Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2017 22:21 - Гадна коминтерновска провокация! Путин ни вгорчи празника, а държавата мълчи?!
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 8159 Коментари: 24 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Гадна коминтерновска провокация! Путин ни вгорчи празника, а държавата мълчи?!

 

На най-хубавия ни празник получихме нова гадна провокация от „приятеля” на българския народ и президент на Русия Володя Путин. Като попаднах на изказването му помислих, че е грешка и потърсих официален източник, та се разрових в руските сайтове. Оказа се, че словата на Путин са съвсем точни – вижте ги в оригинал: „В.Путин: Уважаемый господин Президент! Позвольте Вас сердечно поприветствовать в Кремле. Знаю, что Вы приехали в Россию в необычный день и по необычному поводу – по случаю вручения Вам награды православного фонда единства православных народов. Сегодня и в России торжественный день – День славянской письменности, а письменность пришла к нам как раз с македонской земли. Прежде всего хочу поздравить Вас с этой наградой.”

И да повторя за несведующите русофили какво ни казва техния водител: „Днес и в Русия е тържествен ден - Денят на славянската писменост, а писмеността е дошла при нас  направо от македонската земя".

Провокацията на Путин е внимателно премислена и неслучайна. Прави се пред президента на измислената държава Македония Георги Иванов/който между другото бе основният виновник за скорошното нахлуване в местния парламент/ , руският президент „изпуска” думите в деня на Българската писменост, когато честваме Светите братя Кирил и Методий, създали нашата азбука за нашата държава, когато не е съществувала нито Русия, нито Македония, па камо ли и „тяхна” писменост, неслучайно той по коминтерновски четка самочувствието на колегата си от Македония – писмеността дошла „направо от македонската земя” като пропуска, че по това време тези земи са си изконна българска територия в границите на великото Българско царство, прави поредния реверанс към вехтите славянофилски излияния – по типичния съветски модел.

Представяте ли си, ако подобно изявление бе направено по адрес на Гърция какво щеше да последва!? Най-малкото реакцията от държавните власти щеше да е светкавична и много остра, ама наистина много остра. Или от страна на Албания? Но не можах да открия никъде реакция от българските официални власти. Никъде и от никой! И затова няма да ни уважават. Защото сме страхливи, без национално самочувствие, без смели родолюбиви жестове, все сме на принципа „да се наведем, да отмине бурята, да премълчим”.

Не видях реакция и от родните патриоти, но то би трябвало и да се очаква, защото те са си прононсирани руски поклонници отколе. Толкова им е и патриотизма?

На точно такива провокации обаче българската държава не бива да мълчи в никакъв случай, защото е крайно време да започнем да се отърваваме от стародавните коминтерновски митологии, създадени само и единствено от съветските комунистически деятели със съвсем прозрачна цел. Битката на Русия за остро влияние на Балканите няма да спре и средствата няма да се подбират – постистината е тяхна запазена марка. Македонският президент Георги Иванов получи от руския патриарх Кирил наградата „Негово Светейшество патриарх на Москва и цяла Русия Алексей Втори”, която се дава заради заслуги по задълбочаването сътрудничеството на православните народи и т.н. Същата награда, ако си спомняте получи и докато беше президент и родния Първанов – ГОЦЕ. Сега вечме го няма на сцената и Путин се е ориентирал към друг „православен деятел” – македонския президент. Всъщност той е само повода да се уязви България, да се припомни, че коминтерновските практики не са забравени.

Русия никога няма да се примири, че България наложи кирилицата и езика си като официален в Европейския съюз, че Негово светейшество папата обяви св. св. Кирил и Методий за покровители на Европа именно като наши светци, че в крайна сметка на световната културна карта стоят като създатели на българската писменост именно те, а не нито руски светци/каквито по онова време просто е нямало/, още по-малко някакви македонски църковници. Русия никога още няма да миряса, че техния, именно техния голям медиевист Дмитрий Лихачов след като излезе от концентрационния лагер нарече България „велика и неунищожима държава на духа” и призна, че цялата християнска култура на Русия е дошла именно от България. Да не забравяме, че покръстването на Русия, по-точно на Киевска Рус, е дело на първия руски патриарх, който е … Свети Киприан. А Киприан е рожба на нашата Търновска книжовна школа, утвърдила се в средновековието с нейното „плетение словес”, когато в Русия са се ограмотявали в техните манастири, да, ограмотявали. И всичко това векове откакто в България е имало манастири, библиотеки, книжовни школи  и колосално интелектуално усилие от страна на българите, създали велика и силна държава в Европа. Това, точно това би трябвало директно да се припомни на Путин от нашите политици и държавници! Впрочем, къде е в тази ситуация льотчика Румен Радев?! Именно той би трябвало да се обади, на националния празник на страната, когато свеждаме глави пред делото на Светите братя?! Ще чакаме, ама – надали.

