Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2010 15:38 - МАФИОТИ, МУТРИ И МАСОНИ - НЕ ХОДЕТЕ НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР !!!
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 43078 Коментари: 51 Гласове:
36

Последна промяна: 15.05.2010 21:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Не ходете на Пловдивския панаир!!! Мафиоти, мутри и масони.

 

         Днес отидох до Пловдивския пролетен панаир. Обиколих го, разгледах го и оцених усилията на ръководството му за около 2 часа. Не крия, че още съм в стрес от видяното. Не ходете  във владенията на Георги Гергов и Боги Бонев, ако уважавате себе си и не държите на всяка цена да видите една обществена чалга, прикрита зад кичозни фонтанчета, градинки, часовници, заведения за кебапчета с бира и разни други „визии” за модерно бизнес-изложение.

         А беше време, когато не можеше да се разминеш от хора, нямаше местенце, където да се сместят изложители от цял свят, когато имаше стил в изложението, ако нямаше друго. Сега най-спокойното място в Пловдив е панаира. Безсмислени изложения на гоблени, рамки за тях, ретро-мебели, матраци, юргани, ножове от … керамика, кисели млека и кашкавал, шарена сол и други мерудии, термоси и кухненски съдове, балатум и мокети, завеси и ковано желязо, циркуляри и най-обикновена шкурка, басейни, градински оградки, най-обикновени керемиди,  яхти за мутрите, надуваеми рибарски лодки, халби за бира, електрически скари, барбекюта с пропан-бутан, окомплектован будоар тип „Виктория”,  анцузи, гуменки и тишърти  за спорт и свободно време… Цялата тази мощ на родната и чужда икономика е разположена словом и цифром в 7 /седем/ палати от над 30 на територията на герговите владения. С трън да завъртиш няма какво да закачиш. Такова уникално „изложение” досега не съм виждал, а помня доста отдавна, уверявам ви.

         Взех та поразпитах стари дружки от администрацията на какво се дължи този резил и всички без изключение отговориха в един глас: на мутрите и мафията, които си напазарува изложението. То и сухата статистика говори достатъчно. През 2007 г. изложителите са били 1 247, тази година са … 291, но пловдивските обслужващи медии отчитат като крупен успех, че пролетния панаир в Търговище успял да събере само 140 изложители, демек пловдивският панаир с всичките му отдели и пиари има два пъти повече клиенти от … Търговище. Да здравствует !!!

         И понеже се титулува „международен” си направих и справка за чуждите изложители. През 2007 г. са били 625, а тази … 52, т.е. спадът е над  10/десет/ пъти. Тенденцията  към растеж е единствено в устойчивия срив на посетители, изложители, чуждестранни участници и иновационни идеи. Нямам сили да изчислявам в проценти, ако искате направете си  труда какъв е резултата от „концепцията за преструктуриране”, рожба на умните главици на собственика Гергов и десните му ръце Богомил Бонев и Иван Соколов.

         Продължавам разходката си с един от светнатите приятели в панаирните потайности. Основните посетители са журналисти от обслужващите Гергов медии: бившата Евроком, сега наречена Нова българска телевизия, вестникът „Новият глас”, сайтът на бившия поет Антон Баев „plovdiv-online”, който е горд притежател на … ЦУМ, не герговия, а „център за универсални медии”, още пловдивската обществена телевизия, в-к „Марица” и Стефчо Афтографа, който сам по себе си е медия и то независима. Питам какво „отразяват” толкова журналисти, а ми се обяснява, че „правилната” информация вече е спусната от могъщия пиар на Гергов и компания, а снимки се правят за да се увековечат някои от емблематичните лица на пловдивската масонска ложа „Слънце”, които наистина греят зад всеки ъгъл на изложението. Извисил ръст гордо крачи бившия кмет Чомаков, който е в основата на харизването на панаира на члена на ВСС на БСП. Преметнал е небрежно сако през рамо и мило се усмихва на срещата си с огромното тяло на Мара Мисса-Капон – също активен участник в мега-подаръка. Има повод да е щастлива. Георги Гергов и` се отблагодари за лобирането като подари изграждането на павилионите само и единствено на нейната фирма. В една от полупразните палати на крак хапват председателят на общинския съвет и виден масон Илко Илиев и заместник-кмета Петко Атанасов. Общото им тегло надхвърля чувствително 200 оки и никак, ама никак не приличат на воеводи, каквито им се иска да бъдат.  Пред вътрешния вход за администрацията гордо са изпружили снага двамата изпълнителни директори. Първият е радомирската политическа звезда Богомил Бонев. Зализал е лимба „тип Гоце Първанов”, но за интелигентност се е барнал с очила. Вторият е някой си Иван Соколов, кадър на Чомаков, който убийствено наподобява с потния си врат и кичозния костюм мутра от началото на 90-те. Скоро мизансценът се допълва от самия „мажоритарен собственик”, който пристъпва уверено откъм 10 палата в компания от рояк журналя с блеснали погледи. Членът на ВПС на БСП Гергов леко настъпва задния край на крачолите – небрежно е смъкнал панталона на луксозния си костюм под пъпа и критично оглежда мини-компанията: „Айде, че ще изпукаме от жега!”. Чомаков, Мисса, Соколов и Бонев се врътват и потъват в търбуха на администрацията към климатиците и тънките питиета. Е, Мара няма да мине и без лека и питателна закуска. Всеки има нужда от стимулиране на метаболизма, нали?

