Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 15:27 - МИРО НА ЕВРОВИЗИЯ! И ДРАГО - АЙДЕ БАЙГЪН ОТ ПЕДАЛИ !
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 45077 Коментари: 66 Гласове:
24

Последна промяна: 28.05.2010 18:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

image

image


Педерунгелската  мафия ни идва вече байгън! Миро на Евровизия 2010 ??! И Драго, и Мишо…

Писна ми да се правим за резил! Упорито и методично да се самоунижаваме. С участието на всякаква сбърканящина, самообявила се за „елит от жълтите павета”/отделно е въпросчето, че в нея няма нищо градско  - обикновено са  делиормански селяндури като този Миро или старлетки от поречието на Дунава като вечната булка Гала/. Този път си избрахме блестящата сцена на „Теленор Арена”  в предградието на норвежката столица и полуфинала на „Евровизия 2010”. Там „представителите” на кризисната ни родина Миро Каризмата, Драго Чая и Мишо Михайлов бяха избрали за финал на медения си месец, който изкараха на държавни разноски да „промотират” великото произведение „Ангел си ти…” Достойно за всяка метросексуална двойка, нали?

И е крайно време някой да каже на родните педерасти, че само еднополовата любов не е достатъчна да си Елтън Джон или Фреди Меркюри. Ония са гении, а ти си цървул. Това е малката разлика.

Изгледах двата полуфинала на песенния конкурс, защото ми писнаха разни „листопади” и „брадъри." Сабахлем се чух със Стенли, който десет години свири и пее в Скандинавия, а снощи бил със знаме да гледа Миро от Делиормана в залата. Та коментарът на Стенли бе лаконичен: „След миналогодишния участник и тоя Миро ще станем символ на сбърканящината.” Толкова. И отказа да разкаже подробности.

Българинът Миро се появява в бели одежди, а двамца полуголи младежи го обарват около интимните части и впиват ръце в бедрата му. После две полуголи девойки развяват нещо като крила. Всичко е в искрящо сребърно. „Певецът” вторачва перхидролената си физиономия в камерите и намигва … с две очи на ошашавената публика от Осло до Баку. /След консултации разбрах, че намигването с две очи било нещо като хомосексуална покана, като педерастки код с международно значение./ И почва някакъв призив-констатация „Ангел си ти…” и едно безкрайно „О-о-о-о-о-о-о-о-о-о…”, по средата се минава на ужасен английски, от който би се засрамил дори представителя на Македония, за да завърши с онова „О-о-о-о-о-о-о-о-о-о…”.  През трите минути танцувалната компания продължава да се върти около перхидроления изпълнител в нежен транс на ангелски крила. След края ми се стори, че и публиката с облекчение изпълни едно протяжно и досадно „О-о-о-о-о-о-о-о-о-о…”.  България на „Евровизия 2010”. Миро и Драго в Осло.

Резултатът – говори се, че блудкажа е бил анти-рекорда на миналогодишния Глас и сме заели престижното последно място. Не е лошо същия перхидролен певец да си припомни, че преди година бе от най-видните критици на Гласът Краси Авромов, а уж са от една дружинка…

Иначе и в двете вечери имаше какво да се види – перфектно шоу и много национални различия, представени подходящо и с вкус.  Както винаги запомнящи се балкански мелодии на Гърция и Сърбия, Русия се разчупи с гласовит момък и непривична скромност, от първата вечер прескочиха във финала дори джуджета като Исландия и Албания, също Босна и Херциговина, оригиналното представяне на Молдова. Втората вечер бе наистина по-стойностна /единственото вярно в „анализа" на Ана-Мария Тонкова/. Изключително представяне на арменската певица/всъщност, половин гъркиня/  Ева Ривас  - страхотна визия, впечатляващо изпълнение на песента Apricot stone, живописен бекграунд  на сцената с етно-национални типажи, нежно изпълнение на нещо като кавал и текст на Карен Кавалериян – автор на текстовете на още куп участници от предишни години, включително и победителя от Русия Дима Билан. За сравнение българският текст от три изречения е  дело на Мишо Михайлов – поливалентен сътрудник на НСС, бивш актьор, говорител на Иван Костов, Софиянски, Лукойл и настоящ текстописец на Миро.

И още. На мен лично адски ми харесаха турците – раздвижена и с оригинално звучене рок-банда, стилни и събрани бяха румънците, евреите извадиха едно момче със страхотен глас, Кипър хитро заложи на уелски изпълнител за лоби, а 17-годишната Сафура от Азербайджан нищо чудно наистина да спечели надпреварата. И готино хетеросексуално гадже е тая азерка, заедно с армено-гъркинята.

Ама да не мислите, че самоунижението българско престана със злополучното гласуване?  Минути след провала на екран се изтънтури влюбената двойка Миро-Драго, за да ни обясни певача, че влязъл в „схема и матрица, че нямаме шанс, защото сме малка държава, че вота бил … политически, че се представил блестящо /!!!/, че не разполагал с … достатъчно пари, че в крайна сметка цяла Норвегия пеела неговата песен /!?!/. Е, кажете ми, тези неща може ли да ги каже друг освен формален идиот ?!