И тук в контекста на ситуацията не е лошо да припомним случая с „македонскиот Jазик”, защото тази дивотия, измислена от Коминтерна е в основата на една от най-големите мистификации по заповед на Русия. В световната история не е известен случай, в който по политически причини се създава нов етнос и нов език. Република Македония бе създадена като федерална структура на комунистическа Югославия през 1944 год., съгласно решение на Комунистическия интернационал от 1934 год., което постановява наличие на отделна македонска нация със собствен език и история, различна от българските, гръцките, сръбските и албанските. Тази доктрина за изумление на политиците в околните държави бе възприета и при обявяването на независима Македония през 1991 год./Аз лично съм смятал, мисля и сега, че тогава направихме една голяма грешка в Народното събрание, но както и да е/. Веднага след нахлуването на съветските войски в пределите на днешна Македония се създава формированието АСНОМ, което означава Антифашистко събрание на народното освобождение на Македония, което е нещо като нашенския Отечествен фронт. Първото заседание на АСНОМ се провежда на 2 август 1944 год. в манастира „Прохор Пчински” и издават декрет за „служебен език”, който трябвало „да влегува веднага во сила”. Така по заповед на съветските комунисти за един ден се ражда „македонскиот язик” и много скоро ще разкажа подробно за това безумие. Нещо не се връзва с историческата истина на др. Путин и днешното му излияние, че „писмеността дошла при тях направо от македонската земя”. Тогава, в средните векове при тях е дошла българската писменост, а от македонските земи може да е дошла само тази писменост, която са създали дейците на световната комунистическа общност на 2 август 1944 год. в манастира „Прохор Пчински”. Ако искат да си я вземат руснаците нея, но и тя е западно-българска.

Ей такива неща трябва остро да припомним на руския самодържец, да му отговорим с достойнство на горда и независима, европейска нация за съзнателната провокация, без да се съобразяваме с енергийни проекти, международна конюктура и великоруски щения, защото за нас има останали няколко неща, които ни осъзнават като нация и езикът е едно от тях.




Гласувай:
22


Вълнообразно


1. kanibal - Ако в тая държава има останало поне ...
24.05.2017 23:08
Ако в тая държава има останало поне малко национално достойнство, трябва веднага да се извика руския посланик и да му се връчи протестна нота.
А путлер е просто новият Сатана.
цитирай
2. 1997 - Солун= Македония! Македония=България. Путин смята Солун за български.
24.05.2017 23:42
Шегичка. Той има предвид Охридската, а не Преславската школа.
цитирай
3. kanibal - Дори путинофилският сайт Афера не ...
25.05.2017 09:08
Дори путинофилският сайт Афера не издържа на това гадно джудже и ето какво написа вчера

КЪДЕ СТЕ, ДОЛНИ “РУСОФИЛЧЕТА” НА КОМЕДИЯ НИНОВА И ИЗМЕКЯРЧЕТА НА БОКО ТИКВАТА?! ЩЕ СИКТИРОСАТЕ ЛИ ПУТИН, ЧЕ ОБЯВИ СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ, “ВЗЕТА ОТ МАКЕДОНИЯ”!

ЩО МЪЛЧИТЕ КАТО НАСРАНИ, БРЕ, “РУСОФИЛИ” ДЖУДЖЕТА И ПИЯНДЕТА “ПРОФЕСОРЧЕТА”? ЩО МЪЛЧИ И ГЕНЕРАЛА ВИ МАРИНКИН, ЩО МЪЛЧАТ И ПАТРЕОТАРИ, ГЕРБАДЖИЙСКИ СЛУГИ НА ТИКВАТА И КОЙТО ОЩЕ СЕТИТЕ?

РУСИЯ БИЛА ВЗЕЛА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ ОТ … МАКЕДОНИЯ?!

И ЦЯЛАТА ТАКА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА В СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ИЗМЕКЯРИТЕ И “РУСОФИЛИ”, МЪЛЧИ КАТО НАСРАНА.

ПОЗОРНИЦИ!

А вижте каква идиотщина е изрекъл Борисов по повод думите на Путин, НЕ СМЕЙКИ ДА СПОМЕНЕ ДАЖЕ ЗА БЪЛГАРСКА СЛАВЯНСКА ПИСМЕНОСТ!: “Не е важно кой откъде е минал, това не е европейски подход. Важното е, че близо 300 милиона пишат и четат на кирилица, и в края на краищата обогатяват европейската култура. Какво значение има откъде са минали?“.

Afera
цитирай
4. kanibal - Преди малко АБВ се обявиха за протестна нота по случая.
25.05.2017 09:09
1997 написа:
Шегичка. Той има предвид Охридската, а не Преславската школа.


А вие , комуноидите, мълчите като насрани, нали?
Щото не сте българи.
цитирай
5. kanibal - Ето и друг виден путински сайт, ПИК, ...
25.05.2017 09:18
Ето и друг виден путински сайт, ПИК, как реагира.


