Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2011 20:30 - Масоните в Пловдив - общински цигани
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 32401 Коментари: 11 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Те обичат много Пловдивската ясла

Масоните в Пловдив – общински цигани

Ще го разсипят този град! Ще го разсипят! Това, което не направиха турци, византийци, гъркомани, Иван Панев, Дража Вълчева, Кочо Гяуров, Чомаков и компания ще го сторят пловдивските масони с наглост, мазмантийство и непомерна лакомия. Общодостъпната информация за масонството акцентира върху неговата основна дейност – Благо-творителност, толерантност и строеж… Да, но пловдивските синове на вдовицата и последователи на Хирам могат да бъдат отличени само с желанието да получават Без-възмездно дарения от общината, по възможност в Стария град. И имат чутовни постижения в иновационните технологии на грабежа. Също като циганите, които в Пловдив от десетилетия са научени да получават всичко даром – ток, вода, къщи, помощи, че и благословия от управниците.

Сега са се преоблекли като … читалищни дейци. След като шефа им Гочиту Гергов стана „публично-частен партньор” и сложи ръка на половината от Стария град и целия Панаир, братята му с  престилки се маскираха на кротки читалищни писарушки и се изтъпаниха пред Общинския съвет /оглавяван от друг брат зидар и вселенски архитект – Илко Илиев/, за да получат БЕЗ-възмездно за 10 год. поредния общински имот… Гнусно, но шайката от разнородни безродници не се спира пред нищо, щом става реч за имоти, пари и благ лайф…

Какъв е последния нагъл масонски сюжет на пловдивската ложа „Слънце – Ориент”?

Изчаквайки смъртта на прекия наследник и техен брат Тинко Аджаров, зидарите вписват под № 3484 в държавния регистър читалище „Д-р Христо Аджаров 2010”/дядо на Тинко, голям пловдивски хирург и благотворител, основател на местната ложа/ с адрес Пловдив, ул. „Генерал Тошев”4/запомнете адреса!!!/, Булстат 175962774, тел. 9544737 и ръководство в състав: Председател - Степан Манук Ерамян/бивш отговорен секретар на в-к „Работническо дело”, понастоящем член на Съвета на директорите на Герговия Панаир и съсобственик на в-к „Марица”, първомайстор на масонската ложа в града/, Секратар – Валентин Ангелов Кирчев /банкер в ЦКБ-Пловдив, ревностен брат - зидар/ и Членове на УС: Юлий Славов /престарял приспособленец, завъртян от старческа деменция, бивш депутат на Костов и тамада на масонския церемониал в  Пловдив/, Иво/Иван/ Бояджиев /местен адвокат с добри възможности, със съпруга Адела Кац – преуспяващ нотариус, но ревностен деец на зидарския занаят/ и Андрей Захариев /виден царист, преди това демократ, който през 1992 г. ме води в МЗ да купува от държавата каптагон, та щяхме да предизвикаме инфаркт на зам. министър Антикаджиев, по масонски лежерен и приспособим/. Гочиту Гергов липсва по обясними причини, но физиономията му наднича отвсякъде. Тази весела компания сяда и пише искане до ОбС-Пловдив като читалище да им бъде предоставена за срок от 10 години сградата в Стария град на ул. „Ген. Тошев” 4, до Дома на учените, позната като Къща на журналиста. Не пропускат братята на Гергов да искат супер апетитния имот за срок от 10 год. по Закона за читалищата и то задължително Без-възмездно. Братята-масони Славчо Атанасов и Илко Илиев козируват и за отрицателно време имота е преобразуван от публична общинска собственост в частна общинска собственост и веднага след това съветниците го шитват даром на масоните-читалищни дейци. Забележително, нали?!

За отбелязване: бившият Дом на журналиста, за който става дума е най-хубавата къща в Стария град, с разкошен двор, а в същото време на останалите пловдивски читалища /19 на брой/ от десетилетия никой не обръща внимание, независимо че някои от тях имат съвсем безвъзмездна и на ползу роду дейност, така както е било от възрожденски времена. Докато настоящето масонско сборище се е погрижило да си „заплюе” точно тази къща, много преди да има каквото и да е решение на местните старейшини/виж адреса от началото на текста/. На това как му се вика, драги читатели?!...