Героят с намигванията бързо-бързо забрави, че го отвяха такива „големи” държави като Кипър, Армения, Азербайджан, Исландия, Грузия, Албания, Босна, Молдова и Беларус. Те са с население по над 100 милиона, нали? То, Русия и Турция имат страхотен политически авторитет, няма що. Да не говорим, че половината от страните не са членове на ЕС, с което ние много се гордеем.  А беше време, когато се бъзикахме с руснаци като Лев Лещенко, Муслим Магомаев или Кобзон, докато още през 70-те нашия Емил Димитров продаваше плочи в десетки милиони тиражи в СССР и го възприемаха като социалистическия Синатра. Ама Емил беше много голям и имаше стил, за какъвто групата Миро, Спиро и Любо могат да мечтаят.  Ами сърбите? И там ли има „политическа намеса”? Да си спомняте как спечелиха преди години Евровизия? С една жестока певица, дебела, грозноватичка, която излезе със семпла рокля и пя като змей. Без средства от държавата си и без голи танцьори. Казваше се Мария Шерифович.  А да си спомняте, че още по-дебела и грозна изпълнителка от Малта стана втора  преди три години?! Но с глас и присъствие. С едно драстично изключение българите представихме: полупрезидентшата Мариана Попова, която пя фалшиво и изтънтури на сцената циганина-педал Азис, после Каффе с открадната пасен и отчайващо изпълнение; циганията стигна върха си, когато призоваха феновете на БСП да гласуват и изпратиха на конкурса някакви момчета на Кирчо Добрев и дама с вид на проститутка, която въобще не пееше; последва хомо-дружинката на Човека-Глас и тазгодишния виещ харпун и софийската величина от Делиормана Миро с аналогична компания. Догодина ще изпратим поредния Киро, Спиро, пак Миро или нов  перхидролко като Любо от „Те”! Изключението, което потвърждава правилото бяха свежите, оригинални и самобитни Елица и Стунджи, за които нямаше „политически вот”, „безпаричие”, че дори изтеглиха и неблагодатния първи номер. Нали си спомняте? Единствената страна, която тогава не ги включи в своята десятка бе … Израел, където уж имаме голяма диаспора, но пък впечатлихме като победители Гърция, Турция, Сърбия, Хърватия и Испания.

В интерес на истината на този флекс Миро бяха написали по-подходяща песен българчета от Швеция или Финландия, едни вариации на тангото, които поне щяха да впечатлят латино-страните, но гей-мафията реши, че песента обезателно трябва да е „произведението”  с ангелски сюжет. Още тогава големият Митко Щерев каза, че с тази песен страната няма никакъв щанс, абсолютно никакъв. „С припев като „О-о-о-о-о” не бива да очакваме резултат, а и Миро не пее правилно.” – бе  сдържан ямболският композитор, но никой не го чу.

Капачката на резила сложи „загладилият косъма” Драго Драганов: „България наистина се представи безспорно блестящо. България не се класира на финала, но това не означава нищо!”. Хубаво е да си сложат в БНТ тези прозрения в рамка над главния вход, защото гей-дружинката в продължение на един месец обикаляше европейските страни, за да „промотира” песента, всъщност с държавни пари една еднополова двойка си организира меден месец, както и миналата година, впрочем.

Наистина е жалко да се резилим, както каза Стенли,  с поредните сбърканяци с непомерни амбиции, но твърдо убедени, че ако си обратен, ако намигнеш на световната гей-дружинка, ако прибавиш и  нагло самочувствие е достатъчно да се обявиш едва ли не за наследник на Меркюри.  Най-малкото на  Емил Димитров. При това  политическа и икономическа жертва. А в същото време да духаш с предихание прахта /или нещо друго/  на „икономически и политически колоси” като Малта, Кипър, Азербайджан, Армения, Исландия, Беларус или Албания.

Гнусна история, откъдето и да я погледнеш! Българска.

 




Гласувай:
25


Вълнообразно


1. kosara2008 - !!! поздравление
28.05.2010 15:41
!!!
страхотна статия, слово ,заклеймяващо тази безобразна инфантилност ,която е взела превес и грози България........

тенкс
цитирай
2. анонимен - Присъединявам се -
28.05.2010 16:03
за пореден път, точен и блестящ коментар !!!
цитирай
3. krotalka - Браво!
28.05.2010 16:48
Казано ясно и точно!
Всички си знаем, че е така, но малко се осмеляваме да ги кажем така открито.
Германците изпратиха едно момиченце-ученичка на 19 години и нищо чудно да се класират между първите 10. Само че там, наистина има зрителски вот, а не подправени СМС.
Освен всичко друго, в последните години освен чалга, няма нито една запомняща се и впечатляваща песен създадена от нашите певци и композитори. Чалгата заля България!
цитирай
4. tomcat - koi normalen chovek izobshto se ...
28.05.2010 17:00
koi normalen chovek izobshto se interesuva ot nai maloumniya konkurs vuv vselenata.Pari da mi davat ne moga da izturpa edno evroviziisko parche
цитирай
5. karambol5 - Поздрав ! Все пак си мисля, че м...
28.05.2010 17:24
Поздрав !
Все пак си мисля,че миналогодишния ни участник е недостижим !!!!
цитирай
6. анонимен - Миро,Драго и сие
28.05.2010 17:48
Слава Богу, че се яви един истински, открит коментар за резила, който гледахме и бяхме включени между впрочем с гласуване за избора м у. Благодаря за точните думи и оценки, с които много хора са не само съгласни, но и доволни, че се появиха като отглас на техните мисли...Бъдете жив и здрав, а това,че гей -мафията е твърде настъпателна и жалка само съсипва и без това ерозиралото ни ежедневние! Успех Ви желая и остро перо!
цитирай
7. skribezium - Където и да се появи оня Драго, вс...
28.05.2010 18:25
Където и да се появи оня Драго, всичко се превръща в отврат!
цитирай
8. анонимен - :)
28.05.2010 18:33
Бяха абсолютен провал и откъм музика и откъм текст. А изпълнението - безлично....
цитирай
9. panazea - Злото не е това дали сме се класирали или не!
28.05.2010 19:33
Злото е ,че се внушава на малките момчета , че това е пътят за успеха!
Аз съм традиционалистка !
цитирай
10. martiniki - ...
28.05.2010 19:39
имаме певци, текстописци, композитори, но явно това не е достатъчно условие в България да направиш песен за такъв конкурс, не съм го гледала, просто е жалко и обидно, още от състезанието на Миро с Миро и Миро за Евровизия...все пак не сме всички формени идиоти, колкото и да е залетяла медийната хала така да ни формира и слава Му, че още може да избираме какво да слушаме, гледаме и четем
http://www.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg

а сега какво ни натрапват-" взимай или да си взел " :(

цитирай
11. kalin8 - Интересното е
28.05.2010 20:01
че тия хора дори не разбират колко са зле спрямо другите изпълнители, композитори и текстописци! Посредственоста е взела връх у нас и това си е!
Б.
цитирай
12. daimyo - ха ха ха мн добро :)
28.05.2010 20:22
ха ха ха мн добро :)
цитирай
13. анонимен - Миро, ама дай да се разберем-БАЩА ТИ Е НЕВИНЕН!
28.05.2010 20:44
Аиде сега и заговори срещу България и то защото един пидаль пее кат пидирстинЪ, бе/ма.