Путин с особено предвизвикателно изказване навръх 24 май - славянската писменост дошла в Русия от македонските земи?! (Виж в ОЩЕ ПО ТЕМАТА)
В отговор доволният македонски президент Георге Иванов също наглее: "Свети Климент Охридски е най-известният македонски светец"
Това безобразие не бива да се оставя просто така. Президентът и премиерът са длъжни да реагират своевременно, до края на деня. Или с публично изказване, а защо не и дипломатическа нота.
Комунистическа Русия и нейният "Коминтерн" измислиха и създадоха изкуствените македонска държава, македонска нация и македонски език. Охрид е българско светилище на духа, това не е ясно само на чугунените глави в Кремъл.
На тема "славянска писменост" Съветите ни предизвикват още от Сталиново време. Людмила Живкова не им мълчеше и именно по тази причина бе недолюбвана от Брежнев.
Нямаме кой знае колко поводи за гордост, че да се спотайваме коренопреклонно.
цитирай
6. kanibal - ето ги руските идиоти в действие
25.05.2017 10:40
Препечатваме от руския сайт статия за кирилицата, публикувана на връх 24 май т.г. В не НЯМА НИТО ДУМА ЗА ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ СВЕТИ БРАТЯ СА ДАЛИ СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ НА ТОВАРИЩИТЕ ОТ РУСИЯ. Битката “в днешни дни за кирилицата” това било “борба за независимостта на народите от Руската цивилизация”:

http://rusnext

24.05.2017 – 14:19

Кириллица: графический код нашей цивилизации

24 мая — день памяти святых равноапостольных Кирилла и Мефодия.

В этот день мы должны еще раз повторить, что православный мир не навязывает единообразия, не требует (в отличие от Запада) тотальной унификации.

Это проявляется и в церковном устроении: на Востоке сосуществует симфония Патриархий, на Западе — господствует Рим. Это проявляется и в культурном пространстве: на Востоке — разнообразие национальных письменностей, на Западе — засилье латиницы.

В границах Византийской цивилизационной ойкумены возникло несколько письменных традиций, родственных основной, греческой. Свои оригинальные виды письма, которыми пользуются до сих пор, создали армяне, грузины, эфиопы. Но самое широкое распространение и мировую известность получило, конечно, письмо славянское, Кириллица, творение школы просветителей Кирилла и Мефодия.

Кириллица создана специально для славян, она идеально приспособлена для передачи нашей фонетики. Даже соседним, родственным с нами балтийским и германским языкам она подошла бы гораздо лучше, чем латинская письменность. Судите сами, как короче и проще записать: «ещё» или «jeshchjo», «дойч» или «deutsch»?

Вместе с тем, кириллица не просто самый удобный способ записи славянских слов. Это ещё и графический код нашей цивилизации, показатель её самостояния, самоценности.

К чему привёл отказ западных славян от кириллицы, подчинение правилам внешне более развитого, более древнего латинского мира? Не к прогрессу и равному процветанию с народами Запада, но к многовековому порабощению, утрате национальных государств, и,- если бы не Россия,- к перспективе полной ассимиляции.

Совсем недавний, произошедший в девятнадцатом веке, отказ от кириллицы румын, совпал для наших православных балканских братьев с полной подражательной зависимостью от западных держав, что, в конечном счёте, привело к участию в бесславном гитлеровском походе на Восток.

В наши дни борьба за кириллицу — это борьба за культурную независимость народов Российской цивилизации. Отказ от кириллицы и переход на латиницу, — где бы он ни замышлялся, на Балканах, Украине или в Средней Азии, — это всегда инструмент западной экспансии, утрата национальной самобытности и угроза культурной ассимиляции.

Кирилл и Мефодий не были воинами. Но своим тихим подвижническим трудом они сделали больше многих воинов для защиты славянской самобытности, для независимого развития Православного мира, для культурного упрочения Российской цивилизации.

Помните: на кириллице написаны не только статьи Менделеева и стихи Пушкина, — кириллицей маркирован самый первый корабль, преодолевший земное притяжение и вышедший в космос. Азбука Кирилла и Мефодия — не просто наше национальное богатство, но достояние всего человечества.

