Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2011 16:56 - Революцията "Катуница" - синдромът на циганско-лявото сектантство
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 33821 Коментари: 46 Гласове:
46

Последна промяна: 02.10.2011 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image

image
"Царят Киро" прави кампания на Надка, Кисьов и Личева, а години преди това първи го оповести за "фактор" Филип Димитров през 1994 г., когато го обяви за "рицар на етническия модел"... /щракнете върху снимката и размислете по "блясъка и/.


    
Революцията „Катуница” – синдромът на циганско-лявото сектантство

            Пак са изборни времена и пак мнозина се упражняват върху „ромския” въпрос и професионалните правозащитници квичат оглушително, че държавата се опозорила, резигнирала и „абдикирала”… Нищо ново няма да чуете, защото този проблем не е етнически, не е политически, не е мутренски /според Иво Беров/, а толкова десетилетия е очевадно, че циганския проблем на България е културен, цивилизационен и ценностен за разлика от сходния в Чехия, Румъния или Унгария, че даже в Русия.

            За тази общност няма ценност човешки живот, за българските цигани липсва оценка за стойността на най-висшето благо, дарено от Бог на хомо сапиенс. Група цигани оная вечер в пристъп на висшите си ценности за мъст и кръв прегазват едно момче, защото си позволило да опонира на техния „цар”, прегазват го пред очите на роднините му в Катуница, после със същия бус мачкат още петима, трима от тях – полицаи. Циганки раждат на 15-16 год. /има и световни достижения за майки на 11 г., като оная Кортеза от Сливен/ и след това изхвърлят живото същество в селския клозет; други техни колежки пък ги продават като животни; трети просто ги удушават и изхвърлят в кофите за боклук. Цигански банди опустошават обезлюдени селца, изнасилват немощни баби за по 2-3 лева, пребиват старци за кило ракия, обират лозя и градини, крадат животни и посуда, ако случайно някой им се изпречи на пътя – сатър или брадва. Няма местенце в скъпата ни Родина /с изключение на сектата, живееща на жълтите павета/, което да не опознало подвизите на специфичната циганска култура за опустошение, кръв и сперма. Държавата не я разбира, не се опитва и да я разбере, и да промени нещо, защото ползва друга специфика на тази култура – българският феномен търговия с гласове, с вот, който упълномощава някой да властва. Ползва се от години от сини, червени и розови. Участвах скоро в опит да се разкрие схемата за измама в Пловдивско, но точно местните медии замълчаха като на погребение, защото се знаят от десетилетия специфичните пловдивски „практики” на изборния кеш. /Катуница е на няма и 3 км. от града/.

            Циганският живот е сепариран в няколко абсолютно затворени общности, които съществуват по техни си правила, нямащи нищо общо с държавата и официалната власт. Те се оглавяват и от общонационалните „икони”: Цар Киро, който ръководи монархията си от Катуница; съмопровъзгласилият се „Цар” на циганите, наследил империята от Цар Гого, в чиито патримониум влиза алкохол, спирт, злато, джебджийство, имоти, рекет и измами; другият водач е някакъв Ицо Папата, който е начело на циганската съдебна власт – Мешерето, издаващо присъди, включително и смъртни и третият е Дона, Дон Цеци – водачът на тяхната „коза ностра”, официализирал се като донор на БСП от години, техен коалиционен партньор, помилван лично от президента на Републиката, за да се оправдае превода на мафията като „наше дело, наша работа”. В страната функционира друга власт, друга култура, ценностна система, видима от всички и премълчавана масово от обществото, защото така е „европейски, толерантно и мултикултурно”. Холандската зелена евродепутатка, която ни ковладеше от години заради отношението към „ромския етнос” престоя само половин ден в циганската махала „Токайто” в Пазарджик, за да констатира „това е нещо неразбираемо, аз не мога да живея в такава смрат, съмнявам се дали това са човешки същества…” /цитатът е буквален/ и после замлъкна за „ромския въпрос в България”. Дума не обели повече за непомерна тъга на родните либералстващи правозащитници, щедро дарявани от  Сорос.

            Но както повелява неписаният закон на мафията сходните затворени общества се защитават истерично, на кръв, на живот и смърт. Преди време публикувах в блога си една статия „Масоните в Пловдив – общински цигани” /http://toross.blog.bg/politika/2011/08/03/masonite-v-plovdiv-obshtinski-cigani.795494/, в която разказвах за повсеместния грабеж, на който е подложен града от масоните на Гергов и циганските фондации чрез безвъзмездни дарения от общината – на читалища, панаир, държавни средства, дърва, въглища, ток и вода. И знаете ли какво настъпи, драги читатели?! Вой като на умряло от другите секти. Моментално крайно лявата секта, предвождана от Женя–Варвара Георгиева и Валентина-Спасуна Телешкова ме изгони от общността за демонтиране на ПСА, където имах неблагоразумието да се включа. После пропищяха орталъка, че съм расист, изрод, гад и краен националист/???/. Появи се някакъв техен другар Белчо „Алжира”, който ми разказа, че жена му била еврейка и е добър човек /без да е споменато въобще в статията ми нещо за израилевото племе/. И той обиден. Възмутен даже. И тези хора пеят и свирят, правят хепънинги и пърформърси, срещи с видни интелектуалци, политически жестове с красиви намерения, а всъщност са подчинени на затвореното си, тайно общество. Нали скоро имаше предварителни избори в рамките на Синята коалиция – отворени, демократични и прозрачни. И аз гласувах на тях, но не разбрах какви са резултатите в моята секция в у-ще „Яворов”. И вие няма да разберете. Защото някакво общество ги засекрети, няма ги. Липсват по секции резултатите. Защото, ако ги научим, че „открием” в някои махали и села, където гласуват по 30 - 40% сега са „фърляли” едни мургави хора по 90% за единия кандидат. Стимулира се едно затворено общество от друго затворено такова. И всичко си остава тайно, „коза ностра”, наша работа, вътрешна…

