Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2013 10:04 - Утвърдена ясновидка с потресаващи откровения. Автор: samvoin
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 11629 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Повторно ще стрелят и ще убият Баретата!, вещае ясновидка.
Николета Йорданова стана популярна покрай риалитито „Ясновидци”, в което шашна зрителите освен с гадателските си способности, и с хапливия си език. Атрактивната „гледарица” откровено разказа, че дарбата си получава след родителски тормоз - впиянченият й баща едва не я усмъртил с удар с гиричка по главата. За майка си пък използва израза, че просто я е „изходила”, т.е. не е направила нищо повече за детето си. Човек се пита дали вулгарният й тон не е поза, зад която прикрива собствената си ранимост?! Николета мрази да я подценяват и заплашва, че всеки, който го прави, си плаща скъпо и прескъпо. Казвала го е неведнъж и от телевизионния екран, където е чест гост. Била е гост на водещи като Николай Бареков, Венета Райкова, Витомир Саръиванов и др. Факт, че въпреки хорския скептицизъм, Николета позна за наводнението в с. Бисер например.

image

Какво казва с днешна дата устатата ясновидка единствено пред репортер на „ШОУ”?:


- Николета, готова ли си да дадеш 2 литра кръв на нуждаещи се хора, ако не познаеш и не си точна в прогнозите? - Така те провокира нашият издател …
- Аз залагам много повече от 2 кила кръв! Първото, което ще кажа, е, че атентатът в Бургас не е на „Хизбула”, а е дело на американците. Знам как е станало. Момчето е било ръководено под пълна хипноза - без да съзнава, че като робот изпълнява чужди заповеди. Обърни внимание на записите и ще се увериш, че е така. Отгоре на всичко, това момче е било наркоман. С намесването на „Хизбула” сами си натрисаме шамарите. Виждам атентати в големите градове. Тези акции ще бъдат по-скоро предупредителни - няма да загинат много хора, но те целят да насадят страх у населението и българите се превръщат в изкупителна жертва на американски интереси... Ще ни нападнат по Черноморието, в Пловдив и София. Там ще бъдат най-големите удари. След много кратко време. Сега виждам, че се правят снимки на обекти и вече проектират ударите.

- А кой стреля по Златко Баретата и какво ще стане с него в бъдеще?
- Ще го застрелят в бъдеще - това ще стане! Сега ще се закрепи, ще излезе от болницата, и хората, които се страхуват от него, пак ще повторят. След по-продължително време - няма да е тази година, но ще бъде успешно. Златко Баретата знае много неща за държавни потайности, които са потенциална „бомба” за определени личности. Той е опасен - страхуват се да не проговори. А той знае кой го е поръчал - запомни това, което ти казвам.


Знае!!!

- Какво предстои на изборите?
- Казах го при Бареков - ще бъдат „купени”. Хората разбират какво искам да кажа.

- Като спомена Бареков, какво ще стане с медийния пазар - телевизии, вестници?
- На екрана ще ни залеят с американски формати – боклуци, с които ще ни зомбират. Това ще правят целенасочено особено между 20 и 21 часа вечер, когато ще набъкат екрана с реклами и хората, докато вечерят, ще бъдат напълно под въздействието на 25-ия кадър в тях. Това се случва и в момента, но ще стане страшно!

- Кога е най-голямото „зомбиране”?
- Между 2 и 3 нощем, когато сънят е в дълбока фаза. Тогава, и през електрическата мрежа, и по сателитен път става въздействието. Съветвам хората да гасят възможно повече уреди в стаята, в която спят. В момента, ако забелязваш, има бум на психичните заболявания. Те също са проява на това въздействие. Все повече ще има случаи на шизофренични изстъпления у нас. Хората ще се страхуват да кажат „Добър ден” на непознат - ще са подозрителни към всеки, защото все повече ще ги сковава параноя - кой кой е и какво може да им направи.

В София има 5 големи излъчващи устройства под формата на камери - в четирите краища на града и един - в центъра. Едното е голямо - с размерите на стая. Има хора, които отдавна говорят по темата, но ги обявяват за луди. Разбрах, че са образували и сдружение на засегнатите от Mind Control - контрол над мисълта и съзнанието. Още е рано по-голямата част от населението да го проумее, но бавно и постепенно хората ще осъзнават, че с тях се злоупотребява. Чиста квантова физика, използвана за антихуманни цели.

- Как можем да се предпазим от влияние?
- Дойде ли ти лоша мисъл в главата, игнорираш я - тя не е твоя! Тези мисли са нискочестотни вибрации от извънземен характер. Правителствата са само техни слуги. Иначе, ние - човеците, сме отглеждани за „пържоли”. За донорство и храна. Неслучайно изчезват безследно толкова хора. Особено деца! Виж статистиката. Причината е зловеща - тяхното месо е по-вкусно. В него няма алкохолни изпарения, цигари и наркотици. Като бях при Люба Кулезич, само като видях снимките на изчезналите деца - всички са взети за донорство.

- Знаеш ли нещо конкретно, да речем, по случая с изчезналия Съвестин? Живо ли е момчето - заговори се, че са го видели, вече пораснал, в Лион?..
- Няма такива работи! Не! Не искам да говоря повече...

