Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2010 17:10 - Погледът на проститутката - избори в Украйна
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3876 Коментари: 8 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Погледът  на проститутката - Янукович и Тимошенко на балотаж в Украйна

 

            На президентските избори в Украйна нямаше да обърна почти никакво внимание, ако не бе родината на бившия ни премиер Сергей Дмитриевич Станишев. Благодарение на странстванията на баща му – дееца на международното комунистическо движение Дмитрий Станишев – Сергей се появил в китния украински град Херсон, който до създаването на държавата Израел е единственият изцяло еврейски град в света. По тази причина нашият бивш премиер до 1991 год. е гражданин на великата съветска страна, а след  нея на огромната Украйна. Може и досега да си е останал конспиративно неин гражданин. Нали знаете, че комунистите са царе на глобалните заговори.

            И друго ме накара да мисля, мисля и взема страна на предстоящите избори в Украйна. Колето Келеша понякога си вика момичета за забавления. После разказва, ако е в настроение. Онзи ден разпита компанията за предстоящите избори в бившата съветска страна, защото си извикал момиче за успокоение, а то да вземе да се окаже украинка – „много готина, руса, висока, всеотдайна и много политизирана” – така я охарактезира Колето, след като се представил добре, според него, разбира се. Момето го нямаше да потвърди. Та, след като се отдали на човешки щения, двойката разсипала от бутилката вино /която приятелят купил  предварително/ и подхванали светски разговори. Докато „сексуалната хиена”  разкрила, че е от тази екзотична държава/Украйна/, вълнувала се за изборите, а Колето я попитал дали е гласувала – според него, дълго я убеждавал, че „БГ си е много демократична страна и ако иска може да си гласува за който си желае в посолството”, ама компаньонката го светнала, че „в България живеят само бесни украински комунисти, защото на първия тур почти 100 % гласували в подкрепа на Янукович”. Келеша не бил чувал за този човек Янукович, но мигом решил, че ще е някой червен идиот та разпитваше и искаше съвет къде да гласува „неговата дама”, въпреки че не иска да си ходи за едно нищо и никакво гласуване чак до странната държава Украйна...

            Тази част от съветската метрополия е известна и с друго. Украинският народ е  единственият върху който е направен опит да бъде изцяло заличен от лицето но земята чрез ... глад. Парадоксално е, но това е една от най-плодородните територии  на континента, поне откъм зърнени култури. Дали по тази причина или по някакви си други налудни през 30-те год. Сталин решава да унищожи украинците  и настъпва непознат в световната история геноцид, организиран чрез глад. Повсеместен глад. Стига се до масово людоедство. Изчезват хиляди села. Според различните източници загиват между 5 и 15 милиона. Скоро държавните власти на Украйна поискаха от ООН да признае геноцида извършен от ЧК и всерусийската комунистическа партия върху мирното население.

            Още по-парадоксално, но в Украйна има силно проруско лоби и досега, а може би именно това е доказателството за изумителната историческа ирония  жертвите да заобичват мъчителите си? Кой знае – светът познава какви ли не чудесии.

            Украйна е и пример до какви драстични сривове може да достигне политическото дебелоочие. През 2004 г. пак се проведоха президентски избори в огромната страна. Според предварителните резултати печелеше проруският кандидат Виктор Янукович, но се появиха факти за гигантски манипулации на вота и последва Оранжевата революция – нещо като нашата през 1997 г. Студентите си организираха палаткови лагери, гражданите блокираха столицата и избирателната комисия, митингите бяха ежедневни , грандиозни и озвучавани от местната мега–звезда Руслана. От чужбина се завърнаха световните шампиони по бокс в тежка категория братята Кличко. Двигател на „оранжевата революция” бе Юлия Тимошенко – обявена преди това за „газова принцеса”. Дамата работеше за избирането на Виктор Юшченко, обвеян от митологията на независим, честен, безкомпромисен политик, който ще поведе Украйна към Европейския съюз и цивилизацията./Месеци наред писаха, че бил отровен, ама впоследствие се оказа, че имало и някаква венерическа причина за здравния му статус./ В крайна сметка бе нагласен за президент, но се изпокара с Тимошенко и компания и се обяви за независим и недостъпен. И загърмяха скандалите около Юшченко. Оказа се, че той и семейството му са осребрили подобаващо „оранжевата революция”, синът му харчи милиони долари из игралните зали в Европа, кара супер-скъпи лимузини, а самият Юшченко не пропуска възможността да прибере милиони от въглищата в Донбас, газовите трасета и всички държавни поръчки. По юшченково време в Украйна природен газ се краде както у нас циганите гепят  медна тел.