Заговор е натрисането ни с минстър Стотинка, Симо Дянката дето ни данкова мамата. а между другото, от как Симо се махна от Щатите ахмерикаците тръгнаха нагоре, хората вече си влизат в релсите, та даже и нафтата в заливът спряла да течееее. все добри неща за тази толкоз голиама демокрация.
тук обаче Симо осира нещата стремглаво а то се види даже от Америка, поради което баш ЦРУецът дойде да земе още неко папка от нашите със инструкции как да се бориме срещу корупцията която се експлоатира от некакви мафииииИ. невероятно е как нашата Татковина всеки ден все повече и повече замязва на Батковина. И дай Боже утре да станем Сецовина...

Миро, абе не тъ знам ко си, пидаль ли си или педльо, ама със съгурност си некакво ЕГН, и дорде не се научиш да шоркаш клекнал през резнатата канелка никои в ЕУските муз среди ниама да те разглезда като хомосексуал. И заговор на ебачите срещу идиоти никога не е имало няма и неможе да има.

Песента, пишат тука, не била лоша. Абе ора, оно се сака кое си требе. Та Мирската песен не се иска да не била нелоша. иска се да бъде песен трепач!

Спомням си Румъния Желева как обиясняваше че на финалната линия се оказа неука и проста защото БКПтата не и дали възмижност да развива потенциялът си. Кво? Желева потенциял? От де го земахте тва бе? Виж потенциял има Миро Свиро, и то на лигав и епилиран педерст.

останалото е въпрос на това кой композитор как ще препише в друг ритъм и партитура некоя старичка хубава мелодия и я лепне върху думите на нечий неизвестен поет.

Миро, ама дай да се разберем-БАЩА ТИ Е НЕВИНЕН!
цитирай
14. анонимен - Пълен резил!
28.05.2010 21:01
Направо си беше резил. От където и да го погледнеш.
Преди години, когато Стунджи и Елица станаха 5-ти (ако не греша) с една просто оригинална песен, без да е някакъв шедьовър, се видя, че хората може да гласуват и за нас. Всичко друго са измислици!
цитирай
15. анонимен - А как иначе?
28.05.2010 21:01
Човече! Държава на която министър-председателят е мутра, министърът на "културата" е "бивш" алкохолик и мултигрупски ибрик, президента е агент гоце-повече милеещ руските, нежели българските интереси, та държава като нашата, кажи ми, какво друго да прати на конкурса, освен педераст?!
цитирай
16. анонимен - Да, да. . . зъ най-голямо съжаление ...
28.05.2010 21:08
Да, да...зъ най-голямо съжаление си прав, анонимен братко!
цитирай
17. анонимен - arabin
28.05.2010 21:46
Статията е ТРЕПАЧ, и ни описва от образно по образно, браво на TOROSS. И добре, че не е коментар, иначе да са го изтрили както правят с неудобната истина. Но където се е докоснал обратен, нищо нестава, така и с държавата ни управлявана от пИдали и каква ли не още измет. Още един път БРАВО
цитирай
18. анонимен - Най- силните лобита у нас, а и в света ...
28.05.2010 22:41
Най- силните лобита у нас ,а и в света вече прекаляват... Педерастите- кокаиномани, и чифутите Не са най- силни на света! Проблема е че за целия този РЕЗИЛ платихме Ние- с данъците си! То не бяха конкурси, то не бяха ЕС-Е-МЕ-СИ, ама не разбрах как така да се ликвидирала корупцията при избиране на изпълнител, ДА се избра само един, ама да пее 5 песни... Тъпа работа на сигурна ясла- държавна! Още на представянето на 5 - те песни на Мирченцето както казваше Галка, и нея я отвя вятъра на забравата, Мирко се нааЦка ,да не казвам че се НАСРА обилно! До гуша ми дойде да си плащам данъците та някакВи СИ ПЕДЕРАСТИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ТУК-ТАМ ПО ЕКСКУРЗИЙКИ ИЗ ЕВРОПАТА! ПОЗДРАВИ ЗА ПЕРФЕКТНАТА СТАТИЯ!!!
цитирай
19. lambo - След еврейската, най-голяма е мафията на педерастите
28.05.2010 22:42
Еййй, ората ора станаа, а ний още мъже си стоим ...
цитирай
20. tera - Хареса ми статията, целенасочена е, обаче... :)
28.05.2010 22:56
Не харесвам нито Миро, нито Драго Чая, нито всякакви изцепки от сорта - "Добре се представихме, ама не ни оцениха!"
Това са пълни глупости естествено!
Но пък от друга страна не мога да разбера толкова плам и страст по темата. :)
Не съм го гледала, за да оценя резила, парчето май съм го мяркала - не ме кефи изобщо. Но пък толкова да заклеймяваме де що има българско заради един гей и дружинката му - айде молим! :)))
Лично аз няма да си посипя главата с пепел, затова че Миро се бил орезилил на Еврото. Толкоз можал, това направил. Не съм го пратила аз там, все някой му е гласувал или пък поредния изманипулиран вот.
Айде да не пресолваме толкоз манджата, не е станала национална катастрофа от това! :)
Мисля, че има доста по-сериозни издънки в тази държава, на които следва да се обърне внимание. Това все пак е в развлекателния жанр.