            Циганите се подчиняват на клетвата си пред „Царя”, „Дона” или „Папата”, масоните се вричат с доживотна клетва пред брата високопоставен зидар, „Майстора 33 степен”, церемониал-майстора на ложата или Бафомет/Луцифер/, в клетвата на офицерите от ДС фигурира началният текст : „Кълна се във вярност към Великия Съветски съюз и БКП” /Указ  № 1520/13.08.1975 г./. Да изброявам ли още стотици тайни, сепарирани общества, за които законите на държавата, на систематичната власт  са второстепенни пред интересите на сектата, ложата, енто-общността. Там е истинският, същественият модус, който няма решение след станалото в Катуница. За Царя Киро няма закон и легитимна власт, защото той е формиран в затвореното монархическо общество на „неговите” братя, както нямаше контрол и власт над    зидарите от 33 степен като Луканов или Илия Павлов, а сега свинепаса Георги Гергов.

            В историята на България е имало опити да се върне държавността, да се предпази от затворените общества на комунисти, масони, цигани или просто религиозни фанатици. Правят го трима министри на правосъдието – Васил Митаков, Константин Партов и Александър Сталийски. И тримата са екзекутирани от т. нар. Народен съд в оная зловеща февруарска нощ на 1945 г. Нали се сещаме, че лявото винаги люби революциите, „дълбоките промени”, обществените трусове и ги завършва обикновено с масови екзекуции, извън закона – като се започне с Великата френска революция, мине се през Великата Октомврийска и се стигне до Деветосептемврийската „победа” на сектата български интернационалисти.

            А историята, както казват се повтаря като фарс. Току що пуснаха интервю на катунският властелин Цар Киро отпреди година, в което призовава прокуратурата и Цветанов да го защитят, защото щяло да стане като в Косово, ако „неговото общество” се разбунтува…

            Историята се повтаря и като следствие от културни, цивилизационни натрупвания… Сега са наред щатните правозащитници и сектанти.

image



Гласувай:
47


Вълнообразно


1. minavamottuk - Прав си
25.09.2011 20:45
за жалост...
цитирай
2. анонимен - вярно е
25.09.2011 21:36
За съжаление всичко е вярно, ама в пресата и телевизията трябва да се говяори за това, а не апокрифно...
цитирай
3. анонимен - Иво Николов
25.09.2011 22:02
Смърт на тази напаст!!!
цитирай
4. анонимен - Защо България умира...?
25.09.2011 22:10
Приятели,

Вижте въпиющ пример на ЦИНИЗЪМ… изречен от Цветанов…:

„ - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.”

Признания на министъра и негови Изводи:
1. В България цари Цигански терор и ТОВА Е ДОБРО…
2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО…
3. Циганския терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО…
4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА…!!!

Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ…

И НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР…!!!

„Народе!!!!”

цитирай
5. анонимен - ъъъ
25.09.2011 22:55
Великата френска революция, мине се през Великата Октомврийска и се стигне до Деветосептемврийската „победа” на сектата български интернационалисти." айдааа,ще сравнява френската революция заради която Франция е това което е-с псевдореволщциите болшевишки! айде да видим ,осрана робска Българийо,с добро ли,по мирен път ще стигнеш Франция!!вашия мирен път и "нежна"револщция и "преход" вземат много повече жертви от тия в Ирак,Афганистан или по ивицата Газа,бе,юродивци!! Робска България-робите да продължат да живеят в мир и сговор с робовладелците и феодалите!! И парите си дадохте,и дупето си дадохте!какви леви-десни в БГ,бе,келю?? ляво-дясно,ляво-дясно,хоп,в лайното прясно..та и до днес БГ е в него!всичкото е от котилото на БКП и люспи около БКП..+някое пуделче джавкащо..което се мисли за овчарка!!хахах,но и ПФУУУУ!!бай-бай от Копенхаген!
цитирай
6. raders - Великата френска революция, мине ...
25.09.2011 23:26
анонимен написа:
Великата френска революция, мине се през Великата Октомврийска и се стигне до Деветосептемврийската „победа” на сектата български интернационалисти." айдааа,ще сравнява френската революция заради която Франция е това което е-с псевдореволщциите болшевишки! айде да видим ,осрана робска Българийо,с добро ли,по мирен път ще стигнеш Франция!!вашия мирен път и "нежна"револщция и "преход" вземат много повече жертви от тия в Ирак,Афганистан или по ивицата Газа,бе,юродивци!! Робска България-робите да продължат да живеят в мир и сговор с робовладелците и феодалите!! И парите си дадохте,и дупето си дадохте!какви леви-десни в БГ,бе,келю?? ляво-дясно,ляво-дясно,хоп,в лайното прясно..та и до днес БГ е в него!всичкото е от котилото на БКП и люспи около БКП..+някое пуделче джавкащо..което се мисли за овчарка!!хахах,но и ПФУУУУ!!бай-бай от Копенхаген!


