Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2010 13:10 - Писмо до Бойко Борисов № 4 - Любов с Мара Мисса и канибализъм ...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 9323 Коментари: 12 Гласове:
9

Последна промяна: 23.04.2010 16:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


image

image

Писмо до Бойко Борисов № 4 – За любовта с Мара Мисса-Капон и канибализма

            Г-н Премиер, Бойко, Бойче,

            Чета няколко пъти на ден информацията, че с половината кабинет  си бил в  Кувейт, Катар и разни други емирати. Оня ден се видя и с Обамата и остана доволен от питателната храна/”първо, две втори и трето”/.  Обсъждали сте сътрудничеството ни в такива области като енергетика, отбрана и икономика, а с Обамата за противоракетния щит.  И да те питам направо Бойче – взехте ли в двете делегации Мара Мисса-Капон? Ако не сте я натоварили в самолета пиши мисиите  за погубени, направо за бастисани. Ще ти обясня нататък защо без огромното мазно тяло на Мара Мисса ще баталясате.

            Нали на 22 март се видяхте с колегата ти от Катар Хаманд Бин Джасем Бин Джабер ал Тани. Работата ще да е сериозна, защото Осамма има само едно „Бин” в името си, а тоя твой аркадашлък цели две, което ще рече, че е направо два пъти по-важен от световния терорист  Осаммата.  Тя и Мара е с две „С” във фамилията, та може да се търси прилика на фонетично ниво, но работата е къде-къде по-тънка. На същия ден ние празнувахме Първа пролет /то какво ли ни остава друго, напоследък само празнуваме/. Не ми се вярва да не си осведомил катареца за българския празник и да не си му предложил  да го сподели с делегацията. И тогава трябваше да му изтантуриш  Мара Мисса – да се пребради с шарен шал/тя ги има в изобилие/, да надуе бузи и да развее поли.  Един кючек да ви извърти. Да знайш, те, арабите, обичат много такива дебели и чевръсти – направо я предложи на бартер за нещо – я барели с петрол, я някой небостъргач. Обясни им така, както ти си знаеш – „ето, оставям ви я, къса ми се сърцето, но ако шитнете малко петрол и някой и друг пустинен небостъргач – халал да ви е…” Барабар с шамията и чепиците. Не се притеснявай, че ще те обвинят за търговия с човеци –  после „Мосад” ще си я върнат по тяхна си линия и чалмалийте  остават „капо”.

            Ей,  Бойко, то и в Кувейт голям ихтибар ти правят…тцъ, тцъ, тцъ. Шейхът Насър ал Мохамед ал Ахмед ал Сабах нали ти е колега, демек премиер, а емира  е друг шейх – Джасем Мохамед ал Харафи. Ама ще ги запомниш ли с тези имена, да не стане някоя издънка  - да  викаш на едного „другарю  ал Сабах”, а той да излезе, че е „другарят  ал Харафи”? Голям резил ще стане, щото  арабите са докачливи. Тези завъртяни имена само Мара Мисса мож ги запомни – тя си има опит. Нали най-доверен съветник и` е Арман Бабикян, а заместник някой си Зиновиев – аз направо ще си обърна езика, ако трябва по пет пъти на ден да ги именувам, ама тя си ги знае без грешка, защото те са и ръководство и членове в личната партия ЕНП/мисс/.

            Някакви майни днес пишат, че на кувейтците и катарците предлагате летище „Пловдив” на концесия – е, може ли да стане нещо в Пловдив без да го предложат Мара Мисса и Георги Гергов? Невъзможно е, просто невъзможно. Тя едно време заради Гергов се дигна от столицата да дойде на сесия на общинския съвет, та да увещава с Чомаков да харижат панаира – писал съм за тази и` деятелност вече. Имай предвид, че понякога в компанията  се намесва и тракийската двойничка на Йосиф Кобзон издадетлката Божана Апостолова, ама това не е толкова важно... Съществената държавна тайна е, че не си взел Марето на двете посещения, защото тя взе в последно време да рита здраво срещу твоята неприкосновеност и обществен ореол, направо изнася „тайни от ложето”.

