Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2015 12:30 - Очакваната ислямска касапница в Париж
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 7351 Коментари: 7 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Очакваната ислямска касапница

            Сериозните анализатори предупредиха още след атентата в редакцията на „Шарли Ебдо”            , че е въпрос на време да се повтори касапницата, защото либералстваща Европа вече няма сили да се съпротивлява на арогантната ислямска инвазия. И тогава имаше всякакви поплаци от световни лидери от Барак Хюсейн Обама до Ангела Меркел, имаше даже световна процесия в Париж и общоевропейски призиви „Аз съм Шарли”, но всичко завърши и тълпите бежанци продължиха да пъплят из пътищата в континента – млади, силни, не желаещи да работят, нахъсани радикалисти от Афганистан, Пакистан, Сирия, Ирак, Еритрея и от къде ли не.. Беше въпрос на време да се очаква нова касапница нейде из Европа. Удариха пак Париж. Световната столица на свободата, денонощно живият град на културата, изкуството, на европейския дух. Този път терористите бяха значително по-добре организирани и методично избиха повече от 200 френски граждани и раниха поне още два пъти по толкова. Безпричинно и напълно безсмислено – просто за тяхната философия войната с кръстоносците е отдавна обявена и унищожаването им ще  осигури вечен рай и безброй жени при Аллах. За тъпите, мързеливи и сурово обработени от ислямистите хора това е напълно достатъчно да потопят в кръв столицата на Франция.

            Многократно хора в Европа като Орбан предупреждаваха, че с неконтролируемата тълпа нашественици ще се създадат непрекъснати огнища на терор и насилие. Лавинообразното нашествие на мюсюлмани увеличава самочувствието на спящите клетки в големите европейски столици, разполагат се все повече крайни ислямски воини, дошли за война с друговерците и няма скоро да има земна сила, която да ги спре. И въпреки това водачите на силните европейски страни продължиха да приемат нови и нови емигранти, да създават „горещи точки” за прием и да правят отчаяни опити за някакво приобщаване на организирани тумби от нахални и нагли ислямисти, за които нашествието е елемент от тяхната „свещена война”. И нима, според вас, бе случайно, че една от атаките снощи бе именно на футболния мач между Франция и Германия – двете страни, които най-широко и гостоприемно са отворили границите си за бежанците. Който иска да си мисли, че това е случайно, аз не искам и няма да си помисля това, защото завладяването на Европа отдавна е в ход и наистина трябва има и трезв поглед върху случващото се. Сега ударите са срещу Франция, но е въпрос на време да се стоварят подобни изродщини и върху „новите страни членки” като България, Румъния, Хърватия или Унгария. Дано съм лош пророк, но агресивния ислям не подбира нито средствата, нито обектите – Коранът им повелява безмилостна война с друговерците без разлика от народност и етнос.

            Тъжно ми е за Франция, защото се оказа безсилна пред агресивната ислямска инвазия и напълно вече няколко пъти капитулира пред собствените си заблуди, че е възможно някакво мирно и добро съществуване с друговерците, на които отвориха широко вратите си. Франция сякаш не видя опасностите, за които я предупреждаваха техните икони на изкуството и културата. Сега се сещам за книгата на Бриджит Бардо, която преди десетилетие предупреждаваше за нечовешката инвазия на мюсюлмани в парижките квартали и скотобойната, която си устройват там по време на празниците си, но леви и десни правителства във Франция винаги заиграват с тях, защото се надяват на тяхната подкрепа. Франция щедро им раздаваше гражданство и се опитваше да ги включи в държавния организъм. Всуе. Бардо написа няколко писма, изпълнени с тревога и страст, себеотдайно се включи при националситите, но никой не я чу и тя се оттегли при своите животни и заживя в мир с природата. Друга икона на френското кино и култура като великият Ален Делон открито демонстрираше близостта си с партията на Льо Пен, защото, според него, Франция е заплашена от ислямската зараза, но и на него никой не му обърна внимание, а скоро дори го изгониха от журито на конкурса „Мис Франция”, защото бил националист и мразел мюсюлманите. Великият Ален Делон кротко им каза, че са глупаци и предават Франция и тихо и кротко се оттегли в имението си в Лоаре при своите кучета, които го разбирали по-добре от либералстващите французи. Това е. Такава е политиката в момента в Европа, а тя търпи крах всеки изминат ден. Меркел, Оланд, Камерън, Обама дори търпят провал след провал и темелите на ЕС се клатят вече неудържимо, защото исляма не си играе с призиви и изкуствени вопли за интеграция – в техния свят властват агресията и наглия демографски бум, подчинен на всевластието на догмите на Корана, където на жената се гледа единствено като на добиче за разплод.