Копенхаген ли? Горките датчани! Да беше се научил поне да пишеш...
цитирай
7. svraka - Тази снимка дава пълно обяснение за ...
26.09.2011 06:24
Тази снимка дава пълно обяснение за това кой е виновен за ситуацията в България. Без да се интересуват от жъдещето на страната, но с декларации и обещания на уста, червените и ДПС използваха всяка възможност да закупят повече избирателни гласове всред циганите срещу обещания за безнаказаност на циганцките босове. Това е и причината сега личности като К.Рашков или онези от рода Зрънкови да се разпасват пояса и да върлуват със самочувствието на недосегаеми.
цитирай
8. анонимен - Щеше да е тъжно, ако не беше страш...
26.09.2011 07:49
Щеше да е тъжно, ако не беше страшно!

А като се сетя и за наложените през последните 20-на години порядки в БГ, не ми остава нищо друго, освен да се надявам на ... 2012-та.

Нашенци отдавна ни предадоха ... и продадоха. Като много далечни и чужди, дано поне маите не ни предадат!
цитирай
9. ok3223 - Съро raders
26.09.2011 07:51
многу си е грамотен нумеро 5. 100 пати повече от теб и доста- от мен.
С 2 думи ни е казал 200 истини...
цитирай
10. vmir - 5. анонимен - ъъъ
26.09.2011 08:25
анонимен написа:
Великата френска революция, мине се през Великата Октомврийска и се стигне до Деветосептемврийската „победа” на сектата български интернационалисти." айдааа,ще сравнява френската революция заради която Франция е това което е-с псевдореволщциите болшевишки! айде да видим ,осрана робска Българийо,с добро ли,по мирен път ще стигнеш Франция!!вашия мирен път и "нежна"револщция и "преход" вземат много повече жертви от тия в Ирак,Афганистан или по ивицата Газа,бе,юродивци!! Робска България-робите да продължат да живеят в мир и сговор с робовладелците и феодалите!! И парите си дадохте,и дупето си дадохте!какви леви-десни в БГ,бе,келю?? ляво-дясно,ляво-дясно,хоп,в лайното прясно..та и до днес БГ е в него!всичкото е от котилото на БКП и люспи около БКП..+някое пуделче джавкащо..което се мисли за овчарка!!хахах,но и ПФУУУУ!!бай-бай от Копенхаген!


Типичен готованец и поплювко. Отишъл наготово, ама не се пита с какво е заслужил да ползва което хората са си направили в Копенхаген, ама плюе, че не са му го направили и в България. Ей заради този паразитен манталитет си имаме проблеми с циганите, заради същия паразитизъм ни ограничават и от ЕС. Даже циганите понякога са по-благородни от такива лекета, че не всички цигани плюят съотечествениците си, за разлика от горния паразитиращ екземпляр. Най-жалкото е, че такива като него не могат да схванат, че паразитизмът им се вижда и на място. Неслучайно ok3223, на когото съм наложил бан в блога си заради възхваляване на комунистическите кланета, му се възхищава. Защото, комунистите са способни да плюят и комунизма, ако се наложи, за да създават анархия и условия за кражби и паразитиране. Долна червена гмеж.
цитирай
11. hamstera - Още си стойте и си пишете!
26.09.2011 09:36
В Пловдив са се заредили с ножовете! Това, че се прибраха не значи, че довечера няма пак да излязат! А вие? Спите ли?
цитирай
12. vmir - 11. hamstera - Още си стойте и си пишете!
26.09.2011 09:59
hamstera написа:
В Пловдив са се заредили с ножовете! Това, че се прибраха не значи, че довечера няма пак да излязат! А вие? Спите ли?