Источник: http://rusnext/recent_opinions/1495624798

Afera
цитирай
7. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
25.05.2017 11:27
Липсата на реакция от страна на властите, политическите кръгове и обществото потвърждава зависимостите ни от Путландия и е срам за националната ни чест!
цитирай
8. kanibal - Славянската писменост идва от м...
25.05.2017 13:37
Славянската писменост идва от македонските земи! Това невероятно изказване направи руският президент Владимир Путин към македонския си колега Георге Иванов вчера и буквално взриви цяла България на връх един от най-светлите ни празници - 24 май.
Реакцията на премиера Бойко Борисов не закъсня, не се забави и тази на външния ни министър Екатерина Захариева, които елегантно и дипломатично, но подобаващо отговориха на Путин за това откъде идва славянската писменост и как не бива да се трие историята за сметка на геополитически мераци.
Президентът на България Румен Радев обаче явно се уплаши от позицията, която трябва да вземе не само като българин, но и като държавен глава. И за пореден път се изложи чутовно, запазвайки пълно мълчание и то точно навръх 24 май.
Вместо да повдигне темата в словото си и да застане като главнокомандващ и дипломат №1 на България зад интересите си, той като уплашено дете държеше за ръка съпругата си с неслучайния прякор Генерал Деси и вдигаше наздравици с кохортата си от никому неизвестни псевдо интелектуалци в Бояна. Явно гуляят сред съпруги на обвиняеми олигарси, протестърки, послушни журналисти, червени депутати и показността на първата дама са по-важни от това държавния глава да заеме ясна позиция по този важен за страната ни въпрос.
Срам и позор е подобно държание от страна не само на държавен глава, а дори на един български мъж! А може би Деси не му е написала какво точно да говори и затова е замълчал, или пък пажът му Иво Христов не е успял за 3 часа да спретне някоя реплика, която да му сложи в устата, след избухването на скандала?!
Не смеем и да мислим, че щом не противоречи на Путин, и според Румен Радев славянската писменост идва от македонските земи... Но е странно защо като президент на България не си задава въпросът дали Путин трябва да поздравява на 24 май именно македонския президент, а не него.
Радев явно не може да говори сам, не каза каква му е позицията по много важни въпроси до сега, чака някой да му напише пост във фейсбук, чака някой да му каже какво да наизусти и прокламира По всичко личи, че не знае и как да заеме завоя към Путин, без да бъде родоотстъпник, но и с мълчанието си той се превръща в такъв!
цитирай
9. nkf - Русия винаги е била най-злият враг ...
25.05.2017 14:38
Русия винаги е била най-злият враг на България!
цитирай
10. apostapostoloff - Ние, българите, сме цивилизовали
25.05.2017 15:35
цяла източна Европа, а какво бръщолеви един гнусен кагебешник, няма никакво значение. Путин е крадец, лъжец, простак, провокатор и мръсник.

Руснаците го уважават и го преизбират, защото ние сме ги цивилизовали, ама не чак дотам. Те са си останали нация от лентяи, лъжци, мошеници, простаци и пияници.

Напълно ясно е, че те за нищо не стават, защото от целия световен БВП тази огромна страна "произвежда" само 1, 7 %. "Произвежда" ги, като изнася природни суровини!...
цитирай
11. 1997 - Омразата е както срещу либерала Путин, така и срещу социалистите. Ха сега, де
25.05.2017 20:46
kanibal написа:
1997 написа:
Шегичка. Той има предвид Охридската, а не Преславската школа.


А вие , комуноидите, мълчите като насрани, нали?
Щото не сте българи.

Лайнометът kanibal, след като изразих мнението си (потвърдено днес от Б.Димитров) ме цитира едва след като получи опорните точки.
Защо хане при основаване на България покани и анти-те?
цитирай
12. get - Шегичка. Той има предвид Охридс...
26.05.2017 00:53
1997 написа:
kanibal написа:
1997 написа:
Шегичка. Той има предвид Охридската, а не Преславската школа.


А вие , комуноидите, мълчите като насрани, нали?
Щото не сте българи.

Лайнометът kanibal, след като изразих мнението си (потвърдено днес от Б.Димитров) ме цитира едва след като получи опорните точки.
Защо хане при основаване на България покани и анти-те?


- Колкото Путин е "либерал" - толкова и членовете на БСП са "социалисти".
- Но това може да го разбере ЕДИНСТВЕНО И САМО човек - ОСВОБОДИЛ СЕ ОТ УСЛОВНОСТИТЕ (ИДЕОЛОГИЧЕСКИ) в мисленето? :((

- Комунизма, като строй и идеология е също толкова престъпен - колкото и братята му фашизма и национал-социализма!

