01.2010 20:04
Гръмнат е за назидание,а Първанов просто не ми се коментира.
цитирай
35. анонимен - то се знаеше че ще го убият много си ...
06.01.2010 20:33
то се знаеше че ще го убият много си отваряше устата беше просто въпрос на време колко дълго ще го търпят гадните мутри
цитирай
36. анонимен - Нежелание за справяне с бандитизма
06.01.2010 20:37
Сомо данъчните могат да наредят до стената всички престъпници с недоказани доходи.
цитирай
37. анонимен - Жалко, много жалко! За какво, всеки да си отговори сам.
06.01.2010 20:42
Как може подобни книги да имат такъв тираж. Аз издадох с мъка преди месец такава "бутикова" бройка, че чак ме е срам да я съобщя. И кой ги купува тези " книги"? " О, времена, о нрави !"
LUBARA
цитирай
38. toross - Пак към gantree -
06.01.2010 20:53
Пристрастността ми към блогърското пространство е заради свободата тук, така че даже трябва да благодаря за критиките. Всъщност, не съм съгласен с Вас, че съм отделил много внимание на Цанков - постинга е преди всичко за някои симптоматични неща в общия ни бит. И все пак - това демонстративно убийство не е заради игри, есемеси, измами и т.н. - просто посочвам две версии, които съвсем не са лишени от логика, ако са верни твърденията на този Цанков. Всъщност той неколкократно разказваше, че организатор на тези игри за пране на пари е всъщност същиь Манол Велев, който бе съветник на президента Гоце. За това последното политическо чучело от с. Сирищник съм писал многократно в предишни постинги и съм напълно пък съгласен с Вас за цирка, който организира по Коледа.
цитирай
39. gantree - @ toross
06.01.2010 22:11
Това убийство показва едно-единствено нещо - че у нас всичко си е постарому. Нищо не се е променило от лятото на миналата година насам, това показва това убийство.

Версиите - да, логични са, но Манол Велев е г-н Никой, както в конкретния случай, така и от стрелбата по него насам. Георги Първанов в случая е фигурант без значение. Не знам дали видяхте тази реакция:
http://news.v2.bgnes.com/view/797677
Тя Ви променя версиите, в една много голяма степен.

