Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2016 19:32 - Логичното и очаквано предателство на Гоце
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 5386 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Логичното и очаквано предателство на Гоце

            Да ви кажа честно хак им е на Герб, хак му е на Бойко Борисов, хак им е и на Реформаторския блок. Бутиковата, просъветска и антинатовска партия на агента Гоце Първанов напуснала управляващата коалиция, изтеглила министъра си Калфин и щяла да минава в тежка опозиция, щели да водят „лява” политика, разбирай към другарката Нинова. Като се правеше правивителството и се формираше мнозинството нима не знаеха с кого си имат работа, нима толкова им трябваха десетте гласа на АБВ, че никой не се замисли, че тази партия е създадена за задоволяване личните щения на Гоце и Румен Петков/Глъвътъ/ и при първа удобна възможност ще предадат и коалиция и мнозинство, ама то на човек му идва акъла, когато се обърне каруцата.

            Всъщност напуска др. Първанов-Гоце, останалите го следват, защото начело в БСП се възправи др. Нинова и обещанието към съветските друзя е за „общ фронт”, за „единение в политиките”, за силна опозиция, а без испосталялия електорат на БСП не го виждам гоцевото АБВ никакаво, то и без това на последните избори къде наистина, къде с могъщата подкрепа на някои „приятели” едва се докопаха до 4% в последните часове на деня. Така че Гоце и Глъвътъ ще предадат рехавия си електорат. Залогът е по-голям и няма как да се случи в някаква коалиция с Герб . Пък и се посегна на съветските епергийни интереси – последния удар бе с проучването за газ в Черно море. В интерес на истината Бойко Борисов го предвиди това развитие, така че – такива сте си ги избрали, така ще ви предават. Винаги съм се удивявал на ниската политическа култура и на късата памет на родните ни полтици и непознаването на максимата, че предателят си остава такъв во веки веков. При Гоце Първанов това е стил.

            Спомняте ли си ОКЗНИ? Това означава Общонационален комитет за защита на националните интереси и се пръкна в края на 1989 год. и началото на 1990 год. в Кърджали и имаше основната задача да се бори срещу връщането имената на турците. Оглавявяше се от офицери от ДС като Минчо Минчев и Димитър Арнаудов и организира протести в цялата страна и шествия срещу връщането на имената на турците, а всъщност прикриваха престъпленията на ДС по Голяма екскурзия. Регистрираха и кандидати за 7 ВНС. Един от тях бе именно Георги  Първанов, който тогава минаваше за ентусиазиран, млад националист. Мина времето на ОКЗНИ и той пристана на БСП, дори се издигна до заместник на Жан Виденов. Тогава „националистите” много съжаляваха за предателството на младия си дихател.  Минаха малко години, Жан  фалира държавата, подаде оставка, но пък заместникът му се изхлузи елегантно и се прилепи до Николай Добрев. Жан Виденов и досега съжалява, че е направил Гоце свой заместник, но предателството свърши работа  и той оглави БСП. Дойде и звездният му миг през 2001 год., когато Костов и Надежда Михайлова направиха всичко възможно Петър Стоянов да загуби изборите, въпреки че знаеха укриха досието на Гоце в ДС, а Б. Бонев бе програмиран да свърши мръсната работа. И Гоце върна БСП във властта, стана президент и поведе хорото на комунистите. Времето на президентството му се запомни с тоталната изолация на институцията от колегите му от цивилизованият свят. Гоце се срещаше само с лидери от Третия свят и руски номенклатурчици като Гурбангули Бахримахмудов – президент на една от бившите съветски републики. „Приносът” му в създаването на Тройната коалиция е фундаментален, с това и ще остане в историята. Иначе бившият поклонник на Милошевич вече бе станал първи натовец – също елемент на  класическо предателство към другарите му. Битието нататък е вече известно  - напускане на БСП и създаване на нова/негова партия АБВ. Като слаб щрих останаха резилите с ловните му подвизи, отсрела на архара, завидното материално състояние на сина му. Гоце всъщност е първият пример на комунист, тръгнал от социалните низини на с. Сирищник и Косача и със серия от предателства, послушание, вярна служба на „петата колона” и рзбира се, могъщата ръка на ДС, достигна до висините на държавата. Но това създава и комплекс за перманентно щение към власт. Именно той го подтикна към създаването на лична партия, намери си и личен Санчо – Глъвътъ. Дори депутатите им ги няма никакви – глаголят Гоце и Румен Глъвътъ, които не са депутати, но чувстват силата на лобито, което  ги лансира. Отговорете си сами кое е  то.

Изборът на другарката Нинова разпали страстите на Гоце да дърпа конците зад кадър. Тя е от същата социална прослойка на селските низини и е издрапала до върховете на лявата партия, създадена от богаташите и в синьо, и в червено, сега и демонстрацията на опозционност у двамата се успоредява, така че чакайте обединение в левите сили и то ще се стане скоро, много скоро – прсто интересите го налагат, а и за Гоце, и за Нинова те са определящи. Всъщност не се случи нищо изненадващо – левите пак се прегръщат и Герб трябваше да го очакват.

Всъщност Герб имат три варианта: пъвият са светкавични избори; вторият са да оставят на пост в МС др. Пръмова-Кунева и да работят сериозно за есента; третият вариант е най – достойния – на всяка цена да  поведат наистина силна, дясна, антикомунитическа политижа  като положат усилия да запазят мнозинството и правителството. Така ще натрият носа на гоцевците и РМД-та на Корнелия, а как ще го изиграят си е тяхна работа, ако не знаят – да питат.




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. staler - бълбукаме в блатото,м?
11.05.2016 20:19
бълбукаме в блатото,м?
цитирай
2. penchoan - ГЕРБ имат само една алтернатива - да ...
11.05.2016 22:32
ГЕРБ имат само една алтернатива - да се откажат от политиката, тя не е за прости мутри.
цитирай
3. apostapostoloff - Гоце ходи и на южния полюс, за
12.05.2016 11:26
да си поговори там с пингвините.

Ама това типче има и заслуги към България- със Станишката продадоха прогнилата комунистическа (социалистическа) партийка на "международния империализъм" и НАТО. И отвориха пътя на България към ЕС.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9568105
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930