Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2012 13:25 - Екваториална Гвинея в Пловдив, Владимир Кисьов - бушмен
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 11692 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 04.03.2012 13:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
      Дипломатическата звезда на Пловдив и Екваториална Гвинея Владимир Кисьов

image

Пловдивският авангардист - консул в действие .../щракнете върху снимката/
  

 
Екваториална Гвинея дойде в Пловдив, Владимир Кисьов стана бушмен…

 

            Винаги убедено и страстно съм твърдял, че в Пловдив живеят авангардисти и неповторими образи, значително обогатяващи българската орис и политическите екзотики от световен мащаб.

            В предпразнични дни, с помощта на правителството, узнахме потресно, че древния тракийски град ще е седалище на почетно консулство на африканската държава Екваториална Гвинея. Всъщност, тя ще присъства само в Пловдив за целия Балкански полуостров, дори за цяла Източна Европа. За отпразнуване на знаменателното събитие догодина се подготвя тържествено откриване на амбасадата с участие на всички самодейни трупи от малката държавица – банту, зулуси, човекоядци, почитатели на стрелбата с лък и бумеранг. Тържествено ще бъде въведен в длъжност самия почетен консул по всички правила на екваториалната африканска церемония.

            Честта да бъде тропосан за представител на Екваториална Гвинея се паднала на лицето Владимир Кисьов, придобил национална известност, който  като член на ССД – Пловдив стана общински съветник миналия мандат след стройна система от купени гласове в циганските махали. Погледнете филмчето, излъчено няколко пъти в БТВ преди последните избори, в което основен герой е същия този брокер на гласове, а сега представител на африканската култура и политика - http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos/video/31157114-bTV_Reporterite_Votat_na_Stolipinovo.html.

            Изгледахте ли го, драги читатели? Отвратително, нали ? Най-парадоксално е, че новият консул стана пак общински съветник в  Пловдив, но от нова партия, която сега упорито завива към Меглена Пръмова. Нищо ново под пловдивското слънце.

            Допреди подвизите му на циганското поле като брокер на гласове, в Пловдив Кисьов не е известен с нищо, освен че е строителен предприемач с фирма „Аспигруп” ООД. За цял мандат като съветник няма направено нито едно предложение, изказване или съществена обществена инициатива – типичен представител на мълчаливото мнозинство съветници, т.н. „риби” или „шарани”. И с тях, и без тях – все тая. Даааа, но сега му е вменена от правителството тежката и отговорна длъжност на почетен консул на Екваториална Гвинея в Пловдив, България и всички балкански страни. Цяла седмица из политическите среди под тепетата се разнасят слухове за новата дипломатическа звезда, която съвсем сериозно твърдяла, че премиерът на държавицата, понеже се казвал Манге Обама Нфубеа бил … родственик на Барак Обама. Той /Кисьов/ се бил срещал с него. На какъв език са се разбрали също е пловдивска тайна – в Екваториална Гвинея официални езици са испански, френски и португалски, а нашенският херой е безсловесен, ако не се брои пловдивския диалект. Други зевзеци разпространяват слуха, че като нищо Кисьов можел да си напазарува по-евтино гласове от различните племена и да се окаже „водеща африканска политическа сила”, даже да замести родственика на Обама като премиер, зер имал опит в „търговията” из циганските махали на Пловдив. Самият почетен консул твърди в изявление след назначаването си, че България щяла да помогне на Екваториална Гвинея в инфраструктурата и образованието /не е известно какво образование има самия Кисьов/. Значи ще ги образова консула. Няма да е трудно като се има предвид, че населението е колкото на Пловдивска област, без Пловдив. Авангарден слух пък разнася по поречието на Марица, че консула вече бил изучил изтънко традициите на бушмени, банту, тутси, хуту  и още екзотични африкански племена, за да ги „презентира” като част от кандидатурата на Пловдив за европейска столица на културата. Винаги съм знаел, че модернизма не знае граници.

            Загрижени за баланса и преодоляването на социалните дистанции пък предполагат, че назначението е „фундаментален опит за разрушаване на скрупулите по опозицията цвят на кожата”, като се отчита общоизвестния факт, че населението на Екваториална Гвинея е 99.5% с черен цвят на кожата, нищо чудно да е така: Бял консул на черна държава. Достойно за картина на Гоген.

