Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2018 14:54 - "СЛУЧАЯТ ЦАРИЧИНА" - ЕДНА ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА, ЕДНА ЛЮБОВНИЦА НА ГЕНЕРАЛ, ИЗМАМНИЦИ И БОЛШЕВИКИ, РЕЗИЛ ЗА АРМИЯТА !!!
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 9633 Коментари: 13 Гласове:
9

Последна промяна: 09.07.2018 14:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

               image

image
 ГЕНЕРАЛ- ИЗВЪНЗЕМЕН ЛЮБОМИР ДИНЕВ

image
ОСНОВНАТА ИЗМАМНИЧКА ЕЛИСАВЕТА ЛОГИНОВА

"Случаят Царичина” – една грандиозна измама, една любовница на генерал, един куп измамници и резила на армията !!!

 

Съдбата ме е дарявала с невероятни случки в живота, но това, на което станах свидетел в Министерство на отбраната май нахвърля всичко. След него Сашо Сталийски често повтаряше своя принцип: „Няма бивш негър, бивша курва и бивш комунист!”. Скоро видях по БТВ основната героиня в тази сага Елисавета Логинова. Водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова я слушаха с отворени уста за подвизите на болшевишкия генералитет в БА, а при нормално общество тази дама с фриволно поведение щеше да гние в затвора дълги години, но сме тук, в България.



Нейде в тези бурни и неспокойни дни се виждаме с бате Сашо на поредния мач на „Левски” и се уговаряме на другия ден за среща. Влизаме в Министерството, а пред кабинета му чакат четири-пет висши офицери със сериозни физиономии, за които секретарката уведомява, че „трябвало да се ходи…”, чакали от един час. „Ще чакат. Само за тях мисля…” – в познатия стил отговори бате Сашо и влязохме в кабинета му. Попитах го какви са офицерите и ако трябва да тръгвам, може да има важна работа, но получих поредния зашеметяващ отговор: „Това са зелените човечета на министерството. Виждал ли си шашкънин болшевик? Е, излез ги виж тия, даже и пари искат. Говорят си с някакви зелени човечета”. Така навлязох в безумната история, която по-късно ще стане известна като „Случая Царичина” и която окончателно ще ме убеди, че в посткомунистическото Министерство на отбраната на Република България или има остър недостиг на нормалност в генералитета, или чисто и просто тези хора са си шмекери, ако трябва да се „усвояват” държавни пари. И бате Сашо ми разказа една налудна история, за която не бях чувал.

Още по времето на ген. Мутафчиев /началото на 1991 г./ група офицери под ръководството на шефа на химически войски в БА генерал Динев започват да копаят до село Царичина тунел по съветите на … извънземна цивилизация. За достолепност кръщават операцията, търсеща праисторически разум, „Слава” и в нея се включва кажи-речи целият научен отдел на Генералния щаб, воглаве с неговия шеф полк. Делчо Наплатанов, някаква асоциация „Феномени” и разнородна група от „мощни екстрасенси”. Групата вербува за съмишленик и тогавашния шеф на Генералния щаб ген. Радню Минчев, който благодарение на лицето екстрасенс Дора Петрова от… Националната разузнавателна служба, повярвал, че компанията „зелени човечета” се е добрала до информация за грамадно съкровище. Ама трябвало да се сподели обезателно на армията. По-късно се намесва основният комуникатор Елисавета Логинова – екстрасенс, съпруга на сержант от Ген. щаб, а според бате Сашо любовница на основния водител на „откривателите” ген. Любомир Динев. Тя вече контактува на по-висше ниво с цивилизацията „Ро-Ро”, а към нея се намесва и друга цивилизация със звучното име „Ки-Ки”. През пролетта на 1991 г. групата военни екстрасенси тръгва на „мисия” за откриване на огромното съкровище, направлявана от вселенския разум, и спира до с. Царичина, където в пълна секретност започват да копаят тунел, неясно закъде. Поради изключителната важност на мисията Ел. Логинова е назначена за старши сержант и получава заплата, командировъчни и всякакви екстри, включително безпределната вярност на ген. Динев. Параиманярите с пагони докарват компресор и пневматичен чук и започва ударно копаене, като най-забележителното е, че на всеки 5-6 метра „цивилизацията” сменя посоката на копаене. По някое време „Ро-ро” инструктира дълбаенето да продължи само с участието на офицери. И така до умопомрачителните 170 м. дължина и 65 м. дълбочина! Самоубийствен лабиринт в земните недра, изкопан от български офицери под ръководството на генерали и екстрасенси! – това не всеки го може в края на 20 век. Изоставена е и идеята за материално съкровище, а се търси духовно такова, после пък идва посланието, че се търси мумия на първия земен човек, който е двуполов, изоставя се и този съвет и вече се търси грамаден кристал във вид на пирамида, нещо като макрочип с информация как да се спаси България при предстоящата вселенска катастрофа. И през цялото време „Ро-ро” „говори” на Логинова във вид на подобие на йероглифи, а когато самият ген. Динев се интересува, чрез дамата получава отговори от извънземните на … български.

