Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2014 12:53 - Русофилийската драма е в развръзката си - индианците стават руснаци и завесата се спуска.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5721 Коментари: 13 Гласове:
7

Последна промяна: 12.01.2014 08:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Копнато от alienza

Автор Иван Грудев

„Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби!”


  Васил Левски

Без съмнение, провалът на управлението на ББ и ГЕРБ беше и пореден провал, дано да е последен, на българския политически месианизъм, т.е. на наивната вяра на значителна част от българския народ, че Месия може като с магическа пръчка да реши чудовишните проблеми на България. Но не можа! Нито един от представящите се или набедени за Месии не реши, а задълбочи проблемите на страната. Пълен провал споходи всички до един – Андрей Луканов, Жельо Желев, Жан Виденов, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Бойко Борисов! Не всички от тях бяха нищожества, имаше и хора с качества. Тогава защо се провалиха? В българското политическо пространство няма еднозначен отговор. Нека се опитаме да го дадем!

 

Моето дълбоко убеждение е, че нито един от „месиите” не знаеше или не дръзна да докосне корена на цялото българско национално нещастие – руския империализъм и колониализъм. Макар и членка на Европейския съюз и на НАТО, България беше и си остана жалка руска колония. Никакъв преход в България след 10 ноември 1989 г. не се състоя. Направени бяха някои козметични обществено-политически промени, но същността на българската политическа система се запази – проруска колониална администрация.

Руският империализъм и колониализъм е уникален в човешката история. Той не се стреми само към пълен и безразделен контрол върху територията на една страна и към ограбване на нейните богатства, но и към безграничен контрол върху душите и сърцата на жителите й. Той изисква без компромис и да бъде обичан!

Вече 135 години след т.нар. Освобождение на България от турско робство руският империализъм и колониализъм е нахлул и се е внедрил във всяка фибра на българския национален организъм и съсипва всеки български национален порив към свободен, независим и благоденстващ живот. За съжаление, много малко българи са се вслушали в гениалното прозрение на Васил Левски, най-великият българин, изведено като мото на тези редове.

Голямото изключение е най-големият български държавник Стефан Стамболов, който заплати с живота си дръзновението да бъде български патриот и да се противопоставя на Русия. Наскоро светлата му памет беше осквернена от ректора на един смешен университет, разбира се агент на Държавна сигурност, който връчи награда на името на Стефан Стамболов на един от най-изявените руски агенти в България.

Достатъчен е само един пример. Русия много добре съзира, че възрожденският подем на българската нация може да я изведе на много достойно място сред другите европейски народи, което неизбежно ще доведе до освобождението на българите от тяхната „освободителка”. Затова вкарва България в капана на съюзническите договори с най-злите врагове на българския народ – сръбския хегемонизъм и гръцкия шовинизъм, като за целта, разбира се, подкупва със златни рубли една от най-мрачните фигури в нашата национална история – Фердинанд Сакскобургготски и използва безмозъчните нашенски русофили. И злополучните Балкански войни опропастяват България, която вместо възрожденски подем, получава воденичен камък на шията си вече сто години.

И никой не може да се оправдае, че не е знаел истинските намерения на Русия, както и това, че тя се е договорила предварително с българските врагове. Руски официални представители публично и без свян са признавали истинската същност на балканската политика на Русия далече преди зловещата национална катастрофа през лятото на 1913 г. „Българите се самозаблуждават като вярват, че Русия работи за техните интереси в Македония. Русия развива реална политика в Македония и намира за желателно не засилване, а отслабване на българския елемент там” е казал на 27 ноември 1906 г. Г. Демерик – руски агент в Македония.

А второто „освобождение” през зловещата 1944 г., която доведе на щиковете на Червената армия на власт в България най-ретроградната и най-антинационалната сила – Комунистическата партия, довършва България и до днес.