Споко, бе човек! Аз пък си имам пищоф, и затова не ме закачат. Ама не само заради пищова де, но защото не съм им спестил гьостерицата по главите и гърбовете когато съм ги сгащил в къщи, сега ми козируват и ми се кланят, щяха и ръка да ми целунат, ако им бях позволил, че не съм използвал пистолета. Обаче не ги дразня и не ги обиждам, без да са ме закачили.
цитирай
13. boristodorov56 - Всяко престъпление е персонално. ...
26.09.2011 10:49
Всяко престъпление е персонално.
Вината е на властта, че допуска бандити от този вид - без значение от възраст, пол, класа, занятие, народност и практикуване на секс - да мародерстват гражданите на Републиката!
Народа крещящо се нуждае от справедливост, а тя се гарантира от държавата в лицето на Правителството и право охранителните органи.
Да сте усетили през тези 20 години тя да е защитила интереса на народа, които е суверен та властта?
Къде са и къде бяха през трите последни денонощия сестрите травеститки Бойко Борисов и Цветан Цветанов?
Време е да да се помете властта барабар с отрочетата им феодалите по места от всякакъв вид и род!
Народа няма какво да дели - тези размирици са инспирирани от задкулисните играчи и управници на България от червеното гестапо и комунистическите гаулайтери - както за всичко случващо се до сега у нас.
Хора не се подвеждайте - те искат народа да е разединен - за да не може да им търси сметка.
Разединен народа се управлява изключително лесно и ефективно!
цитирай
14. toross - А какво направи кмета на Пловдив Славчо Атанасов ?! -
26.09.2011 11:33
Може би трябваше да се спомене, че докато горяха огньовете на недоволството кмета Славчу събра хората си да се повеселят и попеят. Това е положението драги сламени войводи - Кандидатът за кмет на Пловдив от НИЕ Славчо Атанасов си откри с концерти, фойерверки и балончета кампанията на Античния театър в нощта, когато две момчета загинаха в Катуница и последва граждански метеж с палежи и насилие.

Въпреки, че цяла България и всички медии гледаха ставащото около имотите на ромския цар Киро, НИЕ се веселяха на Античния и си обещаваха втори мандат в Пловдив.

В 15 часа в неделя Катуница погребва двете жертви на насилието - 19 годишния Ангел и 16-годишния Павел.
цитирай
15. mikino - ЗА ДНЕС 26. 09 ПРОТЕСТИ ИЗ ЦЯЛАТА ...
26.09.2011 13:25
ЗА ДНЕС 26 . 09 ПРОТЕСТИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА - РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ !
София- НДК, Пилоните 19:00
Пловдив - Площад "Съединение" 19:00
Варна - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично" 19:00
Бургас - Паметник "Альоша" 19:00
Русе - Площад "Свобода",
Общината 19:00
Велико Търново - Общината 18:00
Стара Загора - Общината 19:00
Хасково - Площад "Съединение" 19:00
Враца - Площад "Ботев" 19:00
Пазарджик - "Тортата" 19:00
Плевен - "Часовника" 19:00
Ловеч - СОУ "Климент Охридски" 19:00
Шумен - Входа на Градската градина 19:00
Сливен - Площад "Хаджи Димитър" 19:00
Казанлък - Парк "Розариум" 19:00
Ямбол - Общината 19:00
Монтана - Паметник Васил Левски 19:00..
Благоевград 18:30ч. пред Общината
Велико Търново 18:00ч. пред Общината
Кюстендил-18:00-на площад Велбъжд!!!!
цитирай
16. vmir - 13. boristodorov56.
26.09.2011 13:33
boristodorov56 написа:
Всяко престъпление е персонално.
Вината е на властта, че допуска бандити от този вид - без значение от възраст, пол, класа, занятие, народност и практикуване на секс - да мародерстват гражданите на Републиката!
Народа крещящо се нуждае от справедливост, а тя се гарантира от държавата в лицето на Правителството и право охранителните органи.
Да сте усетили през тези 20 години тя да е защитила интереса на народа, които е суверен та властта?
Къде са и къде бяха през трите последни денонощия сестрите травеститки Бойко Борисов и Цветан Цветанов?
Време е да да се помете властта барабар с отрочетата им феодалите по места от всякакъв вид и род!
Народа няма какво да дели - тези размирици са инспирирани от задкулисните играчи и управници на България от червеното гестапо и комунистическите гаулайтери - както за всичко случващо се до сега у нас.
Хора не се подвеждайте - те искат народа да е разединен - за да не може да им търси сметка.
Разединен народа се управлява изключително лесно и ефективно!