С голям интерес бих очаквала подобна разпердушинваща статия от автора на политическа тематика.
цитирай
21. анонимен - АДМИРАЦИИ
28.05.2010 22:58
АДМИРАЦИИ ЗА АВТОРА!
Най-после някой да покаже дрехите на царя,защото цар няма.
На Азер Меликовците под коментари 14 и 16 да им дадем прошка.Огледалото лъже когато си свикнал го гледаж обратно.
цитирай
22. анонимен - МИТКО - МНЕНИЕ.....
28.05.2010 23:07
"ГНУСНА ИСТОРИЯ,ОТКЪДЕТО И ДА Я ПОГЛЕДНЕШ! БЪЛГАРСКА."..... ДА,ТОЧНО ТАКА!!! КАКТО,УВИ,И ТОНЪТ,И НАСТРОЕНИТО, И ЯРОСТНАТА ЗЛОБА НА АВТОРА В ЦЕЛИЯ МАТЕРИАЛ...... НЯКОЙ ДА НЕ Е СЪГЛАСЕН?
цитирай
23. анонимен - Абе хора вие нормални ли сте???? Не ...
28.05.2010 23:21
Абе хора вие нормални ли сте???? Не видяхте ли какви невзрачни и жалки подобия на певци бяха другите??? Извинявайте, но да класират някакъв си там загубен израелец или пък украинката, която изпя най- уажасната песен на света, и от която ще сънувам кошмари до края на живоа си.... Не казвам това, защото съм от България, но нашата песен беше от най- добрите. Просто е ясно. Страните от бившия СССР винаги ще се подкрепят, скандинавските страни винаги ще се подкрепят и т.н. Ако сте малко по- умни виште отзивите за песента в "You Tube" и ще разберете колко чужденци са харесали песента ни и са искали да стигне тя до финала, защто песента на Миро действително беше сред най- добрите. Но щом искате продължавайте след всеки неуспех да критикувате. Така е най- лесно нали? Седиш си вкъщи пред компютъра и със лека ръка (както виждам и глава) съдиш другите и ги обвиняваш. Докато всички ВИЕ не разберете, че вместо да се обвиняваме трябва да се подкрепяме дори и след неуспехите, то тогава така чаканите и желани успехи НИКОГА няма да ни споходят.
Страхотни българи сте! Браво!!!!
цитирай
24. анонимен - Спермолюбец
28.05.2010 23:33
Няма по велика любов от тази между мъже!!!А гнусните хомофоби-да мрът!!!
цитирай
25. анонимен - Дано този Миро прочете това, което е ...
28.05.2010 23:41
Дано този Миро прочете това, което е написал този човек тук за него!!! Аман от секакви, на които няма кой да им каже!!! Специални поздрави на Стенли, щом автора го познава! За срам оцених таланта му следпубертетно, но....по-добре късно, отколкото никога. Добре би било да имаме още 2-3-ма като Стенли и Любо Малковски, Стунджи, а подобните на Миро и Дичо да си стоят дома и правят изяви само в тесен приятелски кръг!
цитирай
26. spasunger - Хехе,
28.05.2010 23:54
Много точно казано, но не взимаме ли цялата работа прекалено насериозно? Може би? Откога Евровизия е актуална?
цитирай
27. анонимен - някакъв проблем с "обратните" ли имаш?
29.05.2010 00:09
нещо много изнервен на тази тема ми се струва авторът. какво ли се крие под това, хъммм?
цитирай
28. анонимен - Evrovision
29.05.2010 00:22
Gotina statia ! za sajalenie konkursa ne e pesenen a politi4eski ! Ne 4e mi haresva Miro no tam naistina se oceniavat po komshiiski ! abe kak taka Miro i Drago da ne sa gajeta ! 4e to koi sha otide s maznika Drago -e ne znam ako sviri pak super sto Miro da ne mou go podade >
цитирай
29. анонимен - de4
29.05.2010 03:12
pederaska durjava ni nari4at ve4e ,puk drugoto niama zna4enie
da jiveiat pedalite
цитирай
30. анонимен - You made my day!!!
29.05.2010 03:17
Хахахахахаха!Браво!Твоята статия ще я разпространявам усърдно и целенасочено в големи обеми!!!!Жалкото е само,че си много,много прав...Не ми пука изобщо за резила-той просто е един от многото.Пука ми,за морала на българина(в случая на Миро,но явно и на болшинството),който отдавна вече премина границата на цинизма,простотията и безхаберието.Едно време бяхме най-работливите и най-гостоприемните,а сега сме вече най-великата нация на света!!!Вече не е важно какво си направил,а какво си мислиш,че си направил!Е не съм горд,че съм българин,мама му стара!А бях...
цитирай
31. анонимен - y_lozev-Така
29.05.2010 06:40
А така.Браво,браво.Нищо не мога де добавя.Точно,точно в целта.И този ,мазник -Драго.
цитирай
32. анонимен - Това да прекрасни представители на България!
29.05.2010 07:20
:)))))))
цитирай
33. анонимен - Я,стига!
29.05.2010 08:00
Крайно време е да изпратим на Евровизия някоя наша чалга- песен,хубава,която ние българите си обичаме и танцуваме на нея.Защото колкото и да плюете по чалгата ,истината е ,че това е най-популярната музика у нас и именно с нея трябва да се представяме,а не с измислени песни,които никой не харесва.Ако дори българите не харесват тази ''О-о-о-о-о-у'',как въобще може да си помислят,че някой друг ще я хареса.
цитирай
34. veshter - Помните ли?
29.05.2010 08:07
А някога, 1974г, АББА изгряха с "Ватерло" от Евровизия! И като сложим тоя мухльо до АББА, ще разберем къде се намира - хей там, някъде ниско долу, под тревичките. Смотльо...
цитирай
35. veshter - Крайно време е да изпратим на Евр...
29.05.2010 08:09
анонимен написа:
Крайно време е да изпратим на Евровизия някоя наша чалга- песен,хубава,която ние българите си обичаме и танцуваме на нея.Защото колкото и да плюете по чалгата ,истината е ,че това е най-популярната музика у нас и именно с нея трябва да се представяме,а не с измислени песни,които никой не харесва.Ако дори българите не харесват тази ''О-о-о-о-о-у'',как въобще може да си помислят,че някой друг ще я хареса.