 

Чрез запазените структури на Държавна сигурност Русия успя да програмира и да ръководи „българския преход” след 1989 г. На вярващите лъжливите приказки на заинтересовани лица, че Държавна сигурност работела за българските национални интереси, е достатъчно да препоръчам спомените на нейния дългогодишен ръководител Ангел Солаков, който признава, че Държавна сигурност не е българска институция, а само един филиал на съветските тайни служби, правоприемник на които са руските. Агент на ДС означава агент на КГБ.

Именно чрез Държавна сигурност Русия формира българската олигархия, т.е. руската пета колона в страната ни, финансираща с български пари руската агентура в България, в т.ч. и цели проруски политически партии. Гнус ме е да ги посоча! Всички ги знаят, даже и Партията на европейските социалисти. Дали?

Затова 24 години след „прехода” България е в плен на руските интереси, затова приема на своя територия руски енергийни проекти, които са заплаха за населението й, затова разчита единствено и само на руски доставки на нефт и газ, затова плаща най-високите цени в Европа за тези доставки и т.н. Руската агентура, т.е. агентите и доносниците на Държавна сигурност, е навсякъде и навсякъде е на командни постове, дори в църквата, в университетите и в медиите. Тотална зависимост!

Когато най-добрата част на българския народ – младите и образованите българи се е надигнала на решителна битка с олигархията, за нов морал в политиката и за ново начало на България, всъщност това е начало на национално-освободителна революция против руския империализъм и колониализъм, за освобождението на България от нейната „двойна освободителка”.

Дано да го осъзнаят! От все сърце им желая успех.

 Амин!

https://www.youtube.com/watch?v=9Q-OzsOmi00&list=RDQfdJ2WO8Pvg


Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   чеверме,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   украйна,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   олигархия,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   Русия,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   путин,   терористи,   подправки,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Бареков,   кредити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   бисеров,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   криминали,   парламе,   орловмост,   маши,   корпоратокрацията,   оруеловцебългари,   монополит,   тоталиtaризъм,   световнатабанка,   куклиИкономическите,


Гласувай:
12


Вълнообразно


1. ssvetozar - "след т.нар. Освобождение на България от турско робство"
11.01.2014 19:36
Повече не четох.
цитирай
2. stamenmihalevski - "Не оставяй днешната работа ...
12.01.2014 04:06
"Не оставяй днешната работа за утре!" Явно през 19в. малцина българи са осъзнавали важността на тези думи, българи като Левски, Ботев и т.н. Останалите вероятно са се страхували да действат и са чакали "големия брат" да им свърши работата. Само че така са натоварили поколенията след тях, които вече е трябвало да се освобождават не от османците, а от някой друг. Те пък са натоварили следващите и така до наши дни. Вече 135 години не ни е стискало и все отлагаме. От друга страна ние така или иначе сами най-вероятно е нямало как да се освободим по разбираеми причини. Дори руската армия е видяла зор с османците, а какво остава за хора без никакво военно образование и с минимално въоръжение? Шанса българският народ тогава да се изправи срещу османската армия и да я победи, без да бъде подкрепен от някоя държава и то от Велика сила, е бил повече от нищожен.
цитирай
3. stamenmihalevski - Като цяло съм съгласен с написан...
12.01.2014 04:07
Като цяло съм съгласен с написаното, но все пак освобождението от Османската империя не може да бъде определено като "така наречено", защото си е освобождение. Аз лично съм благодарен на руснаците за войната 1877-78, но и бих ги критикувал за много от действията им след това, до наши дни. Все пак свободата струва много повече от някакви си ресурси, които е трябвало да им плащаме или които те сами са си взели от нас. Да не забравяме обаче, че отдавна сме се отплатили достатъчно добре, така че с чиста съвест можем да им кажем "стига". Дори и бакшиш сме им оставили. Вярно е, че ако не си платиш в хлебарницата няма да получиш хляб и може да умреш от глад, но също е вярно, че хлебаря не би трябвало да ти иска всеки ден пари, при положение, че ти е дал хляб веднъж. 19 век е в миналото и можем да си го коментираме колкото и както си поискаме. Няма да променим историята. Да не забравяме обаче думите на Левски "Който ни освободи, той ще ни зароби."! Няма да е лошо да ограничим руското влияние в България, но сами, ако е по силите ни, а ако не е, то по-добре да се подготвим и да действаме чак тогава, за да не стане "от трън та на глог".
цитирай
4. demograph - Препубликувам статията за да предизвикам мислене по днешните ни проблеми
12.01.2014 08:11
Факт е, че русофилийте /което не значи русофилите, защото аз харесвам руснаците и имам много приятели/, са в робска готовност да се нарекат руснаци, но все още ги е срам. И от това, в национален план, за българите и България произлизат големи проблеми.
Не искам да се разводнявам в критика на руската имперска политика и вредите и за Българските държави във времето. Който има ум -сам стига до изводите. Който запецне пред щампите на руск-русофилийската пропаганда и "неще повече да чете", да си чете творенията на русофилийте.
цитирай
5. ssvetozar - Който запецне пред щампите на ру...
12.01.2014 13:40
demograph написа:
Който запецне пред щампите на руск-русофилийската пропаганда и "неще повече да чете", да си чете творенията на русофилийте.