Наивно. Къде в историята си видял случай за един, пет или 100 дни да са изкоренени корупция, беззаконие и несправедливости? Толкова е погрешно, че няма накъде повече. В проспериращите държави са ги гонили десетилетия или столетия наред, и пак не си поставят нереалната цел да ги премахнат 100%, а да ги контролират в приемливи граници. Само у нас демагогията е всемогъща и заплита с обещания "да изчисти", "да ликвидира", "да ощастливи" за ден-два-пет и всичко да стане цветя и рози, "благата да потекат като пълноводни реки от мед и мляко", а народа да го удари на живот и почивка от тежкия преход, защото нямало да има кой да го краде... Вярваш ли в тези приказки, забравил ли си откъде дойдоха?
цитирай
17. mikino - Бобсъне...
26.09.2011 14:14
Не мога да се саглася с теб! Винаги съм уважавала мнението ти, но този път не!
На протеста вчера в София, имаше различни хора - там нямаше цвят, нямаше партия, нямаше организация! Хората просто дойдоха да кажат, че това не трябва да продължава така. Разумното е, да се излезе на уицата, но да се внимава кой ще се възползва от гнева на хората... Нека поажем, че можем да сме единни! Без провокации, без побои и кръв - просто протест! Вчера дори анархистите се въздържаха от нападения! Нека последавме примера им!
цитирай
18. hamstera - ВАЖНО!!!! ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ У...
26.09.2011 14:59
ВАЖНО!!!!
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ УЧАСТВАЩИ В ПРОТЕСТИТЕ: БЪЛГАРИ, В СТРАНАТА ВЕЧЕ ИМА МЕДИИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА И СВЕТА. ПО НЕОФИЦИАЛНИ ДАННИ ЗНАЕМ ЗАСЕГА САМО ЗА 2 ТЕЛЕВИЗИИ: "CNN" И "REUTERS". ИЗКЛЮЧЕТЕЛНО ВАЖНО Е ДА ВНИМАВАМЕ КАК СЕ ДЪРЖИМ!!! САМИ ВИДЯХМЕ КАК НАШИТЕ СОБСТВЕНИ МЕДИИ ОТРАЗИХА СЛУЧАЯ. ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА ЦИГАНСКОТО НАСИЛИЕ И ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗХАБЕРИЕ И КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЯХА ДАДЕНИ И ПЛАТЕНИ С НАШАТА КРЪВ, А МНОГО ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ НИ ВМЕСТО ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА КАК 19 ГОДИШНО МОМЧЕ БЕШЕ ЗМАЗАНО КАТО КУЧЕ, ГОВОРИХА КОЛКО ЛОШО БИЛО, ЧЕ СА ЗАПАЛЕНИ КЪЩИТЕ НА КИРО ЦИГАНИНА!!!! И ТОВА БЯХА НАШИТЕ СОБСТВЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ....ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ! САМИ ЗНАЕТЕ ТЯХНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС И НАЙ-ВЕЧЕ КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА ЦИГАНИ!!!!! МЕДИИТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА ПРЕДСТАВЯТ ПРОТЕСТА КАТО СБИРЩИНА НА ПИЯНДЕТА, НАРКОМАНИ И ФАШИСТИ, А НЕ КАТО ОТГОВОР НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД СРЕЩУ ЕДНА МАФИОТСКА ВЛАСТ И ЦИГАНСКИ ТЕРОР. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО КАК СЕ ДЪРЖИТЕ И КАКВО СКАНДИРАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ. ЕДНО "ХАЙЛ ХИТЛЕР" И ЕДНА НАЦИСТКА СВАСТИКА ДА СЕ ВИДИ И ВСИЧКИТЕ ПРОТЕСТИ В СТРАНАТА СА ОБРЕЧЕНИ. БЕЗ ДА ИМА ПРИЧИНА ОБВИНИХА НАРОДЪТ НИ И НИ НАРЕКОХА ФАШИЗОИДНИ ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЯКОЙ ИЗЛЕЗНЕ С ФАШИСТКИ СВАСТИКИ!!!! ПОМНЕТЕ ЗА КАКВО СЕ БОРИМ...! БЪДЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВМИНАТЕЛНИ И СЛЕДЕТЕ КАКВИ ХОРА ИМА НА ПРОТЕСТИТЕ...ОТЛЪЧВАЙТЕ НЕЗАБАВНО ХОРА, КОИТО СЕ БОРЯТ НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А ЗА НЯКАКВИ СИ БОЛНИ ИДЕАЛИ.....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ Е СЪВСЕМ ВЪЗМОЖНО - ДА НЕ КАЖА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА ПЛАТЯТ НА ХОРА, ЗА ДА САБОТИРАТ ПРОТЕСТИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДА СЕ ПОЯВЯТ В САЙТОВЕТЕ И ДА ОБЕЗКУРАЖАВАТ ПРОТЕСТИТЕ!!!!!
цитирай
19. boristodorov56 - Мисля, че нито веднъж съм сроменал корупция, а говоря за нещо съвсем различно!
26.09.2011 15:23
vmir написа:
boristodorov56 написа:
Всяко престъпление е персонално.
Вината е на властта, че допуска бандити от този вид - без значение от възраст, пол, класа, занятие, народност и практикуване на секс - да мародерстват гражданите на Републиката!
Народа крещящо се нуждае от справедливост, а тя се гарантира от държавата в лицето на Правителството и право охранителните органи.
Да сте усетили през тези 20 години тя да е защитила интереса на народа, които е суверен та властта?
Къде са и къде бяха през трите последни денонощия сестрите травеститки Бойко Борисов и Цветан Цветанов?
Време е да да се помете властта барабар с отрочетата им феодалите по места от всякакъв вид и род!
Народа няма какво да дели - тези размирици са инспирирани от задкулисните играчи и управници на България от червеното гестапо и комунистическите гаулайтери - както за всичко случващо се до сега у нас.
Хора не се подвеждайте - те искат народа да е разединен - за да не може да им търси сметка.
Разединен народа се управлява изключително лесно и ефективно!