         Продължавам обиколката. Пародията на Пролетен международен панаир е пълна пред 7 палата, където медиен фотограф предлага снимки от купона след откриването на изложението. На тях се вижда, че гвоздеят на вечерта били чалга-идолите Нелина и Николай Славеев, които дигнали за хора` и кючеци  самият собственик Гергов и дясната му ръка Бонев, а  нежен блус на песента „Кукавица” изтанцили Илко Илиев и шефката на герберите Дани Каназирева – нищо, че го играят понякога политически противници.  Веселбата продължила до малките часове. И човекът нащракал цял албум с фотоси, които предлага срещу 2 лева. Купувам си Илко и Дани, притиснати на „Кукавица”. Като бонус за 1 лев получавам и фото на Чомаков, като хороводец  на „Бяла роза”. Любимката на Гергов и Мара Мисса Ивана този път артисала от панаирното ишмедеме. „Изложителите намаляват, но чалга-купоните не спират!” – мъдро констатира придружителят ми. На весела разпивка в панаирния ресторант са се усамотили членовете на пловдивския клуб „Морски сговор” – живописна и неразривна част от управляващата масонска ложа в града „Слънце”. Тамади са двамата едри мвро-войводи, а скоро се присъединява и мутрата-изпълнителен директор Иван Соколов.

         Драги читатели, не ходете на тази пародия, която е спретната на територията на Пловдивския панаир. Няма какво да видите, няма на какво да се зарадвате, освен ако не желаете с очите си да се убедите в каква тежка комунистическа провинция се превръща през последните години града ни. Много тежка мутренско-мафиотска провинция, щедро рекламирана с пари на същия този панаир във всички местни медии, които деликатно пропускат да се заровят в дебрите на чомаково-капонските  игри, които доведоха до най-големия подарък в новата ни история. В резултат – нито държавата, нито общината са получили и стотинка дивидент, какъвто им се полага уж като съсобственици.

         Вгледайте се внимателно в лицата на хората, които управляват Пловдив, защото до голяма степен панаира в града отразява и бизнеса тук, лобитата и невидимата тайна власт през последните години. И помислете дали нещо се е променило от славните времена на тежкия комунизъм.


image

Собственикът на Пловдивския панаир, член на ВПС на БСП, близък другар на Гоце Първанов и "мега-предприемач" - просто Георги Гергов

image

 
Иван Соколов - изпълнителен директор на панира, протеже на Иван Чомаков и слуга на всички господари

image

Богомил Бонев - изпълнителен директор, най-младият член в историята на БКП

image

Част от "национално-отговорния" пловдивско-панаирен бизнес - масонска ложа "Слънце" и "Морски сговор"

image

В покоите на Гергов - обща снимка за поколенията !

image

Мария Мисса - Капон сред другарите си от МВРО, земеделците и хората на Яне Янев. Тук е значително по-слаба от панаирните си подвизи.

image

Иван Чомаков - бивш кмет, сега шеф на герговата телевизия НБТ


image

Гергов /с шапката/ се готви да управлява една от яхтите на братя Диневи и да натовари на луксозен круиз горецитираните герои на соца след 1990 год.

image


Шефът Гергов държи реч, а другарят му Гоце слуша внимателно и задълбочено. Зад тях е поредната "Ложа", включително и Николай Цонев - земляк на Гоце.






