Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2018 08:58 - Германски сайт: Защо войната с Русия е гарантирано самоубийство
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 7102 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Германски сайт: Защо войната с Русия е гарантирано самоубийство
ЖИВОТ 22 ЯН 2018 RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ   image

 

Дмитрий Рогулин/TASS
  •  
  •  
  •  
  •  
  • https://bg.rbth.com/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82/326541-nemsko-spisanie-rusiq-konflikt

Германският сайт Contra Magazin смята, че военни действия срещу Русия биха били самоубийство.

Материалът, публикуван в изданието на немски език Contra Magazin, носи следното заглавие: "НАТО срещу Русия: Този, който мисли за война с Русия, мисли за самоубийство".

Един много убедителен аргумент в публикацията е примерът на операционните тактически ракетни системи "Искандер-М", които могат да носят конвенционални и ядрени бойни глави. Тези ракети са разположени в района на Калининград, което означава, че могат да пристигнат във Варшава само за 2 минути, а до Берлин - за 4 минути. Невъзможно е да ги прихванете и да ги спрете, като се имат предвид високата скорост и височината на полета им.

Западната система за противоракетна отбрана действа в стратосферата, а ракетите "Искандер" летят в мезосферата. Както се казва в гореспоменатото издание, те просто преминават през противоракетния "щит" и удрят целта.

Силата на руските оръжия не е единственият аргумент. Contra Magazin обръща внимание и на патриотизма на руските граждани.

"Русия показва, че тази форма на лоялност към родината изобщо не е остаряла", се казва в публикацията. Изданието също така посочва, че Русия е успяла да уреди над $200 млрд. външен дълг под санкции.

Contra Magazin смята, че Тръмп и неговите сътрудници са реалисти, които вече са осъзнали, че войната срещу Русия няма перспективи. Конфронтацията е на фронтовете на търговията, но в споровете между САЩ и Русия вече не се откриват военни заплахи.

Внимание! Всяко пълно или частично копиране на материали на Russia Beyond без писмено разрешение и директен линк към оригиналната публикация на Russia Beyond, включително от други електронни ресурси, ще се смята за грубо нарушение на Закона за защита на интелектуалната собственост на Руската федерация. Russia Beyond и медийният холдинг RT си запазват правото да реагират на подобни нарушения в различни държави, включително по съдебен ред.

РУСКО ОРЪЖИЕРУСИЯ И САЩДЪРЖАВА



Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Ако някой нападне Русия с ядрено оръжие...
10.10.2018 14:34
ще се включи автоматично " Мъртвата Ръка" и Америка ще бъде изпепелена. При това ще изригне Йелоустоун и климатът на планетата, вкл. и тук ще стане много студен.
цитирай
2. haralanov - ...........
10.10.2018 20:39
Днес пак говорих с рускиня. От Саратов. Стана дума за заплати и цени. Според нея средното за Русия възнаграждение било около 11400 рубли. Направих после съответните изчисления, излиза, че получават около 286 лева. Цените били като в България. Следователно разликата в стандарта на нас българите и тях е доста сериозна в наша полза. Приказката тръгна по политическата плоскост. Аз й казах защо не направят въстание като живеят така бедно. Тя се смее. На нас ни е хубаво. Всички ще отидем в земята. И никаква следа от напрежение. Преподавател по информатика била. Не мислите ли, че Кремъл е виновен. Не, отговаря тя. На нас е нужен нов Сталин! Ахнах. Не ви ли е нужна повече демокрация, попитах. Не. Сталин, нов Сталин......Нямам думи. Какво да коментираме!? Иначе секси излъчване, радушна, сърдечна. Да се чудиш и маеш. В Сирия биели бандитите, Крим бил техен, Хрушчов го подарил на украинците, никъде нямало документация, словесно така. В Донбас нямало руски войски или паравоенни руски формирования! Скрипал? Кой ще ги убива във Великобритания, ами че те бяха в Русия, нашите ако искаха, още тогава щяха да ги убият! И радостна, и се смее, и плува в морето. Хич не й пука!
цитирай
3. radostinalassa - Имаш опорочено понятие за Сталин
10.10.2018 21:22
Руският народ го боготвори. Народът няма как да го излъжеш. У нас в момента никой не боготвори ББ, а е точно обратното.
Крим винаги е бил руски, или български. Това е факт. Референдумът се изпълнява. Ако не ви отърва какво от това? Какво прави НАТО около Русия ? Търси демокрацията?
цитирай
4. danailvdimitrov - Хараланов, Хараланов....
10.10.2018 22:19
и ти го казват директно и пак не го разбираш тоя руския народ.

Че кой православен народ харесва джендър демокрацията, бре човек?

Разбира се че Сталин отърва Русия, ама не само от Хитлер а също от Ленин, от Троцки и другите подобни на тях изроди. Как няма да го обичат в Русия.

Крим е руски по договор между Русия и Османската империя.

Разбира се че в НовоРусия няма руски войски, ако имаше те щяха да стигнат до Киев за една седмица.

Пък този Скрипал дето е бил двоен агент преди 20-30г. и и лежал сума ти време в руски затвор за какво им е да го тровят чак в Лондон. Неговите "велики секретни" информации днес всеки може да види в Гугъл Ърт. То бива фантастика бива ама...

На вас все тоя сандарт ви е в главата. Ботев и Левски какъв стандарт са имали бе? То да си патриот не е нужно да имаш висок стандарт.

Като "нашите" дето напуснаха България- "вие я оправете пък ние тогава може и да се върнем че сега голяма мизерия....".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746760
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031