- Като казваш, че през екрана става най-„качественото” зомбиране, има ли зомбирани тв водещи?
- Ами, то им личи кои са!


Някои от тях са и наркомани

Ти какво искаш сега - като ти кажа имената им, да не видя повече екран?! А и по-лошо. Защото те не са сложени там случайно. Нещата се контролират от по-високо място. Могат и да ме убият, ако ти кажа имена.

- А защо те ядоса Витомир Саръиванов, че даже напусна студиото?
- Ами, хем ме викат, хем се отнасят неуважително. Аз се пазя, но като ме ядосат, и им спретвам едно лекинко вещерство, за да разберат коя съм. Витомир взе да ми се подиграва. А на мен бездруго ми беше лошо - карах тежък грип, и ме хвана много яд.

- Вярно ли е, че си казала, излизайки от студиото: „Тъпанар смотан! Да си ходи там с колите, дето му духат някакви развратници, вместо да ми се прави на интересен”?
- Аз, като се ядосам, можеш да си представиш какво мога да изрека, нали?! Сигурно съм казала и повече. Но и на него, и на Бареков им спретнах по едно такова „наказание”, че се изкефих, като гледах как го преживяват. След време му признах на Бареков и той също си призна, че го е изпитал това, което му причиних. Сладко беше! /смях - б.а./ Леки уроци давам, с магии не се занимавам.

- Ти винаги познаваш какво ще се случва на „Евровизия”. Ще успеят ли Елица и Стунджи да ни изкарат напред тази година?
- Не. Няма да имат дори предишния си успех. Но това е не защото не са добри, а защото страната ни вече е съвсем избутана в десета глуха във всяко едно отношение. България е мачкана и продължават да я мачкат. Ти знаеш какъв е изборът на „Евровизия” - политически.

- Покрай участието си дали няма пак да се съберат като двойка?
- Не. Тя не иска, обърнала му е гръб.

- Кои известни личности са се допитвали до теб?
- Златка идва веднага след риалитито. Казах й, че ако се омъжи, ще го направи на инат. Вихра на Иван е идвала. На Венета Райкова съм казала разни неща, на Поли Паскова. На Поли й казах година преди да замине за Калифорния, че лети за Америка и тя не вярваше - тогава изобщо нямаше такива изгледи.

- От светските личности, виждаш ли предстоящи сватби, любовни интриги?
- Виж, остави тия глупости! Тия измислени звезди - кой ще се жени, кой няма, не е важно. България я изнасят! Под формата на пясък от нас са изтекли тонове злато. Не по-малко от 100 тона. По договор за 20-30 години.

- Наскоро Карбовски показа един Кеазим Ходжа. Какво мислиш за ходжите у нас?
- Българин да не ходи на ходжа! - това мога да кажа. Всички са луди и зловредни. Още един съвет - никакви ваксини не слагайте! Особено много увреждания има от тая - „Церверикс”, която рекламират. Тя уврежда момиченцата - една голяма част от тия невинни деца ще останат безплодни.


Интервю на Еми МАРИЯНСКА


Някои от най-шокиращите заключения и предсказания на Николета

- Бойко Борисов съжалява за избора на Плевнелиев за президент
- Продуцентите на Майкъл Джексън и Уитни Хюстън са поръчали смъртта им
- АЕЦ “Козлодуй” ще бъде продаден за 10 милиарда
- Унищожителни земетресения през 2013-а

http://www.blitz.b



Гласувай:
10



1. zaw12929 - Исканията стават такива- полит...
24.02.2013 12:33
Исканията стават такива- политически , а гражданските общества по Конституция нямат право на политически искания и не трябва да се разрешават, а ги позволяват, рекламират и никой не им прави дори забележка, защо го правят, нарушавайки чл 12 и още други на Конституцията
цитирай
2. zaw12929 - Тройните сметки за тока, предиз...
24.02.2013 12:35
Тройните сметки за тока, предизвикали протести а техните искания се променяха в ход така , че започнаха да клатят стабилността на държавата,
цитирай
3. zaw12929 - . Когато тръгнах по веригата, защо ...
24.02.2013 12:37
. Когато тръгнах по веригата, защо ми е тройна сметката, се оказа, че сумата е утроена от фирмата събирач - посредник. Тя трябва да ми ги върне. А вие разбрахте ли, кое се е утроило- киловатите или парите...Някой иска да предизвика гражданска война, Отклонява исканията, защото … не са виновни едни, а други… Не казвам, че тези ЕРП нямат кусури, а кой направи сметките такива, няма кой да разбере. Има резон да се иска, но… политика на протести няма място...тогава, кой изменя дневния ред на държавата

Резултата- пометоха правителството предсрочно и реват защо е дало оставка.
Тези искания са от една страна ТРИУМФ НА ПОЛИТИЧЕСКО НЕВЕЖЕСТВО, или пък обслужване на чужди интереси, ПОЛИТИЧЕСКИ , ПО НЕЗНАНИЕ ИЛИ НАРОЧНО.
Каквото и да е, сега, на протестиращите трябва да се обясни, какви са им правата
На журналисти- видно от начина на предавания- да се забрани да подклаждат хората и да застрашават сигурността на България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317360
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031