Гласувай:
37


Вълнообразно


1. анонимен - Браво пич -
14.05.2010 15:59
Малко хора биха се осмелили да напишат това. Поздравления за смелостта !
Служител на панаира.
цитирай
2. lado - Пак си за похвала, Христо! Все ...
14.05.2010 18:29
Пак си за похвала, Христо!
Все по-тегаво става не само в Пловдив, но навсякъде!
Почти не се прикрива вече колаборацията между герберите и комунистите.
цитирай
3. анонимен - Нали всичко трябвало да е частно! а в ...
14.05.2010 19:22
Нали всичко трябвало да е частно! а в целия западен свят вс "златни кокошки" са държавни
цитирай
4. анонимен - Супееееер постинг -
14.05.2010 19:36
евала бе авторе - дано повече хора прочетат написаното. Аз ще го пусна където трябва. Такива текстове трябва да има , точно такива !
цитирай
5. toross - Към Владо и останалите колеги -
14.05.2010 19:41
Просто нямам обяснение как се случи това. До идването на Царя кадет Рилски никога не съм си представял, че Пловдив ще бъде превзет така от комунистите. Дори във времето на най-големия си възход БСП в града не можеха да си помислят за някакво участие във властта. Каквито и да бяхме седесарите до 2000 г. в Пловдив не можеше да се помисли на такава тотална инвазия на приматите. След 2001 г. всичко се обърна наопаки. В момента града се управлява от архикомунисти, подпомогнати от едно крайно ляво крило на ВМРО , които са срам за града. Как я извъртяха тая игра - нямам представа. Е, разбира се трябва да се анализира могъщото влияние на тайните клубове и "независимата" съдебна система и стройните редици на прокуратурата. И още малко ...
цитирай
6. анонимен - a kak......
14.05.2010 19:50
A kak mojem da se osvobodim ot tezi hora? S izborili ? MIslia che ne.Triabva ni mnogo seriozna rabota za da se organizirame .A tova moje da stane sega pri tova polojenie, samo v nelegalnost ! Za da zajivem demokratichno v Balgaria triabva da se organizirame. A kak ?
цитирай
7. karambol5 - Точно такив текстове трябва да има. ...
14.05.2010 19:53
Точно такив текстове трябва да има. Разтрепериха ми се ръцете от бяс !
цитирай
8. анонимен - На споменът,горчивата наслада
14.05.2010 19:59
Добър човек ще да си toross,щом такава болка си насъбрал.Отвътре ти е дошло.Ако и журнулята бяха поне тугинка мъничко кат тебе......Ех!Мечти....
цитирай
9. анонимен - до автора от BIG AL ::)))))
14.05.2010 20:12
Добре казано :))))))
цитирай
10. анонимен - ЕДИН ОТ ТЯХ ГО ПОЗНАВАМ, ЗАКУПИ СИ ...
14.05.2010 20:23
ЕДИН ОТ ТЯХ ГО ПОЗНАВАМ ,ЗАКУПИ СИ АПАРТАМЕНТ ПО МОРЕТО - МАЗНА МУТРА
цитирай
11. анонимен - Наистина човек да се разтрепера
14.05.2010 21:09
от гняв, бяс и желание да хване тоягата. Мръсни комунистически мутри, изродски физиономии и отблъскващи погледи !!!!!!!!!!!!!!
цитирай
12. анонимен - :-))
14.05.2010 21:21
Здравейте! С тъжна усмивка прочетох материала ви. Това не трябва да ви обижда. Просто като всяка истина, и вашата предизвиква изключващи се реакции - хем на потрес, хем на смях. Може би истеричен смях...Поздравявам ви за наблюденията, които сте описали, при това - с фактология. Един-двама от "героите" на вашия репортаж не познавам. Не мога да се въздържа обаче и да не кажа няколко думи за Богомил Бонев. Вероятно помните в чие правителство беше вътрешен министър и на кого слугува сега. Но това не е чак толкова важно. Мисля си за друго, а то за мен е по-интересно. Помните вероятно, че като вътрешен министър той се сдоби със славата на управленец, сложил юлар на мутрите - накара формированията им да се лицензират. Като легитимни охранители. И по този начин ги постави под погледа на закона. Чудесно! Но в същото това време, на "Петолъчката", един обикновен и съвестен полицай уби едно 18-годишно момиче. При рутинна пътна проверка. Уж. Ужасяваща трагедия!