Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2020 08:48 - Татуировката на смъртта на Бил Гейтс
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1521 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 03.04.2020 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Татуировката на смъртта на Бил Гейтс

 Публикувано: четвъртък, 02 април 2020 г. 00:29

https://johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/251-the-bill-gates-death-tattoo

image

Микрочипинг цивилизацията
ще ни направи по-малко от хората

Това не е двойна игра, не тройна игра, а четворна игра.

Едното, правителството създаде болестта в лаборатория, която по-късно трябваше да затвори, защото практиките на изтичане създадоха течове на смъртоносни вещества. Второ, те го изпратиха в Китай по време на военни игри, в които играеха. Трето, те създадоха пандемията чрез медийна истерия, въпреки че смъртността не беше по-голяма от „типичен“ грип. И четири, държавния преврат , те създадоха мега смъртните случаи, като прилагаха ваксини за отрова, без които хората биха били възпрепятствани да имат достъп до собствените си пари.

Четворна игра за тотален контрол над ума на всеки и постоянния край на индивидуалността - най-високият стремеж на човешкия вид.

Скоро ще бъде известен като Татуировка на смъртта на Бил Гейтс.

През цялото време инсталирането на 5G във всички училища в Америка, което гарантира астрономически брой на болести и смърт, както и желания брой на намалението на населението, търсен от мръсните богати срещу немитите маси. Ако смятате, че това е лудост, предлагам ви да проверите какво се случва в момента в местната гимназия, тъй като ченгетата ви пречат да питате за всички онези бели камиони, които се вълнуват с антените в съседство с училището.

Просто е грип, глупав. И грипът не е заразен. Така че защо се прибираме в домовете си, когато смъртността е толкова ниска, по-малка, отколкото при „обикновения“ грип.

Обществото е съсипано от отказа на населението да се изправи срещу медийните лъжи. Страхливостта, свръхестественото желание да се „впишат“ и неуспехът да се мисли критично доведе до разпадането на световното общество като къщата на картите, каквато беше. Системата за фалшиви пари трябваше да се срине един ден, защото беше фалшива и днес беше този ден.

В крайна сметка всичко това е разновидност на „Джордж Буш“ трябва да продължаваш да повтаряш пропагандата, докато тя потъне. “ Населението вярва, че Кулите близнаци паднаха заради момчета в пещерите в Афганистан. И сега обществеността, неспособна да мисли за себе си, се всмуква с лъжливите съвети, че социалното дистанциране има смисъл, когато всъщност не позволява да стигнем до извода, че сме измамени от свободата си.

Нощ след нощ Тръмп предвещава вечерните новини с демоничния си водевил акт на т. Нар. Експерти.

Всъщност социалното дистанциране е пътят към културното самоубийство, което скоро ще бъде последвано от самоубийство на видове.

Не коронавирусът ще ни убие. Именно павловският отговор на правителството на коронавирусът ще ни убие. Това вече е убийство е.

Но наистина ли е смърт? Или е фалшива новина за смърт?

Огромното количество кадри от плачевни болнични отделения за спешна помощ оказва истеричните сведения за смъртта на Ковид-19. Откровени коментари на медицински сестри разкриват, че епидемията всъщност не се случва, както казват, че е, докато онези, които опростяват репортери на телевизия, постоянно ни напомнят да стоим в домовете си и да продължаваме да си мием ръцете, докато целият свят отива в ада.

Съобщенията за смъртните случаи от всички причини се категоризират като смърт от пандемия нарастват с всеки изминал ден.

Основателят на Microsoft Бил Гейтс обяви на 18 март 2020 г. по време на сесията "Reddit" Попитай ме нещо ", че работи върху нов, невидим имплантат" квантова точка татуировка ", който ще проследи кой е тестван за COVID-19 и кой има е ваксиниран срещу него, съобщи Джим Фецер на статия на Saved Magazine, която е получена от BioHackInfo.Com.