            И митологията около демократът Юшкенко рухна – на изборите, проведени миналата седмица „оранжевият” президент се класира пети като не можа да достигне дори 5% от гласовете на украинците. На балотаж отиват популиста-комунист Виктор Янукович с около 37% и бившата „оранжева” дама Юлия Тимошенко с около 25 %. До 7 февруари, когато е балотажа има да се разпределят и спазаряват гласовете на мултимилионера  Сергей Тигипко (13.22 %) и на бившият парламентарен шпикер Арсений Яценюк с 6.84%.

            Ако се разровите в украинските сайтове ще откриете твърде любопитни и изненадващи факти за двамата опоненти, защото президентската война е преминала във фазата „кой – кого”. Янукович е бивш механик, на който роден език е руския, та и досега не може да произнася правилно някои украински думи, а на младини е полежал в руски затвори след ефективна присъда за кражба./Дали пък докато е бил руски криминален затворник не са го вербували ?!/.  Не блести нито с образование, нито с интелект, но разчита на могъщи покровители от родния Донецки район. Получи и подкрепа от партията на Владимир Путин „Единна Русия”, но ... кампанията му се води от американския политически консултант Пол Манафорт! И к`во излиза – американският специалист работи за победа на проруския кандидат?! Най-епидермалното обяснение е познатото – всичко си има цена, дори идеологическата вярност.  Айде да не се задълбавам колко пъти другарите от САЩ са помагали с всички сили на комунистите, че ще стане една ...

            Юлия Тимошенко, освен на чар и солидно образование, разчита на ветераните от „оранжевата революция” като Руслана и братята Кличко и значително е снижила децибелите по отношение на Русия. Вече открито говори за възстановяване връзките на Киев с Москва, но е изгубила безценната подкрепа на радикално настроените избиратели от улицата след лъжата на Юшченко. Подучен от американският си консултант, Янукович се обяви за ... посланията на Оранжевата революция от 2004 г. и дори обеща: „Аз ще ги осъществя”. Тимошенко му отговори, че ако бъде избран ще е срам за цялата страна, защото нито един европейски лидер не би се срещнал и здрависал с човек като него – неграмотен, невъзпитан, правоверен комунист и бивш  затворник. Да де, ама от щаба на американския консултант на януковата Партия на регионите отвръщат с примера за лъжата на Виктор Юшченко. А те, людето от САЩ, срещу съответното заплащане знаят как стават врътките в политиката.

            Засега, въпреки резултатите от първия тур, украинските анализатори плахо споделят, че Юлия Тимошенко има резерви да компенсира преднината на опонента си, ако намери верен модус срещу американо-комунистическата кампания на Партията на регионите на Янукович. Отговорът ще получим на 7 февруари. Може да последва и нова украинска революция, но по-добре е ефектната Юлия да спечели, независимо от съмненията и към нея за олигархични връзки. Все пак Украйна е на изток от Брюксел.

            Намерихте ли паралелите с България? Не са само успокоителните вечери на Келеша с девочката от Киев.  Доста са. Там американски консултанти работят за комунистите, тук на последните избори еврейски фирми съветват украинския премиер Станишев;  там излъгани революционни надежди, тук – също /справка 1997 г./; в Украйна опит за оттласкване от зловещото наследство на СССР, в България вече двадесет години същите напъни; там откровен прокомунистически деец в президентската битка, тук – одеозната фигура на комунистическия доносник-гадняр Гоце; там Юлия Тимошенко и Руслана, тук – Надето Михайлова и Кунева-Пръмова... Може да се продължи още дълго с аналогиите и единствено да намерим разлика в мащабите, които ще са определящи обаче за интереса и на Европа, и на САЩ. И пак БГ-то от тази гледна точка сме в много, много губеща роля. Ще ни остане една Румяна Желева и Бойко, разбира се като актив.