            В „Блиц” на 9 април того Мара Мисса дала фундаментално интервю, което измести скандалите с „Октоподи”, „Нагли”, „Скумрий”, „Лапачи”, „Трактори” и други екзотики. Ти, Бойче, чете ли това интервю? Ми то направо разкрива такива интимни тайни от вашия общ живот с Марето, че може да стресне Обамата, Осаммата и шейховете от Катар, Кувейт, че дори първенците на Синедриона. Глей к`во говори за теб като я питат как научили в ЕНП за твоя милост: „Знаете ли как в Европейската народна партия чуха за Борисов? Ще умрете от смях...В този период в ЕНП им бе омръзнало да слушат раздорите в българската десница и се заинтересуваха кой е този човек, който толкова дразни старата десница. Така, помогнах през 2006 г. за срещата на Борисов с Ханс Герт Пьотеринг, в онзи период председател на групата на европейския парламент, за да видят, че „не яде хора”, а е кмет на столицата на България и има сериозни амбиции.”  Малееееей, много интимно бе Бойче, а? Значи само Мисса-Капон можела да гарантира за теб, че не кльопаш хора, а ти оня ден викаш „ядох с Обама две втори, питателни...” Тя много изтънко е влязла в интимния ти свят, щото само така ще да знае менюто ти? Да няма нещо, а?! Не ми се вярва все пак, щото тя ако рипне два пъти на теб с нейните 147 кила отиде, та се не видя, Бойче... направо Богу дух мож да предадеш. Ама съмненията в целокупния омаен електорат остават, да знайш. Заглавието е още по-смайващо: „Мария Капон: Аз убедих Европа, че Бойко Борисов не яде хора!” Фундаментална работа, не само Пьотеринг, ами цяла Европа се вслушала в нашенската Мисс, че не си канибал като някой африкански диктатор, ами тих и кротък български демократ. Има нещо премълчано тук? Щом си опрял това туловище да те защитава, може и да си изкльопал някой, додето си бил на царя, кадет Рилски главен секретар, а?

            Ей, да не си кръшнал на Цветелина с Марето Мисса, щото тя тая последната е по-богата, а? В същото интервю  вика: „От друга страна, не може да се очаква “справяне” за 9 месеца. Казах навремето на Борисов, че ако съдбата не го обича, ще му даде властта имено сега. Той много бързаше и точно това и стана.” Ма много интимно бе г-н Премиер, то за девет месеца едно дете се зачева и ражда, а Марето Мисса нещо недоволна от тебе, а за обич и съдба говори – вие направо на библейски сюжети сте минали... Преди това във в. „Марица” същата хероиня на българския преход пак те заяде на интимна тема, относно „данък лукс”. Там умозаключава: „Днес тези мерки вече са импотентни. С други думи -  коли, яхти и самолети ще плащат данъци в чужди държави, а за нас ще остане измамното усещане за справедливост.” Абе, Бойко, пак говори за разни сексуални отклонения дори в антикризисните мерки – импотентност, усещане, справедливост – ти нали знаеш, че в тази сфера абсолютно усещане за справедливост няма – пише го още в „Мъжът и жената интимно”.  

Ама  тя Бойче, е свързана с теб и по европейска линия. С твоя евро-депутат Емо Стоянов /президентски брат/ бяха съсобственици на телевизия „Европа” и много близки другарчета. То бе любов, то бе чудоооооо… И сега така да те изкорубва от критики? То, май, май всичко е за пред хората и после ще клекне Мисса /ако може да клекне/ и ще поиска нещо от тебе. Ами стимулирай я – да го направи по-бързо, та да не ти дава ядове и зор.