Наивно. Къде в историята си видял случай за един, пет или 100 дни да са изкоренени корупция, беззаконие и несправедливости? Толкова е погрешно, че няма накъде повече. В проспериращите държави са ги гонили десетилетия или столетия наред, и пак не си поставят нереалната цел да ги премахнат 100%, а да ги контролират в приемливи граници. Само у нас демагогията е всемогъща и заплита с обещания "да изчисти", "да ликвидира", "да ощастливи" за ден-два-пет и всичко да стане цветя и рози, "благата да потекат като пълноводни реки от мед и мляко", а народа да го удари на живот и почивка от тежкия преход, защото нямало да има кой да го краде... Вярваш ли в тези приказки, забравил ли си откъде дойдоха?




Питам, но никой не ми отговаря:

- Къде са и къде бяха през трите последни денонощия сестрите травеститки Бойко Борисов и Цветан Цветанов?

- Защо на Киро Царя не са му конфискувани имотите след като той няма нито един ден трудов стаж?

- Защо милицията допусна за бъдат запалени къщите на циганина Киро?

- Вярно ли е, че циганина Киро е член Герб и отговаря за купуването на циганските гласове за следващите избори?

Искам конкретни отговори и знам, че в Америка бият негрото!
цитирай
20. boristodorov56 - Хубаво момиче, преди 20 години комун.онанистите плашеха хората с гражданска война, днес пак се нагнетява умишлено страх от размирици.
26.09.2011 15:43
mikino написа:
Не мога да се съглася с теб! Винаги съм уважавала мнението ти, но този път не!
На протеста вчера в София, имаше различни хора - там нямаше цвят, нямаше партия, нямаше организация! Хората просто дойдоха да кажат, че това не трябва да продължава така. Разумното е, да се излезе на улицата, но да се внимава кой ще се възползва от гнева на хората... Нека покажем, че можем да сме единни! Без провокации, без побои и кръв - просто протест! Вчера дори анархистите се въздържаха от нападения! Нека последавме примера им!


Днес някой се опитва по същия елементарен начин да манипулира обществото.
Задай си въпроса кой има ресурс да го стори?
Премисли в хронологичен порядък как се развиха събитията и как реагираха нашите "държавни" моми класавици ББ и ЦЦ.
Нямам нищо против, дори съм за, протеста, но той трябва да бъде правилно адресиран - към Правителството, което е отговорно според закона, морала и обичайното право за неприкосновеността, реда, сигурността и собствеността на народа и всеки отделен човек.
Имаш ли чувството, ме сестрите травеститки ББ и ЦЦ осигуряват това за българите.
Ще ти припомня как на 14 януари 2 009 пред Народното събрание милицията би протестиращите младежи, (видях го с очите си, макар да не бях на протеста) - тогава кмет на София беше Бойко Борисов - беше разрешил събитието, но в последния момент се отказа от това разрешение, което даде повод на Станишев да пусне милиционерите в действие. Бъди сигурна, че имайки предвид произхода, манталитета и, особено сега, властовите възможности на ББ - би могло да се очаква инсцениране и да се случи всичко в тази държава.
Гузното му държание и страхът открито да застане пред медиите подсказват много.
В тази държава за циганиите са виновни преди всичко управляващите защото ги допускат и стимулират.
От друга страна червените боклуци имат същите ресурси да направят поразии като него.
Това е повече от сигурно и който го игнорира като реалност - не живее в България, а в друг свят!