            Ще мине още доста време, ще изтече много вода и кръв докато лидерите на Европа разберат, че войната с исляма е обявена и ще се води дълго и безжалостно, ако искаме да спасим стария и добър континент, ако искаме да оцелее крехката социална система, създадена с много усилия и компромиси. Добрата, стара, ефирна Франция търпи втори тежък удар за по-малко от година, но на ред ще дойдат и останалите и само безкомпромисната война с полумесеца може да спаси останалото от Европа. САЩ няма да помогнат, защото са далеч, а и така се пренасят проблемите извън метрополията. Колкото и да е странно ще е наложително в борбата с исляма Европа да се обедини с Русия, защото там знаят как се води война с терористите вече десетилетия наред. Когато полевите командири от Чечня заминаха на джихад в Сирия Русия се намеси във войната  – случаите в Беслан и театъра са пресни и в тази война не може да има място за сантименти или геополитически интереси. И в крайна сметка става дума за религиозна война на исляма с християнството и Европа много скоро няма да има друг избор – просто демонстрациите от типа „Всички сме парижани” ще докажат своята пълна безсмислица – насреща имаме една агресивна и примитивна общност от друговерци, които искат да ни заличат от лицето на земята. Дано скоро Европа разбере за неумолимостта на този път – единствено спасителния за нея и религията ни!




Гласувай:
24


Вълнообразно


1. andrei - Е,
14.11.2015 12:46
най-сетне и ти прозря истината,за която стотици хора биеха тревога,но така наречените демократчета ги наричаха русофили и поддръжници на Путин!?
цитирай
2. blackpredator - Зад всяка световна низост,
14.11.2015 13:54
Cherchez la USA!
Който краде яйце, краде и вол.
Някак се върже с днешната среща във Виена.

Някой в края на септември каза:
"Вы хоть понимаете, что вы натворили?".
И се случва, въпреки крадеца..
На "добра" мишка — "добра" котка.

Терористите говорели перфектен френски.
А една "българка" с тужурка, ни обяснява,
как с мигрантите в БГ, ще цъфне българската демография...
цитирай
3. ssvetozar - Слагам плюс,
14.11.2015 15:15
защото съм съгласен като цяло, с изключение на добрите думи за Русия, която не е много по-различна от ислямистите като идеология.
цитирай
4. debeloto - Много аргументирано е написано, ...
14.11.2015 16:08
Много аргументирано е написано, точно, ясно и конкретно. Какво ли ще стане, когато почнат да гонят и от разни африкански страни народ към Европа...
цитирай
5. staler - тоест има воина -ислям срещу хри...
14.11.2015 16:32
тоест има воина -ислям срещу християнство?нищо подобно дарагои, друга е воината ---талмуд срещу баи джон,чичо пиер,вуичо ваня и кака пена.
цитирай
6. apostapostoloff - Войната с Исляма може да приключи още утре-
14.11.2015 17:00
време е за трета атомна бомба. И точка! Отрежи главата и тялото много бързо ще умре. Спящите клетки ще се объркат, ще се побъркат и ще бъдат изтребени до крак.

640 МИЛИАРДА долара са дали американците за отбрана през миналата година. Още толкова сме заделили и ние- европейците. И къде е тази отбрана, питам аз? Къде отиват всичките тези пари? Не е ли време нашите оръжия да бъдат употребени срещу общия враг при самоотбрана?!
цитирай
7. kbalenciaga - Управляващите ЕС много добре разбират какво правят
14.11.2015 18:36
И са на ясно с това което последва.
Изпълняват си ролите, като Шутове, Палячовци в този гротесктен Цирк.

А заради ненаситните си Лакомия и Егоизъм, много от така наречените умни и красиви, както българи, така и от другите европейски държави станаха Шарлита!
Няма ли кой да им каже:
- Абе Тъпаци, как може да сте на страната на тези, които се Гаврят с религията на една общност?! Която и да е тя.
Толкова ли сте тъпи, и с промити мозъци, че не виждате как така настройвате мюсюлманите срещу вас, И СРЕЩУ ВАШИТЕ ДЕЦА?!!!

Явно няма кой да им каже.
Ама и да им каже, няма кой да чуе...

И всичко си тече по плана на Олигархията - Атентатите на 11 септември 2001 - нахлуване на САЩ в Афганистан - Арабски "пролети"- Цирка на Майдана в Украйна - Ислямска държава ...

А какво ли следва???
Логично - айн, цвайн, полицайн...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542284
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031