Като я чета Мисската Капон ще си помисля, че нещо пак е завъртяла дирника. За четири години като депутат тя смени пет партии и организации, а злите езици си спомнят и разказват как на първите евро-избори ти Бойче я упълномощи да те представлява пред ЦИК, после Мисската мина през подкрепа за президента Гоце, ДП, СДС, ДСБ, ВМРО, Гергьовден, Лидер  и някакви неправителствени организации, въобще  чет нямат и накрая се кротна в собствения си сос ЕНП/мисс/ и листите на Янето в Пловдивска област. Та да ни напомня за „европейката” и твоя критичка-любима Мара Мисса Капон. Нали се бориш срещу заблудите, аферите, далаверите и мюзевирджилъците по избори, драги ми г-н Премиер; нали Волен смени Костов в комисията по контрол на ДАНС и ще „въздигне реномето и`”; нали трябва да възтържествува справедливост  по земите български? Ами тогава г-н Борисов погледни отчета на коалиция „Напред” за изразходваните средства за евроизборите. Публикуван е в доклада на Сметната палата. Официално. Та там пише ВМРО изразходвала толкова, Гергьовден толкова, Лидер – толкова пари, но.... ЕНП на Мара Мисса Капон декларирала, че е изхарчила ... 0 /НУЛА/ лева. Да, да нула лева! Демек Марето и партията и` участвали в тези избори без да изхарчат и една стотинка! Как ти се струва г-н Премиер?! Боркинята за прозрачност и честност не харчи пари за нищо, но си пласира кандидатите в листите, изтипосва се на клип на същата коалиция във всички телевизии, после прави друг клип с един лъв /мъжки/ без топки и залива страната с дипляни и плакати. И няма никакъв харчлък...всичко на вересия, без пари. Ами поразровете се от ГЕРБ в този отчет, а? Разни гласове мълвят, че само хонорара на имиджмейкъра на Мисса Бабикян получил 20 000 лв. – да не са ги намерили някъде по сокаците пловдивски, въпреки че и така да е трябва да се декларират пред Сметната палата, а корпулентната политичка е написала в отчета си – нула изразходвани левчета. Ми тя дори Румито Желева няма да повярва на този отчет бе Бойко?

Ако не се разровиш г-н Борисов в наглия отчет на Мара Мисса за евроизборите ще си помисля основателно, че сте имали някакви „по-така” отношения та сега плюва по теб, а ти мълчиш и хапваш „питателно с две втори”, дори заебаваш, че те отървала от канибализма – „аз убедих Европа, че Бойко не яде хора”.

Не е лошо да и` пуснеш и един от новите агенти под прикритие. Нали  загряваш за какво говоря? Появи се Кузов, оня дето плащал на деца да го опъват и да им прави свирки по подуянските кенефи. И тоя атакаджия Бойко вика :”Аз бях агент на прикритие на родното МВР, ама изтече информация и ми остана само прикритието…” То, ако на нашето МВР агентите са такива ще вземат да ги опъват масово по подлезите бе, Бойко – я вземи направи един разговор с Цецо Цветанов по тая тема, да не стане министерството много жълто откъм агенти, а ? После го прикрепете Кузов към Мисса и сложете Волен да контролира акцията – нали той сега поема ДАНС-а.  И заменете скандала „Мадам В.” с  далаверата „Мадам М.” Ще има да гледа народа и да се диви, а ти излизаш чист от обвиненията на Мисса, че обичаш човешко месо. То нейното и без това  е само холестерол...

И накрая. Бойко, Бойченце, трябваше да уважиш не само Великден, ами и честването на Песах и да пожелаеш на множеството „Хаг самеах Песах”. Ти не го направи. На този ден се говори за изхода на израилевия народ от Египет, за традицията в семейството... Марето Мисса щеше да ти прости неглижирането на особата и`, а ти к`во, бързаш за `кльопането с Обамата.

Между другото, той много ли е „черничък”, както казва Берлускони?