П.П.
1.
- Пролетарски полу-ЕнтелегентЕ ... ако повишиш историческите си знания - Ще установиш, АНТИ към визираният от теб исторически момент НЯМА!!! Така че "хана" единствено може да покани някой заблуден читател на директора на НИМ, Пачидар Димитров и в-к"Дума" (като теб) да участва в "масовката" - играейки го "ант" :)))) !!
2.
- Искаш ли писмени ИЗВОРОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ... Как антите бяха анихилирани от ".?." още през 6-ти век ? Тази тема е разработвана също й от съветски автори - които не са политици, а историци, по професия! - Сам ли ще си ги потърсиш или да помагам?
цитирай
13. doktora757 - Глобалистка провокация на медиите под контрол
27.05.2017 13:07
"Буря в чаша вода" и холивудски манипулации! Цялата раздухвана истерия е с цел отклоняване на вниманието от важните неща. В Русия много добре знаят откъде идва кирилицата и кой я е създал. Путин много добре знае до къде се простира България и, че Македония е част от нея. Другото са злостни антибългарски и антируски действия на враговете, целящи да влошат онтошенията между България и Русия в областта на въшната политика. Плевнелиев не успя в тази си дейност, няма да успеят и задкулисните му господари - "кауза пердута"! Гледайте важните неща, примерно какво се случва в Македония, Турция и Сирия; нахлуващите нелегални имигранти и терористи, а не тия глупости и манипулации. Сегашна Русия няма нищо общо с болшевишка Русия от 1917 г. и комунистите. Сега Русия по-скоро следва идеалите и духовните ценности на Царска Русия - начело с Православието, Бог и исконните духовни ценности, които се споделят и от нас българите. Това е важно да се знае, както и , че БОЛШЕВИКИТЕ И КОМУНИСТИТЕ СА ЮДЕИЗИРАНИ ХАЗАРИ, А НЕ ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ И ИМЕННО ТЕ ИЗВЪРШВАХА ЧУДОВИЩНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯ ВЕК! Техни жертви бяха именно руснаците, украинците и българите!.......
цитирай
14. get - - Докторе - мисля ви за човек притежаващ интелект - моля ви не ме разочаровайте ... ?
27.05.2017 15:06
doktora757 написа:
"Буря в чаша вода" и холивудски манипулации! Цялата раздухвана истерия е с цел отклоняване на вниманието от важните неща. В Русия много добре знаят откъде идва кирилицата и кой я е създал. Путин много добре знае до къде се простира България и, че Македония е част от нея. Другото са злостни антибългарски и антируски действия на враговете, целящи да влошат онтошенията между България и Русия в областта на въшната политика. Плевнелиев не успя в тази си дейност, няма да успеят и задкулисните му господари - "кауза пердута"! Гледайте важните неща, примерно какво се случва в Македония, Турция и Сирия; нахлуващите нелегални имигранти и терористи, а не тия глупости и манипулации. Сегашна Русия няма нищо общо с болшевишка Русия от 1917 г. и комунистите. Сега Русия по-скоро следва идеалите и духовните ценности на Царска Русия - начело с Православието, Бог и исконните духовни ценности, които се споделят и от нас българите. Това е важно да се знае, както и , че БОЛШЕВИКИТЕ И КОМУНИСТИТЕ СА ЮДЕИЗИРАНИ ХАЗАРИ, А НЕ ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ И ИМЕННО ТЕ ИЗВЪРШВАХА ЧУДОВИЩНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯ ВЕК! Техни жертви бяха именно руснаците, украинците и българите!.......


... с безкритичното си повторение на "велико-руски" байки ... за юдеизирани хазари ... прабългари тюрки и ред тиражирани от российската псевдо-наука митове и легенди!

- За да разберете ... доколко сте НЕ ПРАВ ... Да ви питам, ако хазарите и прабългарите са тюрки ... от които първите са възприели юдаизма през 8-ми до 9-ти век ... Как така тюрко-езичните хазари МИНАХА НА БИТОВ език НЕМСКИ//ИДИШ ... а ПРА-БЪЛГАРИТЕ на "славянски-македонски" :)))?

- Второ - от кога Велико-русите, тези от територията, която я знаем като Руска фадереция ... станаха европейци, че и "славяни" - Ъм?
цитирай
15. 1997 - Антите са сред нас
27.05.2017 23:53
get написа:
1997 написа:
Защо хане при основаване на България покани и анти-те?


- Пролетарски полу-ЕнтелегентЕ ... ако повишиш историческите си знания - Ще установиш, АНТИ към визираният от теб исторически момент НЯМА!!! Така че "хана" единствено може да покани някой заблуден читател на директора на НИМ, Пачидар Димитров и в-к"Дума" (като теб) да участва в "масовката" - играейки го "ант" :)))) !!
2.
- Искаш ли писмени ИЗВОРОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ... Как антите бяха анихилирани от ".?." още през 6-ти век ? Тази тема е разработвана също й от съветски автори - които не са политици, а историци, по професия! - Сам ли ще си ги потърсиш или да помагам?

Как пък други разбират, че иронизирам и под "анти" разбирам тип съвременници, които са с ригидно мислене и за всичко са им виновни комунистите, всички злини обясняват със своя анти..., само ти си загубил чувство за тези работи?
цитирай
16. get - - И цветистото определение за блогъра се явява част от трудно разбираемото ви чувство ...
28.05.2017 22:31
1997 написа:
get написа:
1997 написа:
Защо хане при основаване на България покани и анти-те?


- Пролетарски полу-ЕнтелегентЕ ... ако повишиш историческите си знания - Ще установиш, АНТИ към визираният от теб исторически момент НЯМА!!! Така че "хана" единствено може да покани някой заблуден читател на директора на НИМ, Пачидар Димитров и в-к"Дума" (като теб) да участва в "масовката" - играейки го "ант" :)))) !!
2.
- Искаш ли писмени ИЗВОРОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ... Как антите бяха анихилирани от ".?." още през 6-ти век ? Тази тема е разработвана също й от съветски автори - които не са политици, а историци, по професия! - Сам ли ще си ги потърсиш или да помагам?

Как пък други разбират, че иронизирам и под "анти" разбирам тип съвременници, които са с ригидно мислене и за всичко са им виновни комунистите, всички злини обясняват със своя анти..., само ти си загубил чувство за тези работи?


... за хумор!
11.1997 написа:

Лайнометът kanibal ...


Предвид БЕЗКРИТИЧНОТО-арогантното в поведението ви - явно следва да ви обясня?