Да вземеш една лупара за крокодили и да се гръмнеш, за да не мъчиш грешната земя. А с теб и всичката тъпа силиконова суета.
цитирай
36. анонимен - България е...
29.05.2010 09:02
Страната ни е завзета на всички нива от другари, милиционери, братовчеди, кгб-исти, доносни;и, партиийци, педали, силиконки и всякаква друга паплач.... Как да стане? Всичко това трябва да се изрине до дъна!!!!
Мисля си, че Елица и Стунджи ги изпуснаха преди две години. Сигурно някое ченге е казало "Абе мани ги тия с тези тарамбуки! Нищо няма да направят!"
Крайно време е да си изметем къщата!
цитирай
37. haralanov - Драго вика,че...
29.05.2010 09:14
Драго вика,че ние сме победители.Морални победители.Щото всички ни знаели.Стана ми леко на душата.Викам си и аз на свой ред:Ееее,щом сме моралните победители то това е най-важното!
цитирай
38. pegas08 - Нека и аз , ако може!
29.05.2010 09:20
Готини, нека се конституираме така:

Татковината, на последно място по доходи в Европата, не може да излъчи нищо друго , освен педеращини.
Браво на автора!
Просто изяснявам ситуейшъна.

Не може да се изливат купища мангизи в циците на курвите, в курвенската класа
и да излезе нещо свястно, като Емил Димитров и някои други, дори Елица и Стунджи!

Апропо, този мадър факър обвини и тях, че били класирани заради членството ни в съюза! Ама , че задник!

За Стенли и всички които се изнесоха.

Втора аксиома, следствие от горната.

Умните се изнесоха. Тук останаха балъците и тия , дето ги баламосват, като Драго чая и прочие педали!

Аксиома три- следствие на едно и две.

Като чух Миро, да ни представя, начаса загубих интерес да гледам шоуто.

Това е все едно да ме карат да гледам националната гарнитура по футбол.
Гледам само мешана салата с Карнобатска.

Е, сполай ви! Простете за езика!

Чакай и се надявай. Графа!
цитирай
39. mrazekoff - Браво, за точната оценка
29.05.2010 09:25
на нашето представяне на Евровизия 2010. С много свеж, но верен анализ разбираме какво е нивото на нашата песенна култура (имам предвид - авторската песен за конкурса на Евровизия)
цитирай
40. анонимен - Хвала на мъжката любов
29.05.2010 09:37
Мъжко дупе не се чупи. Но, според мен нищо не е в състояние да надмине Човекът-Мяу и неговите претенции. В България да си педераст вече не е модерно и е по-добре Миро, Педелюбо и онази свиня-педераст и бабоеб Драго-чая да си сменят визията.
цитирай
41. анонимен - Само да попитам къде са талантли...
29.05.2010 09:46
Само да попитам къде са талантливите и умните КОРЕНЯК СОФИЯНЦИ аз лично не познавам такъв!Може би защото съм просто селянче отворете ми очите моля!

Вечно ваш Селянин!
цитирай
42. karambol5 - Аиде сега и заговори срещу България ...
29.05.2010 10:32
анонимен написа:
Аиде сега и заговори срещу България и то защото един пидаль пее кат пидирстинЪ, бе/ма.

Заговор е натрисането ни с минстър Стотинка, Симо Дянката дето ни данкова мамата. а между другото, от как Симо се махна от Щатите ахмерикаците тръгнаха нагоре, хората вече си влизат в релсите, та даже и нафтата в заливът спряла да течееее. все добри неща за тази толкоз голиама демокрация.
тук обаче Симо осира нещата стремглаво а то се види даже от Америка, поради което баш ЦРУецът дойде да земе още неко папка от нашите със инструкции как да се бориме срещу корупцията която се експлоатира от некакви мафииииИ. невероятно е как нашата Татковина всеки ден все повече и повече замязва на Батковина. И дай Боже утре да станем Сецовина...

Миро, абе не тъ знам ко си, пидаль ли си или педльо, ама със съгурност си некакво ЕГН, и дорде не се научиш да шоркаш клекнал през резнатата канелка никои в ЕУските муз среди ниама да те разглезда като хомосексуал. И заговор на ебачите срещу идиоти никога не е имало няма и неможе да има.

Песента, пишат тука, не била лоша. Абе ора, оно се сака кое си требе. Та Мирската песен не се иска да не била нелоша. иска се да бъде песен трепач!

Спомням си Румъния Желева как обиясняваше че на финалната линия се оказа неука и проста защото БКПтата не и дали възмижност да развива потенциялът си. Кво? Желева потенциял? От де го земахте тва бе? Виж потенциял има Миро Свиро, и то на лигав и епилиран педерст.

останалото е въпрос на това кой композитор как ще препише в друг ритъм и партитура некоя старичка хубава мелодия и я лепне върху думите на нечий неизвестен поет.

Миро, ама дай да се разберем-БАЩА ТИ Е НЕВИНЕН!


Това е просто култово изказване !!!!! Евалата ,бате !!! :))))
цитирай
43. анонимен - до номер 24
29.05.2010 10:36
Значи и магаре да изпратим да реве от сцената,трябва да ни харесва и да го подкрепим,защото е българско магаре?Извинявай,но това се и чиста проба криворазбран патриотизам.В изкуството няма наше и ваше,има добро и лошо.А това ,което видях от представянето на Миро беше лошо.Поне по моите критерии.И никой не може да ме накара да повярвам в обратното.Докато има мислене подобно на твоето ,никога няма да отидем по-далеч от полуфинал.Не
само на Евровизия.Да подкрепим нашето,да,но само ако заслужава подкрепа.
цитирай
44. анонимен - Какво ли ти разбира
29.05.2010 10:55
главата и на тебе, добре че не ти четох простотийте до края.....дървен филосов.
цитирай
45. анонимен - Тъпи злобари! Нека и вие стигнете до ...
29.05.2010 11:31
Тъпи злобари! Нека и вие стигнете до евровизия пък тогава плюйте. А това за циганите и гейовете......аз съм бил и в Париж и Лондон мога да ви кажа, че цигани и гейове там да искаш, явно за вас Европа е тв Планета и Професор Вучков.Какво сте взели да плюете, вместо да подкрепите нашия участник?!Като е отпаднал да не би защото е пял лошо ?! НЕ?! Да не би песните на другите да бяха по добри?! НЕ! Отпана и Литва и Холандия, песните на които бяха страхотни! Просто българите в чужбина са същите като повечето вас, вместо да гласуват за България викат а дано падне и с бг картата си пускат смс си за другите страни .Тъп, овчи смотан народ сме! Затова циганите ще ни затрият, щото са 100 пъти по обединени и задружни
цитирай
46. анонимен - ima li nqkoi gledal evroviziq na jivo ??/
29.05.2010 12:08
80 pr ot vas dori ne sa gledali ne samo na jivo ami i po televiziqt:DDD kakvo se komentira ne vijdam.... Sme6narabota sme nie ...nqma narod, koito da plue tolkova mnogo sre6tu sebe si :DDD Az bqh na jivo v zalata ....vidqh naistina kakvo ujivlenie nastana kogato Miro se poqvi na scenta ..horata naistina znaqt pesenta ...tova ne e izmi6liotina na Miro ....i se 4uva6e qsno kak horata pripqvat ..... mnogo ste sme6ni ....kakvo zna4enie ima s kogo 4ovek si spodelq zavivkite ... tova 4e spi s jeni ili s maje pravili go po -malko 4ovek ot vas? Homofobiqta e ravna na zloba :DDD Nqkoi be6e pisal po gore, 4e se klasirat kom6ii ne e vqrno tova, zalata be6e palna s bratu6ki ot sasedna 6veciq edva li ne sa glasuvali za svoeto i 6veciq NE se klasira ....da vi kaja az se zanimavam profesionalno s muzika ima6e mnogo koito pqha ujasno fal6ivo i se klasiraha ....osven vsi4ko vsi4ki bqha s bek vokali edinstven Miro pq savsem sami4ak ..... Miro ima neveroqten glas, napravi dobro 6ou i vzrivi zalata ot aplodismenti ....i za tezi koito ne razbirat pee mnogo mnogo pravilno :DDDD pozdravi ot Norvegiq
цитирай
47. анонимен - :))))))) Kakva 4alga pesen, , , , , ...
29.05.2010 12:24
анонимен написа:
:)))))))