И понеже масонското лоби  не се спира пред нищо,  ОбС гласува харизването на ценния имот с 28 гласа/от 51/, въпреки че за безвъзмездно ползване се иска квалифицирано мнозинство от 75% от ОбС, т.е. поне 34 гласа от съветниците. Има ли въобще закони за пловдивските масони? Май няма, след като зидарят  Илко Илиев тържествено обяви, че имота на „Генерал Тошев” 4 се предоставя на читалище „Д-р Христо Аджаров 2010”, макар и да не е извършвало никаква дейност досега. Никаква.

За сведение на пловдивските масони малко информация. Техните братя преди десетилетия наистина са работили с всеотдайност за общественото благо, дарявали са и подпомагали града и обществените институции като техния патрон калофереца Христо Гъчо Аджаров – хирург и  патриот, извършил първата сърдечна операция в Европа, дарил на Пловдив сградите на две клиники или като доста истински Архитекти на българската държавност. Разликата между тях и сборището на Гергов, Ерамян, Илиев или Славчо е просто вселенска, нито един от тях не е направил нищо нито за града, нито за читалищните мечти – само и единствено са се турнали, където има далавера за сметка на пловдивчани, останали далеч, далеч от невнятните им щения. Между другото, преди 10 год. бе открит масонски стенопис в гимназия „Яворов”/единствен в града/, прекрасен с много вкус и мяра сътворен, но така и не се намериха някакви дребни суми /за техните бездънни джобове/, за да бъде възстановен – просто тогава „читалищните” дейци ги нямаше, ама за това трябва и малка доза интелигентност, която видимо липсва у Гергов, Ерамян, Илко или Славчу.

Ако областният управител Иван Тотев иска да бъде принципен и на висота кмет, то сега е момента да върне безумното решение на ОбС-Пловдив, иначе още преди изборите ще си минира кампанията със съмнения, че и той е привлечен като другите кандидати към всесилната, но компроментирана дружина на местните масони – предлага му се идеален вариант да ни убеди в принципността си. Ако не го стори не остава нищо друго освен гражданска мобилизация на пловдивчани срещу шайката, която по цигански модел е на път да разсипе града. Нищо чудно да поиска и полагащата се читалищна субсидия на останалите културни средища в града. В техен стил ще е.

А колко справедливо и добро би било да се прилага наказание бой на голо пред публика… Пловдивска. С тънки пръчки по дебелите им масонски задници.

Ето някои "герои" на  поредния масонски подвиг в Пловдив :

 image
Славчу - кмета движи само с врътовръзка с масонско клонче

image
Част от пловдивските "архитекти"
imageБратът зидар Илко Илиев - шеф на пловдивския ОбС

image
Не може и без първомайстора на "Слънце-Ориент" върховния гуру Гочиту  Гергов

image
Шефът на пловдивското масонско читалище Степан Ерамян

image
Читалищният деец Андрей Захариев, по съвместителство и член на ИК на др. Меглена Кунева-Пръмова







