Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2016 01:08 - Мисия Лондон-2 и БарБокова
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 6383 Коментари: 7 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

image

Мисия Лондон-2 и БарБокова

            Че е скандал станалото в столицата на Великобритания – скандал е. И то голям. Аз поне не си спомням подобен сценарий: Идва министър-председателят на България и прави среща с нашата/малка част от нея/ емиграция. Посолството поема организацията и кани куцо и сакато неясно с каква цел като подрежда два реда столове, а останалите ще стоят прави като на мач. /Отхвърлям вероятния умисъл или нещо такова, поне засега./ Идва делегацията Бойко Борисов, външния министър Даниел Димов и правосъдния Екатерина Захариева.

            Амбасадорът ни Кънстантин Димитров/кадър на ДКМС, а после заместник на Иван Костов/ смутолява нещо и дава думата на премиера, който се явява нещо като висш началник на останалите от трупата. Започва равно и гладко, но се случва друго.

            От залата хвърчат обиди, нелепи въпроси, някой дори се опитва да подсвирква, други славословят Русия и „Южен поток”, трети се интересуват от Пеевски/в Лондон, моля ви се!?/. Премиерът несвикнал на подобно отношение изпада в ступор и започва да пристъпя от крак на крак, но държанието на останалите от трупата е повече от нелепо – посланикът не прави нищо да се сложи някакъв ред, външния министър цъвти с изкривена усмивка, а правосъдния върти глава като шугава овца. И в барбаросването настъпва кулминацията…

            От ариегарда се възправя някоя си Ивата и в кресчендо възхвалява „Южен поток”, чете от листчето и го изпуска на земята, но не пропуска да нарече виншния министър „Къдравата Сю”, а оня продължава да се хили безучастно. Ивата продължава с тирадата по русофилски. И какво се оказва? Разпових се и намерих профила и във Фейсбук. Момичето с вид на квартално момиче за удоволствия се оказва активист  на: Движение Русофили,  Гласът на Русия,  Евразийска България, Сила России, Русия днес и още цял куп групи за прослава на Русия, а самата девойка особено се гордее, че е симпатизант на Атака. И завършва, че мечтае Евразийска България да стигне до … Лондон. Премиерът мълчи ошашавен, а посланикът се върти на стола си като н…сран.

            Но кулминацията тепърва предстои. Става някакъв младеж с вид на ремсист, който я има, я няма 20 год. и изчита листче с апотеоз за … Ирина Бокова. Просто е шизофренично. Младокът я обявява за национална ценност и едва ли не за фронтмен на цялото ООН. Цяла България вогламе с правителството и президента трябвало да тръгнат по света да правят кампания на Бокова.  Е, такова БарБокване не съм очаквал и ми се струва, че оттук нататък кандидатурата на Иринка става доволно комична като епизод от незабравимия „Мисия Лондон”. Ремсистът с вдигната ръка и призовава Бокова да щурмува ООН сякаш това е Бастилията – сюжетът не е по силите на Чаплин, дори, но на нашенските левичари това е нивото. После се разбира, че младежът е заклет фен на БСП в Лондон – организира кампании, разпространява левия печат и е дежурен на всякакви срещи в посолството. А сега очевидно някой му  е драснал листче с апотеоз на Ирина Бокова и нека, когато дойде време да кандидатираме наш човек за ООН пред очите на Борисов е тази сценка с налудния фен на издънката от славната фамилия Бокови.

            Скандалът продължава още 40 минути – реплики осъждащи всичко в България, викове, подмятания и над всички пак се извисява гласецът на ремсиста за Бокова. Просто абсурдно и не мога да се начудя защо Борисов със стъпването на българска земя не посочи веднага пътя към София на посланика Константин Димитров, пък и на останалите двама от правителството, които нелепо се хилеха и не успяха да проронят нищо адекватно. Ама веднага да им посочи пътя – така се управлява.

            А като стане дума за елита ни в Лондон винаги се сещам за отборът, който доведе от Лондон Симеон Сакскобурготски и ги нарече юпита, а те се оказаха без изключение перфидни мошеници и крадци.

 

 




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. apostapostoloff - И кой плаща в крайна сметка този
07.02.2016 06:52
гнусен масраф?

Рускогейската, кремълоидна общност, разбира се, която не може да се примири с факта, че Бойко им би шута и им такова онаковата.

Колкото и да вият на умряло, нищо няма да променят. Още по- лошо ще стане, когато и ние, като украинците, спрем да купуваме газ от Русия- по- изгодно е да го получаваме от съседна Румъния.

Тогава рускогейските кремълоиди ще трябва да ни плащат за транзита. Това ще се случи в най- скоро време.
цитирай
2. schumpov - Хора, бдете! Те пак са тук, те са в ...
07.02.2016 08:21
Хора, бдете! Те пак са тук, те са в Лондон, те са на всеки километър. Те навсякъде грачат и акат, искат и в ООН да гудят едно голямо БОК луково.
цитирай
3. andrei - Христо,да те питам;откога е забранено да членуваш в коя и да е партия освен в ГЕРБ!!!
07.02.2016 08:43
Виждам,че си загубил всички нормални човешки ориентири и си се устремил към едно долнопробно слагачество!!!Не се ли страхуваш,че от ден на ден губиш човешкият си образ и се превръщаш в една празна обвивка...А...?
цитирай
4. tttttaaaaa - а, да си дойдем на приказката,
07.02.2016 15:37
вие дето сте ...(на майната си) нямате право да гласувате в Бг, защото си плащате данъците другаде. Ние, в БГ, не ни интересуват вашите проблеми. И това, че храните бойко или друга пачавра за изборите, не е наш проблем. Вие не сте българи - майната ви. България има 111 хиляди квадратни км. и това е. Елате тука - да ви видя.
цитирай
5. tttttaaaaa - Освен това...
07.02.2016 15:46
записа го гледах. Селяндурски подмятания, една истеричка и бате ви бойко , който го спрягахте за бесен, беше безкрайно отегчен - и аз....
цитирай
6. samvoin - А за съдебната реформа и система и ...
07.02.2016 18:44
А за съдебната реформа и система и наглеенето там, "Тиквун" какво отговори и можа да отговори?!...
Нали в чубнина бил "добрия" му "матриал", а ние - останалите ВЪПРЕКИ НЕГО И ДРУГАРИТЕ МУ, бяхме "лошия"?!...
Нали оттам беше електората му и много го обичаха?
Сега станаха "лоши" ли?...
цитирай
7. samvoin - Като го "насраха" там, ...
07.02.2016 18:45
Като го "насраха" там, дето най - малко очакваше...
И дето традиционно отмъщават на България чрез гласуване за ГРОБ, понеже не понасят последиците... Подобно на "изселниците" - чрез ДПС...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9564119
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930