Kakva 4alga pesen ,,,,,4e ne razbrah hubava li????? 4e to hubva ----4alga pesen takova ponqtie ne sa6testvuva :D
цитирай
48. анонимен - кво пък намесихте тоя Драго чая не ...
29.05.2010 12:28
кво пък намесихте тоя Драго чая не разбрах, това че БНТ са го пратили какво общо има с гласуването на Евровизия, ще кажеш, че Драго чая е пял и го е гледала цяла Европа. Абе хора ще се пръснете от простия и злоба бе. Браво на Миро, беше страхотен! Както и певицата на Швеция, певицата на Холандия и момчетата от Литва! Това, че милионите турските гастърбайтери в Германия, Белгия и Холандия пускат смси за Турция и Турция винаги е на финала или бившите страни от СССР и Югославия, които гласуват по между си да не би да е чесно?! ааааааааа?! а вие веднага да плюете
цитирай
49. анонимен - ъъъъъъъъъъъъъ я вижте певеца на ...
29.05.2010 12:40
ъъъъъъъъъъъъъ я вижте певеца на Швейцария или на Сърбия, пък тогава ми говорете за педали
цитирай
50. анонимен - хммм
29.05.2010 13:44
Гледах само втория полуфинал. Докато стигнат до заветното мирово тринадесето изпълнение искам да ви кажа, че почти си бях оскубала косите. Масовата част от песните беше пълна боза... Говорите тук за педали - някой има ли нещо да каже за онези млади петима момци с изкрящите къси гащички, не помня коя държава представяха и как точно преди да обявят резултата водещият си събу панталоните и цъфна със подобни блестящи гащи. Ееее, ама да си имаме уважението сега.
цитирай
51. анонимен - Педали
29.05.2010 14:20
gspot написа:
Гледах само втория полуфинал. Докато стигнат до заветното мирово тринадесето изпълнение искам да ви кажа, че почти си бях оскубала косите. Масовата част от песните беше пълна боза... Говорите тук за педали - някой има ли нещо да каже за онези млади петима момци с изкрящите къси гащички, не помня коя държава представяха и как точно преди да обявят резултата водещият си събу панталоните и цъфна със подобни блестящи гащи. Ееее, ама да си имаме уважението сега.

Това, че онези са педали, не значи, че наш'те не са. Или какво, като пеят само педали да сме задължени да подкрепяме нашите си, български педерасти.

Както се казва в поговорката - българи, ама педерасти. Педерасти, ама българи.