Историята се разшумява, журналистите надушват „операцията”, зададен е и въпрос по време на парламентарния контрол… Ген. Любомир Динев и компания предприемат акция по защита на „фундаменталното” си творение и канят министъра на посещение на секретния обект. И в този прекрасен ден се случвам при него. Докато ми обясняваше с усмивка бате Сашо целта на делегацията, не ми се вярваше, че е истина абсурдно военизираният сюжет, но той продължи: „Чудя се как да приключа тази срамна история, но и президентът Желю и той им се вързал на шашкъниите, пари ме кара да им давам…”. Беше ми станало интересно и с удоволствие приех поканата да го придружа в „спасителната му мисия”. И така, натоварваме се при шофьора Любо на служебния автомобил, а пред нас тръгват два съветски джипа със „зелените човечета” на МО. Пътуваме към световната тайна, която ще спаси България, а и Вселената. В края на селото спираме до заградено място, където са паркирани камиони, а от един трап се подават глави на любопитни, т.е. копачите към свърхземната тайна. Около трапа десетина войничета пият бира и чакат офицерите на четири крака да изхвърлят поредния чувал с пръст, за да го изсипят в камион и да върнат чувала на офицерите копачи. Непрекъснат „трудов” процес. Придружен от ген. Динев, военният министър пое към подземния тунел /аз, като непосветен депутат, нямах право на достъп/. След десетина минути виждам бате Сашо забързан към служебния автомобил, а след него подтичва „ръководителят” на секретния обект. Доста грубо министърът се обърна към него: „Остави ме бе, човек” и приседнахме в нещо като кръчма на двадесетина метра от „обекта”. Полюбопитствах какво е станало, а бате Сашо се хилеше: „Води ме в това, дето са копали, вода шурти, а този болшевик генерал ми вика „Чувате ли гласовете, г-н министре?”. Абе какви гласове бе, вода тече, той гласове чува. Срамна работа, резил за войската”. След минути от любезния кръчмар разбрахме, че често при него се отбивали иманярите с пагони, а бате Сашо привърши изживяването с: „Нали разбираш, че вечерно време, като ударят три-четири водки, може да си говорят с Вселената до сутринта?!”.