Гласувай:
25


Вълнообразно


1. анонимен - Нищо ново
03.08.2011 21:42
То от коджа време е ясно, че за Пловдив може да се каже само едно "Язък, какъв прекрасен град беше!". То не бяха герговци, то не беха славчовци, то не беха... няма смисъл да ги изброяваме. но най интересното е, че една и съща мътна шайка се превъплащава във всички възможни вампирски (в смисъл пиещи кръв) битности само и само да насити ненаситния си апетит. А сега и Ерамян! Дали помните как почна - като ортак на покойния вече Е. Кюлев в ноторно рекетьорсдката фирма ЕРКЮЛ. В безкрайната си лакомия дали им минава през ум, че Кюлев не ще да е последния разстрелян гангстер.
цитирай
2. zaw12929 - Що за чудовища има в Пловдив?! ...
03.08.2011 23:02
Що за чудовища има в Пловдив?!
Хайде, по весело, ще ви окапят висулките от омраза!
цитирай
3. анонимен - Ами така е господа.....
03.08.2011 23:41
То да се каже с прости думи е невъзможно, но и със сложни също......и все пак трима кметове продадоха града, а липсата на гражданско общество се усеща и в съкпият ни Пловдив. Бидейки най-голямата индустриална база в България, стотици складове и фабрики пустеят за да може после да се превърнат в поредния мол или грандиозна сграда със съмнително предназначение. Обаче това съвсем не е най-лошото...как не дойде един кмет с малко дар слово и достатъчно ерудиция та да промени статуквото в полза и на гражданите. Защо все чакат избори? И най-тъпият крадец ще се сети, че ако се развие градът, ще може да лапа повече. Взеха чуждите ордени, но забравиха , че са пасли кози в не толкова далечното минало. Аристокрация в България няма, има аристокраДция.
Дано някога да се върнат великите българи, които тогава, в далечното минало се наричаха аристократи от народа, а не от самите себе си. Срамота е в града на първото печатно слово, никой да не дава пет пари за бъдещето.
цитирай
4. toross - Ето какво мисли една "демократка" за този текст -
04.08.2011 15:57
Jenia Georgieva Тази публикация поставя сериозен проблем, но съдържа нелепо изравняване на несравними неща и завой към расизъм. Който я прави абсолютно неприемлива.
Обръщам внимание на администраторите!
Използвам случая да помоля членове на тази инициатива, които са станали ФБ приятели с мен на базата на съмишленичеството ни по каузата с ПСА, но са носители на расистки възгледи - да се оттеглят от личното ми приятелско пространство.
цитирай
5. toross - И още малко -
04.08.2011 15:59
Благородната дама е активист за бутането на Паметника на съветската армия, член на ДСБ, а ето какво и отговорих - Христо Марков
Г-жо Георгиева, заради такива като Вас ПСА ще си стои още десетилетия да ви напомня, че страхът и псевдо-либералстването са другото име на комунизма. "Завой към расизъм" ??? Вие добре ли сте , всъщност? Каня ви най-учтиво на гости в Пловдив, живея на "П. Шилев" 16. Ще ви посрещна, ще ви разкажат за свършеното от масонската ложа на Героги Гергов в града ни, после ще ви заведа при приятели цигани да ви разкажат какво получават техните фондации безвъзмездно, после ще ви предложим при най-добри условия да поживеете няколко дни в "Шекера" и "Столипиново"/държа да подчертая, че съм приятел с влиятелни цигани, които Ще Ви Пазат през цялото време/ и ако мислите същото за "расистките възгледи" - всичко е ОК. За съжаление доста ще трябва да се потрудите, за да си махнете комунизма в главата...
цитирай
6. анонимен - Дали е така?
05.08.2011 14:13
В България МНОГО се КРАДЕ! КРАДЕ се навсякъде и във всичко... И всякакви разговори, спорове, препирни и свади по каквато и да е тема се ОБЕЗСМИСЛЯТ! Какво значение има колко е компетентен КРАДЕЦА? КРАЖБИТЕ не само нанасят вреда с размера на ОТКРАДНАТОТО, а и в дейностите, съпътстващи ПРИКРИВАНЕТО на КРАЖБАТА, се харчат още толкова пари. Така загубата е ДВОЙНА! По-добре директна КРАЖБА, така е по-евтино на данъкоплатците...:о))) И това е абсолютно политически и исторически обусловено и неизбежно! Политиката се оказва пристан за всякаква неуспяла в начинанията си паплач, която категорично отказва да признае некомпетентността си и зад маската и силата на държавата или общината, се опитва да реши въпросите на личното си забогатяване с всякакви средства. И се КРАДЕ от бюджета-държавен или общински. Но и данъкоплатците имаме голяма вина. Защото допускаме с манипулации и лъжи да ни скрият очевидното - зад маската на политически спорове се крият крамолите за разпределяне на ПЛЯЧКАТА! КРАЖБИТЕ са най-големия бич за една държава, особено развиваща се като нашата. Те по принцип са бич за капитализма.