            Засега вън от съмнение е, че Владимир Кисьов се нарежда в авторитетната компания на дипломати-бизнесмени като Георги Гергов и Максим Бехар, но само той е заложил и живота си в мисията, защото е известно, че в малката африканска държавица все още има племена, които убедено си практикуват човекоядството. Опасността да те извъртят на шиш като чеверме си е напълно реална, дано не се случи на Кисьов или съратничката му Пръмова.

            Ама като споменах за Меглена Пръмова-Кунева се сетих за една напълно вероятна версия. Известно е, че тя прекара по плажовете на Габон незабравими дни и нощи с Андрей Делчев и Гиньо Ганев,  след което от България изчезнаха едни милиони - http://toross.blog.bg/politika/2011/06/17/meglena-kuneva-prymova-i-gabonskata-afera-ds-pari-plaj-slync.767028. Екваториална Гвинея граничи с Габон. На 25.02.2012 г. Меглена, крипто Пръмова посети Пловдив и представи новата си партия с активното съдействие и организационна мощ на същия Владимир Кисьов. На 28.02.2012 г./след три дни/ той бе назначен за почетен консул на съседната на Габон държавица Екваториална Гвинея, също известна с плажовете, тропическите гори и шимпанзетата, затворени в резервати. Дали пък няма да видим скоро на адриатическите плажове на Габон или съседната Екваториална Гвинея Меги Пръмова и почетния консул Кисьов в компанията на президента Обианг Нгуема Мбасого, разбира се, след поредната далаверка, свързана с „инфраструктурата и образованието”. Меги има опит, остава да го предаде на политическия си съмишленик Кисьов, ако не го хапнат преди това зулусите или бушмените.

image

 Почетният консул в Екваториална Гвинея слуша внимателно политическия си ментор Меги Пръмова-Кунева

image


Посещението на Меги Пръмова-Кунева в Пловдив. На първия ред/разбира се/ е актива на новата и партия. Първият/разбира се/ вляво е африканския посланник Владимир Кисьов. Слуша внимателно и възторжено.



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. анонимен - да спре да пие Владко - пьлна изла...
18.04.2012 23:07
да спре да пие Владко - пьлна излагация на Кунева - пропаднали хора Здравка..
цитирай
2. анонимен - Научете географията
23.05.2012 07:03
"ако не го хапнат преди това зулусите или бушмените." - зулусите са в южна африка ЮАР, а бушмените в Намибия, Ботсвана и ЮАР. По-вероятно е българите да ядат хора, отколкото тези африкански племена. Не може ей така да си пишем глупости. Грозно е!
цитирай
3. анонимен - Научете географията
23.05.2012 07:12
Научете географията зщото тези глупости за зулусите и бушмените обезсмисля написаното, дори да има нещо вярно в него.
цитирай
4. анонимен - Zashto oshte ne sa v zatvora ?
10.06.2012 14:26
Zashto vse oshte ne sa v zatvora Prumova-Kuneva , G.Ganev/ombusman !/ i ostanalite ot Gabon Affair ?
Kakuv gionsurat triabva da si da se afishirash za partien guru, sled kato si zatvorila 2 bloka v Kozlodui, uchastvuvala v Gibonska afera za milioni, glasuvala protiv interesite na durzavata bezbroi puti, i kup drugi dalaveri ?
Sud i zatvor !
цитирай
5. анонимен - !!!
11.06.2012 12:09
По -тъпа и олигофренска статия не бях чел до момента.Странно е дори как такива писатели успяват да се домогнат до сложното устройство за тях наречено компютър за да пишат.Човечето скрито зад тази статия без да си дава сметка оплю три нации за да изрази своето мнение,СРАМНО И СМЕШНО !!За съжаление това е днешната журналистика характерна без капка достойнство и смешни материали извадени от нищото.И един съвет към автора:- Следващия път като пишеш тъпи материали вземи си поне една географска карта !Разходи ни по целия свят без да знаеш кое племе къде се намира и коя държава с коя граничи.Жалко е !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523549
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031