Да живей българщината! Нашите педерасти - най-готините педерасти в света! Фреди и Елтън са аматьори. На тебе като ти харесва изпълнението на гейчето си го запиши и си го пускай по 20 пъти на ден. Аз можах да изтърпя само докато Клизматичния Миро почна да "пее" на английски.
цитирай
52. анонимен - Мими
29.05.2010 14:30
Винаги съм се учудвала на българина за качеството си "мразим га мислим".
Още ли на никого не му е ясно, че не Миро , Спиро и прочие са виновни , както ги изкарвате. Има ли някой , който сериозно да смята, че Миро е основната движеща сила на таз годишната злополучна Евровизия? Не! За всичко са виновни некадърниците, които се занимават всяка година с този конкурс. Това просто са хора без никакъв вкус, визия и идеи за оригинално представяне. ДОКАТО НЕ ГИ УРИНАТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПИШМАН РАЗБИРАЧИ, КОИТО ДВИЖАТ НЕЩАТА, ДОСТОЙНО ПЕРДСТАВЯНЕ ЗА НАС НЯМА ДА ИМА.
Върнете се в годините назад и си направете бегла равносметка дали са изпращани реалните победители. Не виждате ли че всяка година вота е манипулиран и се изпращат най-неочакваните дървеняци. Никой не може да ме убеди, че онази с червените жартиери ще бие по гласове Георги Христов. Там, начело , има някакви посадени разбирачи, главната цел на които е как да прилапат отпуснатите средства, а трагедията е че наистина само отбиват номера. Най-лесно е сега да си измият ръцете с Миро да го изтъпанят публично като онези от Биг Брадър да му изсипват кофите с помията върху главата , пък те да изчакат да мине бурята и така до следващата година и следващия транш...Елица и Стунджи бяха някакъв прецедент , някакъв случаен заблуден електрон , който ни се случи, мина и замина в небитието... Докато не се смени творческият колектив на колещите и бесещите , вие успешна за България Евровизия няма да видите. Ще гледате някакви мякащи кобили и прочие други недоразумения!
Поздрави от Мими на бай Вандал дето вместо България класира Гърция!
цитирай
53. анонимен - Мими
29.05.2010 14:52
Да допълня само, че не Миро е педала, той е само Буратино, куклата на конци на която и слагат думичките в устата.... Дъртите пИдИрасИ дето дърпат конците , тях ги тресе голямата педерастия!!!!!!!!
цитирай
54. анонимен - Само да добавя
29.05.2010 20:41
Мими, и Миро е педала, и Драго чайника е педала, и цялата педалска мафия, която прави конкурса за Евровизия в България е педала!
Веднъж писах коментар под новина в днес.бг за някакъв гей парад. Коментара беше съвсем невинен, нещо от сорта, че педерунгелите трябва да се лекуват, защото са душевно/психически/болни хора. Айде познай дали изтриха коментара ми? Интересно е как в последните години, бавно и полека се насажда педерастията като мода, едва ли не. Нещо, което е толкова гнусно, противоприродно, противодуховно, сега се ;ее от телевизии и медии...
цитирай
55. анонимен - Айде да ме чуете и мене -
29.05.2010 21:07
Четох коментарите и не мога да се стърпя и аз от село. Най-напред -0 огромни благодарности на автора, че е единствения, който според мен каза точните неща. Просто брилянтен стил. И точен , какъвто заслужават тези дето ни представиха поредния нашенски резил. Поздравления на автора !!!
Второ - защо някои от вас се вглеждат само в педалските откровения, въпреки че са точни. Самият автор подчертава величието на Елтън Джон и Меркюри, дори на Емил Димитров - авторът просто е против демонстрацията на педерастия, каквато демонстрират Миро и Драго. Защото, драги другари тези двамата един месец обикаляха Европа, за да "представят" творението си. На държавни разноски, което не е за пренебрегване. Второ - Този дебил Миро "пял блестящо" - има и такива мнения?! Ами има бе хора сайт на самия конкрус, където са публикувани резултатите на всички участници. Ами нашата песен е на ПОСЛЕДНО място, на абсолютно последно място и по точки от журито, и по гласаве. Просто сме на последно място, бе хора. И глупостите за политически вот - то Кипър, Малта, Армения, Исландия са страхотни политически тигри, няма що. Дори Албания. Глупости на търкалета. Между другото авторът го е написал, но трябва да има някой да чете. Трето - Съвсем не е маловажен проблема другари, защото става дума за режисиран спектакъл на една нашенска мафийка, за харчене на държавни пари, за едни и същи втръснали физиономии, които благодарение на самочувствието си и разни лобита ни правят на идиоти.
И накрая запомнете го - нашият герой Миро е на последно място, ама съвсем последно. "Големият певец" със страхотен глас, чиято песен се пее от цяла Финдландия??! Идиотски коментари има наистина. Можете да помогнете, ако разпространите тази статия колкото се може на повече адреси, защото си заслужава!!! А който иска да се възхищава на такива дебили като тоя Миро и Драго Чая !
цитирай
56. анонимен - Айде да ме чуете и мене -hahahaha ...
29.05.2010 22:45
Айде да ме чуете и мене -hahahaha dobre ste zaponat- ta s geografiqta i konkurasa taka dobre ste sledil -la .....:DDDDD vijdame edno kompetentno mnenie na 4ovek, koito ne e daje gledal evroviziq "DDDD I fINLANDIQ E DOBRA DARJAVICA
Samo i edinstveno v bg ima takava tesnograd6tina ...NIKOI V NORVEGIQ NE OBSAJDA SEXSUALNITE NAKLONNOSTI NA MIRO ILI NA GOSPODIN SRABSKI S NOMER 8 NA FINAL ILI NA GOSPODIN 6VEICARSKI I RAZNI DRUGI PODOBNI ....NA NIKOI NE MU PUKA PROSTO .....KAKVA E TAZI HOMOFOB6TINA....:DDD NE E MNOGO QSNO, NO QVNO PROBLEM IMAT HORATA BOLNI OT HOMOFOBIQ ,ZA6TOTO BOLEST NARE4ENA PEDERASTIQ SPORED SVETOVNATA ZDRAVNA ORGANIZACIQ OTDAVNA NE SA6TESTVUVA :DDD HORA V KOI VEK JIVEETE NE E QSNO
цитирай
57. анонимен - Мими
30.05.2010 01:37
Сега разбра ли драги авторе, че не Миро е най-големия педал в тази държава? хаха България гласувала за Софурки и костилки хаха...Друг път!!!!!!!!! За пореден път се подиграхте с вота на хората като им прилапахте паричките от СМС-ите и дадохте точките на държавичките, които ви мушнаха под масата...Не на мене тия !!!!!!!!! Но то ще ви се върне догодина , когато ще имате да чакате 12 точки от Гърция, ако АНДРЕШКО въобще успее да се добере до финал !!!!!!!!
На този свят всичко се връща, но на такива дебили като вас едва ли ще им мигне оченцето.
ОСТАВА ГОЛЕМИЯ СРАМ ЗА ТАКИВА КАТО МЕН ОТЧАЯНИ ЕНТУСИАСТИ ЧЕ ВСЕ ПАК НА БЪЛГАРИНЪТ МУ Е ОСТАНАЛО ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО!
И запомнете, че това което ни се случва си има причина заради такива като вас!
България е държава слушаща предимно балканска музика и колкото и да се напъвате това не може да го промените. Но май ще ви се наложи да направите един нисък поклон на члагата ако искате да продължавате да участвате хаха. Там между другото до сега чувам само да говорят за евтини жени които наричат курви , но за педали и дума не се е отваряло освен за Азис . Може пък курвите да ви класират след като педалите не успяват. Хаха
АКО НЯКОЙ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ВОТ СЪМ УБЕДЕНА ЧЕ ТОЧКИТЕ ЗА ГЪРЦИЯ СА ТОЧНО 12 !
Няма нищо по-лошо за една държава от злобен алчен некадърник с власт!
Ай честито толкова от мен по таз годиншния конкурс!
цитирай
58. анонимен - Дори и да заслужава...
30.05.2010 07:59
Дори и да заслужава България не може да вземе първото място!
Та ние нямаме зала, където да направим подобно шоу, бе хора! А всичко това са пари - туристи, реклама, PR - НИе просто не сме готови за подобно нещо! Как да ни го "дадат" както се жалва Драго!
Дори залата която сега строят - тя ще е спортна - ще сложат татамита и малки вратички - за да си ритат Боко и компания мачлета на закрито!
Това е положението!
цитирай
59. анонимен - Мими
30.05.2010 11:24
анонимен написа:
Дори и да заслужава България не може да вземе първото място!
Та ние нямаме зала, където да направим подобно шоу, бе хора! А всичко това са пари - туристи, реклама, PR - НИе просто не сме готови за подобно нещо! Как да ни го "дадат" както се жалва Драго!
Дори залата която сега строят - тя ще е спортна - ще сложат татамита и малки вратички - за да си ритат Боко и компания мачлета на закрито!
Това е положението!