То,като погледниш и затова е създадена капиталистическата държава, и озаптяването на КРАЖБИТЕ са в самите устои на тази държава. Ако нямаш ГАРАНЦИЯ срещу КРАДЦИТЕ, всичко друго ГУБИ смисъл.При тези обстоятелства, голяма е вината на "четвъртата власт", сензора на обществото, че не съзнава, не формулира и не поставя за решаване проблема, проблема с КРАЖБИТЕ. Даже се стига до абсурда да мечтае да се присъедини към тях, а ние очакваме да ги разобличава...
А иначе "глупавия народ" усети, че трябва да търси решение и го намери по своему, припозна Борисов като СПАСИТЕЛ от КРАЖБИТЕ. И той с тоя аршин ще бъде мерен - спре ли пладнешкия грабеж, ще управлява дълго, дълго... В противен случай ще отиде там, където са Костов,СДС, царя, БСП и Доган. Неминуемо! И ще чакаме следващия спасител от башибозушкия грабеж...
цитирай
7. анонимен - Дали, ама надали...
05.08.2011 14:21
Въпросът е Борисов БОРИ ли се с КРАЖБИТЕ? Всеки сам ще си отговори и от този отговор зависят бъдещите резултати на ГЕРБ на всякакви избори. Но, спря заменките - факт. Средна цена за километър магистрала - 2 млн. евро - факт. Даже еврокомисар от ЕС дойде да протестира срещу тия ниски цени, зер било много опасно да се строи евтино!!! Че изпълнителите няма да могат да калкулират неговото, може би...Но лакмуса за всеки, който иска да е обективен е ЗОП(Закона за Обществените Поръчки). Трябваше да го приемат до края на юли. За съжаление това не се случи, а там ще проличи Кой-Кой е и дали повсеместно ще се СПРАТ КРАДЦИТЕ. Или ГЕРБ ще тръгнат по петите на предишните безславно и безследно изчезнали от българската политическа сцена!
цитирай
8. анонимен - Hemming fvnilie
06.08.2011 22:44
Що за наивник или нахалник сте вие дребни ми господине , та все още не сте разбрали що за птица е благодетелят , който обещал на Мишо Бирата да не го закача.Какво по-сигурно доказателство ви е необходимо , за да пратите всички милиционери и милиционерски копелета на майната им.Не виждате ли, че България си отива заради комунистическата наглост и лакомия?
цитирай
9. toross - Сагата продължава -
19.09.2011 22:12
Два пъти не достигнаха гласовете. На 20.9.2011 г. наглите масони внасят за трети път точката за гласуване - Организацията, добила бързо популярност като Масонското читалище, обещава да развива и обогатява социалния и културния живот, да пази възрожденските и просветителски традиции чрез общодостъпни библиотеки, читални, фото, фоно, филмо и видеотеки, да организира дискусии, форуми и конференции, да създава и съхранява музейни колекции, да предоставя безплатно компютърни и интернет услуги.

Припомняме, че на предишна сесия съветник № 1 Илко Илиев обяви, че имотът се дава за читалище, обаче се оказа, че гласувалите са неквалифицирано мнозинство, както се изисква по закон - 75%.

Това налага римейк на схемата Масонско читалище в Стария град
цитирай
10. анонимен - Joro
17.02.2012 14:28
Този Иван Попов от втората снимка прилича на келнер, а за Ерамянчо Одъртянчо какво да говорим - пълна подлога на всяка власт
цитирай
11. анонимен - vZrJverHMcfzf
31.10.2012 08:21
b7fpqc <a href="http://ltzhebegaboh.com/">ltzhebegaboh</a>, [url=http://dnfyhohpsdpq.com/]dnfyhohpsdpq[/url], [link=http://wtrdehdvaoxk.com/]wtrdehdvaoxk[/link], http://zfzghshtctnh.com/
цитирай
12. анонимен - vIUJVtjcRxInS
31.10.2012 10:16
LKyhi9 <a href="http://wryzzmdjfoqr.com/">wryzzmdjfoqr</a>, [url=http://virecysssjmk.com/]virecysssjmk[/url], [link=http://dmexkwqxgqll.com/]dmexkwqxgqll[/link], http://roezccdudkzd.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9522853
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031