Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2013 10:04 - ЧЕРВЕНАТА СИМФОНИЯ - 1
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 8773 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 05.02.2013 10:39


Испания 1949 г. - “Simfonia en Rojo Major”

Названието "Червената Симфония" за протоколите от разпита на Кръстьо Раковски (Християн Раковски, а всъщност - Хаим Рейковер!) е дадено от испанския издател Senior Don Mauricio Carlavilla, който заедно с уводните пояснения на доктор Ландовски, ги издал на испански в Испания 1949 г. под названието “Simfonia en Rojo Major”.

Значението на този документ е сравнимо с появилите се в Русия знаменити "Протоколи на Ционските Мъдреци". Георгий Кнупфер, руски емигрант, роден преди революцията в Русия, и емигрирал на Запад през Гражданската война, направил първоначалния превод на "Червената Симфония" от руски на английски. (Кнупфер написал и своя собствена книга “The Struggle for the World Power”, в която анализира възможните методи на борба против интернационалната финансова мафия).

Червената Симфония, т.е. протоколите от разпита на бившия Предсовнарком, а след революцията - пълноправен диктатор на Украйна - Хаим Раковски, може направо да се нарече: "Протоколи от Разпита на Ционски Мъдрец"...

 

Разпитът е проведен само затова, че Хаим Раковски сам, доброволно заявил, че ще говори истината, само истината и нищо друго, освен истината. Но искрен ли е Раковски със следователя, разкрива ли цялата истина, до край?
Разбира се - не. Раковски разкрива на следователя съществуването на "Тях" - международната финансова мифия – разпоредителите над съдбините на човечеството. Единственото, което премълчава Раковски е, че тези загадъчни "Те", имат не само напълно еднаква с Раковски националност – еврейска, (Г.С: каквито са, и следователя му, и цялото висше и средно съветско комунистическо ръководство!!) но и еднаква религия - юдаизъм. Раковски казва на едно място, конкретно и директно на следователя, че освен "Тях" има и още едно ниво организации - организираният юдаизъм. Раковски го нарича – спинозизъм, и обяснява защо. Работата е там, че юдейският мислител Барух Спиноза, в своя главен труд "Етика", подменил понятието - морал, с понятие от диалектиката (теза - антитеза = синтез), т.е. подменил абсолютното, с нещо относително (или - нарекъл абсолютното - относително). В същото това време, понятието "теза - антитеза = синтез" е главно понятие в мистичното учение на юдаизма – Кабалата. Така, именно кабалистът Спиноза казал, че няма морал, а всичко е относително, и по този начин развързал ръцете на своите последователи. Отначало представителите на чистия юдаизъм се обидили и отлъчили Спиноза от юдаизма, но после разбрали практичното преимущество на този вариант морал, и започнали да печатат произведенията на Спиноза в милионни тиражи. Кабалистичната диалектика на Спиноза позволила на перманентните революционери, да преодолеят морала.

Раковски не казва, че перманентная революция, за която постоянно и навсякъде се говори, и която се води вече 6000 години, в действителност е перманентна юдейска война против гоите. Тази перманентна война се води анонимно, и силата, и непобедимостта на победителите се корени в анонимността им. Още писателят - фантаст Хербърт Уелс бил казал, че който изобрети шапка - невидимка, той ще управлява света. Тази шапка - невидимка вече са я изобретили. Победителите в тази война никой не вижда. А понеже никой не ги вижда и не ги приема като сила, то, никой и не се бори против тях, а и не е в състояние да се бори, поради това, че те винаги си остават перманентни победители. И това им позволява да управляват този свят инкогнито.

Книгата има подзаглавие: "Революцията под ренген", понеже снема шапката - невидимка от световната революция. Трябва да отбележим, че разговорът между следователя и подсъдимия, не е разговор на непримирими противници, както би могло да изглежда, предвид взаимното им положение. Напротив, и Хаим Раковски, и следователят му Гаврила Гаврилович Кузмин (Габриел) и доктор Ландовски, са от еврейска националност, вървящи към една цел, но държащи на различни методи. Разногласията на Раковски, Кузмин и Ландовски са, в края на краищата, разногласия на хора които отстояват своите методи, но всички те работят за една цел, и това винаги трябва да се има предвид.


Преводът е сверен по двата английски източника: първият е текстът - приложение към книгата на Дес Грифин "Четвъртият райх на богатите", а вторият източник е отделната брошура - "Червената Симфония" (“Red Symphony”), издадена от Christian Book Club of America. P.O. Box 900566, Palmdale, CA 93590-0566, USA.
Проф. Столешников А.П.

Москва. 2003

http://zarubezhom.com/redsymphony.htm

.............................................................................

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/12/26/chervenata-simfoniia-revoliuciiata-pod-rentgen-1-chast-belej.1035485



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3244372
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031