Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2017 12:52 - Луковмарш превърна БСП в "Сандеро луминосо" за 2018 год.
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 2336 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 11.11.2017 12:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

image

Луковмарш превърна БСП в „Сандеро луминосо” за 2018 год.

 

            Този път комунистите се възпалиха твърде рано, няколко месеца преди февруари/когато се провежда Луковмарш/ софийската организация се противопостави на провеждането му и драснаха дори декларация, за да попречат на провеждането му. Ситуацията е, меко казано, деликатна.  Предстои Председателство на Съвета на ЕС в България, БСП нямат никакви свежи идеи, никакви жестове към Брюксел, с които да направят впечатление и в тази тотална липса на идеи те отново изваждат древната си идеологическа позиция за противопоставяне и екстремиране. Избират Луковмарш и пишат декларация като бурлаците на Волга – твърде обширна и напълно неадекватна. Ето какво са „измислили” софийските комунисти: „В последно време все по-често ставаме свидетели на надигащи се в Европа и по света прояви на нетолерантност и ксенофобия. За съжаление, България не остава встрани от подобни прояви… А депутат от управляващата партия Герб направи скандално изказване: "Да наречеш някого "фашист" е по-малка обида, отколкото да го наречеш "комунист"…На фона на всичко това за февруари 2018 година вече подготвят следващия парад на омразата Луковмарш. Проведен за първи път в София през 2003 година, той е организиран от крайнодесни групировки в памет на ген. Христо Луков. По времето на Втората световна война той е начело на Съюза на българските национални легиони - пронацистка организация, която е и сред най-яростните поддръжници на Закона за защита на нацията, влязъл в действие през януари 1941 г.”

 

            Празнотата в идеологията на БСП ги тласка към предварително екстремиране и „прогонване на редиците” на правоверните комунисти, за да заявят пред европейските политици, да намигнат, че в България социалистите са си останали радикални комунисти начело с лидерката им. И вадят за пореден път антисемитизма и фашизма като плашила, а истината е твърде далеч от историческите факти. Българските комунисти натрапчиво заприличват на перуанската крайно терористична групировка „Сандеро Луминосо”/Сияйна пътека/, която предизвика гражданска война в Перу, изби над 70  000 души и принуди повече от 700 000 да напуснат страната си.  Тя се представяше като „правоверна” комунистическа, маоистка и маркс-ленинска и въпреки че в Перу няма евреи се представяше и за защитница на евреите в … Латинска Америка. Създателят и Абимаел Гусман още през 1960 год. я определя като „идеологическа партия”, но  е популярен с невижданата си жестокост в разправата с противниците си. През 80-те години на 20 век запалва истинска жестока гражданска война, който продължава почти десетилетие. Избиването продължава чак до 1992 год., когато най-после го залавят и го осъждат на доживотен затвор, но лъсват много от тайните на Сандеро Луминосо. Оказва се, че те са най-големите контрабандисти на наркотици в Перу с връзки из целия свят със сходни партии. Оказва се също така, че основен двигател на Сияйната пътека е любовницата и заместничка на Гусман  Елена Ипарагуире, която пише и осъществява идеологическата доктрина на терористите. Разбира се, осъдена е и тя на доживотен затвор. Като се рових за повече информация попаднах на нейна снимка и бях като поразен – абсолютна двойничка на нашата скъпа Корнела Нинова! Същото широко лице, подпухнало от натрупани мастни депа, същата прическа, същия влажен поглед и същия масивен торс. И дори Ипарагуире е родена на … 16 януари като нашенската „влашка биволица” – демек,  двете са астрални близнаци. Просто приликата е убийствено симетрична! Няма данни дали и перуанската терористка се е обграждала с „млади лъвчета” като Нинова, защото Абимаел Гусман все пак е бил на 70 год., когато го залавят, но то и в България Стефан Данаилов е основна идеологическа опора на българските комунисти преди конгреси.

 

            Та предварителните ажиотажи на БСП имат своя строен идеологически контекст и няма да се отървем от него, ако не вникнем сериозно в него. Не си мислете, че тази идеологическа трупа прави всичко случайно или под поривите на емоцията. Напротив,  всичко при тях е внимателно премислено. И тъпите изказвания на Крум Зарков и Иво Христов, и истеричните декларации на Корнела Нинова, и  сегашните поплаци за непровеждането на Луковмарш са внимателно премислени акции за опресняване на идеологическите им атрибути. Терористичната БСП, която обича до възхита Ленин, Сталин, Троцки, Георги Димитров, Вълко Червенков, Цола Драгойчева, „наказателните тройки”, атентаторите от църквата „Света Неделя”, дейците на ДС винаги са се нуждаели от плашила, които те създават, за да оправдаят антибългарската си политика. Понеже им се изчерпи арсенала от комунистически „герои”, защото последните години стана ясно какви терористи-изроди са били повечето от тях, БСП си избра поведението на общото говорене, без конкретика и без примери за патриотизъм и родолюбие – това имат, това предлагат.