Много съм размишлявала върху този случай, много фактология съм събирала по него. Каква е тази държава, в която ченгета, вместо да гонят престъпници, убиват невинни деца!?!? Тогава обаче общественото внимание някак се концентрира върху трагедията на семейството. А извън погледа останаха ред други неща. Първо, че сливенската полиция си е изкарала ченгетата на пътния възел, за да причакат "опасни бандити", откраднали колата на виден бизнесмен. На "наш човек". Видният бизнесмен бил близък на някого от началниците в МВР. И за самата операция благословията са си дали от МВР. Второ, на място са изпратили редови полицаи. С бойно оръжие. А по това време в МВР никй не е обучавал от години ченгетата как да боравят с бойно оръжие. Просто е нямало пари за учебни стрелби. Няма и сега, де. Та, ако на вашия 23-годишен син, които дори не е ходил в казарма, някой даде в ръцете зареден "Калашник" с думите: "Много опасни мутри дебнем! Не се бой! Действай!"...Какво ли би станало!?!? Аз лично настръхвам...
цитирай
13. toross - Към коментар № 12 -
14.05.2010 21:35
Да, познавам много добре другаря Бонев, даже преди да е министър го познавам - още като главен секретар в правителството на Филип през 1992 г. И никога няма да забравя омразата на покойния бай Иван Татарчев към него - явно е имало защо. Спомням си и за случая с убитото момиче на петолъчката, но така и не проследих как се разви делото по това убийство - мога да предполагам. Нали полицията винаги е невинна. Но като чета коментарите на колегите все повече се убеждавам, че на тази гмеж в БГ трябва да се даде отпор, жесток силов отпор - да усетят , че хората не са тревопасни, за каквито ги мислят.
цитирай
14. анонимен - :-)) - 2
14.05.2010 21:40
На това отгоре във фаталната нощ на инцидента хлапетата-полицаи /а те са били наистина такива!!!/ са били захвърлени в един страничен селски път до "Петолъчката". Тъмно, непрогледно. Отвреме-навреме да чували стрелби от лова на местните авджии. И вероятно са се напикавали от страх тези "страшни ченгета" с жълто около устата, защото на тъмно са били сигурно само в дискотека....След трагедията се случиха безумни неща. Тогавашният министър Бонев каза: "Ще дадем на семейството на убитото момиче всичко, което поиска!". Много мило, нали? Но кой е той, че да обещава всичко от името на съда, който единствен може да определи на кого-колко и за какво. Кой е той, че да се поставя по-високо от съда, та да обещава висше възмездие!? Естествено, нищо не даде. По едно време си мислех, че сигурно минисдтърът е имал предвид: ще назначим брата на убитото момиче в системата на МВР. Или: ще помогнем със средства за надгробния паметник на момичето...Пфу и пфу! Нищо такова. С това обаче "виртуозните" пиар-изпълнения не свършиха. Бонев взе, че уволни всички шефове на сливенската полиция заради случая. Щеше да е похвално, ако не беше пошадил единствено....директора на областната полиция. Хахахаха...Негов състудент от школата на МВР. Туш. Този състудент впрочем, е дал заповедта за извънредната ситуация край "Петолъчката"...Бонев обезглави сливенската полиция. Отидоха си ченгета с име. А докато те разписваха заповедите си за уволнение, състудентът бе на банкет. Послучай празника на Сливен- Димитровден...Най-големият потрес настъпи, когато същият този министър приел "оставката" на генерал от собствения си политически кабинет! Този генерал бе дълги години шеф на полицията в Сливен, ченге с национална стойност. Откъде-накъде и неговата глава трябваше да бъде отрязана!?!? Може би защото е постъпил честно и се е опитал да каже на министъра, че грешката е в неговия телевзор..Та, исках да кажа, че симбиозата на Богомил Бонев с Пловдивския панаир не е изненада. За да управляваш един голям битак, не е
цитирай
15. анонимен - -)) - 3
14.05.2010 21:49
..за да управляваш един голям битак, не е нужно да си голям пич. Актьорите си дойдоха на мястото, завесата падна....Да не говорим, че има нещо сбъркано в нашата политическа среда. Не съм моралистка някаква, но все пак: не мога да си обясня защо нашите политици и министри се представят в обществото вместо с жените и децата си, с...метресите си! Бонев бе толкова завладян от неговата, че по-често имаше репортажи за концертите на Нона, отколкото за акциите на МВР. Това до такава степен ми се е набило в главата, че като четох "Мисия Лондон", си мислех, че книгата е за Бонев и Нона Йотова....Хахахаха...Слава богу, преди това гледах и "Шивачки", а в ролята си там госпожата бе на място...