- Един път сте прост, второ невъзпитан а накрая и нахален ... пишейки ми тези глупости!
- Човешко е да се греши ... но за вас явно СИСТЕМНИТЕ ГРЕШКИ са призвание!
Толкова ли е страшно след като сме сгрешили да си признаем ... ама то болшевик, кога ли си признава?!
цитирай
17. 1997 - Мисля, че допускате сериозна грешка грешка при оценката ми.
31.05.2017 14:45
get написа:

- Един път сте прост, второ невъзпитан а накрая и нахален ... пишейки ми тези глупости!
- Човешко е да се греши ... но за вас явно СИСТЕМНИТЕ ГРЕШКИ са призвание!
Толкова ли е страшно след като сме сгрешили да си признаем ... ама то болшевик, кога ли си признава?!

но да се греши е човешко. Няма да се обяснявам, не помага.
цитирай
18. get - За да пишете настоящето, вие яркият представител НА КОМУНИЗМА или ...?
31.05.2017 20:08
1997 написа:
get написа:

- Един път сте прост, второ невъзпитан а накрая и нахален ... пишейки ми тези глупости!
- Човешко е да се греши ... но за вас явно СИСТЕМНИТЕ ГРЕШКИ са призвание!
Толкова ли е страшно след като сме сгрешили да си признаем ... ама то болшевик, кога ли си признава?!

но да се греши е човешко. Няма да се обяснявам, не помага.


... сте с тотална ампутация на това качество, което нормалните хора наричат МОРАЛ или по-лошото ЯВЯВАТЕ СЕ ПРОВОДНИК НА ЧУЖДИ на НАРОДА и България интереси - което граничи с предателство!!

Трябва ли отново да се връщам към времена на Ноемврийския пленум ... да ви припомня КОЯ ПАРТИЯ И В ЧИЙ ИНТЕРЕС ИЗВЪРШИ НЕ САМО ППРОМЯНАТА НА ДЪРЖАВНИЯ СТРОЙ при което ИЗПОЛЗВАЙКИ ВЛАСТОВОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ УНИЩОЖИ И ОГРАБИ ОБЩОНАРОДНОТО БОГАТСТВО за СВОЙ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС?

Не съм англо, но още ПО НЕ СЪМ русоФИЛ защото ТОВА БЕ ДЪРЖАВАТА КОЯТО РАЗПОРЕДИ а ГОРЕЩО ЗАЩИТАВАНАТА ОТ ВАС ПАРТИЯ изпълни ПОРЪЧКАТА ПО ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА и унищожаването на потенциала на ОТЕЧЕСТВОТО МИ!!!

КОГАТО вие(в частност Ти) признаете ВИНАТА СИ(!) ЗА ТРАГЕДИЯТА НИ, тогава ще има място за диалог С вас комунистите - ако ли не остава, като във вазовата Грамада ПРОКЛЯТИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ НАД ВАС И Такива като вас!
Няма ли ПОКАЯНИЕ - НЯМА КАТАРЗИС(за незнаещите Пречистване). Няма ли Пречистване - Обществото боледува а накрая Умира ... запомнете го: Защото сме във времена на болест и смърт на НАРОДА БЪЛГАРСКИ!!

- БЪДЕТЕ НЕ КОМУНИСТ А ПРОСТО ЧОВЕК - Покайте се!
цитирай
19. 1997 - Вменявате ми чужди грехове
31.05.2017 21:12
get написа:

КОГАТО вие(в частност Ти) признаете ВИНАТА СИ(!) ЗА ТРАГЕДИЯТА НИ, тогава ще има място за диалог С вас комунистите - ако ли не остава, като във вазовата Грамада ПРОКЛЯТИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ НАД ВАС И Такива като вас!
Няма ли ПОКАЯНИЕ - НЯМА КАТАРЗИС(за незнаещите Пречистване). Няма ли Пречистване - Обществото боледува а накрая Умира ... запомнете го: Защото сме във времена на болест и смърт на НАРОДА БЪЛГАРСКИ!!

- БЪДЕТЕ НЕ КОМУНИСТ А ПРОСТО ЧОВЕК - Покайте се!

Подкрепям партия, която е допускала грешки, но е била подкрепяна дълги години от народа. Не такива са буржоазните партии.
Подкрепям Русия, като братска славянска страна, допринесла най- същественото за освобождението ни и създаването на Третата Българска държава.
Не се чувствам виновен за извършеното през годините на "революционния терор", приключили преди да се родя и компенсирани с индустриализацията и високите постижения на България в много области
Не съм привърженик на комунизма, а на социалистическата демокрация, много харесвам идеята, че масата от хора можем да подобрим чрез политическо участие живота си тук, а не в отвъдното

Факт е, че избирателите са простили на БКП и освен избраниците в НС от социалистическата партия (много от които не са били членове на БКП), избраха и ГЕРБ, оглавяван от бивш член на БКП и още 17 като него в партията му. За сметка на това тези, които още се борят с комунизма (антите) не са представени и може би са подложени на проклятие и презрение.
НАРОДЪТ НЕ ГРЕШИ.
цитирай
20. get - - След като БЕЗКРИТИЧНО ПОДКРЕПЯШ една НЕПОКАЯЛА СЕ ЗА ВИНАТА СИ ПАРТИЯ - прощавай но и ти ставаш ...?
31.05.2017 21:24
1997 написа:
get написа:

КОГАТО вие(в частност Ти) признаете ВИНАТА СИ(!) ЗА ТРАГЕДИЯТА НИ, тогава ще има място за диалог С вас комунистите - ако ли не остава, като във вазовата Грамада ПРОКЛЯТИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ НАД ВАС И Такива като вас!
Няма ли ПОКАЯНИЕ - НЯМА КАТАРЗИС(за незнаещите Пречистване). Няма ли Пречистване - Обществото боледува а накрая Умира ... запомнете го: Защото сме във времена на болест и смърт на НАРОДА БЪЛГАРСКИ!!