 

            И истерията им с Луковмарш е такава. Генерал Христо Николов Луков е национален герой, защитавал родината си с оръжие в ръка и много себеотдаване. Паметни остават примерите за героизъм при защитата му на Кюстендил. И трябва да сме наясно, че без героизма на Христо Луков тези земи щяха да останат в границите на Сърбия, защото и без това европейските сили не са били благосклонни към България по времето на Ньойския диктат.  Няма дори частица някой от комунистическите „герои” да е направил нещо за България, просто историята им е пълна с предателства на националния интерес/като създаването на македонската нация, въстанието при Радомир, убийства и атентати/.  Когато земеделците начело с Райко Даскалов напускат бойните полета да правят Радомирска република, фронтът е оголен и сръбските войски нахлуват към Кюстендил, тогава майор Луков с помощта на овчари и козари, които му подават снаряди отблъсква сърбите и запазва свещената българска земя. Признанието на ген. Томич е непознато за европейската военна история: „Щастлива е българската армия, че има такива офицери!”. Естествено е един български генерал да стане лидер на Съюза на българските национални легиони /СБНЛ/, когато страната има нужда от патриотизъм и балансиране между Великите сили, защото сме в отвратителната касапница на Втората световна война и все пак не влизаме в бойните действия, Добруджа остава в границите ни. Внимателното прочитане на историческите факти не говори и за сянка от антисемитизъм в обществото тогава, независимо от Закона за защита на нацията. Когато нещата стигат до депортация се надига цялото българско общество да защити своите граждани от еврейски произход. Политици като Димитър Пешев, Александър Цанков, Никола Мушанов създават обществено нетърпимата атмосфера за реализацията плановете на Вермахта. Сега са толкова малко историческите ни бонуси като нация, че е отвратително да ни бъдат вменявани вини дори за това, може да бъде сторено само от безродници, каквито винаги са били болшевиките.

            Генерал Луков е бил водач на СБНЛ само през 1942-1943 год.  и е убит от терористична група на комунистическата партия. Застрелян е пред очите на дъщеря си в собствения му дом. Убиецът е баща на сегашната аналлизаторка Татяна Буруджиева – колко са близко до нас наследниците на терористите?! На погребението му полковник Илчев казва пред многобройните опечалени: „Съветите намериха свое оръдие да посегнат върху живота на генерала, за да лиши българският народ от един голям воин с висши граждански и войнишки добродетели. Голяма и всеобща е скръбта на всички ни.” Та от такива национални символи правят всичко възможно да ни лишат последователите на Корнела Нинова, да провокират с техните перманентни митологеми пред ЕС с обвинения към обществото за антисемитизъм и фашизъм. Винаги са царе на провокацията и не отдавна видяхме такава пак на техния паметник Альоша в Пловдив. И наистина не мога да разбера разните десни, десноцентристки и либерални партии защо мълчат. Възхвалата на Кристалната нощ и антисемитската пропаганда трябваше веднага да бъдат осъдени, защото е видно отвсякъде, че това е поредната провокация, поръчана провокация. Когато техния депутат нарече 80% от българите дебили, те веднага контраатакуваха с поругаването на разни руски паметници и задължително включиха антисемитизма. Това е истинската причина и на протестите от софийската организация на БСП, отнасящи се чак към февруари. А що се отнася до провокацията в Пловдив от години се знае, че такива „акции” се провеждат от една малка групичка от фанатизираните привърженици на „Че Гевара”, от които бе част сегашния депутат Александър Симов.

 

            Та това е. Идеологията на „Сандеро Луминосо”, Елена Ипарагуире, Иво Христов, атисемитизъм, Луковмарш, Крум Зарков, подпухналата Нинова – това са пропагандните лостове на БСП, които ще използват през  2018 год., защото те останаха без опори в реалната, човешката политика и както винаги в такива случаи ще търсят измислените техни митологеми.

            А иначе Луковмарш ще се проведе, защото българския народ ще помни своите национални герои.

 




Гласувай:
4



1. gorgonia - Комунистите не са хора!!
11.11.2017 14:06
Комунистите не са хора!!
цитирай
2. apostapostoloff - Мръсна и долна работа- самото
11.11.2017 16:01
убийство на генерала е една гигантска свинщина.
цитирай
3. 1997 - За каква декларация става дума?
11.11.2017 22:17
За каква декларация става дума в"декларация като бурлаците на Волга"?
Може би смесвате "Бурлаци на Волга" със "Запорожките казаци пишат писмо до турския султан"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9540996
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031