            Ама за компанията е по-важно да дадем правилната насока на Колето Келеша, та да осигури един глас от далечна България за Тимошенко. Мисля, че го ориентирахме ефективно...




Гласувай:
9



1. zaw12929 - Омразата е лош съветник
27.01.2010 20:20
Омразата е лош съветник
цитирай
2. lambo - За чисто еврейския град Херсон
30.01.2010 15:37
Да не би да искаш да кажеш, че СерГей е евреин ?

Неее, само майка му и баща му са евреи, той не е !
цитирай
3. анонимен - относно горната статийка
08.02.2010 11:18
как може психично болни да правят политически коментари. в БГ има по голям геноцид отколкото в У
крайна.Украйна НИКОГА няма да бъде с НАТО и САЩ.Противно е да влизам в полемика с дебилизиран съвременник. жалко за БГ.
цитирай
4. toross - Ей, анонимен -
08.02.2010 19:02
успокой се - твоят човек печели. И очаквай въпреки това Украйна да тръгне към НАТО - запомни го ! Нямате друг изход комунистите !
цитирай
5. анонимен - а, българите в Украйна
12.02.2010 13:19
а, българите в Украйна - много са и гласуват за Янукович, даже от София
цитирай
6. lambo - Тук прочети за Голодомора
12.02.2010 16:34
http://lambo.blog.bg/politika/2007/11/24/75-godini-ot-golodomora-v-ukraina-1932-33-g.136397
цитирай
7. toross - Приятелю -
13.02.2010 06:12
адски ти благодаря за информацията. Доста съм чел за този геноцид, но тук открих нови неща. ! Благодаря ти !~
цитирай
8. ok3223 - А бе ти
04.03.2010 20:10
с тези криви писаници ли си изкарваш мезето и мастиката. Много лъжеш бе. Оно бива, ама почваш да слагаш рекорди.
Близо половината от населението на Украйна са руснаци и старото и име е Малорусия. В Киев, с Киевското княжество се е създала, от там е тръгнала Великорусия, московската голяма, същинска днешна Русия.
А ти по сайтовете, ако някой поръча и плати добре на хора от"бранша", за себе си можеш да прочетеш най-долни лъжи и инсунации. Ако някой плати добре на подходящи хора от бранша, които няма да имат нищо общо с истината. От кога си започнал да търсиш да търсиш политически "истини"по Интернет сайтовете. Не ми изглеждаш толкова наивен.
А оранжевата "революцийка" бе спретната с пари на ЕС и ЦРУ. С платени демонстранти надничари, които манифестираха за пари и с пари на европейските данъкоплатци. Натресоха им американското мекере мошеник за президент и тази Тимошенко, които доограбиха и доразсипаха украинската икономика и сега де факто и де юре те са фалирали.
И на миналите и сегашни избори резултатА е същият. Само че сега няма кой да плаща на ОРАНЖЕВИ МАНИФИСТАНТИ(КРИЗА Е), А и украинците разбраха, че са били подведени и излъгани, и си плътиха заблудата с мезерия и глад в конски дози. И последният глупак разбра коя е Тимошенко, и америкнското мекере Юшченко.
Не е консултанто америкнски отворил очите на хората. А далаверите и кражбите, мизерията до която докараха украинците Тимошенко и Юшченко.
Това бе решаващо за вота.
Ама ти си бил голям демагог бе. Лажеш и мажеш на поразия.
Типичин демократ и евтин демагог ала Александър Малинов, И негови последовател КАТИЛА СТЕФАН САВОВ.
Засрами се бе човек...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542571
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031