Освобождението на България от турско робство е русофилска пропаганда ?
цитирай
6. zarenkow - Така както фашизмът се беше настанил
12.01.2014 20:06
в Германия и други държави, така както холерата поразява всеки организъм така и комунизмът няма национален произход. Напротив, най болният от заразата комунизъм е именно Русия. Русия няма ни най малко полза от комунизма, напротив тепърва ще има разруха и гибел вследствие на това. Националната територия и човешки ресурс са само среда за развитие на болестта. Комунизмът с познатите си практики е вредна, анти човешка култура. Той може да се развие на различни територии и всред различни националности, за това е страшен и превенцията е абсолютно задължителна. В същността си, имперската Руска политика, комунизма , фашизма са с обединяващ елемент диктатурата. Това е и механизмът на бедите в цивилизациите. Источна европа и Арабската пролет имат един и същ двигател, след диктаторски хаос, предизвикан от ликвидиран естествен елит, обезглавяване на нациите.
цитирай
7. idanchev - Грешна интерпретация
12.01.2014 21:28
Съжалявам че трябва да го напиша, но Вие дълбоко се заблуждавате.
Първо защото руснаците никой по света не ги харесва с изключение на нас.
Второ, защото ние не можем да не ги харесваме, защото по принцип харесваме братята си независимо какви са. Само до преди двеста-триста години сме говорили един и същи език.
Вярно е че те са със сбъркано имперско мислене, едни от най-големите шовинисти в света. Там и блядите са дълбоко надъхани.
Но също така е вярно че тъй като ние сме ги повлияли духовно сега в 1/6 част от света се говори на български език! Може да не е скоро, но самите руснаци ще осъзнаят накрая кои са те и кои сме ние и тогава, надявам се нещата ще тръгнат в естественото си русло.
цитирай
8. demograph - Вие сте прав. И аз не се заблуждавам.
13.01.2014 10:15
idanchev написа:
Съжалявам че трябва да го напиша, но Вие дълбоко се заблуждавате.
Първо защото руснаците никой по света не ги харесва с изключение на нас.
Второ, защото ние не можем да не ги харесваме, защото по принцип харесваме братята си независимо какви са. Само до преди двеста-триста години сме говорили един и същи език.
Вярно е че те са със сбъркано имперско мислене, едни от най-големите шовинисти в света. Там и блядите са дълбоко надъхани.
Но също така е вярно че тъй като ние сме ги повлияли духовно сега в 1/6 част от света се говори на български език! Може да не е скоро, но самите руснаци ще осъзнаят накрая кои са те и кои сме ние и тогава, надявам се нещата ще тръгнат в естественото си русло.