- БЪДЕТЕ НЕ КОМУНИСТ А ПРОСТО ЧОВЕК - Покайте се!

Подкрепям партия, която е допускала грешки, но е била подкрепяна дълги години от народа. Не такива са буржоазните партии.
Подкрепям Русия, като братска славянска страна, допринесла най- същественото за освобождението ни и създаването на Третата Българска държава.
Не се чувствам виновен за извършеното през годините на "революционния терор", приключили преди да се родя и компенсирани с индустриализацията и високите постижения на България в много области
Не съм привърженик на комунизма, а на социалистическата демокрация, много харесвам идеята, че масата от хора можем да подобрим чрез политическо участие живота си тук, а не в отвъдното

Факт е, че избирателите са простили на БКП и освен избраниците в НС от социалистическата партия (много от които не са били членове на БКП), избраха и ГЕРБ, оглавяван от бивш член на БКП и още 17 като него в партията му. За сметка на това тези, които още се борят с комунизма (антите) не са представени и може би са подложени на проклятие и презрение.
НАРОДЪТ НЕ ГРЕШИ.


... МОРАЛЕН СЪУЧАСТНИК ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, извършени в по-далечното и по-близкото й минало!
Пиша го най-отговорноза правотата в думите си и по силата на това, че съм бил старши офицер в МВР така че, пиша от първа ръка като свидетел ... а не като преразказ на чужди и по силата на това СУБЕКТИВНО ПРЕПРЕДАВАНИ СПОМЕНИ ... както примерно, ВТЪЛПЕНАТА В СЪЗНАНИЕТО НА МНОГО КАТО ТЕБ НЕИСТИНА: "Русия е СЛАВЯНСКА държава" :((((?!
цитирай
21. 1997 - Вярвам в предопределението на социализма
01.06.2017 11:22
get написа:

... МОРАЛЕН СЪУЧАСТНИК ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, извършени в по-далечното и по-близкото й минало!
Пиша го най-отговорноза правотата в думите си и по силата на това, че съм бил старши офицер в МВР така че, пиша от първа ръка като свидетел ... а не като преразказ на чужди и по силата на това СУБЕКТИВНО ПРЕПРЕДАВАНИ СПОМЕНИ ... както примерно, ВТЪЛПЕНАТА В СЪЗНАНИЕТО НА МНОГО КАТО ТЕБ НЕИСТИНА: "Русия е СЛАВЯНСКА държава" :((((?!

Покайвай се за стореното от теб, не ме ангажирай.
Чакам християните да се покаят за погубването на тенгриянството и българския род... а днешните християни, те , виновни ли са? А привързаността към една успешна за времето си вяра грях ли е за християните? Толкова е и моят грях, за привързаност към социализма.
Прочее, ако нещо си извършил лично като офицер от МВР, защо го приписваш на мен?
цитирай
22. get - - Момче, момче ... аз, както и ти всеки ВСЕКИ ОТГОВАРЯ ЗА СЕБЕ СИ! Но какво да обяснявам на човек ... ?
01.06.2017 18:58
1997 написа:
get написа:

... МОРАЛЕН СЪУЧАСТНИК ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, извършени в по-далечното и по-близкото й минало!
Пиша го най-отговорноза правотата в думите си и по силата на това, че съм бил старши офицер в МВР така че, пиша от първа ръка като свидетел ... а не като преразказ на чужди и по силата на това СУБЕКТИВНО ПРЕПРЕДАВАНИ СПОМЕНИ ... както примерно, ВТЪЛПЕНАТА В СЪЗНАНИЕТО НА МНОГО КАТО ТЕБ НЕИСТИНА: "Русия е СЛАВЯНСКА държава" :((((?!

Покайвай се за стореното от теб, не ме ангажирай.
Чакам християните да се покаят за погубването на тенгриянството и българския род... а днешните християни, те , виновни ли са? А привързаността към една успешна за времето си вяра грях ли е за християните? Толкова е и моят грях, за привързаност към социализма.
Прочее, ако нещо си извършил лично като офицер от МВР, защо го приписваш на мен?


... който "вярва в тенгриянството" :)))!