Та, какво да се чудим за Пловдивския панаир?!?
цитирай
16. анонимен - Браво пич искам си по раншният наш ...
14.05.2010 22:09
Браво пич искам си по раншният наш Пловдивски панаир
цитирай
17. анонимен - Ега ти шопарите
14.05.2010 22:13
Абе тия много уядени бре! Като гледам снимките,шопар до шопара мила моя майно льо! Колко ли народни пари са усвоили?Мале,ако ги заколим колко ли мас ще пуснат?
цитирай
18. анонимен - И тъжно и смешно.
14.05.2010 22:52
Благодаря! Ей така си спомням как ходех из панаира и с надежда и радост срещах познати и приятели и се разменяше скорострелна информация какво, къде и защо трябва да се види, след което се затичвахме в някоя посока да не изтървем нещо.
И ми стана едно мило и хубаво. И знам, че никога повече няма да отида на пловдивския панаир... И ми стана едно тъжно и тегаво. И знам, че каквото и да стане - ТЕ ще са добре. Ние не. И ми е весело.
Благодаря за хубавия обзор на падението на една институция за България.
цитирай
19. анонимен - Много добра статия- постинг! По...
14.05.2010 22:58
Много добра статия- постинг! Поздравления!!! Особенно се радвам на КРасито- Каракачанов- макето от РусИ! Лично съм му брал гайлето на този псевдо- НААКционалист!
цитирай
20. анонимен - БЪЛГАРИН
14.05.2010 23:02
Мислите че не се знаят ли...че няма данни да лежат по-затворите ли,да бе.Само къщите и вилите да им проверят по-Белащица,Брестник,Марково и веднага става ясно кой ги крие.Пълно е с палати на бивши и настоящи кметове,на адвокати/нали знаете кой е свръзката/,съдии,прокурори.Няма кой да пита това откъде е,то е узаконено отдавна а дори и да не е,разследването няма да открие нищо:)))
Колкото до панаира,жалко,но това се знае отдавна,не разбирам кое ви учудва.Целта на гадните комунисти и протежетата им отдавна е да изпратят целия Пловдив в 3-та глуха,или случайно Варна,Бургас,Стара Загора от години бягат напред а Пловдив си остана една от най-малките общини в БГ.Гонят инвеститори,насочват ги към София и където и да е,само да не е Пловдив,защото тук е опасно,много близо е до "столицата",ще им вземем от хляба.
Жалко за панаира,но от няколко години се говори че ще го затрият и преместят в София/близо до летището:)/.Защо не,"софиянци" са ненаситни,първо за тях и каквото остане във Варна или някъде по-далече от София,за да се развива и тъпче ненаситните им търбуси.АНАТЕМА!!!
цитирай
21. анонимен - !
14.05.2010 23:59
Не откривате топлата вода http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/obshtestvo/2002/05/25/215488_fair_li_e_plovdivskiiat_panair/
И обърнете внимание, че става въпрос за 25-ти май 2002-ра.
цитирай
22. анонимен - Благодаря ти за тази статия
15.05.2010 00:06
Няма да отида на панаира,но няма да отида и на есенния панаир,няма да отида на панаира докато ТОЗИ СВИНАР е негов собственик та ако ще да дойдат първите 10 най големи компании в света.Масони,свинари,македонски лайнари,егати и бизнес елита.
цитирай
23. анонимен - Бутафорковците яхат Булгаристан...
15.05.2010 00:55
Диктатура на пошляците... Гледаш, съзерцаваш и едни спазми в корема се надигат... Един момент! ... Цял фонтан изригна тоалетната ... Повръщането от отвращение и погнуса обаче е само временно облекчение. Гмежта от измекяри и миризливци-комплексари няма да се свърши. Алчни, крадливи, мафиотизирани, корумпирани... просташка суета и селски кич.
Браво на автора! Добър материал.
цитирай
24. tili - Свинска история!
15.05.2010 01:06
Бисерът Пловдив е паднал в зурлите им! А описанието на изложението ми напомня за Алеко и чикагското ни участие там преди сто и нам си колко години!
цитирай
25. анонимен - Да влезе г-н Калашников
15.05.2010 01:24
Знаете ли какво ? Ако тези хора не бъдат убити (всякакви Герговци, Диневи и всичките им гнусни лакеи), ние, нашите деца, нашите внуци, техните деца и техните внуци ще сме/са роби на тях, на техните деца, на техните внуци и т.н.