Те ще се осъзнаят, но както и за нас - може да се окаже твърде късно. И те са губещи в демографската война.
цитирай
9. demograph - Има един странен/не е толкова странен/ парадокс
13.01.2014 10:20
zarenkow написа:
в Германия и други държави, така както холерата поразява всеки организъм така и комунизмът няма национален произход. Напротив, най болният от заразата комунизъм е именно Русия. Русия няма ни най малко полза от комунизма, напротив тепърва ще има разруха и гибел вследствие на това. Националната територия и човешки ресурс са само среда за развитие на болестта. Комунизмът с познатите си практики е вредна, анти човешка култура. Той може да се развие на различни територии и всред различни националности, за това е страшен и превенцията е абсолютно задължителна. В същността си, имперската Руска политика, комунизма , фашизма са с обединяващ елемент диктатурата. Това е и механизмът на бедите в цивилизациите. Источна европа и Арабската пролет имат един и същ двигател, след диктаторски хаос, предизвикан от ликвидиран естествен елит, обезглавяване на нациите.

Колкото повече комунизъм - толкова по дълбока демографска криза. Народите под комунистическо не желаят да се размножават...Ако комунизмът е политическа иновация с такава цел,трябва са признае на изобретилите го, че са гениални.
Между другото, хазарската държава е загинала след същия демографски срив предизвикан от архаичната форма на комуноподобен режим
цитирай
10. demograph - Обективно освобождението си е Освобождение от османската окупация.
13.01.2014 10:23
stamenmihalevski написа:
Като цяло съм съгласен с написаното, но все пак освобождението от Османската империя не може да бъде определено като "така наречено", защото си е освобождение. Аз лично съм благодарен на руснаците за войната 1877-78, но и бих ги критикувал за много от действията им след това, до наши дни. Все пак свободата струва много повече от някакви си ресурси, които е трябвало да им плащаме или които те сами са си взели от нас. Да не забравяме обаче, че отдавна сме се отплатили достатъчно добре, така че с чиста съвест можем да им кажем "стига". Дори и бакшиш сме им оставили. Вярно е, че ако не си платиш в хлебарницата няма да получиш хляб и може да умреш от глад, но също е вярно, че хлебаря не би трябвало да ти иска всеки ден пари, при положение, че ти е дал хляб веднъж. 19 век е в миналото и можем да си го коментираме колкото и както си поискаме. Няма да променим историята. Да не забравяме обаче думите на Левски "Който ни освободи, той ще ни зароби."! Няма да е лошо да ограничим руското влияние в България, но сами, ако е по силите ни, а ако не е, то по-добре да се подготвим и да действаме чак тогава, за да не стане "от трън та на глог".