Според последния източник „Татуировките с квантови точки включват прилагане на разтворими микроигли на основата на захар, които съдържат ваксина и флуоресцентни медни„ квантови точки “, вградени в биосъвместими капсули с микрони. След като микроиглите се разтворят под кожата, те оставят капсулираните квантови точки, чиито модели могат да бъдат прочетени, за да се идентифицира прилаганата ваксина. "

Гейтс отговаряше на въпрос как бизнесът ще бъде в състояние да оперира, като поддържа социалното дистанциране и каза, че „В крайна сметка ще имаме някои цифрови сертификати, които да покажат кой се е възстановил или е бил тестван наскоро или когато имаме ваксина, която го е получила . "

„Цифровите сертификати“, с които Гейтс се позовава, са имплантируеми от човека „QUANTUM-DOT TATTOOS“, над които изследователите от MIT и Rice University работят като начин за водене на записи за ваксинация.

Татуировките на квантовите точки вероятно ще бъдат допълнени с другото начинание на Бил Гейтс, наречено ID2020, което е амбициозен проект на Microsoft за решаване на проблема с над 1 милиард души, които живеят без официално призната самоличност.

Що се отнася до ID2020, за да го видите, Microsoft сключи съюз с четири други компании, а именно; Accenture, IDEO, Gavi и Rockefeller Foundation. Проектът е подкрепен от ООН и е включен в инициативата на ООН за целите за устойчиво развитие.

Много християни и мюсюлмани са против идеята за микрочипинг и всякаква форма на инвазивна в тялото технология за идентификация.

Така наречената коронавирусна епидемия е перфектната възможност на Гейтс да микрочипира света, тъй като обществеността става все по-индоктринирана спрямо плана на елита да овладее епидемията.

Религиозните хора с много вероизповедания се страхуват, че микрочипите твърде силно приличат на споменаването на Марка на Звяра в светите книги.

В Книгата Откровения в Библията всеки, който няма тази „марка“, няма право да купува или продава нищо.

Миналата година през ноември технологична компания, базирана в Дания, която имаше договори за производство на микрочипни импланти за датското правителство и ВМС на САЩ, трябваше да анулира пускането на своя уж "революционен" имплантиран микрочип на интернет на нещата, след като християнските активисти нападнаха офисите си в Копенхаген.

Ваксината Covid-19 вече е в процес на проучвания и разработки и експерти казват, че вероятно ще бъде налична след около 18 месеца. Това означава ли принудителни ваксинации или непрекъснато „убежище на място“ за тези, които отказват коронавирусната ваксина?

В по-скорошно развитие Гейтс призова за глобално спиране на обществото. https://thehill.com/policy/technology/490523-bill-gates-calls-for-nationwide-shutdown-shutdown-anywhere-means-shutdown Това изглежда вече се случва.

Всяка прилика с белега на звяра във всичко това не е случайна.

Това е толкова добро, колкото микрочипирането във ваксините, още по-добре. Хората ще загубят достъпа си до пари, ако нямат такива.

Всичко се връща към конкретното производство на отчуждението, споменато от Гай Деборд през 1968 г., което е резултат от унищожаването на религията и премахването на семейната структура.

Най-важното нещо, което хората трябва да защитават, е връзката на майка с детето си. Това до голяма степен е унищожено от комбинация от примамване на жени да предпочетат кариерата, вместо да отглеждат семейства и да убеждават мъжете, че постоянното състояние на тумор или сексуална възторг е предпочитаното условие за тяхното съществуване. Тази комбинация от контрол на ума е единственото нещо, което е най-отговорно за смъртта на семейството и налагането на комунизма по целия свят.

Подобно на свободата на индивида, след като семейството се пренебрежи и елиминира, то никога не може да бъде възстановено. И с всеки изминал ден на социално дистанциране той изчезва още малко в размирната памет на човечеството.
 

 




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. doktora757 - Срине ли се Матрицата (а това ще с...
08.04.2020 11:59
Срине ли се Матрицата (а това ще стане), хора като Бил Гея и разни други от Задкулисието ще бъдат съдени на нов "Нюрнбергски процес" - ЗА ГЕНОЦИД, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НЯМА ДАВНОСТ! Няма и къде да се скрият сатанинските копелдаци, жидо-масонски отрепки и адови изчадия!!!......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39759107
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031