Как ви се струва да се прецакат 10 поколения хора, само защото тези си мислят че ние трябва да съществуваме за да им поддържаме високич жизнен стандарт, и да ни се присмиват и да ни викат "лакеи" на чалка-партитата си ?

Аз с удоволствие ще застрелям колкото се може повече от тая сган, а вие ?
цитирай
26. анонимен - Въпрос "М"...
15.05.2010 02:59
Мафиоти, Mутри и Mасони - каква е разликата помежду им?
цитирай
27. venercheto - да застреляме не знам,
15.05.2010 03:09
но да дигнем сопата- и то всички заедно!!! от тия поединични истории сме на това дередже. където няма единство вирее сган на върха.
цитирай
28. анонимен - дидо
15.05.2010 07:37
Браво за статията !Ако имаше по вече като теб ,много истини щяха да знаят хората за тези тюмбели ! Милиционеро-социализма действа с пълна сила навсякъде,превзели са всичко и на нас обикновените хора остава да сме техните роби .Последните 20 години са белязани само от управлението на БКП,(БСП)иДС,като итехните производни-СДС,НДСВ,Тройна "коалиция" иГЕРБ.Гледат ни от снимките на медиите с мазните си физиономии ,самодоволни, охранени и подиграващи се на нас,нямащи ни за нищо !Изхода е само един-казал го е по горе един коментиращ- Калашников.
цитирай
29. thomas - Не съм съгласен :-)
15.05.2010 07:43
Спадът от 625 до 52 не е над 6 пъти, а е над 11 пъти :-) Разбира се, при това положение може да се каже, че е и над 6 пъти също - но ще бъде прекалено слабо ;-)
цитирай
30. vmir - Нагли тапирски изражения и туловища.
15.05.2010 08:06
Ама само възмущение не стига.
цитирай
31. boristodorov56 - Не направих подобна грешка.
15.05.2010 08:39
Не направих подобна грешка.

цитирай
32. karambol5 - Ама само възмущение не стига. Ти ...
15.05.2010 09:53
vmir написа:
Ама само възмущение не стига.

Ти какво предлагаш ? Не се зяждам , интересно ми е :)
цитирай
33. alexooo - toross, някога идвах, за да се ра...
15.05.2010 09:58
toross,
някога идвах, за да се разхождам из Пловдив. Готино ми беше! сега не е така! Пловдив пак ще се "разцвети" чак, когато плевелът изчезне!
поздравление за позицията и за любовта ти към Вечния град на България!
цитирай
34. vmir - 32. karambol5,
15.05.2010 10:34
karambol5 написа:
vmir написа:
Ама само възмущение не стига.

Ти какво предлагаш ? Не се зяждам , интересно ми е :)


Да не забравяме, че възмущението е началото, а не края. Не ме питай за още, докато нямаме солидно съгласие по този въпрос, всяко "още" e обречено не просто на провал, а на "още една тухла в стената". Съжалявам, но това е положението - професионално организирани мутри не се побеждават със солови аматьорски заклинания, а да се вярва, че ще се засрамят или самокоригират, е супернелепо. Радвам се поне, че не се поддадох на агитациите да отида на панаира, въпреки, че ми бяха осигурили всичко за целта.
цитирай
35. pulsar - Mdaa...
15.05.2010 12:53
Ofisat mi e tochno zad Panaira. Pochti vseki den minavam ottam. Stava Krasivo i... PRAZNO?!?

