Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2018 12:04 - „ГЕРБ” И „БСП”- КАТО В ПРИКАЗКАТА ЗА ТРЕТОТО ЖЕЛАНИЕ НА ВЪГЛИЩАРЯ ПЕТЕР МУНК И ХАНС-„ГОЛЕМИЯ”- ОТ ШВАРЦВАЛД..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 5523 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.01.2018 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 „ГЕРБ” И „БСП”- КАТО В ПРИКАЗКАТА ЗА ТРЕТОТО ЖЕЛАНИЕ НА ВЪГЛИЩАРЯТ ПЕТЕР МУНК И ХАНС-„ГОЛЕМИЯ”- ОТ ШВАРЦВАЛД..!

"Съкровищнико в еловия лес,
от векове роден си и до днес
богат си ти в леса си безпределен
и щедър към родените в неделя!“

   Така започваше една много популярна приказка- „Суденото сърце”- за Въглищарчето Петер Мунк и неговото неразумно  „трето желание”- към Вълшебника..- „Да има, „..винаги, толкова пари в джоба си- колкото има и Ханс- „Големия”, богат търговец от Шварцвалд..”. И когато сядат и Петер обира Ханс в манипулирана игра, на комар- Ханс „Големия” от Шварцвалд се оказва, че има точно толкова пари- колкото него.. в джоба си..- т.е. – „нищо”..!?

  Това е днешната „Игра” на привидна конкуренция и на невъзможна „алтернативност”- между  „ГЕРБ” и „БСП”- една безумна вакханалия- която ще свърши безславно- като Въглищарчето Петер Мунк, преди пълното му- осъзнаването. Двете еднородни и фалшиви Комунистически партии, открити диадохи на ”БКП” и на „Живковизма” (което тук ще наричаме, вече- „Яшарство”)- логично- ще получат резултата на Въглищаря и на Ханс „Големия”  от Шварцвалд или на Кака Меркел „Старшата”- от Берлин- един празен геврек и най-многото, потупване по рамото- за участието в състезанието. „ДПС”  се усети за Обратната тяга- и се отдръпна навреме.., но и това няма да ги спаси- нищо, че „..остави двете „омагьосани за Властта” Комунистически „метастази”- да си играят „играта на Хазарт” и да се обират и провалят..”, взаимно. Вярно е едното, казано от Доган..- „че „БСП”, няма как да бъде алтернатива на ГЕРБ” и тези две формации са били, винаги, двете крила на едно и също „Цяло..”- на едновремешната българска Номенклатура, която се опитва бавно и мъчително- да преходи в нова „Олигархия”. Това вече, никак, ама никак- не им се отдава, и то- безкръвно- въпреки, че непрестанно „извират”- нови и все, по- нови Комунистически „Джентри” и патерици- „Дж. Раданки”, „Дж. Лозанки”, „Дж. Бойкикиевки”, „Дж. Делчевци”, „ Дж.Росковци” и др. Те напират и напират, да сменят Ватенките и Шумкарството, на своите червени предци- с новите си Костюми, но Нравът си, сакън.. – не искат да променят..(!), защото- добре- помнят „Завета на Болшевишката Партия-Майка”- „че с Кръв са взели тази Власт..- и само с Кръв – ще трябва- я дадат..”! Висините, отдавна- вече нищо не могат и не опитват, даже,  а Низините- въобще нищо не приемат..и не възприемат..нищо, но не искат- и да въстанат..- българският парадокс..!?! Няма кръв- няма да има и промяна- най- много някоя- „Подмяна” да ни спретнав, по-умно.

  Залъгваме се с „Председателства”, с „Вотове” и „Джендъри”- а зад всичко това, „виси със страшна сила”- безпомощността на младото поколение- "суро- синкявите"  „Джентри” да създадат своята визия за „Нова България”. Накрая, сигурно ще призоват- Слави и Телевизията, пак,  да „ги създадат”, като някакъв шумен Кастинг и Шоу..?? Но няма да им се получи- като при Доналд Тръмп. "Стананта" и неговата блестяща Политическа изява. Защото Той е естествен, а те са „Хибриди”- нали дълго питахте- какво е това „хибрид” , има ли Той почва у нас.., и какво е „хибридна война”- ето това е- в България имаме възход и падение на това Лабораторно явление. Като не могат, да се самоучредят- ще им учредят „Партия на Хибридите”.. и там ще запеят дружно- „Химна на Европа”, като Другарят Доналд Туск-само, че- на немски, макар, повечето да не го разберат, защото е известно, че всяко нещо, се заплаща с кръв на този свят- както и Пан Туск „плати” за Председателството си- с покриване Истината за "катастрофата" на Лех Качински..в Смоленската гора?! И после питате- защо Бойко е така, добре приет- навсякъде – в Европа..- е че това не е нашата Европа- а е Кланът на престъпниците- и „нашият” бандит и Контрабадист си е дошъл, точно на мястото..и във Времето- сред Братята си е..! Сменил е само- „конекрадството” на „Яшарите”- с авто-джамбазлъка на „Новото време”.., от 90-те години на миналия век, както и калпака на Бай Ганьо- „с погалването по главата на Тримата Папи..! Но Кратуната- си остава Кратуна..- и само в приказката за Пепеляшка- приема друга форма- до 12.00 часа,  в полунощ. После Часовникът неумолимо бие, магията се разваля- и пак си оставаме..- с  Боко Боков, Ценко Чоков и бригадирите на „СИК”..!

  А „одеозният” и всепоглъщащ- Делян Пеевски, ще продължава да сдъвква- поредната мръвка, която са му хвърлили.. да прибере в Търбуха си- за някого- но, пак- като добър „Ятак” и "другар"! Ако не е Делян, ще е- „Проклет да е Цеко..(Георгиус)”, ако не е – Цеко- ще е „Домуса”- и то на Голямата Юнкерска трапеза. А на един, наш съседен език- „трапеза”- значи и „маса”, но и (!)- „Банка”..- ама ние, тук, си говорим само на „сЪвеЦки” и само по съвеЦки- се разбираме. „Трапезите” на Пеевски, Юнкер и Домуса- пак, ще се въртят и въртят, но е по- важно- #Кой ще им плати , накрая – сметката- а това сме ..НИЕ..- и винаги- пак, ние..! Те ще си направят "Трапези", колкото и каквито искат..- беше „ПЧБ”, „БЗК”, „КТБ”, „ПИБ” и т.н.- вече ги забравих- имената на всичките им- „трапези”.., шумкарства и сметки! Нравът си, обаче- няма да сменят, нито да дадат Властта- „со благо и со- кротце”. Трябва – по „..малко, по-другия, начин..”! да ги посъветваме! Свободата не искала- Екзарх.., а искала- Караджата..!

    И какво сега- да махнем.. – Роско Плевнелиев- за да сложим Братовчед му- Кирил Добрев.., да махнем- Валерий Балевский- да сложим друг- пак- червен от Клана му, да махнем „Яшарите”(„Чавдарци” и Живковисти) и да сложим „Антон-Ивановците” (БСП) или другата съвеЦка Шумкарска разведка и техни „либерастки” поколения?!

   Аз, май – не виждам голяма промяна- в това.., нито виждам- голяма алтернатива. Отново- наизпъзяха „Джендъри”, „рИформатори” и други патерици на руските  „лабороратории”- Костов и Първанов- нещо като „Спешна помощ” за пострадалото Статуквото. Сакън да не дойде някаква промяна- и да вземат, да загубят и „БСП” и „ГЕРБ”- „статукво- венчаните”?! „Санитарите” са винаги тук- и поне отнасят труповете- към Вечните полета „Монтерейски”..- за да не ни овонят от разпада си!

       Има алтернатива ли..- да има!- и тя беше, по интелигентски наивна- и през 2013, и 2014, и 2015- 2017- когато окончателно се раздели с ментето на „Протестна мрежа” и с „Джентрите”  на Прехода. Тя помарширува- и Февруари 2013 – срещу Бойко- и Юни 20143- срещу Пеевски и Олигархията. Тя не можа, тогава,  да „излъчи”, нито и да „проскрибира” Олигархията, защото самата „Олигархия”, опитно я поведе- чрез екрана – чрез подставените си лица: Янко, Дончо, Ангел, Бареков и дори Роско Плевнелиев. Да сте чули- някой от тях- някога да казва- конкретни имена на Олигарсите, виновни за сегашното ни състояние- е, че нямат ли те- конкретни имена- ако не ги чуете, значи ТЕ (Олигарсите), пак ни  водят..- сами срещу себе си..!? И сега ви казвам, само част от имената им- за „Проскрибцията” ми- Пеевски, Домусчиев, Костов, Първанов, Кадиев, Минев, Мутафчиев, Бориславова, „Котараците” , ”Пашата”, Хампарцумян, Прокопиев, Ковачки, Плевнелиев,”ТИМ”, „СИК”, „ВИС”, Цв. Василев, Донев, Гергов .., а вие, моля- тук.. спокойно, добавете и имената на „вашият” любим Олигарх- и да ги „проскрибираме” всичките и тях- да ги започнем , заедно, Всичките! Аз, със сигурност- съм Пропуснал, много от тях,, а, някой и не ги знам, със сигурност- но нямам сантимент към никого от тях- добавете ги.. спокойно..! ..И срещу тях съм и аз...!

Няма добри и лоши - между тях- те са Едно и Също- както са „ГЕРБ” и „БСП”.., както: „ПФ”, „ДПС”, „Воля”,  „РБ”, ДСБ”, „Нова Република”, „Дай България”, „ББЦ”, „ДБГ”и другите – „посестрими”..от „ЦИрК”-а  им, на Статуквото..!

Николай Гацев    „Добродетелната дружина”, осн. 1853 г.   София, 23.01.2018 г.-             „16-ий СъвеЦкистан” (Бивша България)



Тагове:   2018,   2016,   2017,   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758886
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031