цитирай
21. kasnaprolet9999 - Още по темата
26.09.2011 15:57
http://kasnaprolet9999.blog.bg/novini/2011/09/26/ciganiiata-v-bylgariia.826197
цитирай
22. borjanmljakov - Ебати тъпотиите.
26.09.2011 16:34
.
цитирай
23. haralanov - Всеки,който иска може да го провери тук в нета
26.09.2011 20:24
18 септeмври 2009 г. "Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК."
цитирай
24. анонимен - Ами плаща --- получава!
26.09.2011 21:35
Не е само член на ГРОБ ( пардон ГЕРБ), бил е член и на други партии! Давал е пари на всички партии и за това сега се опитват да го защитят. Услугата трябва да се връща. Сами се издадоха на кои е плащал. В парламента се плюят ,но сега застанаха на една позиция. Ха на бас, че инцидентът ще стане както със Сталийски. България вече не на БЪЛГАРИТЕ! Бог да ги пази!
цитирай
25. bojo12345 - Изобщо не ме учудва - нали на всяко действие има противодействие?
26.09.2011 22:04
Ако държавата иска ,има полиция ,професионална армия,няма държавници.
Срещу вятъра не се пикае.Никой не може да нарушава реда,па ако иска да носи сопи и ножове...Но такива като Боко,Цветанов и Първанов не ги брой за можещи!
цитирай
26. анонимен - Фашистки боклуци!
27.09.2011 12:27
И каква стана тя, патриоти драги? Лъсна ви фашисткият задник. Това ли ви е борбата срещу олигархията, това ли ви е почитта към паметта на убитото момче? Погроми, бой над бременни жени и врясъци за сапуни и ножове! Ловите се на манипулациите на неонацистките си фюрерчета и се пенявите срещу циганиТЕ. Ако сте ги били "изчистели", щяло да има и за пенсии и за заплати... те са ви проблема... малоумници жалки. За какво всъщност протестирате? Срещу мутрата Рашков и властта, която му е осигурявала чадър в продължение на 22 години, или "срещу циганите"? Замислете се и не се ловете на неонацистки провокации. Обикновените бедни роми са също толкова, ако не и по-големи жертви на същата тая олигархия и същата тая корумпирана власт, която потиска вас. Те не са ви враг. Само ако си дадем сметка, че живеем в едно общество с циганите и турците, че те имат също толкова право да са тук и да са себе си, само ако се обединим срещу оядените свине, можем да имаме някакъв напредък.
Призовавам ви към разум и човечност! Наврете нацистките изроди, където им е мястото, не им позволявайте да ви манипулират и да ви изземват протестите.
цитирай
27. анонимен - . . . Ще ти припомня как на 14 януари 2 ...
27.09.2011 12:37
[quote=boristodorov56]...
Ще ти припомня как на 14 януари 2 009 пред Народното събрание милицията би протестиращите младежи, (видях го с очите си, макар да не бях на протеста) - тогава кмет на София беше Бойко Борисов - беше разрешил събитието, но в последния момент се отказа от това разрешение, което даде повод на Станишев да пусне милиционерите в действие. ...