Можеш и да не ми отговориш, ако ме послушаш от първите писма – да извадиш кюскията и да почнеш подред, по дирниците – бой, бой, тежък шопски бой!

 

 image

 

 

 

 





Гласувай:
9


Вълнообразно


1. анонимен - Колега, шапка ти свалям -
11.04.2010 14:21
Имаш невероятно перо, убийствено чувство за хумор и в същото време, който мисли ще открие сериозните въпроси, които засягаш. Ако е истина, че тази е отчела нулев разход за изборите, то директно да и пратят ония с качулките, без да и обясняват защо. Пиши по-често, колега !
цитирай
2. despinida - Колега не съм,
11.04.2010 23:28
но също ти свалям шапка.
цитирай
3. анонимен - СТРАНДЖАТА
11.04.2010 23:31
Самовлюбен си мен и изпитваш оргазъм от словата си, но знай, че никак не си
актуален, а иначе хвала за труда, който си положил...
цитирай
4. eien - Малко съм по-далече, та не познавам въпросната пищна дама, но
12.04.2010 07:33
явно имате висока оценка за стойността й, както и за щедростта на арабите, след като предлагате:

"направо я предложи на бартер за нещо – я барели с петрол, я някой небостъргач".

цитирай
5. eien - Аааа, и ако наистина тази "политичка" лъже така безцеремонно, то
12.04.2010 08:16
тя не струва и пукната пара. За какви небостъргачи става въпрос?
цитирай
6. анонимен - Благой
12.04.2010 09:43
Браво Христо, този текст е направо в десетката!
цитирай
7. haralanov - Хм...
12.04.2010 18:13
Много яка мадама е тази Капон..:))))
цитирай
8. анонимен - eгати свинята е тази Капон -
13.04.2010 19:31
то просто е гадно тази свинкя да е политик и то ... гербаджийка. Истина ли е ? ебати свинята...
цитирай
9. анонимен - Браво -
22.04.2010 21:32
страхотно чувство за хумор и много точни наблюдения. Пишете по-често !
цитирай
10. анонимен - an
15.05.2010 19:51
АБЕ ГОЛЯМ ПРОСТАК СИ БЕ БАИО,ОМРЪЗНАХА МИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,КОИТО СИ ДОСТАВЯТ ОРГАЗЪМ ОТ СЛОВОБЛЮДСТВО, НАИ ВЕРОЯТНО КАКТО КАЗА ЕДИН ,, В ТИШИНАТА НА САМОТНИТЕ СИ НОЩИ ВЯРВАИ МИ ПОВРЪЩА МИ СЕ , ДАЛИ СИ ИМАШ ПОНЯТИЕ ОТ РАБОТАТА НА М. КАПОН,ТОЧНО ТАКА Е ТЯ ВЪВЕДЕ БОИКО СРЕД ОНИЯ В БРЮКСЕЛ , КАТО СИ ТОЛКОВА УМЕН АМИ ПИТАИ КОИТО ТРЯБВА , НО ПРЕДИ ТОВА ГЛЕДАИ ДА НЕ СЕ ЗАДАВИШ В ЗЛОБАТА СИ...
цитирай
11. анонимен - posredstveno
08.10.2010 01:03
tozi material nosi belezite na doma6na rabota po balgarski ezik na desetoklasnik,kogoto u4itelkata vednaj epohvalila i toi sega pravi napani da i se haresa o6te pove4e.Avtorat raz4ita na tarikatskia jargon i na frazeologi4noto preigravane,koeto ne pravi tvorbata mu vazdeistva6ta-naprotiv,vednaga proli4ava sklonnostta kam mahlensko zaiajdane,koeto vednaga izvikva samnenie za lipsa na politi4eska kompetentnost
цитирай
12. kolevdobri - Сега е малко трътлеста...
18.02.2012 21:32
Ако свали 40 килограма ще стане страхотна мацка. А не, трябва поне 50 да свали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9540560
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031