Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2015 22:48 - Светът полудява и няма изгледи за нормалност
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 4020 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

 Светът полудява и няма изгледи за нормалност…

 

            И Русия влезе във войната в Сирия, което си е вече симптом за глобална криза, не само в Близкия Изток, а бежанците от целия арабски свят настъпват без никакви изгледи да спрат похода си към Европа. В Германия Меркел изживява най-ниската подкрепа на германците от 12 години, заради неразумната си реплика „Идвайте към нас, ние ще ви посрещнем с отворени обятия…” Е, вярно, след три дни фрау Меркел коригира думите си, но кой я слуша вече…

 

            Но, както често става напоследък „гвоздеят” пристигна от Русия и то от Чечня. Сайт разпространи новината, че президентът на републиката Рамзан Кадиров свикал подопечните му полеви командири на стадион и произнесъл следната реч: „Моля президентът Путин да ни разреши да отидем в Сирия и да воюваме с Ислямска държава. Не го казвам току-така, като мюсюлманин, като чеченец, като руски патриот, казвам, че през 1999 год., когато републиката беше обхваната от тия шейтани, ние се заклехме в Корана, цял живот да се борим срещу тях, където и да се намират. Аз не само говоря, аз моля да ни бъде разрешено да заминем за Дамаск и да участваме в спецоперацията. Като разберат, че към тях идват чеченци, те ще избягат през глава от държавата. Ние ги знаем тях, тук ги унищожихме и те също ни знаят добре. От „Ислямска държава” не знаят какво е истинска война и нямат опит в истински бойни действия. При нас доброволците се множат, за нас ще е празник, но всичко зависи от върховния гловнокомандващ. Ние сме бойната пехота на Путин. Да живее нашата велика родина Русия, Да живее нашият национален лидер Владимир Путин, Аллах Акбар!” И стадионът повторил в транс няколко пъти призива на чеченец № 1.

 

            Ако това е вярно шоуто ще е пълно и светът окончателно ще се ошашави – Воините на Аллах от „Ислямска държава” срещу  Воините на Аллах от Чечня, предвождани от Кадиров, който досега бе известен преди всичко с любовта си към футбола и нашия Благой Георгиев. Но ще стане наистина кървава касапница, ако пуснат „кучетата на Аллах”/чаеченците/  срещу бедуините и присъединилите се към тях от Европа сунити/”Ислямска държава”/. Толкова е абсурдно, че чак не ми се вярва! А може и да е поредният пропаганден ход на самия Путин, който май още дълго ще се задоволява да пуска периодично Су-34 и 35 над Сирия и да избива всичко, попаднало под самолетния обстрел, т. е. – бомбандировки.

 

            Оттатък океана също не са особено оригинални. Кандидат-президентът на САЩ Доналд Тръмп изби рибата като заяви: „Русия ще се умори от войната като в Афганистан…”, но забрави, че елементарната справка говори, че „Русия се умори от война в Афганистан” точно за 10 години, при това, когато начело и стоеше един доволно сенилен лидер като Брежнев. След това се появи и Бин Ладен, подпомаган от саудитските милиардери и съвсем се объркаха нещата. Вие, драги читатели, представяте ли си 10 год. да чакаме „умората”? Но всъщност Тръмп е в предизборна кампания, републиканците го харесват, а номинален президент на САЩ  е крайно левият Барак Хюсейн Обама, който е толкова объркан, че поне до изборите няма да предприеме нищо радикално, независимо от клетвите си – просто левите винаги са инспирирали военен сблъсък и никога не са поемали отговорност, ама наистина никога – примерът с Чърчил е достатъчно симптоматичен и завоят му от лейбърист до краен консерватор.

 

            Ужасяващото е, че в целия този панаир/трагичен и отблъскващ/ Европа се гъне в своята липса на лидер и постепенно капитулира пред пълчищата бежанци, всъщност икономически емигранти или прикрити ислямисти, които утре ще се завият с колани от бомби и ще врътнат взривателя в сърцето на Европа. Май единственият лидер на стария континент остана Виктор Орбан, който от половин година е единственият, който има ясна и категорична позиция, но пък Унгария не е страната, която може да повлияе съществено на Стара, уморена и безпътна Европа, която примиренчески сякаш гледа рухването на дълго градената и социална система.

             Аз наистина вече не разбирам какво се случва в света и ми остава да се веселя с речите на Кадиров на чеченските стадиони, българските социалисти точат заби за „победа”, лидерът им Гергов с Лукарски открива почти фалиралият пловдивски панаир, а Путин и Тръмп развяват пояса си, но с различни мотиви, докато Рамзан Кадиров очаква да поеме пътя към Мека и Медина и бойците му раздадат справедливост на „Ислямска държава”… Наистина светът се обърка и единственото, което е постоянно е липсата на разум.




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. mileidi46 - Над 4000 прикрити главорези са вече ...
03.10.2015 23:46
Над 4000 прикрити главорези са вече на възлови места в Европа..
А Обама го чака...съд.Дала съм линк и видео в постинг при мен,днес!Вижте за какво става въпрос.
цитирай
2. kbalenciaga - Всичко си върви по плана на Олигархията
04.10.2015 12:10

По схемата "Разделяй и владей", и Обама, и Путин, и Меркел, и Боко Тиквата играят в Цирка на Олигархията ЗАЕДНО, срещу интересите на хората.

Разбира се има и още много подлоги и слуги - тайните служби на първо място, после политолози, социолози, новинари и т.н.
Да не забравяме и платените дезинформатори в интернет пространството по форуми, блогове, социални мрежи...
Ето и тук в блог.бг ясно се вижда че те, платените дезинформатори, подлоги на Олигархията, играещи в Цирка ЗАЕДНО, едните като леви/путинофили другите като десни/западнофили, тотално владеят всичко!
Така както е и в световен план.

"Разделяй и владей"!
цитирай
3. apostapostoloff - В света се случва следното:
08.10.2015 13:07
Ислямистите завзеха петролните полета на Ирак и Сирия и продават петрол на безценица. Затова цената му падна до 44 долара за барел.

Това е истинска катастрофа за руснаците, които се прехранват ЕДИНСТВЕНО И САМО от износа на суровини. Затова се видяха принудни да се намесят във войната.

Работата е там, че дъмпинга на ислямистите не се харесва и на останалите износители на петрол. Затова стана тя една- мътна и кървава...

Казано е: каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541698
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031