Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2014 15:58 - Гочиту Гергов гласува за Любимец 15
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 4076 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 29.05.2014 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

image

НЕПОВТОРИМОТО ГОЧИ

Гочиту Гергов гласува за Любимец 15

            Секция № 47 в с. Ягодово, община Родопи, Пловдивска област. Изключително важна, съдбоносна за комунистите в гр. Пловдив и областта. Там гласува техния шеф и член на Националния съвет на БСП другаря Гочиту Гергов и цялото му семейство – жена, синове, снахи и т.н. , общо около 10-ина души/внуците, малките герговчета още нямат 18 г./. Интересна е и за нас, за моите експерти от фондация „Торос-Вит”. Зер не се изпуска гласуването на такъв виден комунист за Пловдив и областта, символът на всички социалисти по всички земни кълбета. И давам основна задача да се проследи внимателно и по възможност с леко нарушение на закона като как ще гласува най-влиятелния свинепас в държавата. Такова внимание обръщаме само на пръмово-куневото село Войнягово и секцията на Мара Мисса, но след като тя се попоти с тези килограми да се върти насам-натам артиса на тези избори, ведно с любовника си Бабикян.

            Рано-рано на 25 май моите хора се отправят към секция 47 на с. Ягодово да не изпуснат знаменателното събитие за всички социалисти. Другарят Гергов пристига около 10 часа с цялото семейство и е посрещнат подобаващо: народни носии, хляб и сол, част от местните комунисти чакат и ръкопляскат пред секцията, има даже прегръдки и подвиквания „Победа!” и „Айде, Гоче!”. Гочиту влиза с Величка и подава лична карта. Тук нарушаваме леко закона и сме инструктирали нашия човек в секцията да драсне на гърба на бюлетината една чертичка, за да знаем като как е гласувал видния другар. Улеснени сме, защото той къса бюлетините от кочана и ги подава на избирателя.

            „Когато дойдоха Гергови да гласуват в секцията бяха гласували не повече от 10 души и горе – долу не бе трудно да  се запомнят бюлетините им, – разказва нашия човек – но за по-сигурно драснах и неговата бюлетина и на жена му, не беше проблем да се види как са гласували, защото в края на деня извадихме само 270 бюлетини от 900 гласоподаватели. Подписвам се с две ръце, че Гочиту и семейство сътвориха това шоу!”

            И сега внимавайте. Резултатите в секцията на видния комунист са: Герб – 133 гласа, БСП – 75, ББЦ – 18, ДПС – 8, останалите към нула гласа. Но изненадата идва от преференцията на Мая Общата и компания. В бюлетините на БСП се откриват цели 9 преференции за № 15, т.е. за новия любимец Момчил Неков и само 1/една/ за Сергей Дмитриевич от Херсон, колкото  за Йотова и Лаверн. Други преференции просто няма. И нашия човек се кълне в Гергов, Ягодово и с. Нивянин/родното на Гочиту/, че тези преференции изцяло са дошли от Гергов и семейство: „И деветте бюлетини с преференции за № 15 бяха около драсната бюлетина на Гергов и жена му. Не мога да сгреша, защото бяха само 75 бюлетини и ги броихме два пъти. И двата пъти внимателно гледах къде съм драснал. Грешка няма. Да не говорим, че в нито една друга секция на селото няма повече от 3 преференции, само в нашата цели девет!”

            Погледнах и останалите секции  в Ягодово/в селото са общо четири/ наистина няма никъде повече от три преференции и то все за Любимец 15.

            Какво е станало ли? Има два варианта. Първият е, че Гочиту от с. Нивянин и семейство са толкова прости, че за тях изборите са като играчка и си драскат 15, за да е сигурен избора им. Вторият вариант е предишната вечер видният социалистически шеф да е събрал цялото домочадие и като същински чорбаджи Марко да се е разпоредил на другия ден да се драска, освен 15 в бюлетината и № 15 в преференциите, защото така поверява върховната му промисъл. Просто няма други варианти. Няма.

            А изводите си остават за целокупните социалисти в страната и извън нея/да не забравяме, че самият Гочи е с двойно гражданство, освен българско и съветско/. За Станишка изводи няма, тя си знае, че е доволно презряна дори от собствените си членове.

            За нас… Ами за нас остава забавата и шоуто, което си сътворяват управляващите.

ПП – Скоро ще разкажа на какво шоу за мадам „Йес” се натъкнах в пръмовото село Войнягово.




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. theeconomist - Проблема не е в Гергов...
29.05.2014 16:24
Проблема е, че ти гласува за комуниста Борисов!!!
Морал ли? Дано пък сега тия ти платят, че си го закъсал......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9570845
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930