С подобни овчи разсъждения на аутсайдери никога няма да бъдем първи в нищо!
Песен се прави, за да вземеш първо място , а не да се добереш с клизма до финал!!!
Ако спечелиш първо място не е задължително да посрещнеш Европа в мизерна София , Черноморието е къде къде по- удачен избор! Хем има достатъчно хотели да поемат туристи, хем ще си рекламираме Черноморието.
А за зала ..., щом е за далаверата МУТРИТЕ ВЕДНАГА ЩЕ СЕ БРЪКНАТ надълбоко... ама то не е само с философстване трябва и акъъъллл :)))))))0000
цитирай
60. анонимен - Мими ли си, какъв си..
31.05.2010 07:08
ЗА да спечелиш първо място, трлябва да си готов за него!
С такива ентусиасти като теб, които са на принципа - убре-дебре - 1:0 за наште! може и нещо да се случи случайно - на 50-60 години - както световното 94-та!
Няма как да се направи песен за първо място, след като всичко в BG е усрано и се прави за далавера! Просто няма как!
За акъла си абсолютно прав/а!
цитирай
61. анонимен - Мими съм - момиченце съм :)))))))))))))
31.05.2010 10:35
Аз съм ентусиастка, защото кипя от идеи и съм ги споделила на съответното място, но хората там прецениха, точно като теб, че много "гърмел" за България не ни трябва, че сега ако излезем много напред догодина ще сме празни откъм идеи и ще се сгромолясаме и големия ми шок беше, когато видях идеите си реализирани в представянето на Гърция. За това и приветствам бай Вандал-патриота, който си гледа повече интереса отколкото реномето на държавата. Хайде със здраве имам жестоки идеи и за новата 2011 само че незнам на някой тиквата дали е узряла от таз годишното фиаско!
А пък и нещете нито да плащате за акъл нито пък да сте признателни :))))))))))))
цитирай
62. анонимен - Абсолютно си права Мими
31.05.2010 17:06
Това исках и аз да кажа. Вярвам, че имаш идеи, но не ги споделяй в България, щото ще ти ги откраднат. Иди и ги осъществи някъде навън. Пак ще си останеш българче. То това не се губи.
Тук просто няма смисъл. "Талантите" се прескачат под път и над път.
цитирай
63. анонимен - Изказахме си мненията, а Миро- на ...
31.05.2010 17:24
Изказахме си мненията, а Миро- на мама гордоста ,гушна 30 000 евро...това е било! Той спечели! Цялата държава пълна с гадни педерасти, затова се побутват един друг...макар и изотзадзе !
цитирай
64. анонимен - Ooooo oo oooooo oo
01.06.2010 11:27
О оооооооооооо оооооооооооооо оооооооооооо оооооооо оооооо оооооооо ооооооооооооооо ооооооо ангел си ти оооооооооооооооооо ооооо оооооооо оооооо
цитирай
65. анонимен - Паднал Ангел... Хе, хе, хе...
01.06.2010 14:45
Миро е най-коментираната личност в българския шоубизнес. Причината е само една- незадоволителното му класиране на Евровизия. Всеки, който познава личния му перфекционизъм, може да предположи колко съкрушен е той. Аз обаче не го познавам, но са ми разказвали. И в това няма нищо подигравателно или иронично, защото понякога чужди интереси ръководят подобен тип конкурси. Да, Миро е приел загубата си доста неутешимо. Да кофти е да си на 36 място от общо 39 държави…Да кофти е да си на 15 място, на втория полуфинал от общо 17 държави, а в България да си на номер едно. Да, но кофти беше и първи да скочиш на човек в твоята ситуация. Помните ли, как миналата година Миро първи скочи срещу Краси Аврамов…Как даваше интервюта на всички медии, че го е срам от воя на Аврамов и едва ли не би се отказал от гражданството си, ако наистина тази песен трябва да е визитката на държавата ни. Миро избълва какво ли не, превърна се в комета за простеста “народът срещу Красимир Аврамов, как го нарече „музикален инвалид“, а днес „куция кон“ е самият той- Падналият агнгел Миро! Виновните обаче отново са други, нямал достатъчно пари да пътува и популяризира песента си…А някой в България да беше чул или видял Александър Рибак, миналогодишният победител, или пък новия фаворит Лена от Германия??? А обиколката на Миро в Украйна за какво говори? Ето беше там, представи си песента и вместо 12 точки, Украйна ни гласува само една. Дори няма защо да коментираме “английския“ език, на който Миро е давал интервюта. На него е обърнато достатъчно внимание във форумите на музикалните сайтове в Европа. И малко информация от първа ръка. Миро вече мисли деликатен начин, дали да не се откаже от певческата си кариера. Причината обаче не е представянето на Евровизия, но за това някой друг път. Остава ми да кажа само едно – „Успехът не е това, което виждаш…Внимавай на кого завиждаш!“
цитирай
66. zaw12929 - Пораснете време е да разберете, защото
01.06.2010 17:41
Не сте добре, да хулите българите те са добри, МИРО ОТ НАЙ ДОБРИТЕ но ние сме малки за да бъдем избрани...
ИЗТРИЙТЕ СИ ПРОСТАШКИЯ ПОСТИНГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541093
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031