- Българите НЕ СМЕ ТЮРКИ - Дори и тези КОИТО ОКОЛО ВТОРИ ВЕК ... отново ПОВТАРЯМ И ГО ЗАПОМНИ - В НАЧАЛО НА ВТОРИ ВЕК ... Бежанци от северни Балкани и Причерноморие ВСЛЕДСТВИЕ НА РИМСКАТА ВОЕННА ИНВАЗИЯ МИГРИРАТ НА СЕВЕР И СЪЗДАВАТ ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ!!

Поне до ДЕВЕТИ ВЕК ... арабските автори/географи наричат ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ и хората живеещи там САКАЛИБА - което е калка за "славянин"! Но през !-ви и 2-ри век ... според ЛЪЖЛИВИТЕ ВЕЛИКО-РУСКИ ТЕОРИИ - Славяни НЯМА КАК ДА Е ИМАЛО особено пък по ОНЕЗИ МЕСТА!
- Искаш ли ФАКТИ КОИТО ЩЕ ОПРОВЕРГАЯТ СЪЗДАДЕНАТА ПРЕДСТАВНА КАРТИНА ... не без ПОМОЩА НА любимата ви Русия ... относно история и ПРОИЗХОД НА НАС БЪЛГАРИТЕ!

- А велико-русите НЕ САМО НЕ СА СЛАВЯНИ ... дори в огромната си част НЕ СА И ЕВРОПЕЙЦИ ПО ПРОИЗХОД!!

п.п.
А аз - нямам ПРИТЕСНЕНИЯ С БИОГРАФИЯТА СИ, КАТО ОФИЦЕР ОТ МВР - Борил се с унищожителите на България(откровени крадци) на които ти в момента си станал ПАРТИЕН ДРУГАР!!
цитирай
23. 1997 - Наистина, при социализма имаше по- малко криминална престъпност, благодарение на честните, които бяхте много.
02.06.2017 12:28
get написа:

- Българите НЕ СМЕ ТЮРКИ - Дори и тези КОИТО ОКОЛО ВТОРИ ВЕК ... отново ПОВТАРЯМ И ГО ЗАПОМНИ - В НАЧАЛО НА ВТОРИ ВЕК ... Бежанци от северни Балкани и Причерноморие ВСЛЕДСТВИЕ НА РИМСКАТА ВОЕННА ИНВАЗИЯ МИГРИРАТ НА СЕВЕР И СЪЗДАВАТ ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ!!

п.п.
А аз - нямам ПРИТЕСНЕНИЯ С БИОГРАФИЯТА СИ, КАТО ОФИЦЕР ОТ МВР - Борил се с унищожителите на България(откровени крадци) на които ти в момента си станал ПАРТИЕН ДРУГАР!!

1. Във Велика България няма сходни с тракийските произведения на изкуството и божества. Знакът IYI липсва при траките. Прабългари и траки са различни племена.
2. Всеки си избира начина на живот и политическата ориентация. Не може да се твърди, че моят или твоят е по- правилен. Никой не ни бръсне нас- дребните фигури, но значимите биват митологизирани и са цел на възхищение и омраза. Аз безспорно харесвам Г. Димитров, Ст. Данаилов, Жан Виденов. Андрей Луканов е спорен, а към Т. Живков изпитвам умерено уважение- ако бе талантлив политик или "голям българин", социализмът в България щеше да постигне повече.
цитирай
24. get - Въпрос доколко бяха обективни отчетите за престъпността?
03.06.2017 14:00
1997 написа:
get написа:

- Българите НЕ СМЕ ТЮРКИ - Дори и тези КОИТО ОКОЛО ВТОРИ ВЕК ... отново ПОВТАРЯМ И ГО ЗАПОМНИ - В НАЧАЛО НА ВТОРИ ВЕК ... Бежанци от северни Балкани и Причерноморие ВСЛЕДСТВИЕ НА РИМСКАТА ВОЕННА ИНВАЗИЯ МИГРИРАТ НА СЕВЕР И СЪЗДАВАТ ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ!!

п.п.
А аз - нямам ПРИТЕСНЕНИЯ С БИОГРАФИЯТА СИ, КАТО ОФИЦЕР ОТ МВР - Борил се с унищожителите на България(откровени крадци) на които ти в момента си станал ПАРТИЕН ДРУГАР!!

1. Във Велика България няма сходни с тракийските произведения на изкуството и божества. Знакът IYI липсва при траките. Прабългари и траки са различни племена.
2. Всеки си избира начина на живот и политическата ориентация. Не може да се твърди, че моят или твоят е по- правилен. Никой не ни бръсне нас- дребните фигури, но значимите биват митологизирани и са цел на възхищение и омраза. Аз безспорно харесвам Г. Димитров, Ст. Данаилов, Жан Виденов. Андрей Луканов е спорен, а към Т. Живков изпитвам умерено уважение- ако бе талантлив политик или "голям българин", социализмът в България щеше да постигне повече.


А инак явно ти е съдено(като при мен) сам от личен опит да се убедиш в "съвършен?ството" на социлизма, като социална система, идеология и тоталитарно-тираничният му присъщ характер!?

- Дерзай млади приятелю и с пожелание, дано преживеният поради експеримента горчив опит - не те лиши от качествата ти на почтен човек!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9540631
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031