Уви, на 14 януари 2009 милицията не би "протестиращите младежи", а би наред всички протестиращи, макар те да се бяха дистанцирали от "протестиращите младежи". Последните бяха платени провокатори от неонацистките футболни агитки, дошли да дискредитират протеста, който инак имаше потенциал да увлече още хора и да се превърне в реална заплаха за властта. Днес се случва същото - хората в Катуница изразяват справедливия си гняв срещу разпасания олигарх и моментално към тях се прикачва тълпа лумпенизирани неонацистки кретени. В следващия миг неонацистки кретени, организирани в шпицкоманди плъпват да бият циганиТЕ (и то главно жени, включително бременни) по всички големи градове. Отново вместо протести и гражданско неподчинение срещу безчинствата на властта, сме изправени пред етнически конфликт, предвождан от малоумници. Фокусът е тотално изместен. Чакат ни неприятности. Печели властта, печелят и нацистите.
цитирай
28. krisunder - Dolo prvitelstvoto...........tova li zaslujavame?????Sabutete se,Balgari..................
27.09.2011 14:06
ДО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, МИНИСТЪРА НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ... ДО ГОСПОДИН, МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КМЕТОВЕ И ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА: Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии. -Да не плащам ток. -Да не плащам вода. -Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите. -Да ми дават общински жилища. -Да не плащам наем на жилищата. -Да строя където си поискам. -Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ. -Да яздя кон по улици и булеварди. -Да не си чистя лайната на коня. -Да работя- БЕЗРАБОТЕН. -Да прецаквам българите. -Да си правя каквото си искам. -Да нямам никакви задължения. -Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили. -Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано. -Да мога да зъмърсявам всичко наоколо. -Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно. -Да не си признавам децата и майката на децата ми да получава големи помощи. -Да не ме интересува нищо в тая държава. -Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии. -Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам. -Искам в България да останат само цигани. -Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко. -Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата. -Искам всичко да се разруши и да се срине. -Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили. -Искам да увеличите детските надбавки още повече, че в момента са само 3 пъти по- високи от българските в лева на дете не ни стигат. -Искам моя дял от единия милиярд, отиващ за традиционно трайно безработните. -Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските. -Искам да продължавате да подкрепяте циганите и така българите по- скоро ще напуснат страната. -Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно. -Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега. -Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца. -Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля. -Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас. -Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано. -Искам България за циганите. -Искам после цяла Европа. В България е ежедневие да има безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, продажба на деца, професия-безработен, феномена- самотна социално слаба майка нямаща никаква възможност да отгледа и едно, но въпреки това да има 23 деца. Нагласяването на помощите и насочването на социалните услуги само към циганите постепенно уби българския етнос! Това е геноцид дами и господа, това е геноцид над българите- НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд (загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.Чл.418 пълна циганизация, БЪЛГАРИТЕ ОТКАЗВАТ ДА СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА....БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБ ЛИ ТЕ УМРЯХА??? Аз не съм съгласен с провеждането на политика на ГЕНОЦИД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН! И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС! С НАЙ- ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ ....
цитирай
29. momchil - Задълбочено наблюдение оплюто от ...
01.10.2011 23:24
Задълбочено наблюдение оплюто от професионални платени поплювковци.
цитирай
30. анонимен - В цял свят умните хора отричат да ...
02.10.2011 16:35
В цял свят умните хора отричат да имат етнически конфликти в техните страни. Една Турция до нас отрича да има кюрди и етнически конфликт. Една Испания и Англия-същото правят. Един Живков като гонеше турците също отричаше и дори заявяваше,че в България турци няма!
И В ЦЯЛ СВЯТ Е ТАКА! САМО В БЪЛГАРИЯ СЕ НАМЕРИХА ТОПИДИОТИ,КОИТО СЕ НАПЪВАТ НЕИСТОВО ДА ПРЕВЪРНАТ ПРЕД ЕВРОПА КРИМИНАЛЕН СЛУЧАЙ В ЕТНИЧЕСКИ. САМО В БЪЛГАРИЯ ИМА ИДИОТИ,КОИТО ВИКАТ КЪМ ЕВРОПА "ЕЛА ВЪЛЧО,ИЗЯЖ МЕ" ИМА ЕДНА МНООООГО СТАРА БЪЛГАРСКА МЪДРОСТ КОЯТО ГЛАСИ "КАТО НЕ ЗНАЕ ЕДНО КУЧЕ КАК ДА ЛАЕ,САМО ВКАРВА ВЪЛКА В КОШАРАТА" ЧЕ И ВАШАТА РАБОТА ТАКА. ДАЛИ БЕГЕ ИДИОТИТЕ ЗНАЯТ ТАЯ ПОГОВОРКА?
цитирай
31. анонимен - евродепутатка
15.10.2011 14:43
Toross, знаеш ли името на тази холандската евродепутатка и къде мога да прочета за посещението й? Ще ми е много полезно в бъдещи спорове. Благодаря.
цитирай
32. toross - Казваше се Де Грьоон, Де Грюн, нещо такова ,а
17.10.2011 18:58
бе на посещение в БТ по време на предишния мандат на европарламента, значи 2007 - 8 г. , бях запазил доста линкове от посещението и, търсих ги, но явно съм ги изтрил...
цитирай
33. анонимен - buy generic online
27.02.2012 22:48
Hello! <a href=http://xpjaleon.webs.com#6853>over the counter aleve caplets</a> <a href=http://xaoaleon.webs.com#3851>robaxin and aleve</a> <a href=http://jhcaleon.webs.com#9135>jc leveling</a> <a href=http://jwialeon.webs.com#9675>aleve for migraines</a> <a href=http://temaleon.webs.com#5983>is aleve a muscle relaxer</a> <a href=http://kztaleon.webs.com#6931>does aleve lighten your period</a> .
цитирай
34. анонимен - payday loans online 937 4465
19.10.2012 05:03
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#21200>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#5593>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#15107 payday loans online
цитирай
35. анонимен - generic viagra 899 14873
19.10.2012 18:45
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#7380>buy generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#6988>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#6700 buy viagra
цитирай
36. анонимен - kamagra oral gel 3712
20.10.2012 04:36
<a href=http://orderkamagranow.com/#hcuom>kamagra soft</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#bufso >kamagra usa</a> , http://orderkamagranow.com/#wrepb cheapest kamagra
цитирай
37. анонимен - order cialis 5412
20.10.2012 10:11
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#bcsth>cialis 10 mg</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#shrxh >buy cheap cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#jeiiw cheap generic cialis
цитирай
38. анонимен - viagra 150 mg 4856
22.10.2012 02:56
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#pqxfv>viagra 120 mg</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#rgzvd >cheap generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#lxeya viagra without prescription
цитирай
39. анонимен - buy levitra online 12949
22.10.2012 06:30
<a href=http://orderlevitrahere.com/#iexgn>buy generic levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#igcny >levitra 10 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#sylgj levitra online without prescription
цитирай
40. анонимен - buy cialis 4426
24.10.2012 04:30
<a href=http://cialisstorehere.com/#catde>generic cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#lprjl >cheap cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#heuji cheap cialis
цитирай
41. анонимен - kamagra online 8926
24.10.2012 09:49
<a href=http://kamagrastorehere.com/#isxxs>cheap kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#nnjqt >buy kamagra online</a> , http://kamagrastorehere.com/#tpgcq cheap kamagra
цитирай
42. анонимен - payday loans 678 19305
24.10.2012 18:30
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#6760>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#5270>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#1644 payday loans
цитирай
43. анонимен - generic cialis 636 7580
24.10.2012 19:42
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#11357>buy cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#14930>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#6198 buy cialis
цитирай
44. анонимен - buy viagra 11504
25.10.2012 12:52
<a href=http://viagrastorehere.com/#iimbe>cheap viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#kjdpx >generic viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#qrmox viagra online
цитирай
45. анонимен - cialis online 703 6294
26.10.2012 06:15
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#1399>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10532>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#20844 buy cialis
цитирай
46. анонимен - uOYOaUntOHR
27.10.2012 05:31
BgRbtq <a href="http://eqrgkxasgmiu.com/">eqrgkxasgmiu</a>, [url=http://ousykxjtimmj.com/]ousykxjtimmj[/url], [link=http://cozhrsmbxrjx.com/]cozhrsmbxrjx[/link], http://mffuvuyfbfrt.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542273
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031