Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2018 12:19 - България на Борисов и Радев – предпочитан домаКайн на европейската путинофилия
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1420 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Най-напред новината: крайнодесни европейски партии, симпатизиращи на Путин, който им отвръща с взаимност с партийно побратимяване чрез демонстрация на близост с тях чрез неговата “Единна Русия”, са избрали София за свой континентален форум, обявен пред публиката едва седмица преди той да се състои тук. Начело на това дефиле ще бъде звездата на френския национализъм Марин льо Пен. Тя беше принудена да си признае през 2014 г., че ксенофобската й партия е била кредитирана от Москва с 9 милиона евро. Точно както Москва “кредитираше” комунистическите партии във Франция, Италия, Великобритания и пр. “загниващи” капиталистически държави по времето на СССР с цел те да загниват все повече. 

След разпада на СССР получателите на московски подкупи на Запад просто фалираха солидарно със своя кремълски спонсор. Вестниците им “Юманите”, “Унита” и “Морнинг стар” замлъкнаха. Така ще стане и с днешните бенефициенти на руската пропаганда на Запад, когато режимът на Путин катастрофира.

Припомням паралелно с горната новина за скоротечно обявеното предстоящо националистическото европришествие в София, че само три дни преди него на 8 ноември също в нашата столица ще бъде приютено и сборище на българските колаборационисти, формални домакини на постколониалните си началници, които “плащат музиката”.  Наречено е VII Международна конференция „Русия и Европа: актуални проблеми на съвременната   международна журналистика”.  Организацията и разходите са изцяло поети от  министерство на външните работи на Руската федерация с дейното участие на посолството й в София. 

В гостоприемната за хибридните врагове на днешната евроатлантическа  България на 8 ноември ще бъде извършена съответната подготовка за руската провокация. Тя практически съвпада по време с крайнодясната демонстрация на Льо Пен и компания. Това е нещо като блицкриг, обявен само седмица преди нейното осъществяване на територията на България, която едва преди няколко месеца беше домак(а)ин на европейското председателство по рутинно ротационни причини. 

Льо Пен ще командва тук конференция под надслов “Европа на нациите и на свободата, нов модел за европейските граждани”. Приемник на правата на български домакин на този форум на крайнодесни европейски формации ще бъде председателят на българската партия “Воля” Веселин Марешки. 

Маргиналът Марешки ще домакинства само формално на Марин, която претендира да води във Франция избиратели, равни по брой на поддръжниците на президента Макрон. Истинският гарант за удобството на проруските сборища у нас е онзи, който им осигурява комфорта с цялото си близо 10 годишно лично управление на страната ни – период, през който путинофилията се настани трайно в България.

Кой ли е измислил тази схема с българското троянско домакинство, ако не онези в Москва, които не се церемонят да привикват на отчет българския президент и българския премиер отделно един от друг ( за да бъде унижението им по-голямо)  в рамките на седмица, предизвиквайки подигравките на руските медии във връзка с това шоу на дресирани с руска нагайка български пудели на килима на Путин?

Проверката за лоялност беше издържана с отличен от Румен Радев и Бойко Борисов. Няколко месеца по-късно страната на Борисов и Радев се оказва особено привлекателна за тараните на антиевропейското говорене, спонсорирано от днешна Русия.

Тук почвата е особено благоприятна за злословене срещу западното единство. На символично ниво ново качество напоследък добави в това отношение русофилстващият ни президент Радев. Но на практика условията създава управлението на гражданите за евразийско разкритие на нови евразийски хоризонти пред Европа. 

Прословутото стратегическо положение на България на кръстопътя между Европа и Азия получава признание от евроборците за по-малко ( обединена) Европа и повече Азия чрез обръщане към източния модел на централизирано, националистическо управление на държавите по модели, съществували през 19 век. 

Не случайно всички споменати по-горе политически субекти на евразийщината  са обединени в едно: пледират да бъдат торпилирани западните санкции срещу руската върхушка, наказана чрез тях тъкмо заради факта, че с анексията на Крим и намесата си в Украйна днешна Русия връща колелото на историята в споменатия 19 век. Срещу “лошите санкции” системно мърмори и собственикът на управляващата в България партия с лъжеевропейското лого ГЕРБ.

Така че на софийското летище би трябвало да бъде опънат транспарант с поздрав към прииждащите путинофили и разбивачи на европейското единство: “Добре дошли руски шпиони в страната на Борисов и Радев, чувствайте се като у дома си в малката Москва”!

 Иво Инджев

НА СНИМКАТА:  Българският Льопенчо с Марин льо Пен, която гнусливо заявява, че няма нищо общо със своето българско подобие. http://clubz.bg/75659-marin_lo_pen_nqmame_nishto_obshto_s_„ataka“

image




Гласувай:
4



Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4112952
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5100
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930