Сега е на дневен ред Освобождение от освободителите. Това е реалността.
цитирай
11. ok3223 - Това леке Грудев ...
27.08.2015 22:20
и на помагачите тук, все Русия им пречела ...
На калпав хуй и вълната му пречи.
Значи, който ни освободи, той ще ни пороби. И тази измислена мантра се повтаря от платените писачи като вас всеки божи ден. Къде е казал тази фраза Левски бе соросоидчета подкупни и малоумни.
Левски, за разлика от вас, не е бил купен от никой. Не е бил на хранилка при Сорос и Америка за България, за да пее по написани от друг русофобски ноти. ТАКИВА ДУМИ ТОЙ НЕ Е КАЗАЛ И НЕ Е МОЖЕЛ ДА ГИ КАЖЕ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ТОЙ СЕ ОПИТВАЛ ДА ОРАГАНИЗИРА НАРОДА НА БУНТ, ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИ САМ ... БИЛ Е ИДЕАЛИСТ И Е ВЯРВАЛ В ТОВА. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАКИВА КОТО ВАС, КОИТО ГО ПРЕДАДОХА И ОСЪДИХА НА ОБЕСВАНЕ.
ЗНАЧИ РУСНАЦИТЕ ДОВЕДОХА ФЕРДИНАНД, НАПРАВИХА СЪЮЗ С НЕМЦИТЕ И В ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОИНИ ДА ВОЮВАХМЕ СРЕЩУ РУСИЯ, НА ТЯХНА СТРАНА. БЯХМЕ РАЗГРОМЕЕНИ, ОКУПИРАНИ И ПРОГОНЕНИ ОТ ТРАКИЯ И БЕЛОМОРИЕТО, И СМЧАКАНИ КАТО НАРОД И НАЦИЯ. НАТОВАРЕНИ С РЕПЕРАЦИИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ОТ ПСВ, НИЕ НЕ ВИДЯХМЕ ОТ ТОГАВА БЯЛ ДЕН. Само руската окупация и участието ни в завършващите фази на ВСВ ни отърваха от нови реперации и загуби на територии. За което са настоявали сърби и гърци подкрепени от англичаните и Чърчил. Руснаците са попречили да стане. Лошите руснаци.
И сега пак те ви пречат. С какво бе лекета продажни. Да не би политиката днешна и назначаването на Боко Тиквата за мин.председател да не е дело на американската легация, а на руската. Да не би всеки божи ден Тиквата да получава "съвети" от руската, а не от американската легация. С която има еднопосочна командна връзка, и днешната политика на България да се определя от Русия, а не от САЩ и ЕС. ДА НЕ БИ ДНЕШНОТО НИ ПОЛОЖЕНИЕ НА СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ, ДА НЕ Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОДАЖНАТА И АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА НА ТАКИВА КАТО ВАС, А.
цитирай
12. krumbelosvet - .
21.05.2017 23:34
.
цитирай
13. krumbelosvet - !!!
23.09.2020 05:30
ok3223 написа:
и на помагачите тук, все Русия им пречела ...
На калпав хуй и вълната му пречи.
Значи, който ни освободи, той ще ни пороби. И тази измислена мантра се повтаря от платените писачи като вас всеки божи ден. Къде е казал тази фраза Левски бе соросоидчета подкупни и малоумни.
Левски, за разлика от вас, не е бил купен от никой. Не е бил на хранилка при Сорос и Америка за България, за да пее по написани от друг русофобски ноти. ТАКИВА ДУМИ ТОЙ НЕ Е КАЗАЛ И НЕ Е МОЖЕЛ ДА ГИ КАЖЕ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ТОЙ СЕ ОПИТВАЛ ДА ОРАГАНИЗИРА НАРОДА НА БУНТ, ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИ САМ ... БИЛ Е ИДЕАЛИСТ И Е ВЯРВАЛ В ТОВА. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАКИВА КОТО ВАС, КОИТО ГО ПРЕДАДОХА И ОСЪДИХА НА ОБЕСВАНЕ.
ЗНАЧИ РУСНАЦИТЕ ДОВЕДОХА ФЕРДИНАНД, НАПРАВИХА СЪЮЗ С НЕМЦИТЕ И В ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОИНИ ДА ВОЮВАХМЕ СРЕЩУ РУСИЯ, НА ТЯХНА СТРАНА. БЯХМЕ РАЗГРОМЕЕНИ, ОКУПИРАНИ И ПРОГОНЕНИ ОТ ТРАКИЯ И БЕЛОМОРИЕТО, И СМЧАКАНИ КАТО НАРОД И НАЦИЯ. НАТОВАРЕНИ С РЕПЕРАЦИИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ОТ ПСВ, НИЕ НЕ ВИДЯХМЕ ОТ ТОГАВА БЯЛ ДЕН. Само руската окупация и участието ни в завършващите фази на ВСВ ни отърваха от нови реперации и загуби на територии. За което са настоявали сърби и гърци подкрепени от англичаните и Чърчил. Руснаците са попречили да стане. Лошите руснаци.
И сега пак те ви пречат. С какво бе лекета продажни. Да не би политиката днешна и назначаването на Боко Тиквата за мин.председател да не е дело на американската легация, а на руската. Да не би всеки божи ден Тиквата да получава "съвети" от руската, а не от американската легация. С която има еднопосочна командна връзка, и днешната политика на България да се определя от Русия, а не от САЩ и ЕС. ДА НЕ БИ ДНЕШНОТО НИ ПОЛОЖЕНИЕ НА СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ, ДА НЕ Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОДАЖНАТА И АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА НА ТАКИВА КАТО ВАС, А.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961209
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол