Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2018 08:08 - 666 в парламента
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 1253 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                        

                                  666 – числото на дявола, вградено в                                                     парламента Автор Horus 16 January 2007
  Няколко дяволски символа са били вградени допълнително в сградата на парламента и излъчват отрицателна енергия, твърди пред „168 часа” окултистът изобретател инж. Живко Желев. Той е председател на сдружението „Добруващо единение за народа” (ДЕН). Особено опасни според него са модулите във формата на обърнати конуси. Те са във фоайето на Народното събрание. Поставени са в три редици по шест, което образува нумерологичното число 666 – знака на дявола. „Преди повече от 100 години конусите ги е нямало – твърди инж. Желев. – Те са монтирани допълнително през 1947-48 год. С цел да се неутрализира силата на свещения български знак инсигния, който съзнателно е бил поставен при строежа на няколко места в сградата. Неслучайно проектантът разположил положителните символи в парламента, е умъртвен след своето велико дело.” /СТАТИИ ЗА ТАЙНИ ОБЩЕСТВА XNETBG.COM 1 6 1 200
  На езика на окултистите инсигния означава ключ-модул, който е заложен във всяка форма от глаголическата азбука. Изобразява се като кръг, пресечен от инициалите на Исус Христос. Точно този символ е трябвало да бъде поставен в центъра на квадратите по тавана в източния и западния коридор на сградата. Това не било направено. Вместо свещения знак мистериозно се появяват 13-листни маргаритки. „Тринадесетото листенце е най-важно. За да излъчва положителна енергия, то трябва да е най-голямо. В случая е точно обратното. Значението се обръща и така символът става негативен”, казва експертът по окултните знаци и тяхното енергийно въздействие върху човека. През 2002 година той и екипът му са наградени със златен медал за разгадаване на общия код, заложен в Библията и останалите свещени книги. Отличието е връчено по време на международен форум за устойчиво развитие на света в Йоханесбург, Южна Африка. Желев е известен и с изобретена от него система за маркиране на автомобили срещу кражби.
  Още по-лошо за депутатите е, че маргаритките са на места, където има движение. Това също не е случайно, категоричен е експертът. Целта била енергийните полета на символите да се блъскат с тези на човека и така да оказват негативно влияние върху него. Друг езотерик – Спас Мавров, разкри пред „168 часа”, че освен 13-листни маргаритки и обърнати конуси, върху някои колони има масонски символи под формата на лилия, които оказват лошо влияние върху депутатите. „В този символ няма нищо лошо. Проблемът е, че в случая той е разкъсан и затова излъчва отрицателна енергия. Направен е некачествено. Дали поради неразбиране или умишлено, не мога да кажа.” Обяснява Мавров. Според инж. Желев при строежа на сградата на Народното събрание са били поставено множество знаци с положително излъчване. Идеята била те да помогнат за духовното израстване на депутатите, повечето от които били недостатъчно образовани. След това са премахнати целево и на тяхно място е монтирана сатанинска символика.
  „С тези знаци в парламента спокойно може да се говори за ментално замърсяване, подобно на това, което е постигнал Хитлер със свастиката”, обяснява Желев. По думите му, до момента не е изобретена защита, която да неутрализира подобни влияния. Спасението за депутатите било в премахването на дяволските символи.
  „Сградата на парламента е с четири входа, но днес се използва само северният. Това не е случайно. Точно там са знаците на дявола. В същото време останалите три безопасни входа са затворени”, разкрива още окултистът. Според него журналистите трябва да влизат през източния вход, защото са носители на светлината. Те образоват хората, включително и депутатите. За чиновниците бил предвиден западния вход. А за народните представители – парадният южен. Дяволският северен вход остава за посетители, които влизат в сградата за малко.
  Желев е категоричен, че калпавата работа на депутатите и нежеланието им да се задържат в Народното събрание е именно в резултат на вграденото проклятие. Единственият изход е да се намери друга сграда. Теодор Насков Нейка Кръстева

                                       Орнаментите влияят лошо

Спас Мавров, езотерик   Г-н Мавров, има ли в сградата на Народното събрание сатанински знаци? Има дисхармония. От архитектурна гледна точка въобще не мога да разбера някои от орнаментите. В тях определено е заложена идеята за зависимост, инертност и несъгласие. Точно такова е влиянието им върху депутатите.
  Кои са тези орнаменти? Вижте тавана в пленарната зала например. Розетката образува система от кръгово разположени пентаграми. Те се вписват отделно един в друг и придават прекъснат ритъм. Нарушава се излъчването. Тези ромбоидни форми са вълнов генератор от естествен вид. Понеже са разположени напречно, под ъгъл, вълната не може да е положителна. Всеки пентаграм навлиза в другия и се вписва в неговото лично пространство. В сакралните структури това не се позволява, защото е известно, че има отрицателно въздействие. Какво излъчва таванът като цяло? Дисхармония. Цялата розетка може да се смята за недобра по отношение на енергийното влияние. Външният висок ръб отива в конус, който изтича навън. Това също не е добре. Върху една от колоните орнаментите представляват масонски знаци, но също са разкъсани. Според мен това е правено или от хора, които не разбират, или някой целенасочено е заложил символи с отрицателно влияние.                                                                                                            Из в-к “168 часа”
Като се добави и факта, че самия Парламент е построен върху гробище, можем да си създадем ясна картинка, кой не иска нещата в тази сграда да вървят на енерго- информационно ниво. Картината се нарежда малко по малко.  



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Не разбирам от символи
21.02.2018 14:08
Но САМАТА СГРАДА винаги ми е изглеждала Г Л У П А В А. Такива спомени има от РАБОТАТА в тая сграда, че бих участвал в подписка за събиране на средства за събарянето й. И засаждане на градина, с или без дървета, нека решат компетентни хора.
А сградата на бившия партиен дом, не търпи без розета на върха. Не знам, седмолъчката допустима ли е, или може би додекаедър, може би издължен по височината, с 12 броя петолъчки, особено ако не се разпадне "Европейският" "Съюз".
цитирай
2. bven - Аз не бих се съгласила да събаряме. Един мавзолей и сума ти прекрасни къщи от миналия век в цялата страна
21.02.2018 18:40
са предостатъчно! Пък и махането на символите, които вредят и слагането на други, привличащи положителни енергии, може би биха подобрили положението. А оттам и общото влияние на тази представителна сграда за цялата действителност...
Колкото до евросъюза, където отидем, разрушаваме стереотипите. Вече започнахме!
цитирай
3. krumbelosvet - Със сигурност, драги бвен,
22.02.2018 18:54
Със сигурност ако загине ЕС, няма да е заради нас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3630403
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031