Няколко дни след това прочетох във вестниците, че операция „Слава” е приключила съвсем безславно, но имаше и продължение. В крайна сметка се оказа, че налудната група контактьори, екстрасенси и генерали съвсем не са били толкова лежерни, що се отнася до… парите. Само за 1991 г. се оказа, че са похарчили повече от 16 милиона лева от бюджета на Министерството – средства, официално доказани от разследващите под ръководството на главния прокурор на въоръжените сили ген. Лилко Йоцов. Работата ставаше доста срамна и с вкус на НК, но падна правителството и новият министър В. Александров /говореше се, че и под давлението на президента/ направи всичко възможно да се смачка следствието и случаят да приключи, скривайки една от най-срамните страници в новата ни история на въоръжените сили. Все пак в множество интервюта до смъртта си бате Сашо твърдеше, и с право, че една от заслугите му като министър е, че е сложил „край на дупката в Царичина”. Разказваше за приключението с екстрасенсите, започнато и продължило при други министри, с много смях, но и с достатъчно тъга и гняв. Ето и думите на министър Сталийски по случая, предизвикани от питане на депутата от БСП Петър Балабанов: „Уважаеми дами и господа, нищо не се разиграва. Копае се! Оставете тези легенди за земни, извънземни и подземни. Оставете тези легенди за археологически разкопки. Сега пред българския народ, а българският народ сме както отляво, така и отдясно, седи една съществена и важна задача - това е реформата. Лъжа е, ако смятате, че реформата е спряла. Реформата ще продължи! Само за 24 дни откакто съм министър реформата мина през Министерския съвет. Много ви моля, армията е ваша. Пазете я! Защото едни такива дребни, бих казал клюкарски проблеми, отклоняват всички от най-важното - от една армия, която да е нова. Защото аз винаги съм казвал, ние не сменяме системата, ние сменяме режима! Благодаря ви. (Ръкопляскания от мнозинството)”. Всъщност стриктният откъм задълженията си като министър при парламентарния контрол често се опитваше да бъде докрай честен към политическата сила, от средите на която произлиза. Ето характерен пример: „Стотно заседание на 36 НС, петък, 26 юни 1992 г., Ал. Сталийски: „Преди 30 дни знаех каква е деполитизацията в съда и прокуратурата – никаква, разбира се. Сега, от 30 дни, разбрах, че и в армията е същото. Вижте какво, не съм станал министър, за да се занимавам с лов на вещици. Тези, които желаят да служат, ще служат. Не искам нищо от моите подчинени, освен една дума, казах го десет пъти вече – лоялност! Нищо повече!”.

Това е най-срамната операция в историята на българската армия. В нея има още други пре – любопитни истории, но не е време сега да ги разказвам.

 

 




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Типовете от “Феномени“ се опитаха на времето
09.07.2018 15:51
и мен да “вербуват“ за тази идиотщина...

Спомням си много добре, че докараха и руския уфолог Ажажа, който се довлече у нас и ми надува часове наред главата с нелепиците си.

Успях все пак да се измъкна от тази налудничава, престъпна авантюра и с възмущение наблюдавах как униформени идиоти пръскат милиони за тази невероятна, грандиозна идиотщина.

Тази работа си беше да съд, за военен съд, но покойният В. Александров си падаше по “свръхсетивните възприятия“ и успя да спаси тези хайлази от пандиза.
цитирай
2. barin - Здравей, toross. Може би затова ...
10.07.2018 07:39
Здравей, toross. Може би затова напоследък никой не споменава нищо за Царичина. Преди писаха какво ли не- извънземни, злато, дори Кивота. Излишно пропилени пари и изгубено време.
Поздрави!
цитирай
3. hater - Ако по времето, когато и трите вл...
10.07.2018 14:03
Ако по времето, когато и трите власти бяха в ръцете на СДС, беше приет един простичък закон от няколко члена за забрана на БКП-БСП, сега нямаше да сме на дъното.
Нали, Марков?
цитирай
4. debeloto - Малоумниците, за които пишеш, бяха ...
10.07.2018 14:50
Малоумниците, за които пишеш, бяха ходили при слугинята на дявола - вангелия гущерова, по-известна като ванга. та тя им била казала, че там имало двуполово същество. ни двуполово, ни нищо. пълни идиоти, добре, че заляха с бетон дупката.
цитирай
5. bojil - Че има измама съм съгласен- офиц...
10.07.2018 16:04
Че има измама съм съгласен- официалната история,с която червените замазваха очите на хората е фалшива без никакво съмнение! Има обаче нещо около нея,което е накарало уважаемия г-н Съветник Исти да даде друго мнение: че в изкопаните по време на тази "акция" тунели "Партията" крие ценни разобличаващи я в престъпления архиви, издирвани престъпници, руски емисари и (защо не) руско ядрено или биологично оръжие,с което при нужда да бъде поразена София! Той смята,че съвети за изкопаването на тези тунели не е давала извънземна цивилизация а руските тайни служби,които в тези тунели са заложили на България или най-малкото на София извънредно опасен капан!
цитирай
6. bven - къде ли е истината?
12.07.2018 18:29


Ето какво остана скрито при Царичина! Това ли е истината за феномена?
22.10.2015 / 16:14 1


Харесвам
14

12
Не харесвам
2
Кадър БТВ

Големият въпрос, който стои около „Феноменът Царичина“, ще бъде разкрит, пише bgnews168!