PS. (izvinqvam se za latinicata)
цитирай
36. mimayordanova - Жестока истина!
15.05.2010 13:21
Жестока истина!
цитирай
37. анонимен - ГРОТЕСКА!
15.05.2010 15:16
Мдаа... комунизъмЪт май не само, че не си е отишъл, ами доста комфортно се е разположил напоследък в България.
Целта на всички тези "бизнИсмени" и "родолюбци" е една - до 2-3 години на мястото на панаира да има квартал - крупна далавера както казва друг "велик" наш любимец...
цитирай
38. lambo - Абе на общата снимка къде е Г-н " ГУЦ-ГУЦ" ?!
15.05.2010 16:16
Човека е почнал бизнеса си само с една свиня-майка, вие хвърляте лайна по него
цитирай
39. анонимен - cheushesku
15.05.2010 18:45
tova szenarii za (zabranen) film/komedia ot sedemdeste/osemdeste soz godini li e???
tolkova e neverojtno che chak e smesno...no i mnogo tujno zashto e relnost ot 2010!!!

az sum bil vednij na panira 92 godina...i si spomnjam che beshe dosta interesno...duhut beshe drug...entisiazum i naistina neshto koo si zaslujava da bude predstvjano na uvajav (togava) mejdunaroden panair...

sega mai e samo "panair"!!!

za sega shte e dobre da se digne poveche shum ,(i tozi post neka da e nachaoto,blagodarja za zjalta informazija tuk... :)
vuzmono nai mnogo...facebook?etc...sled tova...protest s iskane za konkretni objasnenija na zapada na panira...trjbva da se iskat metodologichno objansieja i otgovornosti...a ne da se generalizira...taka samo ostava edno dulboko no msutno ndevolstvo...trjbva da apravi petizija za vrushtanteo v ruzeto na durjavata na panira naprimer...vupreki che ako te sa tezi koto i sa v durjavata...hm...sled kato se izcherpjat tezi demokratichni vuzmojnosti...idva red na drugite...vajnoto e da si zadade vuprosa tova li iskam za budeshteto mi i na moite deza...ako otgovroa e ne...to sledva konkretna akzia...zilizane navun po poloshtadite...samoroganizirane i prostest...zavejadne na delo...tuk njkoi jurist i advokat s chista suvest..ako ima oshte takiva shte tjbva da pomogne...

inache samo si govorim i si pishem...gurzite imat mnogo poveche smelost ot nas...ne ima hareva neshto i sa navun po ulizte...svobodata e i otgovornost i neinata zashtita...a ne skapani ot obstojtelstvata samo da si govorim ogorcheni,depresirani,jadosanni(meko kazano)...i da spomenavame gospodin kalashnikov ot otchanjanie...toi bi mogul da doide no edva li shte razsreshi problemite v dulgosrochen plan...svinarnizite vinagi shte proizvejdat!