Поздрави.
цитирай
40. анонимен - пантев
06.01.2010 22:28
ЧЕТА И СИ МИСЛЯ , ЧЕ ИЗМАМНИКА Е ВЪЗКРЪСНАЛ...ОПРЕДЕЛЕНО БЪЛГ.ОСТАП БЕНДЕР ИМА ДОСТА ПОЧИТАТЕЛИ...
toross ти не посочваш версии ,а ни караш да вярваме в драсканиците на "журналиста"...той си бе закоравял измамник , който искаше да се отърка в славата и успя ...Защо не приемеш и версията че сам си е поръчал убийството за да остане безсмъртен завинаги...а ?
цитирай
41. toross - gantree -
06.01.2010 22:35
В твърдението ви, че нищо не се е променило в страната съм убеден и аз, при това съвсем, ама съвсем без да си развивам версий. Да, видях реакцията, но на източник като този Алексей не мога да повярвам нито дума вкл. и на такива като разни други дейци на комунистическите служби. А за другата версия - много, много логично ми звучи. Иначе за останалите приятели , които коминтират тук - не става въпрос за личността на убития /Бог да го прости!/, а за симптоматичния подземен живот в БГ - преплетен и свързан здраво с държавната машина.
цитирай
42. анонимен - зь журналиста
06.01.2010 23:11
благодаря за логичната публикация. дали този човен е бил лош или не толкова не е толкова важно най-важни са въпросите кои, защо и кой е имал интерес от смъртта му. коментарите по - долу са пристрастни и крайно необективни. всеки от вас овчици / който не си трае / може да е на негово място така че моля замислете се а не пишете злобни и неадекватни каментари. отговорети си кой е виновния за смърта на този човек ? Кой ? моля за вашите отговори .
цитирай
43. kostadin - Ами Боби каза, кои високопоставеи ...
06.01.2010 23:42
Ами Боби каза ,кои високопоставеи лица в България са заинтересовани да не се шумоли много много.Но във всички случай това са извънземни и не вявайте ,че българин може да го стори.Придържайте се към тезата че и при двамата хроникьори на бълг. мафия всичко е плод на болна фантазия.
Какво ни показват можещите да поръчат такива показни разстрели.Ясно е и за това не трябва да е говори.
А дали е журналист или не ,това какво ни интересува.В днешна България би ме било срам да се наричам журнаист или водещ.Всичко се поръчва ,защото играе парата.
цитирай
44. elena196643 - ami tezi mom4enca se vartqha okolo ...
07.01.2010 01:06
ami tezi mom4enca se vartqha okolo mutrite,posle re6iha da se pohwaljat s tova,4e da izkarat i kirlivite rizi na pokaz i posle gi grymnali,ami sami si go proseha,lo6o mladi hora neorientirani.
цитирай
45. dinitor - do anonimen 2o
07.01.2010 01:13
Za kakvo uvazenie i koi dela ostanaha v sarzata na horata.Tazi sgan,izpozastrelqnite bosove imam na predvid,posqha bolka,uzas i omraza v 99 prozenta ot balgarite.Bih kazal,4e umrqha tvarde lesno i ne platiha zenata,koqto trqbvase da platqt za kravta,koqto prolqha prez zivota si na paraziti.A BG nqma da se opravi,dokato ima hora kato teb,koito zaleqt za goreposo4enite.Ako bqha ubili brat ti,ili iznasilili sestra ti,ili otvlekli deteto ti,siguren sam,nqmase da mislis taka.I nakraq,nadqvam se,ako ima AD,te da sa tam!!!
цитирай
46. анонимен - Мартин Карбовски: Възможно е Цанков да е убит заради пари
07.01.2010 14:08
ЕДНО ОТ НАЙ-ВЕРОЯТНИТЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ.

СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ МАЛКО ГЛУПОСТИ В БЛОГА И ВИЖТЕ КЛИПА. 10Х ;)

http://www.vbox7.com/play:e211d7e5

цитирай
47. анонимен - Pfff do 45
07.01.2010 14:10
Има една приказка - човек не се ражда престъпник а човек ... останалото е условия на живот и реализация в заобикалящата те атмосфера ... не казвам че са ангели или нещо да ги възхвалявам ... но ако това е начин да избягаш от мизерията в която те карат да живееш ... в края на филма и аз съм човешко същество и не смятам за нормално някой друг да ме осъжда още преди да се родя ... А отделно за убийствата, изнасилванията и отвличанията ... там няма нищо случайно ! Цивилен пострадал при престрелка или атентат незнам да има .... Пак ти казвам ... ЧОВЕК НЕ СЕ РАЖДА ПРЕСТЪПНИК .... Това как ще живее е лично негов избор !!!
цитирай
48. анонимен - ДО МОДЕРАТОРИТЕ!
07.01.2010 14:27
СЕГА КАТО ПРЕПОРЪЧАНИТЕ СА ВИ НАЙ-ОТГОРЕ ПОВЕЧЕ ИМПРЕСИИ ЛИ ИМА БЛОГА, А?

САЙТА СТАНА ЧАЛГАДЖИЙСКИ.
ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА СЛОЖИТЕ НАЙ-КОМЕНТИРАНИТЕ НАЙ-ОТГОРЕ И ЩЕ ИМАТЕ ПОНЕ ОЩЕ 2-3% РЪСТ НА ТРАФИКА. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!
цитирай
49. анонимен - ........
07.01.2010 14:52
Palni gluposti! Nito e jurnalist,nito e sveta voda nenapita!
цитирай
50. анонимен - Млади човече
07.01.2010 15:35
Аз много харесвам народните мъдрости.Ето 2 от тях:каквото повикало,това се обадило и на лъжата краката са къси!Искаш ли още? И само тези са достатъчни!
цитирай
51. анонимен - http://bgmisli. com/2010/01/...
07.01.2010 22:10
http://bgmisli.com/2010/01/06/bobi-cankov/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523549
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031