В продължение на много години умишлено или не, се пазеше в тайна това, което наистина се случи край китното село в България. След падането от власт на Тодор Живков, правителството, се опита да замаже положението и обвини военните в източване на средства. Истината обаче, е съвсем друга. Сами преценете каква е тя!

Царичина и извънземните

Руслан Селенов, е бил един от контактьорите, които са били призовани в Царичина. Той твърди, че е успял да осъществи контакт с извънземните, като е получил съобщения от 4 живи извънземни същества! Следствие на това той започва да изписва десетки листове със странни йероглифи, които му били диктувани от въпросните „владетели на енергийните тунели“, които преминавали през Царичина и стигали до Витоша. Тези йероглифи биват преведени от квантовият физик Ивомир и на базата на тях твърди, че на мястото на дупката има погребани извънземни същества!

Вълшебните кристали на Петър Дънов

Духовният учител твърди, че в дупката в Царичина имало огромен вълшебен кристал, който предпазвал България от природни катаклизми. Думите му били потвърдени от Ванга, която изрично забранила да се продължават разкопките на това място. В интерес на истината учените доловили сериозни радиокативни сигнали от дупката и колкото повече се приближавали, толкова повече се увеличавало тяхното лъчение. Според Петър Дънов вълшебният кристал излъчват огромни радиоактивни вълни, които щели да убият всеки един, който се докосне до тях.

Ванга: Жута маймуна има в дупката

Пророчицата от село Рупите заявила пред военните, които отишли при нея, за да я питат какво се крие в дупката, че там стои митично същество. „Не е ни мъж, ни жена, а жута маймуна“, рекла Ванга. Тя провела още няколко срещи с военните и здраво ги нахокала. „Какво ще пр
цитирай
7. bven - продължение:
12.07.2018 18:30
„Какво ще правите с това същество? Когато отворите вратата, то може да се съживи от въздуха, който ще влезе! Какво ще правите, питам, когато се пробуди и проговори?, скастрила ги пророчицата.

Истината, е някъде там! Оставяме всеки сам за себе си да си направи необходимите изводи! Препоръчваме ви да изгледате филмът на БТВ, който е посветен на „Феноменът Царичина“.
цитирай
8. apostapostoloff - Истината е, че
12.07.2018 19:01
bven е глупак.
цитирай
9. bojo12345 - Г-н писателю апостол-оффф, бвен е дама, първо
14.07.2018 08:17
второ има право да коментира
трето не е правила квалификации като вашите
четвърто,ако не се лъжа, е цитирала ваши книги като образец на природосъобразен начин на живот.
В резултат на поведението ви тук, искам да ви попитам - вие писател ли сте или мусател?
цитирай
10. bojo12345 - Може би един сеанс с моркофффффффффф
14.07.2018 08:20
ще ви излекува и подобри мозъчното кръвообращение!:)
Поздрави и на цялата кохорта ваши подобия от известния отбор!:)))))))))))))))
цитирай
11. 1997 - Да не ви телефонира един координатор?
14.07.2018 16:34
та с bojil подехте пропагандата?
При социализма такова нещо нямаше да се случи. Анархията направи да избуят безумците.
цитирай
12. sosa - SOSA
16.07.2018 14:48
Малоумници, драскате драскате а фактите на кого ги оставяте.
цитирай
13. krumbelosvet - И оти
17.07.2018 10:43
И оти тея гадове болшевишки не се изявиха от 9.9.44 до 10.11.89, а чекаха "бате Сашо" Сталийски? Оти?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542331
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031