za panira da se mesti v sofia...hm...ami da vzemem da izrejem ostanlata chast ot bulgarija(az sum sofianez) i tochka...ostanlata chast na bulgaria se obezkurvjava vse poveche i poveche...maloumna istorija...strana samo s edin grad.absurd!..........
цитирай
40. toross - Надхвърлиха очакванията ми
15.05.2010 21:06
реакциите на Вас, чудесни колеги, относно безобразието, което се върши години наред пред очите на всички с Пловдивския панаир. Днес не влизах тук и сега съм същисан от написаното в много добрия смисъл. И особено на тези от вас, които виждат спасението в "Калашника". Да, да приемам го напълно, защото явно търпението на хората ще се изчерпи окончателно и няма да има друг изход. Не случайно съм сложил мото на профила си, че "Последното човешко право е правото на Бунт!" И не само за панаира, който бе подарен на една крайно лява групировка - ще трябва да разберем, че ако продължава това в БГ не ни остава нищо друго освен да ... се бунтуваме, ако имаме още малко останали съпротивителни сили. Иначе има много рационалност в написаното от последния колега за петиция, за акция във Фейсбук - наистина трябва да се започне с такъв начин. И по този повод давам право на всеки върху този постинг - да го копира и изпраща където намери за добре, заедно с коментарите към него, включително на министри и премиери. Едва ли ще има ефект, но пък кой знае... Поне може да ги накараме да се позамислят. Поне това. Още веднъж ви благодаря на всички за реакциите, те са много, много важни!!! Лека вечер на всички и нека си пожелаем здрави нерви, защото има още хиляди такива, като дерибеите на снимките.
цитирай
41. анонимен - боли ме за панаира
15.05.2010 21:12
по повод красотата на панаира: то и на гробищата е красиво. тихо, спокойно и много цветя. та и панаира е вече гробище: тихо, спокойно и цветя.
цитирай
42. анонимен - до кога???
16.05.2010 09:33
Колко истинско и неоспоримо!Мили хора,а тези които участват на панаира са там с надеждата да оцелеят в кризата.Трябва ли да страдат всички заради тази пасмина и глутница чакали!
Аплодисменти и поздравления за автора и всички със собствено мнение!
цитирай
43. анонимен - Крайно време е
16.05.2010 22:47
Крайно време е да се направи едно сдружение от истински пловдивчани. Тогава ще изгоним всички свинари...
Поздрави
Огнян Велков
skype ogiplam
цитирай
44. анонимен - НАЙ- ПОСЛЕ!!!
19.05.2010 14:30
БРАВО ПИЧ!!!!!!!!!!!Дано нещо да се промени в този заспал град!Дай Боже повече будни пловдивчани като теб!Трябва да ги пъхмем в мишата им дупка,от където са изпълзели тези мишки!!!!!!!!!!!!
цитирай
45. svsilvestar - НАЙ- ПОСЛЕ!!!
19.05.2010 14:33
БРАВО ПИЧ!!!!!!!!!!!Дано нещо да се промени в този заспал град!Дай Боже повече будни пловдивчани като теб!Трябва да ги пъхмем в мишата им дупка,от където са изпълзели тези мишки!!!!!!!!!!!!
цитирай
46. анонимен - АНБОСС
23.05.2010 11:33
ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ,БЪЛГАРИ!!!ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ,СПОКОЙНО И ВНИМАТЕЛНО,ЗА ДА НЕ ПРАВИМ ГРЕШКИ И ДА СИ ВКАРВАМЕ ВЪЛЦИ ,В КОШАРАТА!!!
ПИПАЙТЕ ,ВНИМАТЕЛНО ! ПРОУЧВАЙТЕ ВСЕКИ,КОЙТО КИПИ ОТ ЕНТУСИАЗЪМ И
СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ ЗА ГОЛЯМ РЕВОЛЮЦИОНЕР И КОМИТА!!!!
РАБОТАТА Е ТЪНКА И СЛОЖНА!
цитирай
47. анонимен - 20 г.си лаем и плюем
30.05.2010 01:17
Плюем и лаем,мене плювка не ми остана,а керванът си върви и върви..Аман бе! Било непоносимо у България,аз откак се помня ,а съм на 50 и кусур години,то си е винаги било едно и също - си е.ало мамата !..Но последните 10-12 г. наистина вече не се търпи! Настанало е време да се дерат живи хора,друго няма какво да кажа,изприказвал съм се и плювка не ми остана.Стига рИвахме по форуми и по вестници,рИвете в къщи на жените си,а иначе вече трябва нещо друго-РАДИКАЛНО,очевидно в България не става по друг начин! С такива крадци дето крадат най-безобразно като свинаря Гергофф,пласьора на кренвирши Вълчо,недоразумението БанЕФФ,драгалевския ром КостОФФ и неговия Генерал-хотелиер Бонбонев,циганина -копанарин- философ-хидролог сДухан,чиято шайка краде и реве че това било естествените"права и свободи" на копанарите,и т.н. и т.н. - още много други - има тъкмо за един стадион. Вече не става другояче,те се забравиха и загубиха човешки облик.Само тояга трябва да играе и дране на живо с тъп нож,докато не почнат да връщат милиардите и да питат не искаме ли още !!!
цитирай
48. анонимен - 13
21.06.2010 15:19
na oruzie drug izhod niama
цитирай
49. анонимен - такива животни на куп не бях виждала!
13.08.2010 12:51
А в този момент свинята Гергов лежи на плажа пред х-л "Палас"...И няма кой да отиде там и да го просне по очи !
цитирай
50. анонимен - иоо
01.02.2011 17:50
На нас българите ни е заложено в ДНК-то да сме ревльовци и мерзавци. Има си и виц за нас Един българин хайдутин, двама българи " сговорна дружина" трима българи " чета с предател". В тази страна няма управия, докато събитията януари 1997 не се повторят. Масови стачки, протести, и обезглавени, нагушени политици и свинари и т.н.
цитирай
51. анонимен - ZWMXzAZlIzOJCETvWk
06.11.2012 04:03
bWlfeg <a href="http://wzpsshcnumln.com/">wzpsshcnumln</a>, [url=http://etyccisexqdx.com/]etyccisexqdx[/url], [link=http://fnmrlwhtlafb.com/]fnmrlwhtlafb[/link], http://gcqaurcfvqbh.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541719
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031